עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אני רק רוצה להגיד שאני חדש פה ושניכנסתי לאתר שלכם לפני כשבוע והאתר פשוט פצצה מה שיש פה! עכשיו אני הולך לקנות מחשב חדש-ללא מסך בסכום של עד 5000 שקל ואני צריך מפרט מה לקנות. עכשיו אני צריך את המחשב ל: 1. אינטרנט וסרטים ושיהיה טוב גם למשחקים 2. מוזיקה - עריכת מוזיקה 3. צריבות - ראיתי עכשיו צורב NEC 8.5 gb ב600 שקל - האם טוב? 4. דיסק קשיח 120GB 5. מעבד אינטל אם אפשר בתקציב 2.8 ומעלה הייתי רוצה גם מארז מפואר עם לדים ואפשרות להוספת דברים בעתיד (ספק גדול...) שיהיה עם בקר מאוררים וקירור למעבד - תודה מראש פה לאנשים!

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  2. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…

3. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  4. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

5. Started by liviu,

מטרות המחשב לשימוש בתוכנות פוטושופ,אוטוקאד,אילוסטרייטור ועוד תוכנות דומות גודל המסך 15.6" ומעלה בסך הכל חשוב שיהיה חזק וכמה שאפשר לדחוס SSD גדול במחיר הזה אם זה מחו"ל אז אם אפשר הסבר איך הולך התהליך ואיך מביאים את זה לארץ. תודה!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. Started by amalish,

צריכה חוות דעת לגבי המפרט. מיועד לעריכה גרפית , 3D . מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B ