עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ranbd0,

שלום רב ! אצתרך עזרה בבחירת פרט התקציב הוא עד 1400 שקל למחשב... השימושים העיקריים שלו זה להרצת סרטי MKV (שיהיה לו יציאת hdmi),מוסיקה וגלישה באינטרנט... כמו כן אצתרך לפחות 1T של אכסון קשיח ... האם זה אפשרי?

2. חשבתי ביינתים על הדבר הזה: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY PQI 400MHZ PC3200 DUAL CHANNEL 1024MB Mirrored Black Copper 2-3-3-6 FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm Club3D Radeon X800RX 256MB (הX800GT הכי זול ומשתלם בשוק) את שאר החלקים יש לי. מטרת המחשב היא אינטרנט ואיסיקיו והמון שיתוף קבצים וגם משחק או שתיים מדי פעם לא יזיק,וגם פוטושופ. חובה שהלוח יהיה ABIT או DFI. חובה מעבד AMD. חובה 1GB זיכרון (מה שמאוד משפיע בגרפיקה דו-מימדית ומשחקים). תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by hazi_s,

אני מחפש מחשב חדש לשימוש ביתי, הפעלת תוכנות אופיס, גלישה באניטרנט, דגש חשוב אני מוריד המון מהאי מיול ולכן חשוב לי שהמחשב יוכל בו זמנית להוריד קבצים ולהפעיל את שאר התוכנות, חשוב לי גם הארד דיסק של לפחות 160 וכרטיס מסך עם t.v. out (מעבר לא לזה לא עקרוני כי אני לא משחק בכלל במחשב) התקציב שלי די מוגבל, אשמח לקבל מפרטים וגם המלצות על חנויות באזור גוש דן (כי ממש לא בא לי לקנות מאיבורי או מ ksp). תודה לכל העושים במלאכה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  4. תודה לכל המגיבים!!! Base Intel® Core i7 Processor 920 (2.66GHz, 8MB cache, 4.8GT/sec) Memory 4096MB (4x1024) 1067MHz DDR3 Dual Channel Video Card 256MB ATI® Radeon HD 3450 graphics card Hard Drive 500GB Serial ATA (7200RPM) Hard Drive כל זה למסך 21 אינץ

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by mrmoti,

צריך רק לוח אם + מעבד + זכרון + כרטיס מסך דרישות: מחשב למשחקים + OC , מבוסס AMD , לוח עם FIREWIRE , זכרון 1 GB לא צריך קירור למעבד - יש לי WC

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  6. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו זה ה-HDD שכתוב עליו Low Power, מקווה שזה בסדר: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤622 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1279 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 Lig…

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  7. היי לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייד ליישומים גרפיים (אילוסטרייטור אינדיזיין ופוטושופ באופן קבוע, XD וקצת אפטראפקטס ). שימושים נוספים: אינטרנט וסרטים אין ולא יהיה שימוש בגיימינג בכלל. גם לא צדדי. המחשב מיועד לשימוש מאסיבי וקבוע במשך שנתיים שלש. מבחינת היצרן- סדרה : די נעול על thinkpad ריפרש או יד שניה באיביי דגם: או X1 EXTREM או P1. (יש לי ניסיון מעולה איתם כבר שלושה לפטופים, ויש לי נסיון גם עם רכישה באיביי של יד שניה - לא זה הנושא). השאלות שלי: קודם כל בנוגע למעבד: בדור התשיעי המעבדים החזקים הם או i7 משושה או i9 מתומן = כשפער המחירים בינהם משמעותי השאלה היא מה מידת ההשפעה שיש לשתי ליבות נוספות בישומים אלו. …

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. https://ksp.co.il/web/item/177778 Lenovo Legion 5 Pro 16ITH מחיר 8,090 https://ksp.co.il/web/item/174378 Dell G15 15 5511 מחיר 7,090 ההתלבטות שלי בעיקר היא : 1. אפשר לסמוך על האיכות של לנובו לעומת DELL? נראה שיותר ממליצים על DELL ברשת (או שאני טועה..) 2. הנתונים של לנובו טובים יותר, מסך יותר טוב WQXGA (2560 x 1600) IPS 500nits ושל DELL זה FHD (1920 x 1080), 165Hz, 300 nits בנוסף ללנובו יש חיבור Thunderbolt™ 4 שיכול לשמש לטעינה מהירה עם USB-C.. זה שהנתונים יותר טובים זה משמעותי? שווה את ההפרש במחיר? אשמח לעזרה, תודה רבה

9. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

10. Started by talisman,

שלום אני מחפש מחשב נייד שיתאים לשימושים של סטודנט - אינטרנט, אופיס, תכנות (ECLIPSE למשל), MATLAB וכו. חשוב שיהיה יחסית קל. אשמח להמלצות - אם אפשר לקנות מחשב טוב בתקציב נמוך יותר אז זה גם יהיה מצויין. תודה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  11. אני מכיר ksp ו- noacomp אבל הם לא מספיקים לי. אני רוצה לעשות השוואה יותר מקיפה. מישהו מכיר אתר טוב (מהארץ)?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Medal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. Started by Or Daniel,

מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. חבר ביקש שאחפש בשבילו, הדרישות הן מחשב שישמש בעיקר לסרטים, קצת למשחקים (פחות קריטי), מוזיקה, אכסון תמונות וכדומה. חשוב שיהיה : wifi,BT,HD out, 2G+ memory, intel core2duo or better (not amd) פחות חשוב : 14.1', כרטיס מסך יעודיי המחשב ישמש גם לנסיעות , ולכן יש חשיבות ל 14.1' ולא ל15.4, רק שבתקציב הנ"ל זה יהיה קצת קשה, כך שזה נכנס כשיקול לא קריטי

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by eitanb3,

מעוניין במחשב קומפלט, נתונים שחובה שיהיו בו: 1. אינטל או AMD לא משנה, רק לא סלרון. 2. מעבד 2000 ומעלה. 3. מסך LCD בלבד, 17 (אפשר גם 19) אינץ'. פירוט מדוייק כולל דגמים, זמן שימוש, תמונות ואחריות אם עוד יש, יש לשלוח לי לאימייל: superbar@gmail.com שימו לב, לפני שאתם שולחים לי הודעה, כיום ניתן לקנות מחשב חדש ומסך 17 דק חדש ב2000 ש"ח כולל משלוח, אחריות, ובתשלומים. לדוגמא: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...=159&CatCode=3 ו: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=...&orderby=price לסוחרים ואלו שמחפשים חבר'ה שאין להם מושג במיחשוב, בבקשה להתעלם מהמודעה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by yesitsme,

שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by knafod,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי אינטרנט ומשחקים . אני רוצה שהמשחקים יתאימו לילד בן 8 , לתקופה של 4 שנים בערך . מצאתי מפרט דרך איבורי ב 1230 ש"ח , הוספתי לו עוד כמה רכיבים והגיע ל1570 ש"ח: 1. לוח Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 2. ntel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 3. מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח הכולל 3 שנות אחריות 4. חלק שהוספתי : Point Of View nVIDIA GeForce 9400GT 512MB ו- 270 ש"ח 5. צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 6. 320GB SATA II 7200RPM 16MB Samsung 7. זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz 8. חלק שהוספתי : שיפור למעבד מאוורר נוסף , או משהו כזה , שיפחית את הרעש . 70 ש"ח . מה…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by SenDeR,

שלום אני צריך מפרט למחשב למשחקים, אין צורך בOC, אין צורך בציוד היקפי.. שיהיה מהחנות הכי זולה, וכמה יעלה לעשות אותו צת שקט ? תודה :] *שוקל לקנות איתו מסך 22 רחב אז שיתאים

