ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 ניידים טוב האמת יש לי 4 ניידים אבל רק לשניהם יש SVIDEO את הLG אני מחבר קווית רגיל ומבחינת התוכנה לוחץ FN+F2 ועובד פיצוץ הלנובו בעייתי אני לפי ההוראות לוחץ על FN+F7 ונפתחות בפני האופציות הזמינות לתצוגה וביניהן אופציית ה presentation-on שמשלבת תצוגה בו זמנית על מסך המחשב ומסך הטלוויזיה אבל......נאדא הוא נותן לי ארור שאני צריך לחבר כבלים אגב מדובר כמובן בויכסטה אז לרגל הסרטים החדשים ואין לי DVD אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, זקוק לחוות דעתכם על המפרט מטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 + - 2. מה שימושי המחשב ? 90% משחקים + משחקי רשת, 10% צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים שיצאו ושיצאו BF3, MOH, WF3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 22-23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרוש סט מקלדת ועכבר אלחוטי איכותי + מסך 22-23 אינצ' 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? המחשב…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש בסכום הנקוב למשחקים. עכשיו הוא מתעקש על PCI-E, מה שאומר - אינטל + יקר. אני אמרתי לו שעדיף לו AMD אבל הוא טוען שבעוד שנתיים הוא לא יוכל לשדרג את הכרטיס מסך שלו. (אמרתי לו שזה לא ממש נכון ושבכל מקרה בעוד שנתיים רק להחליף כרטיס מסך לא ממש יעזור לו) מכיוון שאני גם לא ממש הייתי מעודכן בחודשים האחרונים בשוק החומרה, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם, לפי מה שהיה ידוע לי בחודשים האחרונים מעבדי Prescott של אינטל הרבו להתחמם ולהרעיש ולא היה הרבה מה לעשות בנידון. האם זה עדיין ככה? אחרי שאני כותב את הת'ראד הזה אני שולח לו את הלינק בשביל שיוכל לראות מה אתם כותבים - אז אל תחסכו במילים ובאמת תגידו מה אתם חושבים על Intel אז אם תוכלו תבנו מפרט לאינטל ומפרט…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שתתנו לי מפרט למארז טוב בתקציב 2500-3500 לצורך גיימינג... ותודה..
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב תקציבי המפרט שחשבתי עליו: Pentium E5200 ש"ח 395 P5KPL-CM s775 ש"ח 245 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ש"ח 330 מארז HEC 300W תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט לגבי מפרט שצריך להספיק יחסית להרבה זמן, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הדגשים העיקריים על המחשב מבחינת שימוש שהוא צריך להיות טוב לגיימינג ולתכנות. כמו כן על המארז להיות שקט במיוחד, מכיוון שהוא יוצב בחדר שינה. מעבד: [..] INTEL 5820K : HASWELL-E, CORE I7, S2011-3, 3.3Ghz - BOX WITHOUT FAN ₪2014 זיכרון: [..] KINGSTON 16GB (4X4GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX PREDATOR ₪804 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX960 G1 GAMING 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1556 מארז: [..] COOLERMASTER STORM STRYKER w/o PSU ₪1019 ספק כוח: [..] Corsair RM1000 CP-9020062-EU 1000W ₪1264 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SANDISK SSD EXTREME PRO SATA3 2.5" 240GB ₪913 דיסק ק…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברים, בעבר ביקשתי וקיבלתי מכם אחלה הצעה למחשב (המפרט שלו למטה). אני משתמש בו כשנתיים ומרוצה מאוד. בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא לא סוחב ככ. לייטרום (מתקדם יותר ממה שהיה לי לפני שנתיים) טיפה מקרטע, וזה מציק לי. יש ערמות של מקום בHD, ואני לא מתקין כל כך הרבה תוכנות על המחשב. בקיצר - חושב לשדרג את המחשב כדי שהעבודה עליו (לייטרום+פוטושופ) תהיה חלקה יותר. תקציב: אין תקציב מקסימלי, אבל לא רואה צריך לקנות את ההכי-הכי-טוב שיש רק כי אני יכול. אני מחפש תועלת טובה עבור מחיר סביר. שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל). האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבא שלי התכרע ובגלל שהבאתי כבר שנה שנייה ממוצע של 94 הוא קונה לי מחשב חובה amd 3500 לפחות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה 3-5K ( כמה שיצטרך, אני לא מעוניין לחסוך אך גם לא מעוניין להוסיף סתם) אני הולך לעבוד עם Photoshop CS5, After Effects CS5 המון המון חלונות של אינטרנט, אופיס, תיקיות והמון דברים שירוצו כל הזמן המטרה שלי היא שלא יהיה לי אפילו לא שבריר שניה של מחשבה וטעינה - שהכל ממש יטוס פוטושופ, מעברים בין חלונות וכו'.. אני מתכוון אולי לשחק משחק או שניים (Call Of Duty ..) שיראו יפה וללא תקיעות. הארד דיסק: 1TB זיכרון : כמה שהכי הרבה נכנס .. 6 גיגה? DDR3 ? מעבד: מה שתגידו.. AMD/INTEL מה שישתלם יותר כרטיס קול: צריך כרטיס קול ממש טוב לרמקולים 5.1 שישפר את האיכות אפילו מארז: שחור שיהיה יפה מסך: 19 אינץ כונן DVD מעוניין שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר שלא ישמ…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה למחשב DELL (אפשרי גם חברות אחרות,אך אני מעדיף DELL) בתקציב של 500$ לערך,מחשב שייקנה בניו יורק בימים הקרובים. המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט,שמיעת שירים ומדיי פעם צפייה בסרטים/סדרות באיכות DIVX ומסך בין 14 ל15 אינץ'. ריפרפתי קצת בפורום ומצאתי כמה מחשבי DELL שנמכרים בארץ אך לא מצאתי את המקבילים שלהם בארה"ב.(רציתי לראות כמה הם עולים שם ). הניידים בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-160.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm הניידים בחול: מצאתי את זה,דגם 1525 (השמאלי ביותר) http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1…
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין למכור בעתיד הקרוב את החלקים הבאים ורצית לדעת מה השווי... לוח אם : Gigabyte X48 DQ6 מעבד : Q6600 קירור למעבד Thermaltake V1 זכרונות : 2X1GB Geil EVO ONE תודה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
למעשה דרוש רק: מעבד לוח אם זכרונות מארז וספק חשוב שהמערכת תהיה שקטה ובעיקר קרירה ויעילה. (רצוי קירור מעבד איכותי). תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לעבודה (בונה ומעצב אתרים) וללימודים (מדעי המחשב), המחשב שאני מחפש צריך להיות מחשב טוב ומהיר (אני יודע שזה משהו ברור אבל עדיין). אני עובד עם המון תוכנות במקביל וחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויגיב בלי תקיעות, אני מאוד חסר סלבנות בדברים כאלו.... חחחח.... דברים שחשובים לי: 1. לא HP ולא ACER (ניסיון קודם). 2. זיכרון של לפחות 16GB 3. עדיפות ל-SSD בנפח של לפחות 256GB ואם לא אז 1TB + 8SHDD. 4. מסך 15.6 אינץ' עם רזולוציית FHD או 4K. 5. סוללה שתחזיק כמה שיותר (עדיפות ל-4 שעות ומעלה) 6. בנייה איכותית עם אפשר 7. חובה מקלדת מוארת. 8. יציאת HDMI או mDP. 9. אין צורך בצורב, אני חושב שזה די מיותר היום. 10. משקל שלא יעבור את ה-2.5 ק"ג התקציב שלי הוא …
-
- 31 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 אינצ' ולא חשוב מבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר, 5 שעות פחות או יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI נדרש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מלא, 256GB יספיק * כונן אופטי? אין הכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ניסיון טוב עם טושיבה, פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מקלדת מלאה תהיה יתרון. המון תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* תקציב אם אפשרי אז באיזור ה2500. במידה וזה משתלם מאוד (מאוד!) וצריך אז אפשר גם לקפוץ עד 3500. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט אופיס דברים יחסית פשוטים וסטנדרטיים * גודל המסך? עקב הדרישה במשקל זה מגביל ל 13-14 אני מניח * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות למשהו גבוה מהסטנדרט של 1366x768 אז מגניב אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עד 2 קילו. כמה שיותר קל יותר טוב =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ,יש כאלה שיחזיקו יום שלם? חח כמה שיותר קיצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התכנון הוא לקנות בחודש הקרוב, על מנת לנצל את ירידת המחיר למעבדים. בגדול אני זקוק למחשב מדיה, כלומר מארז טוב, המחשב צריך להיות שקט במידה סבירה, וחזק יחסית. נכון לעכשיו אין צורך בכרטיס מסך למשחקים. חובה - יציאת HDMI. אין צורך במסך, מתחבר ל-LCD. +סט אלחוטי איכותי. HD 250GB וזכרון של 2G וכרטיס לכידה סביר, בגרסת מדיה סנטר. (ככל הנראה יותקן על המחשב VISTA) הבעיה המרכזית היא שעדיין לא ראיתי יותר מידי לוחות אם עם HDMI . (כמו למשל 690G) רק אולי JETWAY בפנדה ו-SAPPHIRE איפושהוא. כמו כן, למרות שאני כבר 6 שנים עם AMD ,אני לא נעול... תודה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי , המחשב הנייד שלי גוסס ואני שוקל את האפשרות מיני פיסי עם 4 גיגה זיכרון השימוש: מחשב לכל דבר מערכות הפעלה לינוקס/וינדוס/כרום חיבור מסך מחשב +מסך TV גלישה באינטרנט ,דואר,קניות,קריאה וכתיבת מסמכים תוכנת סרטים כמו KODY מה היתרונות והחסרונות אחד כנגד השני מה כדאי? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מארז יותר שקט: ה-antec NSK6500 (או הגרסא של ה-6000 ללא הספק) או שאולי ה-antec SOLO? אשמח לתשובה במהירות כי אני צריך להזמין היום!!!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
Nvidia quad Fx880M Or Nvidia quad 3100 512mb למי מהם יש את הביצועים הגראפיים הטובים ביותר (לא רק במשחקים בעיקר בעבודת גרפיקה כבדה) ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב בתקציב הנ"ל בעיקר לשימוש ביתי אינטרנט אופיס ועריכת סרטים (עריכה בסיסית ממצלמת וידאו דיגיטלית) המחשב צריך לכלול כרטיס FIREWIRE, צורב DVD כמו כן הבנתי שרצוי 512 MB זיכרון ודיסק של 80 GB האלטרנטיבות שמצאתי היו בין מחשב זול של AMD SEMPRON או אינטל 2.4 CELLRON או קצת יותר יקר אינטל 3.0 לא 775 השאלה האם לצרכים שציינתי קודם ה- AMD או ה-CELLRON יספיקו ובמה יתבטא ההבדל בין האופציות השונות ברמת היום יום?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-