עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benr,

אחי טס לניו יורק והוא הראה לי כמה מחשבים שהוא מצא שם במחיר שטוב לו. הבעיה שאין לי מושג איך המעבדים של AMD בניידים (אני יודע שבנייחים הם אחלה, הרכבתי כמה כאלה). גם אין לי מושג בכל הסדרות שלהם בניגוד לאינטל שהכל שם יחסית מסודר לפי הסדר (I3, I5, I7....). בקיצור, אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by topcat115,

מחפש מחשב נייד חשוב שיהיה לו לפחות 8GB זיכרון, הארדיסק לפחות 750GB עדיפות ל1TB, מעבד שווה לi5 או i7, צורב DVD, כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים, סרטים ב1080p, גודל מסך לפחות 14', Wifi, Bluetooth, יציאה HDMI, חשוב שיבוא עם Windows 7 Ultimate\Pro. לא משנה לי החברה. לגבי התקציב, אני יודע שזה יקר אבל עדיף כמה שפחות שיש בשביל מפרט כזה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by eranir,

שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט עבור מישהו שמעוניין להחליף את כל המחשבים בחברה שלו (כ-20). עלות כל מחשב צריכה להיות כ-2000 שקל, כולל התקנה (חומרה, לא OS), עכבר + מקלדת, ומערכת הפעלה (XP מן הסתם). אני בכוונה מפרט את נושא הכמות ומערכת ההפעלה, בתקווה שמישהו מכם יודע מה אמורה להיות העלות עבור רכישת כמות כזו של רשיונות. אני מניח שברור שהמחשבים משמשים לעבודה משרדית, והדגש הוא על אמינות להרבה זמן ללא צורך בשדרוגים. לא דרוש נפח אכסון גדול במיוחד, וכדאי שתהיה יכולת הרצה למערכת הפעלה עתידית (7) למקרה הצורך. מוזמנים גם להמליץ על מסך (19" רגיל או 22" רחב) בעלות של כ-1000 שקל נוספים, אם לא יהיה מענה אני אשאל גם בפורום המתאים. תודה רבה, ערן

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. היי כולם! אני אשתדל לפרט כמה שאפשר על מנת שנוכל להגיע למפרט המושלם. אז ככה: אני בונה מחשב לאחי. יש לו אולפן הקלטות ביתי. אני מנסה לבנות מחשב עם תקציב של עד 5000 ש"ח ( כמה שפחות עדיף) התוכנות שהוא מתעסק הן בעיקר CuBase (תוכנת לעריכת סאונד) יש לו כבר כרטיס קול חיצוני (M-audio) פלוס רמקולים מטורפים, מיקרוןפון וכו'. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר עם התקציב) ושיישמר לתקופה ארוכה. אין צורך בצורב ויש כבר הארדיסק של WD עם 500GB SATA2. כרגע אין צורך גם במסך. (וכמובן ללא עכבר ומקלדת) העיצוב לא ממש חשוב לי. אך חשוב שהמחשב יהיה שקט. (אתם חושבים שאני צריך קירור) ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. (רק חלקים) לא מתוכנן OC ודבר אחרון. אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב. לא יקר. בסביב…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  5. הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. האם מצדיק את הפער במחיר (כ 250 ש"ח)? האם כרטיסים תואמים DX10.1 יתקלו בבעיות בהרצת משחקים המשתמשים ב DX9.3?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. זה מה שחבר שלי רוצה, אני לא חושב כ"כ שאני יכול לבנות מפרט בכזה תקציב, בגלל זה אני מבקש את עזרתכם. הוא לא צריך כרטיס מסך כ"כ תותח, יש לו FX 5200 ו128RDRAM כרגע, והוא בערך מסתדר. אם תנסו להרכיב משהו אני אשמח, תודה.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by alons126,

