ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מחר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג היש…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים ברמה ביינונית-גבוהה (כגון: World of Warcraft וקצת יותר טובים, המטרה היא ללכת צעד אחד לפני Blizzard וכשההרחבה הבאה תצא אוכל עדיין להריץ את המשחק על האיכות הגבוהה ביותר, בנוסף יש לציין שיש לי מסך 24 אינצ' עם רזולוציה 1900X1200) לא דרוש ציוד הקפי, שמעכ' הקירור תהיה מותאמת למחשב (שלא יהיו Over-Heats) ושיתאפשר להריץ (מבחינת החומרה) סרטים באיכות HD (אין צורך בקונן בלו-ריי, נצא מנקודת הנחה שאת הקבצים יש לי כבר על המחשב), עם זאת ארצה לדעת אם כדאי להשתמש בשני כרטיסי מסך שיפעלו באופן מקביל. לא יודע מה זה OC (כמו כן נראה לי שלא).
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Asus nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 650W כרטיס רשת אלחוטי- Edimax 7727In PCI קירור למעבד- CoolerMaster Hyper 212 Plus
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שימוש במחשב בעיקר אינטרנט ומוסיקה אבל המחשב צריך ליהיות מאוד חזק לעבודה ממושכת , זכרון 1024 והרד דיסק 120 , לא צריך כרטיס מסך , מקלדת ועכבר לא צריך.. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום נשרף לי מעבד OB במחשב ישן . לכן אני זקוק לשידרוג . הצרכים אינטרנט , יכולת להריץ XP בצורה סבירה , TV-OUT אין צורך בכלל בתמיכה במשחקים . מה יש לנו כרגע ? יש מסך DVI יש HD IDE 80GB צורב DVD מקלדת עכבר ATP3 מארז COMPUCASE 6A19 + HEC 300W חוץ ממה שיש חסר לוח אם + מעבד + כ.מסך (אפשרי OB כל עוד יש TV-OUT) זכרון 512 MB מה לדעתכם המפרט האופטימלי
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי... אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 4000 ל-5000 ש"ח. המחשב צריך לכלול 2 תוכנות- פוטושופ ותוכנת רויט שהיא תוכנת שרטוט והיא תוכנה יחסית כבדה לפי מה שידוע לי. כמו כן, אני מעוניינת שיהיה בו חיבור לאינטרנט. אני ממש לא מבינה בזה. אבקש חוות דעת. מה כדאי לקנות. תודה מראש, נועה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה לפני מספר ימים פתחתי דיון על מפרט חדש בשווי של 7,000 ש"ח ובאותו זמן לא חשבתי על קונרו, במהלך המספר ימים האחרונים בדקתי והסתכלתי על קונרו וראיתי את הביצועים וביקשתי דעות והמלצות עליו, עכשיו המילצו לי פשוט לקחת ישר קונרו אם אני קונה מחשב חדש, למרות שאפשר לשדרג אבל בכל זאת... אז ככה הנה הדיון הקודם על המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2) עכשיו הבעיה זה המחיר,אם אני יקח קונרו אני אצטרך לשנות את התקציב... כל השאר החלקים במפרט הקודם היו בסדר גמור, אם אתם חושבים שאפשר להוריד בכמה מהדברים ולחסוך כסף יהיה נהדר... לפי מה שהבנתי קונרו אמור לצאת לשוק ב23 ליולי השאלה האם כבר נוכל להזמין אותו לישראל ? או כמה זמן יקח לזה ל…
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בעדיפות למחשב עם ווינדוס 7 בעברית. צרכי אינטרנט בלבד. שאלה קטנה.. אם אני קונה מחשב עם "freedos" כאילו שאין מעכרת הפעלה, דיסק רגיל של ווינדוס 7 מספיק? או שזה גירסא מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני טס לארה"ב והחלטתי להביא משם כרטיס מסך, מעבד, ולוח אם (כי זה הרבה יותר זול). את שאר החלקים אני רוצה לקנות בארץ. לכן הבקשה שלי קצת מאתגרת. אני צריך שעם תקציב בשקלים תכללו גם מחיר של שלושת הרכיבים הנ"ל בדולרים. www.amazon.com פה יש כל מוצר אפשרי בעולם ומחירים אפשר לקחת משם. נגיד לפי שער דולר של 3.7 להמיר לשקלים ושייכנס במפרט הכולל, שבו כל שאר המחירים לרכיבים והציוד יכולים להיות מהחנות שאתם בדר"כ בונים בה את המפרט מהארץ. הפורמט שלכם: 1. מה התקציב? 