עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AviBsH,

מפרט מחשב בכ6.5K למשחקים לא כולל צייוד היקיפי לא עושה OC רצוי כ.מסך DX10

• 15 תגובות
    • 966 צפיות
  2. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4700, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, מרטל קומבט 1 החדש, פורזה מוטורספורט 8 החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת, שלא יעשה רעש של טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

3. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אשמח להמלצה על מפרט או דגם של מחשב נייד. מדובר על מחשב לנער שמשחק היום בעיקר מיינקראפט (מהחנות של xbox) אבל מתכנן להשתמש בו לעוד משחקים. לא חשוב המשקל או הבטרייה (המחשב יהיה סטאטי רוב הזמן). הייתי רוצה לא לעלות מעל 4000 שח, אבל אם צריך אפשר קצת יותר. אשמח להמלצות.

5. Started by bmw5,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=161 מה אתם אומרים על המחשב הזה כדי ליקנות אותו? ואם יש הצעות יותר טובות עד 4 אלף אני מחכה לישמוע ... תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. שלום לכולם, מבקשת המלצה למחשב פשוט שישמש למשחקים פשוטים (ישנים מאוד), ללא גרפיקה מיוחדת ובעיקר ליישומי מחשב רגילים ואינטרנט. הכוונה היא רק ל"קופסא" וללא מסך. אמנם זה ברור, אך עדיף שהמחשב ישאף לכיוון ה1000 ש"ח. רב תודות.

7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים חח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Crysis, Assassin's Creed1+2, Prototype, COD MW2 סרטי 1080P ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע , אבל הוא 23 אינץ' FULL HD , יהיה מחובר ב HDMI * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, איך המפרט הבא: בהנחה שאת הI7 940 אני מביא ב1100 שקל במקום המחיר המקורי? מעבד Intel Core i7-940 Box ₪1100 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601930 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD3R ₪1051 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9GM060 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws ₪979 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8T-6GBRM כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1436 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106…

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by iveco,

אני יכול לקנות את המעבד i5-14600kf יחסית "בזול " 785 שקל , או לקנות את האולטרה איי 5 245K ב 1300 שקל או R7 9700X ב 1270 שקל , אני ממש מתלבט כל המעבדים יש להם ביצועים טובים על הנייר PASSMARK ה 245K יש לו את הביצועים הכי טובים אבל בפועל זה לא ככה ה 14600KF יש לו אחלה ביצועים החיסרון הענק שלו זה הצריכת חשמל 180W אם לא יותר ה 9700X בשיא המאמץ זה 88W ל 14600KF יש בעיות של קריסה ? מסכים כחולים ?

10. Started by moshe191,

דרושה חוות דעת על המפרט הזה שהמליצו לי עליו המפרט נבנה למטרת גיימינג כבד. לא אבצע אוברקלוק. בקשר לציוד הקפי שאני השתמש: מסך:BenQG2410HD רזולוציה: 1920X1080 ומה שאני רוצה מהמחשב שהוא יוכל להחזיק BF3 על אולטרה היי אז מה אתם חושבים על המפרט?? תודה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪929 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪129 [/td][/tr][/table]…

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 5000 ש"ח. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה, תכני HD (סרטים) קצת גיימינג (בקושי משחק...). האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל מסך רצוי עד 15.7 אינץ'. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן. ווינדוס 11 אך אפשר גם בלי. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)? השבועות הקרובים. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הסוללה חייבת להיות חזקה. כמו גם המעבד חייב לתמוך בוירטואליזציה.

12. שלום צריך מחשב לשימושים בסיסים ביותר אינטרנט, אופיס וזהו פחות או יותר... האם כדאי לי ללכת על intel או על AMD? ואם אפשר להסביר מדוע אשמח!!!!!!!!! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג! 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב-לסטונדטים ללא משחקים/ אינטרנט ואופיס בלבד 2. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא . 3. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 4. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13.  לוח אם INTEL G35  מעבד 4 ליבות INTEL Q8200  זיכרון KINGSTON DDR2 4GB 800MHZ  כרטיס מסך GEFORCE 9800GT DDR3 1GB  כרטיס קול מובנה בלוח  כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח  צורב DVD SAMSUNG/SONY X 20  דיסק W.D 320GB SATA 7200RPM  מארז MIDI TOWER ATX סה"כ מחיר למחשב: 3,307 ¤ המחשב בעיקר מיועד למשחקים.. איך המחיר ואיך המחשב? אפשר להביא משהו יותר טוב משמעותית בערך באותו מחיר? אם אתם יכולים לתת לי מפרט יותר טוב אני ישמח התקציב הוא עד 3300 שקל מטרות המחשב : שיריץ את כל המשחקים החדשים על המקסימום לא צריך ציוד היקפי אני גר בבת ים .. אז אם אפשר שתרכיבו מפרט מחנות כלשהי פה בסביבה אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה Geforce לא מעניין אותי איך המארז יי…

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  14. היי, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מפרט שישמש אותי לגיימינג באזור ה4.4K 1. מה התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי-אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO2033, SKYRIM וכ"ו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  15. אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, עבודות שמתאים גם למשחקים כמו פיפא, קאונטר סטרייק (לא יותר מאלה). המקסימום שאני יכול להשקיע זה 4500. יש לי הצעה מksp שהביאו את המפרט הבא ב4400, תנו חוות דעת על המפרט ואם יש לכם עוד הצעות בבקשה תרשמו לי. ‎Gigabyte W566U-DC2TM‎ ‎Model‎ ‎W566U-DC2TM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎ ‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎ ‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator X3100‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎ ‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audi…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by MAROM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח [h=1][/h] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ( [h=1]Assassin's Creed Unity ו Call of Duty Advanced Warfare[/h] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן המטרה העיקרית היא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassins Creed: Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע אבל מחפש משהו ברמה גבוהה אשמח להמלצות -לאילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב הוא גלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים, לימודים ותכנות. דרישות: כמה שיותר זיכרון (אני עובד עם תוכנות כבדות יחסית), מחשב שקט (לא ברמה מטורפת, רק שלא ירעיש כמו טרקטור), כרטיס מסך סביר ולא פשוט מידי. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע לי בעבודה עם תוכנות כבדות. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר ואין לי שום כוונה לבצע OC.

