ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (Crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -cod modern warfare 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T …
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב המיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות גרפיקה (photoshop, freehand, אולי גם flash). התקציב עד 3500 ש"ח (אם יוצא יותר לא נורא, אם פחות מה טוב). המחשב לא צריך להריץ משחקים כלל, כך שהכרטיס מסך יכול להיות הפשוט ביותר. אין צורך במסך או רמקולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט למחשב בתקציב של 5145 ש"ח ואני מעוניין לדעת אם הוא מספיק טוב וחזק לטווח ארוך המחשב. האמת שאני מתכנן לקנות אותו ממש בימים הקרובים אז בבקשה תגיבו מהר. זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1130 1 1130 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 720 1 720 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 530 1 530 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צו…
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב לשימוש משחקים חדשים וכבדים, תוכנות רגילות כמו: פוטושופ, WORD וכ"ו.... מעבד: AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache [939 PIN] Processor ,BOX 1,274.28 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 645.49 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 614.76 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon X800 128MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 1,367.25 ש"ח זיכרון: 256MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original *2 (2 כרטיסים שכל אחד הוא 256 מגה ביחד זה 512 מגה בייט, בהמשך אני אוסיף עוד פשוט אין לי כסף :-\) 390.50 ש"ח כונן: ASUS CD-ROM X52 104.78 ש"ח כונן דיסקטים: SONY 3.…
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2080 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהדורה מיוחדת! מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כ…
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ב4K: http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=56469D9D-87F0-46F5-AC00-39725B3CAEAB אין לי כוח להתחיל לצלם,אז הבאתי קישור.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אמממ תאמת אני לא ממש מבין בזה...כאילו..מבין קצת. אז ניחשתי לפי מה שנראה לי ולפי המחיר. מה אתם אומרים? מה אפשר להחליף? לשפר? אני רוצה משהו באיזור ה 3500 - 4000...אם אפשר אז כולל מסך. כמובן מחשב שיחזיק לאורך זמן.... קצת למשחקים (לא בהגזמה) אבל שיוכל להפעיל משחקים יחסית חדשים... חשוב לי גם שיהיה שקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX מחיר: ¤803 לוח אם: ASUS P5ND2-SE מחיר: ¤481 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤632 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤388 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤198 זיכרון: …
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש יותר זמינות למחשבים נידים זולים אם כרטיסי מסך של AMD והנווידה אבל עדיין הרוב קונים מחשב נייד אם כרטיס מסך של אינטל ואני באמת לא מבין למה? הכרטיסים של אינטל לא תומכים מספיק טוב בDX9 ואין להם את כל הטכנולוגיות שיש בכרטיסים של AMD והנווידה וגם האבדל במחיר לא קיים יותר ככה שאני ממליץ בחום למי שקונה מחשב נייד לחשוב טוב על העניין שהוא בודק מיפרטים לא הגיע הזמן שגם בנידים יהיו כרטיסים סבירים ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בתאכלס אני מתנדנד בין אינטל עם המחירים החדשים, לבין AMD. כאשר לא מתכונן OC והמטרה העיקרית שזה יהיה מחשב אמין שיחזיק להרבה זמן. מטרה משנית היא משחקים. צריך לציין שהמחשב עובד 24\7 ונשאר דולק שבועות בלי לכבות אותו. (יש לי P4 1.5 שעושה את זה כבר 6 שנים ארוכות עם לוח אם של אינטל ותאכלס זה מה שגורם לי לסמוך על השילוב הזה) בינתיים בגלל שאני לא יודע מה המחירים החדשים של אינטל אני אראה את המפרט שאני רוצה עם .AMD את המחשב כנראה אני אקנה בSKYPC דרך אגב בחרתי את הארד דיסק של HITACHI 320GB כי אני פשוט לא סומך על הסדרות האחרונות של WD . תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מה שאני צריך זה: מעבד לוח אם דיסק קשיח(בערך 120g) אפשרי גם מאתרים אמריקאיים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! אגב כשרוכשים מחשב נייד איזה דברים צריכים להסתכל לגבי הלוח אם (דברים חשובים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מפרט כולל מארז, ספק כוח והמלצות למאווררים, לא כולל מסך ולא מתוכנן OC. אם אפשר הסבר קטן על כל אחד מהרכיבים, מה היתרונות שלו ולמה הוא כדאיי כי אני לא ממש מתמצא בתחם החומרה.. תודה לעוזרים! ד"א מה הנפח הכי גדול של הארדיסק ומה הזכרונות הכי גדולים שמוצעים למכירה היום?
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-