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by buuhaa,

אהלן. אני זקוק לעצתכם בקניית מחשב בתקציב של 4000 ש"ח (פלוס מינוס) - אין צורך במסך. זהו מחשב עבור ילד כבן 10 חובב משחקים (אבל לא גיימר כבד או משהו). ההורים דורשים פנטיום ואין טעם לנסות להזיז אותם מזה. אני פשוט מבולבל מלוחות האם החדשים (סוקט 775 וכו) כך שעזרתכם תועיל לי מאוד. חשוב שמחשב יהיה שווה משהו גם בעוד שנתיים שלוש (אז יהיה הילד בן 13 והדרישות כבר יהיו כבדות יותר). חוץ מזה אין דרישות נוספות. תודה רבה לכם.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום לכולם אני מחפש מפרט טוב למחשב שיתאים למשחקים בסכום של עד 4000 אפשר לחרוג עוד טיפונת במקרה הצורך מחנות כלשהי באיזור חיפה והקריות אני לא ממש יודע מה להחליט מכיוון שכל הזמן יוצאים דגמים חדשים לכל רכיב ולכן אני מבולבל וכבר לא יודע מה עדיף כמו כן אני מבין רק במעבדי אינטל ולכן אינני יודע אם עדיף AMD או אינטל למרות שעדיף אינטל עם OC, חשבתי אולי על לקחת מעבד E4300 ולעשות לו OC הבעייה שאני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא בטוח שאצליח, דבר נוסף בקשר ללוחות אם אני לא מבין שום דבר לכן אני צריך עזרה גדולה בזה, בזה בקשר לכרטיס מסך זה חשבתי על לקחת 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E הבעייה שאינני יודע איזו חברה עדיפה או שאולי אין טעם בכרטיס התמול בDX10 בכלל, בקשר לזכרונות אני י…

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. הי, שימושים עיקריים: 1. דברים רגילים סטודנטיאליים (זה עיקר הפעילות) - אופיס, אינטרנט, הורדות. 2. צפייה בסרטים - רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים HD (דוגמא x.264 וכאלה), יציאה לטלויזיה כמובן (אם אפשר SVIDEO). 3. מגוון תוכנות שאני משתמש בהן לתואר - חבילת Adobe (כל ה- flash, photoshop, dreamwever וכדומה), תכנות ב- VS08, עריכת וידאו בסיסית באמצעות premier, element וכיו"ב, שימוש ב- captivate. אלו השימושים העיקריים. המחירים לא כולל מסך. תודה.

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  22. מה שרשום בכותרת תודה. נ.ב. אם תצליחו לשכנע אותי על מעבד AMD64 זול אז גם סבבה.. ושהכל יהיה מחנות אחת כולל הרכבה (שזאת החריגה של ה 200 ש"ח..)

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by itayalter,

אחרי בדיקות רבות אני רוצה לקבל החלטה על מחשב לגרפיקה בסביבות 5000 אופציות : א. MSI GX600 ב. Acer Aspire 5930G ג. Gigabyte W566N 2.5GHz ביתרון באיסר זה הכרטיס מסך , ב גיגה ביית זה המעבד , מה אתם אומרים ? איזה משלושתם הכי משתלם והכי טוב ? בעדיפות לנייד איכותי ( איכות בנייה , סוללה , מסך ... )

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by kimi,

אחרי שחיכיתי לירידות מחירים זה המפרט שאני מתכנן. המחשב לא מיועד למשחקים ולגבי אוברקלוק אולי בעתיד הרחוק רחוק אם יהיה צורך ממשי.. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, תוכנות סימולציה שונות (מתמטיות ואלקט') וכמובן סרטים מוסיקה וכו'.. בדר"כ אני מחליף מחשב רק כאשר הוא מתפגר ואני לא נוטה לשדרג, ולכן זה יהיה מחשב להרבה זמן (לפחות 3 שנים). מה שחשוב לי זה אמינות ושקט מהמארז. ואני נעול על אינטל. מפרט מנעה Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz 4Mb Box 1190 ¤ 1 Abit AB9 PRO 750 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 420 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 Point of View Geforce 7300 GT 256MB PCI-E 420 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 ANTEC SONATA II +450W 850 ¤ 1 הרכבת מחש…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  25. השאלת כדאי היא בגלל המהירות - אני לא בטוח באיזה מהירות הסלוט שיש לי זז, אבל לפי: http://en.wikipedia.org/wiki/ExpressCard בדור הראשון המהירות המקסימלית היא 2.5, בדור השני זה כבר 5. אם יש לי של הדור הראשון, זה עדיין טוב פי 5 מהUSB 2 שיש לי על המחשב (HP DV6 1340EJ), אבל זה יקר (היחיד שמצאתי): http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=32183 ולא ישמש אותי במחשבים אחרים (שכן אני בספק אם בנייד הבא שלי לא יהיה USB 3 מובנה). מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.