שלום! יש לי HP Pavilion DV5 הלפטופ הגיע עם CyberLink DVD Suite אני יכול למחוק את זה? יש לזה שימוש? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  9. זה המחשב שלי: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm זאת הערכה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=GMBNDLMBRAM1&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1767 האם הערכה תתאים לשדרוג המחשב שלי? האם המחיר שלה באמת שווה?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  10. הרכבתי לעצמי שני מפרטים שונים בשתי חנויות שונות (היות ואני רוצה לקנות את הכל באותה חנות). מקווה לשמוע הערות או עצות מועילות. מפרט ראשון מפרט שני שתי המערכות מבוססות על E8400 וכרטיס מסך 4850. לוחות האם נבחרו בגלל אפשרויות ה RAID שלהם. לצערי בפוקס אין לוח אם מבוסס P43 עם אפשרות RAID לכן הבחירה קצת יותר יקרה ולפי הביקורות גם הרבה יותר טובה מלוחות יקרים יותר של אסוס. כמו כן בשתי המערכות המארז הוא מסוג P182 עם קירור מעבד Kama Cross (חולה שקט). מבחינת מחירים המערכות שוות ערך, אבל אני חושב המערכת של פוקס יותר עדיפה, גם בגלל הלוח אם היותר חזק וגם בגלל האפשרות לעשות 3 תשלומים בלי ריבית.. אבל תמיד יש מקום לשיפורים\שינויים. מה דעתכם? כמו כן האם שווה לחכות קצת לחגים ולצ…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by rami_hsn,

שלום לכולם... אני רוצה לקנות מחשב נייד עשיתי חיפוש והגעתי לחמש דגמים אפשריים ורציתי חוות דעת מה הכי טוב מבחינת ביצועים... להלן הניידים: dell - Inspiron n5110 i5-2410M http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790448 HP - ProBook 4530s Notebook XX959EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796045 Toshiba - Satellite L655-1E8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=790564 Samsung - R540 JA05IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768509 Acer - Aspire 5740G i5-430M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752651 כולם בעלי מסך 15.6 ומקלדת מלאה הסאמסונג …

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  12. שלום אני צריך מקלדת + עכבר + מארז + קירור למעבד I7 920 X58 1333 שיהיו הכי שקטים שיש, אני רוצה שלא ישמעו את המקלדת \ עכבר כשאני לוחץ עלייהם כנ"ל שלא ישמעו את המארז ומה שבתוכו אם יש דבר כזה ספק שקט תצרפו גם I7920 X58 UD4 GAINWARD GOLD 4870 6GB ram termaltek strke mx some thermaltek 450W WD gree רוב תודות

13. שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב שיהיה ה-workstation שלי. רוב מה שאני עושה זה לראות סרטי HD ולתכנת אני הולך להתקין עליו לינוקס בתור מערכת עיקרית, אז אני צריך חומרה נתמכת.אני מחפש מחשב עם מעבד יחסית חזק, אבל הוא לא צריך להיות מטורף...ציוד היקפי כבר יש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא, אבל אפשר 2. מה שימושי המחשב - עיבוד מידע. ז"א בעיקר מעבד חזק וכמות מכובדת של RAM מהיר (16G?) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בגדול פיתוח תוכנות שמצריכות הרבה CPU זו הדרישה העיקרית. אין בעיה עם יותר מליב…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. מחשבים ניידים מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa מחשב נייד HP DV6526 GJ011EA Intel Core Duo 2 T7200 2M 1.8G Santa View Full-Size Image ( HP ) Price: 4,990 ¤ -------------------------------------------------------------------------------- דגם HP DV6526 מק"ט GJ011EA מעבד Intel Core Duo 2T7200 2M 1.8GSanta Rose זיכרון 1G DDR2 667Mhz דיסק קשיח 120GB כונן DVD +/-RWצורב על גבי הדיסק!!! מסך 15.4" WXGA כ. מסך X1300 256MBPCI Express רשת מצלמה 1.3 מגה פיקסל מודם מיקרופון + שלט BlueTooth Int. Bluetooth אלחוטי 802.11b/g משקל* 2.54kg מעי הפעלה Vista Premium אחריות שנה בינלאומית

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  16. שלום. אני זקוקה לעזרתכם להמלצה למחשב כפי שפירטתי. המחשב ישמש בעיקר ליישומי אינטרנט אבל בהחלט גם למשחקים. למה אינטל ? זה עבור שכן שלי ופשוט אין טעם להתווכח איתו. צורב DVD ו-גיגה זיכרון מאוד רצויים פה. וכן רצוי עם לוח אם חדיש ובעל אפשרויות שדרוג. תודה רבה לכל בעלי הרצון הטוב.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. שלום, אין לי ממש ידע במחשבים ניידים ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא זה. אני מחפש מחשב ללימודים. כלומר, אני רוצה שיהיה כמה שיותר קל ומסך 12 או 13 אינטש (רוב הכסף ילך על מידות המחשב ולא על ביצועים). השימוש יהיה בעיקר שימוש משרדי, אין צורך במשחקים והרצת תוכנות כבדות. אולי פעם בה הוא ישמש לצפייה בסדרות/סרטים אך זהו לא השימוש המרכזי ולכן אין צורך בכרטיס מסך מיוחד. כמו כן חשוב לי מאוד שהוא יהיה אמין. תודה מראש על העזרה נ.ב. אני לא אתנגד להוציא גם פחות מ4,000 שקל

