ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד של טושיבה ב NewEGG.com לינק 1. איך המעבד שלו? האם חזק/אמין? 2. האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב יותר לקנייה בארה"ב בסביבות אותו תקציב. רצוי שיהיה עם מסך 15.4, עם XP PRO, כרטיס רשת אלחוטי ורצוי גם יצאת s-video. המחשב לא ישמש למשחקים אך כן לצפיית סרטים, בעיקר לעבודה עם וורד ותוכנות גרפיקה כבדות וגלישה בנט... תודה מראש, יוני.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב לקראת תחילת הלימודים, מחשב נייד קל ונוח לשימוש. לאור ההיצע הגדול אני כבר ממש אבודה, הכל נראה לי אותו הדבר, אז אני אשמח לעזרה תודה מראש! נגה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים HD, MATLAB (תדיר), פוטושופ לתיקון תמונות (מזדמן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? עכבר קטן, רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד להריץ משחקים תוכנות וצפיה בשידורי HD רצוי שהמעבד יהיה Q6600 , ברצוני גם לכלול בסכום מסך 22 של סמסונג . אני צריך להחליט עד מחר . אני הולך לרכוש כנראה בסקי פי סי..... תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב חדש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב?5500 עם חריגה קטנה 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת עכבר רמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא יש לי שאלה: יש לי עכשיו רמקולים Z340 [אני לא בטוח בדגם] של LOGITECH ואני מאוד מרוצה ,המחשב שיש לי עכשיו עובר לאחותי האם שווה לי להשקיע ברמקולים או כדאי להסתפק באלה ולקנות לה…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף מפרט שהוצע לי, השימוש הוא בעיקר עבודות גרפיקה כבדות לדפוס, ותוכנות אנימציה ותלת מימד. 1. אני רוצה יותר מ4 ג'יגה זיכרון (כבר קרה שניצלתי את כל ה4 בעבודה על מחשב של חבר). האם יש מקום על הלוח? אני צריך 4 סטיקים של 2 ג'יגה או שיש דבר כזה 2 סטיקים של 4 ג'יגה? 2. איזו מערכת הפעלה תומכת ב8 ג'יגה? 3. קראתי פה ושם על בעיות עם לוחות מסויימים (P55), האם יש בעיות מוכרות עם הלוח/מעבד הנ"ל? 4. האם הכרטיס מסך מספיק טוב? אני אשמח לתשובות, ואם יש צורך אז פירוט לגבי החומרה החלופית שעליה אתם ממליצים. תודה. מעבד Intel Core i5-750 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי, ציפיתי ותהיתי זה בא, ה-OLPC משווק לשוק. קראתי וקראתי ואחרי שהגעתי למסקנה שאני מחפש מחשב NOTE PAD זול (מתחת ל-1.5K) קטנטן הגעתי למסקנה שיש לי פה שתי בחירות, או ה-EEE האגדי של אסוס או ה-XO של OLPC שזה פרויקט גדול וארוך. אחרי שנים של ציפיה, הסתכתי לי בתמונות וראיתי ב-JLC שהיה עכשיו בירושלים תמונה של אנשים עם XO חמוד וירקרק. אמרתי שאני עכשיו חייב להשיג לי אחד! חמוד, זול, עמיד, והכי נחמד מהצד גם- קוד פתוח! (וגם כי הוא מתאים לי כ"ילד" לכל דבר..) ניגשתי לחפש פרטים מה הישתנה בעקבות הפרויקט מלפני שנה, אינטל עזבה, וחזרה ועשתה בלאגנים בפרויקט, המחשב יצא 170 דולר בסוף וכל מיני בלאגנים עברו עליו.. לבסוף הבנתי ומצאתי כתבה שאמרה שהמחשב אינו נמכר לשוק הפרטי אלא רק בשיטת…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. ברור לי שקשה להוציא מפרט טוב בתקציב כזה. המפרט מיועד לבן של חברה (בן 14-15) כאמור בכותרת למשחקים ולאינטרנט. במחשב הקןדם היה לו כרטיס 8400, ככה שהסטנדרטים שלו לא גבוהים מדי. תתכן חריגה קלה (~200 שקלים) אך עדיף בלי. הרזולוציה בה הוא משחק היא 1024X1280 או 900X1600 (אני כמעט בטוח שזו הראשונה). בעיקר GTA ומשחקים מהסוג הזה (יש אופק שדרוג למסך, אם אפשר להתחשב בזה). אין צורך בכונן קשיח (נעביר את ה250G מהמחשב הישן לחדש). יש צורך בספק טוב כי הקודם לקח את לוח האם ו\או את המעבד. אין צורך בציוד היקפי. אפשר לקנות מחנות אחת או מ2 חנויות (אני יכול להרכיב בשבילם). תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בנייה של HTPC ואחת מהיכולות שאני יותר מעוניין בהן היא יכולת הקלטת תוכניות. לגבי המכונה עצמה: אני אוסף כרגע את הפרטים וקורא הרבה. בכל אופן, את ההרכבה אני אעשה והמערכת ההפעלה תהיה מבוססת Linux + פתרון כגון XBMC (כנראה). דווקא בנושא הטמעת יכולת הקלטת התוכניות אני מוצא פחות חומר באינטרנט. אני יודע שיש כרטיסי הרחבה (שלדעתי שמם המקצועי הינו PVR, או בעברית כרטיס לכידה) שקיימים לצורך שהזכרתי. עם זאת, לא מצאתי הרבה מדריכים שמדברים על הטעמה שלהם במערכת HTPC מהסוג שהזכרתי. בנוסף, בדיקה ברשתות המחשוב המוכרות גילתה לי שאותם כרטיסי לכידה לא כל כך זמינים. למישהו יש תובנה כלשהיא לגבי הנושא? האם זה "באמת" כזה סיפור למצוא כרטיס כזה ולגרום לו לעבוד באחת ממערכות הקוד הפ…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם ישנם אנשי מחשבים ירושלים בפורום? אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג + 2-3 מחשבי עבודה (Mini-Pc תהיה אופציה טובה...) אשמח לקבל הצעות לאנשי מחשבים ירושלמים בפרטי. תודה רבה, נאור. נ.