ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם אפשר מפרט מ tms.co.il מבוסס i5 2500k ו ATI radeon 5870 1G הייתי בונה אותו בעצמי אבל אין לי שום מושג בקירור, מארז , לוח אם, וספק כוח. בנוגע לעליונים אני מחפש את הציוד הזול ביותר שיעשה את העבודה (מארז, לוח אם, ספק, וקירור) מתכנן אולי לעתיד לעשות CrossfireX ולרכוש כרטיס מסך נוסף לכן הבנתי שאצטרך ספק חזק ואולי גם מארז מקורר היטב. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד. כונן דיסקים הכי זול של LG עדיף דיסק קשיח SATA 3 הכי זול שאפשר, יש לי מספיק אחסון בדיסק החיצוני. תודה מראש הוספתי מפרט שניסיתי לבנות, האם הוא סביר? האם יש מספיק כוח בספק להחזיק גם אוברקלוק ועוד כרטיס מאותו הסוג או שצריך יותר חזק? האם הקירור מספיק חזק? האם המארז מספיק גדול ואין בעיה עם שני כרטיסי מסך? את הלוח אם בדקתי. מפרט…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום! אני ממש לפני הזמנת מחשב ורציתי מאנשים שמבינים פה לתת לי ייעוץ אחרון לפני הקנייה... המון בדיקות ובירורים עזרו לי לבחור את המחשב הזה... גם מבחינת האיכות הגבוהה של המוצר וגם מבחינת החומרה שלו. המחשב מיועד לגרפיקה, ומשחקים כבדים. DELL, AlienWare M15x יבוא אישי... זה המפרט: Software & Services PROCESSOR: Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) OPERATING SYSTEM: Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English VIDEO CARD: 1GB NVIDIA® GeForce® GTX 260M LCD PANEL: 15.6-inch WideFHD 1920x1080 (1080p) WLED MEMORY 6GB DDR3 at 1333MHz HARD DRIVE: 500GB SATAII 7,200RPM INTERNAL OPTICAL DRIVE: Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחפש מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס ומדי פעם צפייה בסרט (לא HD). האם ניתן להוזיל עוד? בניתי דרך FOX PC שהבנתי שאחלה (אני חיפאי). מעבד INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 SLGU9 - BOX 466 ש"ח פתרונות קירור למעבדCOOLER MASTER DI5 CPU COOLER DI5-9HDSF-0L-GP 49 ש"ח לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C 266 ש"ח מארזים Hec Compucase CI-6K31 MiniTower Case+ HEC 300VN PSU 263 ש"ח זיכרון Transcend DDR2 2048MB 2GBX1 800MHZ CL5 127 ש"ח כונן קשיח Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive 295 ש"ח (אולי אקח טרה אפילו, זה תמיד שימושי) כונן צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 125 ש"ח הרכבה עוד 75 ש"ח. סה"כ 1666. יכול להיות גם שעדיף לי לקחת אחת מהמ…
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אני מנסה לבנות מפרט גרפיקת לתלת מימד פלוס משחקים. ואני צריך לדעת כמה דברים לפני השמח אם תוכלו לעזור לי. 1.הבנתי שרצוי שני ארדיסקים נפרדים אחד למערכת הפעלה ואחד לקבצי העריכה האם זה נכון? כמה משמעות יש ל S-ATA 16M כלומר אם מרגישים את זה בעריכה? 2.אני בונה על הזכרונות של GEIL רציתי לדעת כמה משמעות יש לאולטרה בזכרונות שלהם בעבודה אם תלת מימד? 3.לגבי כרטיס מסך חשבתי על X1800XT 512 או 256 כמה משמעותי ההבדל לגבי תלת המימד? והאם הכרטיס מומלץ לעבודה בתלת מימד? 4.האם יש משהיו שאני צריך לדעת לגבי ההתקנה של מערכת ההפעלה או ההגדרות של הכרטיס מסך? השימוש המכרזי כרגע הוא אם התוכנה מיה ומתחיל ללמוד בקרוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, אחותי עולה לשנה ב' ואני רוצה לקנות לה מחשב נייד, אין לי יותר מיידי (אני בעצמי סטודנט) אבל מגיע לה וננסה לסחוט כמה שצריך. אז אילו הן תשובתי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או ת לת מימד?) מחשב סטודנט על כל המשתמע, אינטרנט, אופיס, מדיה * גודל המסך? עדיפות למסך קטן מ- 15' (לא מנדטורי) * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה פלוס, אבל שוב לא מנדטורי בכלל. * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HD גדול ככל שניתן - אבל ניתן לה…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מחשב LENOVO U350, בזמן האחרון הוא מתחיל לעשות קולות של גסיסה (יש לי אותו רק שנתיים :-( ) גם חסרים לי כונן DVD וביצועים שפויים, אז החלטתי להתחדש לקראת החגים ( סתם, לקראת הלימודים הבאים עלינו לטובה) מטרות המחשב: עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט בהרבה חלונות בו זמנית, מדי פעם פוטושופ, עריכת מוזיקה. לא גיימרית... אבל רוצה ביצועים טובים. למשל כשאני רואה צפיה ישירה, שהמחשב יעמוד בזה ולא יעשה עליי פוזות שהוא גוסס... גודל מסך: 12-14 אינץ'. עדיפות גדולה ל13. משקל: המחשב הקודם שקל 1.6, אז יהיה לי מאד קשה להתרגל למשהו כבד... אז גג 2 קילו... זמן סוללה: 4-5 שעות זה סבבה... יציאות מיוחדות: שיהיו לפחות 3 יציאות USB. גודל מינמלי של כונן קשיח: הסתדרתי עד עכשיו עם 160 ג'יגה…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שהזיכרון הפנימי יהיה מינימום 1024 כרטיס מסך טוב ו120 ג'יגה בייט לפחות+מסך
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני קונה השבוע את המחשב הזה : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ₪570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775, יחידות 1 ₪380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ₪220 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ₪870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm, יחידות 1 ₪35 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1062 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי D…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤556 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: RAIDMAX SAGITA w/o PSU ¤315 ספק כוח: ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE ¤349 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4796 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למנהלי הפורום שלום ברצוני ליידע אתכם על המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137862§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D שמחירו שכתוב שמה הוא אינו נכון אז אני מבקש אם תוכלו לשנותו לטובת הכלל בתודה עידן
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מחשב מיועד למשחקים סרטים אינטרנט ופיתוח {מתחיל לעבוד עם ויזואל סטודיו וכול מיני תוכנות פיתוח נוספות} צריך זיכרון מהיר כרטיס מסך טוב והמון המון מקום ב HD!!! תודה MaZaM
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי... בניתי לעצמי מפרט שאני מאמין שהוא טוב לצרכים שלי, המפרט נבנה באתר של KSP Core i5 750, s1156, 8MB Tray שח935 P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E שח750 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel שח620 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS שח348 סה"כ: 2653שח הרכיבים שאני מתכנן לקחת מהמחשב הנוכחי שלי זה HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E DVD-RW הצרכים הם שימושים רגילים ומדי פעם משחקים (COD4MW2/PROTOTYPE/STALKER וכ"ו..) אבל זה יריץ אותן בצורה טובה... כי כרגע זה מריץ את PROTOTYPE על האיכויות הכי נמוכות וזה מקרטע... אני מודע לזה שהמחשב הוא "יותר מדיי" בשביל צרכים רגילים אבל אני גם לא רוצה שעוד חצי שנ…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה ליקנות את הרכיבים האלה ויש לי שאלה איך הם מישתלבים ביחד והרכבים מיועדים למחשב עבודה GIGABTE P55 US3L DDR3 i5 NVIDIA G220 1GB DDR3 1333 KINGSTOE אודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX - 1780 / מארזAntec sonata III + 500W - 690 730 - / לוח אם [ASUS P5Q pro (P45) 550 - / זכרון OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CH. 800MHZ CL4] 120 - / קירור למעבד Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro- צורב ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata RETA נקנה: 680 - / הארדיסק WD Raptor - 74GB - 10,000RPM - S-ATA [/ הארדיסק WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II- 390/ Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 340 [כרטיס מסך והיקפי] [נקנה!: -/ כרטיס מסך,Leadtek Quadro FX3500 מסך??? מקלדת???
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני קונה בימים הקרובים נייד לקראת הלימודים בסוף אוקטובר מחשב שישמש אותי ללימודים ועבודות, סרטים ומעט משחקים. איזה חברה אתם ממליצים לי לקנות? אני שוקל HP האם כדאי?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי חבר שמעוניין להרכיב מפרט מחשב מולטימדיה שיתחבר למסך הפלזמה שכבר יש לו. המארז לא חייב להיות מהודר (ימצא בתוך נישה), כרטיס מסך אשר יוכל לנצל שידורים ב HD וכן סרטים בקידוד דומה. רצוי מחנות באזור ראשל"צ (כגון skypc). הייתי מנסה להרכיב לבד אבל אני לא ממש יודע אילו חלקים צריך להשקיע בסוג מחשב שכזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם. לרגל השנה החדשה והעובדה שהסטודיו שלי לעיצוב גראפי תופס תאוצה החלטתי לצפר את עצמי במחשב חדש (תחת התירוץ של התיעלות). עד היום לצערי רכשתי חלקים לא בצורה חכמה והפעם החלטתי להתיעץ עם המומחים. אני זקוק למפרט המתאים לעבודה גרפית עם תוכנות כדוגמת פוטושופ ואילוסטריטור. אני לא עושה עריכת וידאו. אני חוטא מידי פעם במשחקים ומשחק את כל החדשים והכבדים. לא בהכרח בהגדרות הכי כבדות, למרות שקניתי מסך חדש... חשבתי לקנות מארז חדש, ספק כוח, לוח אם, מעבד וזכרונות מתאימים. אני עובד היום על פנטיום 4 3G. כיום במחשב שלי יש לי 3 דיסקים קשיחים ( שניים של 500 ואחד של 640). כרטיס מסך של nvidia 9600 512M כרטיס קול creativelive 7.1 מסך סמסונג 23" FULL HD. צורב DVD X20 כעקרון יש לי ספק …
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, המחשב אמור להיות בחדר, ולנגן סרטים באיכות של 720P... התקציב הוא עד 1700 שח אין לי צורך בעריכת סרטים וכל הדברים האלה, אני מחפש משהו יחסית פשוט אבל זול וטוב. מקלדת ועכבר אלחוטיים חובה. צורב DVD צריך, אין צורך בכרטיס קול מיוחד, האון בורד החדשים בד"כ מספקים באיכות טובה... המחשב צריך להיות שקט, אבל לא סופר שקט, ז"א הוא יהיה פעיל גם ככה רק כשאני רואה סרטים כי אני רוב הזמן לא בבית, ויש לי מחשב אחר שמשמש להורדות... יש לי LCD סדרה 4 של סמסונג 32, ככה שאני לא צריך מסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-