18. Started by aoferx,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by vald95,

החלטתי לפתוח אשכול כזה, יש כמה נושאים... גיימינג קל,עד 2000 ש"ח. גיימינג כבד-אם oc או בלי,3000-5000 ש"ח (בלי מסך) עריכה גראפית \עריכת מוזיקה,4000 ש"ח (בערך,תלוי מה עורכים וכו'). עבודה משרדית,1500-2000 ש"ח (לא דרושים כ.מ ומעבד חזקים וכו'). ובקיצור לכל נושא המנהלים ומכיני המפרטים הטובים יכינו מפרט שיהיה הכי טוב לנושא אחד. כמובן התקציבים המוזכרים למעלה יקלו על הגולשים בפורום שמעוניינים לקנות מחשב. אז ככה אני הכנתי מפרט לגיימינג כבד +oc . מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. המחשב בעיקר לשימושי אופיסת אינטרנט ניגון סרטים בHD, מוזיקה באיכות טובה ותכנות בסביבת visual studio 2008. חיבור פייר וויר חובה. המחשב נמצא בסלון , לכן הוא צריך להיות שקט במיוחד. צורב DVD, הארד דיסק חצי טרה שקט. זיכרון 4GB. מערכת הפעלה windows vista. אשמח גם להצעת מחיר על מסך 24 בעל רזולוציה גבוהה בלי קשר להגבלת המחיר תודה רבה :-)

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, לאחר ניתוח קבצי DUMP הבעיה בקובץ: BATTC.SYS איך ניתן לסדר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד שישמש אותי לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט (פה ושם לשמוע מוזיקה) בלבד. מסך 15". התקציב הוא כ2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת.. ואם ממש חייבים אז עד 3000. אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל אין יותר מידי אפשרויות.. אז אודה לכם על כך מידע שתוכלו לתת לי. תודה מראש לכולם !

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  23. מפרט לחבר למשחקים, ללא חריגות. לדעתי בתקציב הזה ניתן להכניס HD4850, ובשביל לחסוך מומלץ מעבד כפול ליבה מהיר (לא יודע אם אפשר להכניס שם E7200, אבל אולי), המפרט ללא אוברקלוק, אני מניח שאפשר להכניס שם 4GB של זיכרון, אבל לא בטוח... יאללה, תפגיזו.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום, מסגרת תקציב: 4,500K אופן תשלום: מזומן שטרות! מקום הקנייה: Ivory / KSP אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים נראה לי - אני רוצה שהכל יעבוד לי חלק על רזולוצייה גבוהה שלא נופלת מ- 1280x960 על מסך 22" LG אין צורך בציוד היקפי, אני יחליט לבד. אני מרכיב את כל החלקים + התקנת מערכת הפעלה, תוכנות, משחקים וכו'. שקט חשוב לי, אבל שלא יהיה מטוס אני לא מתכוון ואפילו לא לרגע לעשות OC אפילו לא את הכי קל שבניהם. ככה שזה לא מעניין אותי אפילו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שאני צריך המצלה לגביו הוא: א. לוח-אם (שמעתי שלוח Intel הוא הכי טוב וגם MSI הוא לוח…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by Mendy,

שלום לכולם. אני מביא מחו"ל לוח-אם + מעבד + זיכרון. (כי הם יחסית קטנים ונכנסים במזוודה), ואני צריך המלצות על מארזים וספרי כח. לוח-אם: ASUS M2A-VM (עלה לי $70. במקום כ-$90 בארץ.) -כמעט קניתי את ה-MA69GM אך ויתרתי בגלל $15. מעבד: AM2 4200. (עלה לי $75 במקום כ-$100 כאן בארץ.) זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 פשוטים של HP במהירות של 667. (עלה לי $20 לאחר REBATE.) מקלדת, כוננים וכו' יש לי מהמחשב הישן. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים