ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
הייתי רוצה לקבל הסבר קצר מה עדיף לי AMD או INTEL הבחור בחנות הציע לי אינטל הנה המפרט: מעבד QUADCORE Q9300 לוח אם GIGABYTE P35-DS3P זיכרון CORSAIR 4GB כרטיס מסך GIGABYTE GE-FORCE 8800GT 512MB מסך SAMSUNG 19" 2MS דיסק קשיח W.D 320GB 16MB S.ATA מארז THERMALTAKE SOPRANO SILVER ספק כוח THERMALTAKE 550W צורב DVD SAMSUNG את המפרט הנ"ל הוא הציע לי לקנות ב6000 שקל. עדיף לי לקנות בחנות אצלו כי אני משלם בצ'קים ואף אתר לא יסתדר איתי בצ'קים ככל הידוע לי... מה לעשות, מה לשנות, כדאי או לא, עובדים עליי או מה???
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים: לוח אם: ASUS P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz x2 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP אני צריך דעה על מפרט המחשב בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD. בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע תודה מראש ski_farm
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני כבר כמה שנים עובד עם מחשב IBM והחלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המחשב הוא לעבודה, אז אני משממש רק באופיס ופיירפוקס. מה שחשוב לי במחשב הוא: תקציב עד 5000 ש"ח מחשב מחברה גדולה ואמינה (Lenovo, Dell, HP) שיטת הצבעה trackpoint מכיוון שהתרגלתי לזה לאורך שנים אחריות לשלוש שנים פרוססור חזק ומפרט כמה שיותר טוב בתקציב. אני אשמח להמלצה לדגם מסויים ומקום שכדאי לקנות בו. תודה של עזרתכם , אור
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב של אחותי הקטנה ורציתי לקבל חוות דעת. הדרישות הם בינתיים שיריץ SIMS2 חלק ואת כל התוספות ואולי אם יצאו איזה שהם משחקים בעתיד הקרוב שהוא יוכל להריץ אותם. אז המפרט הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤876 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤231 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB2GV כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤468 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV365 צורב Pioneer…
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! אני צריך דעה\עזרה מבעלי UMPC האם נוח להישתמש במחשב לוח לסיכומים של מרצים במהלך השיעור או הכתבה בשיעור?? כלומר האם הוא אכן יכול להחליף מחברת בשיעור?? מישהו?????????
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט למשחקים, מארז + כל התוכן שלו + מסך LCD 17". לא מתוכנן OC. תודה, עודד.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר לגלישה ומה שנקרא "עבודה משרדית" אך שיאפשר לי multi-tasking בסבבה, ישמש גם לעתים למטרות קולנוע ביתי ולמשחקים פה ושם, ושישמש אותי למשך תקופה ארוכה ככל האפשר עם שדרוגים קלים. חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט. מארז כבר יש לי ובקשר לכונן אופטי אני די סגור על Samsung SH-S182M. לגבי השאר אני מתלבט. התקציב שלי הוא עד משהו כמו 4500 ש"ח כולל מסך ולא כולל מארז (וכמובן שעדיף לסגור את המחיר על פחות). אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel® Core 2 DUO E6300 (1.86GHz) לוח אם: GYGABYTE GA-945G-S3 (כרטיסי קול ומסך און-בורד) זכרון: שני מודולים של KINGSTON DDR II 512MB 667MHz PC5300 (כלומר 1GB בסה"כ) דיסק קשיח: Western Digital WD3200KS 320GB SATA II ספק …
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המפרט צריך להכיל : 1.מעבד 2.לוח אם(כולל כ.מובנה) 3.זכרון 4.מארז +ספק 5.הרדיסק 6.כונן/צורב cd/dvd תודה מראש (המחשב ישמש בעיקר לאימוני רשת ....) עריכה: שכחתי לציין שאני רוצה am2 של amd
