עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למטרות צפייה בHD 1080P והקלטה מהTV, יש ברשותי 3 HD של TB 1, וכרטיס TV של HAPPOUNGE רצוי ללא כרטיס מסך חיצוני (אלא אם כן יש סיבה מש טובה) לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח. חשוב שיהיה מארז שקט ואיכותי וללא צג ציגטלי ושלט רחוק( ממש מיותר)

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  2. שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Cosmo,

אהלן, אשמח לקבל מפרט יעיל וחזק למשחקים. אני לא מתכנן OC ויש ברשותי מסך 22 אינצ'. תקציב - 6000 שקל (עם אפשרות לחרוג אם יש צורך) ושאלה חשובה בנוסף,איזה מערכת הפעלה להתקין במחשב החדש? תודה ויום טוב!

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by idogel,

אני צריך 2 מפרטים אחד בשבילי ואחד בשביל חבר שלי..שכבר הביאו לו הצעה מאיזה חנות והוא רוצה לדעת איפה דופקים אותו. אני צריך הצעה למפרט למחשב למשחקים ב4200 מקסימום וזה כולל מסך..(מסך שטוח דק 17" ) בלי ציוד היקפי מלבד המסך ובלי צורב .. המפרט בשביל החבר זה 3000 שקל בלי ציוד היקפי בכלל ופה עם צורב שלא תטעו במקרה.. הוא קיבל הצעה מחנות (מן הסתם דפוקה אז הוא רוצה לדעת איפה הוא דופקים כדי לדעת למה לשים לב פעם באה שהוא ילך לקבל הצעות) אני כותב במדויק מה שכתוב בדף- לוח אם: Intel Duo-2 946 Iselton+lan+sb מעבד: Intel pentium Dual Core -3.0GHZ 2MBX2 זיכרון: 1GBX2 = 2B 667MHZ DDR II צורב: +-DVD RW SONY X16 כ.מסך: PCI EXPRESS X16 7300 GY 256 MB דיסק קשיח: WD 160GB SATA II Buff…

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by oren.nk,

חברים, עוזר לאבא בקניית מחשב. לגלישה באינטרנט, עריכת מסמכים ושיוכל גם לראות סרטים (DIVEX וכו...) אין צורך בשום ציוד היקפי (רמקולים, מקלדת עכבר, אפילו לא CD ) רק מארז, לוח אם, מעבד, דיסק קשיח, כרטיס מסך (בטח און בורד ב תקציב כזה), זכרונות. נורא חשוב רק לא לעבור ת2000 ש"ח (אני משלם...) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. חשוב שיהיה קונרו, הארד דיסק 250 GB צורב DVD, זכרון ראם רצוי כמה שיותר (לפחות 1GB), ללא מסך וציוד היקפי. רצוי שהמפרט יהיה מהחנות logicpc כי משם אני מתכנן לקנות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  8. אני מעוניין במחשב על מנת להקליט ולערוך מוסיקה. המחשב צריך להיות שקט במיוחד, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני ובתוכנות יעודיות. חוץ מזה צריך את כל הרכיבים תודה מראש

9. Started by topcat115,

מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים,אין צורך בשום ציוד הקפי. אם אפשר את המפרט מ skypc. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by eli33,

שלום לכולם צריך מפרט ב 1500 ש"ח בשביל חבר .. בלי מסך אם אפשר מ ksp תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by Xilver,

שלום, חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המחשב הבא במחיר של 10,180.59: מעבד: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 זיכרון: 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz לוח אם: ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100/1000 משולב בלוח האם כ. מסך: Point of View GeForce 8800GTX - PCX - retail דיסק קשיח: WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II צורב דיוידי : LG DVD-RW GSA-H22N x18 DUAL LAYER (black) - bulk כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK מארז: Thermaltake Eureka Black AL case ספק כוח: Thermaltake Toughpower 600W ATX 12V 2.2 & EPS 12V קודם כל, לא שמעתי על הכרטיס מסך הזה, אני מכיר עד 7900

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by קובי חסון,

שלום! קניתי מחשב נייד של קומפק ואני רוצה להגדיל תזכרון מ 3 גיגה ל 4 מישהו יכול לעזור איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by jan_p,