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוף אבל אם זה פוגע בביצועים אל תחסכו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 , COD 7, APB -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין לי מושג אבל המסך זה מסך acer x193w -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by katzos,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות שרת וריטואליזציה ל-SOHO. בגדול יריץ עד כ-5 עותקים של וינדוס XP (כל אחד מהם עובד בעיקר באקסל, קצת דוס ואוטלוק ותוכנות בסיסיות), בנוסף אינסטס של שרת גיבוי (הגיבוי עצמו מתבצע למחשב אחר). בעתיד ייתכן גם אולי שרתון לדואר אלקטרוני. מבחינת מערכת הפעלה לבסיס, אני חושב שאני אלך על centos (או אולי אובונטו, אבל נראה לי centos טוב יותר), ותוכנת וירטואליזציה אני אלך כנראה על virtualbox (אם יש יתרון לגירסא החינמית של vmware במקרה של כל כך מעט שרתים אשמח לדעת). כעקרון דרישות הביצועים די נמוכות, אז חשבתי על המפרט הבא - מעבד i7. לוח אם Z97 תומך עד 32 גיגה ראם ורשת גיגה ביט, וגם תומך RAID. 2x8 גיגה זיכרון (בעתיד יורחב עם התגברות הדרישה, אני מודע שזה יחסית גבולי …

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך NVIDIA 8600GT 256MB ואני מעוניין לדעת אם הזיכרון עם DDR2 או DDR3 ופרטים מעבר לסוג הכרטיס כמו מהירות וכו' אני מתכוון כמו הבן אדם הזה:http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=77214 וזה:http://www.techpowerup.com/vgabios/960/Gainward.8600GT.256.070627.html לא הבנתי מה אני עושה עם הקובץ BIN תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  21. אז ככה הלכתי לאייבורי עם המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU לאחר דיבורים איתו הוא החליט על המפרט הזה: מעבד: Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: MSI P6N SLI V2 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיח למחשב שולחני: …

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  22. שלום לכולם, אני בצבא עכשיו בתפקיד גובניק ויש לי המון זמן פנוי ואני רוצה לנצל את זה במשחקים ותכנות שזה מה שאני עושה רוב הזמן... ואני מחפש מחשב שיכיל את שלושת הדברים שרשומים למטה עד למחיר 3000ש"ח. מפרט: גודל מסך: 15.6 מעבד: Intel Core i7 זכרון: 4GB או 2GB אשמח לקבל לינק לחברה/מקום שמוכר מחשב אם המפרט הזה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by royi_sh,

שימו לב אני מודע שהכרטיס מסך יחסית חלש. אני בכוונה לא משקיע בו יותר מידי כסף. המטרה היא שבעתיד אני אוכל על ידי שידרוג הכרטיס מסך ואולי הוספת זיכרון בלבד לקבל מחשב מצויין. כרגע אין לי יותר מידי זמן לשחק משחקים ואם אני אשחק אז אני לא בטוח שהם יהיו מהחדשים. אני לא רוצה להוריד מאיכות המעבד או הלוח אם. אלה דברים שלא יוחלפו עוד הרבה שנים. יש לי כמה שאלות: איך המארז? האם הספק כוח מספיק טוב? האם אני צריך בכלל קירור למעבד? האם הצורב שחור (יתאים ללוח אם)? אשמח לתגובות, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS …

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  24. מטרות המחשב: אינטרנט, תכנות ב-Visual Studio, עבודה ב-Matlab (לא מאד כבדה), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים באיכות FULL HD. יהיה נחמד אם אני אוכל לשחק גם ב-Pro Evolution Soccer (אבל חוץ מזה - לא צריך משחקים..) מסך: עד 15.6. עדיפות למקלדת מלאה. רצוי מאד שלא תהיה בעיית השתקפויות. זמן סוללה: לא קריטי במיוחד. מן הסתם עדיף כמה שיותר.. יציאות מיוחד: HDMI - חובה. כונן קשיח: לפחות 500 ג'יגה. כונן CD/DVD: צריך צורב DVD. כונן Bluray - אין צורך. אחריות בינלאומית: לא צריך. מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium לפחות. העדפה לחברות: אני רוצה את החברות המוכרות (HP, DELL, LENOVO, SAMSUNG, וכו'), חשוב איכות בנייה טובה! התקציב שלי לא ממש מוגדר. משהו בין 2000 ל-4500.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by UHU,

מפרט למשחקים כבדים אני חושב שסוף סוף סיימתי יש משהו לשפר? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 ספק כח Enermax Modu82+ 525W מאורר למארז Arctic Cooling AF12025L 120mm מסך Samsung 22" T220 2ms LCD מקלדת Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר לייזר Logitech G5 Laser Mouse New Design

• 7 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.