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אהלן אנשים, צריך עצה למחשב (מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) לא למשחקים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס, סרטים. בעצם הכל חוץ מתוכנות גרפיקה ומשחקים. חשוב מאד שהמחשב יתמוך ב VISTA באופן מלא. החלקים יכולים להיות מחנויות שונות. מעבד Core 2 Duo e6300 ומעלה לוח-אם שיתמוך ב- QUAD CORE וב-זכרונות 800Hz אפשרי ציפ עם גרפיקה מובנת כזאת שתתמוך בויסטה, כך מאוחר יותר אשדרג לכרטיס DX10. חשוב לי שהקירור על הלוח יהיה פאסיבי. ויש לי עדיפות ל Abit, מניסיון טוב איתם. עריכה: רצוי שיהיה חיבור IDE אחד על הלוח שאוכל לחבר את הארד-דיסק הישן ללא צורך בכרטיס. זכרונות ג'יגה DC רצוי מאד במהירות 800Hz ותזמונים נמוכים יחסית. כ.מסך כאמור אם יש פתרון מובנה שמתאים לויסטה אז אולי…
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שעלה: החשב נייד שישלו santa rosa יעבוד עם XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מפרט לשימוש המשחקים החדשים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה ושיתאים גם לשימוש ביתי שתי דיסקים קשיחים כולל מסך lcd ושיהיה עם בלותות' תקציב 4500 - 5000 תודה מראש ginton * * תסתכלו על התגובה האחרונה שלי ותראו מה שיניתי
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 s939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipest Antec SX1040B 400 Watt PSU SuperTalent DDR PC-3200 512MB CL 2 Sapphire ATI Radeon X800XL Pcie WD 200 GB 7200 rpm SATA DVDRW NEC-3520A X16 DUAL LAYER WHITE סה"כ: 6169 ש"ח כנראה אני מזמין שבוע הבא...... אני לא מתפשר על פחות מ- 200 GB ועל פחות מ- x800xl זכרון לקחתי חצי, בעתיד אני יוסיף עוד סטיק.אני יודע שג'יגה יעשה הבדל גדול אבל אני ישרוד עם חצי. כרגע יש לי מסך די גרוע MAG 786PF אבל גם אותו אני יחליף. אני לא רוצה לקחת מפרט דחוק ועם 6600gt אני גם לא אוהב לשחק על רזולוציות גבוהות (המסך שלי בקושי יסחוב על 60 hz ב- 1600,1200) כך שלא תהיה בעיה רצינית מדי עם המסך. זהו אם יש לכם משהו לשפר... למשל אני לא בטוח לגבי הזכרון?…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אמרו לי שזה הכי טוב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 נכון? הכי טוב מהחינה של מחיר לביצועים תמורתו. כי ראיתי שיש צורבים הרבה יותר יקרים ולא היוגני שהוא יותר טוב מהם למרות המחיר.. אז תגידו כן או לא... תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , ווידוי : זו פעם שניה שאני מפרסם את הבקשה הזו , פעם קודמת היתה לפני חודש אבל אז נוצר לחץ בלימודים ולא יכלתי להתעסק עם המחשב , עכשיו אני מתכוון לקנות ורציתי לראות אולי יש איזשהו שינוי , כמו כן הדרישות מלוח האם שונו קצת. תודה רבה על העזרה חברים. המחשב בעיקר לעבודה יומיומית שכוללת יישומי אינטרנט ואופיס. כמו כן , תיכנות על visual studio 2011 ו eclipse . אני רוצה לשמור לעצמי אופציה להריץ קצת משחקים כשיהיה לי יותר זמן פנוי ולכן אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק פחות או יותר , המסך איתו אני עובד הוא DELL U2412M דברים חשובים : 1) אני חייב יציאת סאונד coaxial לרמקולים שלי - אבל אשמח לקבל גם מפרט עם לוח אם ללא יציאת coaxial אלא אופטית , לאחרונה מצאתי איזשהו מתאם שהו…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מה שלומכם אנשים, אני מחפש מחשב נייד לדוד שלי (הוא כבן 40-45 והוא הסבת מקצוע ומתחיל ללמוד בקרוב, והוא צריך את המחשב ללימודים ולשימוש כללי - ישמש אחרי זה כמחשב לכל דבר) לצורך העניין - לא מתוכנן למשחקים. השאלון מעמוד החוקים: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, ש"ב וכ"ו.. חשיבות עליונה אמינות וניידות * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? בטווח הקל של גדלי מסך 13.3-14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה מספיק ארוך של לפחות 6-7 שעות מומלץ (אפילו יותר אם אפשרי) גודל מימלי של כונן: SSD בלבד, לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? ללא כונן אופטי בכלל - אולטרה בוק כמה שיותר דק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשרי מעולה, אם לא …