המחשב מיועד להריץ משחקים תוכנות וצפיה בשידורי HD רצוי שהמעבד יהיה Q6600 , ברצוני גם לכלול בסכום מסך 22 של סמסונג . אני צריך להחליט עד מחר . אני הולך לרכוש כנראה בסקי פי סי..... תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  15. מטרת המחשב היא הורדות באימיול בעיקר (סרטים,משחקים וכו') אך גם לגיימינג(crysis,gta iv, virtua tennis 3, pes 2009 ועוד..) אשמח לקבל את חוות דעתכם! מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe כרטיס קול creative sound blaster 5.1 מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ספק כח HEC WIN 550W סה"כ מחיר לכל המוצרים:3768¤ * בנוסף מתקציב אחר אני קונה מסך דק 22" dell E228WFP ורמקולים Logitech X530 5.1 .. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. Started by SEangel,

שלום. ברור לי שקשה להוציא מפרט טוב בתקציב כזה. המפרט מיועד לבן של חברה (בן 14-15) כאמור בכותרת למשחקים ולאינטרנט. במחשב הקןדם היה לו כרטיס 8400, ככה שהסטנדרטים שלו לא גבוהים מדי. תתכן חריגה קלה (~200 שקלים) אך עדיף בלי. הרזולוציה בה הוא משחק היא 1024X1280 או 900X1600 (אני כמעט בטוח שזו הראשונה). בעיקר GTA ומשחקים מהסוג הזה (יש אופק שדרוג למסך, אם אפשר להתחשב בזה). אין צורך בכונן קשיח (נעביר את ה250G מהמחשב הישן לחדש). יש צורך בספק טוב כי הקודם לקח את לוח האם ו\או את המעבד. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקנות מחנות אחת או מ2 חנויות (אני יכול להרכיב בשבילם). תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  17. מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by lenso,

שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. אני ממליץ לעדכן את המפרטים באתר . אם המנהלים לא יתנגדו . אנא תנו את המלצותיכם

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. Started by galgal4,
    • 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Mr King,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 7000 שקל.. שאני אוכל להריץ עליו משחקיםושאני אוכל להנות מהם. שמתי עין על שתי מחשבים אם יש הצעות אחרות אשמח אם תפנו את צומת ליבי *מחשב 1 : ‎Dell Studio 1535 V9300‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎250GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speakers‎ ‎Two ch…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by bugs,

שלום, מעוניין במפרט למחשב עד 5000 ש"ח.(ללא מסך, מקלדת/עכבר, רמקולים) מספר נקודות עיקר השימוש GAMING שימוש משני - הצגת סרטים מהמחשב לטלוזיה יהיה בסלון(לא HTPC) לכן: א. צריך להיות שקט! ב. להראות בססססססדר (לא קופסאת קרטון- אבל גם אין צורך בדיסקוטק בבית) תודה רבה

23. 1.תקציב-8000,בול (6000 מחשב+2000 מסך)חריגות רק אם אין אפשרות אחרת, מזומן. 2. מטרות המחשב: וידאו\אפקטים, גרפיקה דו-מימדית ופלאש,ועריכת סאונד 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכברBLUETOOTHׂ , {אין צורך ברמקולים!!}. 4.כרטיס קול 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית 7.יש לציין כי חשוב לי שיהיה הרבה מקום 2T : 1T לאחסון (איטי יחסית) ושתי 500G ברייד לעבודה מהירה 8.מערכת הפעלה WIN7 אם אתם ממליצים.... 9.יש צורך בהרכבה למה אני יודע אבל זה נראה לי יהיה גדול עלי... 10.המארז : שיהיה שקט, קר ועם חיבורים לFIREWIRE גדול עם 4+ USB מקדימה\למעלה\מהצד אז ככה תוכנות- (שיש לי כבר) @) סאונד ---Cubase & Nuendo @)גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר @)וידאו -- אני עדי…

24. Started by aoferx,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by mambo,

שלום לכולם (בכל זאת הודעה ראשונה שלי כאן). אני סטודנט שמחפש מחשב יד שניה. צרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס, שמיעת דיסקים, הדפסה וכו'. יש לי את ההצעה הזו: סלרון 2GHz כרטיס מסך Radeon 7000 זיכרון 786MB DDR (הזיכרון היחסית גדול הזה, השאר מציעים 256 מגה בלבד, מוצא חן בעיני במיוחד). כונן סי.די LG X52 מארז עם שתי יציאות USB מאחורה ושתיים מקדימה (ארבע בסה"כ). הארד דיסק של WD בנפח 40 ג'יגה. על כל זה רוצים 750 ש"ח - מה אתם אומרים, איך המחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.