4500 ש"ח, בלי שום ציוד היקפי. אם חייבים לחרוג - לפחות שיהיה שווה את זה (לדעתכם), ולא בהרבה. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים ושימוש סטנדרטי 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך שום ציוד היקפי. 4. האם יש דבר ספציפ…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצרף מפרט שהוצע לי, השימוש הוא בעיקר עבודות גרפיקה כבדות לדפוס, ותוכנות אנימציה ותלת מימד. 1. אני רוצה יותר מ4 ג'יגה זיכרון (כבר קרה שניצלתי את כל ה4 בעבודה על מחשב של חבר). האם יש מקום על הלוח? אני צריך 4 סטיקים של 2 ג'יגה או שיש דבר כזה 2 סטיקים של 4 ג'יגה? 2. איזו מערכת הפעלה תומכת ב8 ג'יגה? 3. קראתי פה ושם על בעיות עם לוחות מסויימים (P55), האם יש בעיות מוכרות עם הלוח/מעבד הנ"ל? 4. האם הכרטיס מסך מספיק טוב? אני אשמח לתשובות, ואם יש צורך אז פירוט לגבי החומרה החלופית שעליה אתם ממליצים. תודה. מעבד Intel Core i5-750 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray קרור למעבד Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/p…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה למפרט מחשב שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, פוטושופ וכמובן משחקים חדשים ( שכבר לא עובדים על המחשב הישן שלי מלפני 4 שנים ) מה דעתכם מה הייתם משנים ? חשבתי להתקין עליו באותה הזדמנות חלונות 7 יש לי כבר מסך 17של LG המחיר הוא 2880 לפני מע"מ וכולל הרכבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מחשב ורוצה לדעת מה אומרים: מעבד Intel Core i5-2300 Tray ₪867 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-2300ay או http://www.skypc.co.il/pl_product~i5-760ay~3~.htm לוח אם Gigabyte GA-H57M-USB3 ₪751 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GH57MUSB3 או http://www.skypc.co.il/pl_product~GH55USB3~10~0.htm כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD7501AALS 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪421 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD7501AALS זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪225 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 GS 1024MB DDR5 PCIe ₪974 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לנייד לצרכי עבודה משרדית. הדרישות החשובות הן: מעבד - Core 2 Duo זיכרון - 1GB מסך - 15" כרטי רשת כרטיס רשת אלחוטי WIFI אם יש גם blue tooth מה טוב סלוט PCMCIA מודם אנלוגי מובנה משקל - מתחת ל - 3 ק"ג סוללה - אם אפשר בסביבות 3 שעות. התקציב הוא 5500 ש"ח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לשימושי אופיסת אינטרנט ניגון סרטים בHD, מוזיקה באיכות טובה ותכנות בסביבת visual studio 2008. חיבור פייר וויר חובה. המחשב נמצא בסלון , לכן הוא צריך להיות שקט במיוחד. צורב DVD, הארד דיסק חצי טרה שקט. זיכרון 4GB. מערכת הפעלה windows vista. אשמח גם להצעת מחיר על מסך 24 בעל רזולוציה גבוהה בלי קשר להגבלת המחיר תודה רבה :-)