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים - אינטרנט בעיקר. ראיתי בפוסטים אחרים בעיקר המלצות על אסוס, אם כי על מנת להשאר במסגרת התקציב, המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה. מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/HP_Pavilion_G6-1320SJ_A8W62EA.html מגיע עם שלוש שנות אחריות.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי, אני כבר כמה זמן מתלבט איזה מפרט כדאי לי לקנות למחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם אוטוקד, כולל קצת תלת מימד. אשמח לקבל עזרה. צריך מפרט רק לקופסה, אין צורך בציוד היקפי. תקציב 3500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח, אך רצוי מאוד שלא. הגעתי למסקנה ש INTEL עדיף על AMD. מתלבט כרגע בין השניים האלה: Ivy Bridge 3570K Sandy Bridge 2500K למרות שהדורות שונים, ההבדל בביצועים הוא לא גדול (למרות שהבנתי של IVY יש תמיכה ב HY). מכיוון שלאחרונה ההבדל במחירים הוא רק 100 ש"ח נראה לי שאני אלך על ה IVY. כרטיס מסך מקצועי, מתלבט בין השניים האלה: Nvidia Quadro 600 AMD FirePro V4900 באמת שלא הצלחתי להגיע למסקנה איזה מהם עדיף. זיכרון אני כנראה אקח 8GB בתור התחלה, אפשר אפילו בשני כרטיסים. רק רצוי לשים לב…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על מפרט הזה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 מחיר: ₪627[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪750…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 3500 אם חריגה של מקסימום 100 ש"ח המחשב מיודע למשחקים כמו gta iv או far cry ו bioshock וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדות בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכונן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשר לרכוש מחנות אייבורי או ksp בלבד עם עדיפות ל אייבורי 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכ…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם יש לי מחשב נייד מדגם acer aspire 5741g הבעיה היא שלמרות שאני מטעין את המחשב והמחשב מחובר למטען הסוללה לא מגיע למצב של 100% יותר מזה היא לא מגיעה למצב של 50% אני תמיד חייב להיות מחובר למטען. אני לא יודע למה לא בדקתי את זה לפני שנה וחצי כשרכשתי את הנייד כרגע אני לא יודע מה לעשות, האם זה בעיה בסוללה ואז צריך להחליף אותה? או שזה בעיה במחשב עצמו? איך אני יכול לדעת ואשמח עם תכוונו אותי תודה רבה והמשך שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6000K לא כולל ציוד הקפי חשוב שיהיה יציאה לUSB3 ולSATA חשוב מקסימום גיימינג חשוב שיהיה שקט (1-10 =7) שימושים-משחקים כבדים בFHD סרטים FHD +3D אני מתכונן לחבר טלויזיה 42 אם תמיכה ב3D בנוסף למסך הרגיל אבל לא קבוע (רק מתי שניצפה בסרט אם זה משנה אוכל לכבות את המסך הרגיל) אם אפשר להכניס כונן SSD 64 GB למערכת הפעלה מעוניין בלפחות 6 GB זיכרון פנימי ....... אפשרות לחריגה קטנה אבל מעדיף ביין 5ל6 K תקציב חשוב כמובן תמיכה בסראונד לפחות 5.1 לא אכפת לי 2 כרטיסי מסך במערך CFX אבל אם אפשר לפרט לי חסרונות אשמח מאוד כדי שאוכל להביאם לשיקול דעתי ואותו דבר לגבי OC .שמעתי שבAMD אוכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף וכן שמעתי שTMS מקום שווה במיוחד לקנות לכן אשמח שת…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-