ב: במידה וההודעה לא מתאימה לפורום, נא להעביר אותה לפורום הנכון.. תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי עמית וכבר כמה חברים שבנו מחשב דרך הפורום המליצו לי עליו אז אמרתי למה לא? אני מתעסק בגרפיקה- עיקר התוכנות הן פוטושופ,אפטר אפקט,אילוסטרייטר,פלאש,3D סטודיו מקס ומאיה- בקיצור דו-מימד ותלת-מימד. הבנתי שבשביל שהמחשב לא יקרוס לי באמצע אני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון. ברשותי תקציב של עד 5,000 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה מה יש אשמח לקבל המלצות למפרט שיעמוד בדרישות שלי. *חשוב לציין שאת מסך המחשב כבר רכשתי ככה שאני לא זקוק לחדש. כמו כן כרטיס רשת,כרטיס קול,עכבר ומקלדת הינם בגדר רשות(כלומר, אם זה גובה מחיר רב אז אפשר לוותר על התענוג). תודה רבה מראש ושיהיה ערב נעים לכולנו
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני שאני ארכיב לו מפרט עד 5K, צירפתי תמונה למטה. רציתי לשאול את דעתכם, האם אפשר לשפר את המפרט , להחליף חלקים פה ושם. אפשר שתיהיה חריגה קלה של 150-100 ש"ח. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום: להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core I5 750 2.67 GHz קירור מעבד: Corsair Hydro H60 Liquid Cpu Cooler לוח אם: ASUS P7P55D 1156,2133 זיכרון פנימי: Corsair XMS3 12GB 1333GHz כרטיס מסך: ASUS ATI HD6950 2GB GDDR5 דיסק קשיח: WD 1TB Cavier Green מארז: ANTEC Six Hundred ספק כח: SEASONIC S12II Bronze 650W מעוניין לדעת מהו המחיר הסביר שניתן לבקש על המפרט שלפניכם. תודה רבה, שגיא
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח אשכול כזה, יש כמה נושאים... גיימינג קל,עד 2000 ש"ח. גיימינג כבד-אם oc או בלי,3000-5000 ש"ח (בלי מסך) עריכה גראפית \עריכת מוזיקה,4000 ש"ח (בערך,תלוי מה עורכים וכו'). עבודה משרדית,1500-2000 ש"ח (לא דרושים כ.מ ומעבד חזקים וכו'). ובקיצור לכל נושא המנהלים ומכיני המפרטים הטובים יכינו מפרט שיהיה הכי טוב לנושא אחד. כמובן התקציבים המוזכרים למעלה יקלו על הגולשים בפורום שמעוניינים לקנות מחשב. אז ככה אני הכנתי מפרט לגיימינג כבד +oc . מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זכרון CEON 1GB DDR-2 800MHZ מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D כ.מסך DVI HDMI/HDCP 9500 GT 1G PCIE לוח אם -GF7150 FIREWIRE+HDMI P6NGM FIH 755 MSI לא צריך כונן קשיח מארז ספק יש לי הם מספיקים לתפריט שכתבתי. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: AMD הכי פשוט (3500+ AM2?) ולוח אם פשוט מתאים GEFORCE 8400 1GB DDR2 HD 80GB (אולי יד שניה) כונן DVD זה מספיק בשביל לסחוב סרטים ב1080P? איז ספק כוח מומלץ? לא סגור עדיין על כרטיס קול (אם בכלל) עוד רעיון זה להעביר את המעבד+זכרונות+לוח אם הנוכחיים (במפרט בצד) ולשדרג את אילה ש המחשב משחקים. עם GF 8400 זה יסחוב לי 1080P?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב המיועד בעיקר לאינטרנט ותוכנות גרפיקה (photoshop, freehand, אולי גם flash). התקציב עד 3500 ש"ח (אם יוצא יותר לא נורא, אם פחות מה טוב). המחשב לא צריך להריץ משחקים כלל, כך שהכרטיס מסך יכול להיות הפשוט ביותר. אין צורך במסך או רמקולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי בירורים רבים, סקירות זה מה שיצא: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤1045 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤483 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Computer more than 3000nis ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Twintech nVidia GeForce 9800GTX 512MB ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1114 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1469 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה ואינטרנט (לאחותי). בסביבות ה 5000-4000 ש"ח. אין צורך במסך. היא לא משחקת במשחקי מחשב כך שהכרטיס מסך יכול להיות פשוט (אם משהו חושב שאני טועה, אני ישמח אם יתקנו אותי). מלבד הישומים הבסיסיים (אינטרנט ואופיס) המחשב צריך להריץ בצורה טובה גם תוכנות כמו פוטושופ ופריהנד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתכוון עוד היום להזמין את המפרט הבא אז בקשה אביעו דעתכם!! ואני מתכוון לנסות לבצע אוברקלוק למעבד אז.. הלוח מאפשר?? מעבד - Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box לוח אם - Gigabyte GA-8N775 nVidia nForce 4 Intel Edition LGA 775 זיכרונות - OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GS PCI-E 256MB GV-NX76G256D-RH Bulk מארז - SunBeam Transformer Black case ספק כח - Thermaltake TR2 430Watt PSU W0069RI קירור למעבד - עוד חושב על זה.. כניראה ביג טייפון.. איך הקירור סטוק החדש של אינטל? תודה למגיבים!!
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-