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2000 ש"ח 2. שימוש: ביתי הכולל אופיס, אינטרנט, ומצלמות אבטחה ( תותקן תוכנה להקלטה וצפיה בארבעת מצלמות האבטחה הפזורות בבית ) 3. אין צורך בציוד היקפי ( הכול קיים ) 4. צריך דברים סטנדרטיים ( צורב DVD וכרטיס קול רגיל ) 5. ההעדפה היחידה היא שהמעבד יהיה תוצרת אינטל ( ולא AMD ) 6. המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד אבל אסור שירעיש ( ז"א, אין צורך שיהיה שקט כמו מחשבי HTPC אבל שלא ירעיש בטרוף כי הוא נמצא ליד חדר שינה ) כנ"ל לגבי קרור - רק שהמחשב יפעל 24 שעות ביום ( בגלל תוכנת מצלמות האבטחה ) וכדאי שלא יתחמם. 7. קיים רישיון למערכת הפעלה ( חוקי ) והוא יותקן עצמאית. יש צורך בהרכבה במעבדה של החומרה. 8. לא קיימים צרכים מיוחדים. 9. חשוב אבל לא ברמה של HTPC 10. לא מתוכנן OC 1…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
די... 3700+ שלי עשה כבר את שלו, אני רוצה להחליפו.. אני מכוון למסך T220P של סמסונג, כלומר אני רוצה להריץ ברזולוציה של 1920X1220. חשבתי על GTX 260 עכשיו אני צריך מעטפת שתתמוך בכרטיס המסך הזה. ולא אכפת לי שתמליצו על מעבד זול יותר שאוכל לקרוע לו את הנשמה בOC, אבל אוויר בלבד. אני מתלבט אם להשאיר את המארז המצ'וקמק שלי, או להחליפו. בכל אופן יש לי ההארד דיסק חדש 500GB, כך שאני לא צריך עוד אחד כרגע. יש לי צורב ויש לי ספק כוח חדש של Chieftech 550W, כך שאני גם לא צריך ספק.. האם מומלץ מסך אחר, או שזה יספיק?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בין 5 ל6 אלף כולל מסך. קראתי באתר על טכנולוגיית 64 ביט שנכנסה לשוק המחשבים האישיים באתר ובהמשך תהיה במערכת ההפעלה לונגהורן בעוד שנה לערך ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לקחת את זה בחשבון בקניית המחשב כך שהוא לא יהיה "מפגר" כבר בעוד שנה שנה וחצי האם כדאי לרכוש את המעבד של AMD משום כך שתומך ב64 וגם בטכנולוגיות הקודמות אני מעוניין במחשב חזק בין השאר אני אפעיל פוטושופ משחקים וישומים מרובים יחדיו איזה מעבד כדאי לי (ואם מישהו יוכל לרשום מפרט שלם אני מאוד אשמח!) והאם שווה להשקיע בזכרון פנימי של ג'יגה כדי לא להגיע למצב שהמערכת רושמת על הדיסק. ועוד שאלה קטנה האם יש צגים דקים בסביבות 1500-2000 שעושים את העבודה לא פחות טוב מהשמנים של יום? (מבחינת זווית צפייה גודל…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black 155 Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB 675 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 295 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 290 Thermaltake Wing RS 100-No PSU TT-VG1000BNS 205 Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE 880 Samsung 19 LCD WIDE 931BW 1,088 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 465 Enermax Liberty 400W Active PFC 355 סה"כ 4,408 ש"ח המחיר נמצא בצד שמאל לכל חלק. הכנתי את המפרט באתר פנדה, מכיוון שמשם אני קונה את המחשב אממ אני לא עושה OC. והמפרט יהיה לשימוש של משחקים כבדים כמו קרייס…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הנה מה שהכנתי: Amd 3000+ Venice Box DFI Lanparty NF4 Ultra G.SKILL 3200 CAS2 1024(512X2) Leadtek 6600GT TDH-EXTREME 128MB Seagate 120GB SATA 8MB NCQ Altec Lansing ATP3 2.1 Thermaltake Soprano Black/silver Enermax 425w Logitech 310MX Logitech Deluxe Keyboard השימושים: משחקים, סרטים, אינטרנט, מוזיקה התקציב: לנסות לא מעל 8-8.5 ובנוסף אני מחפש מסך דק LCD של 17 אינץ' עם זמן תגובה 8MS... אם למישהו יש הצעות לשיפור ואו להוזלה, שיגיב בבקשה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2038
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-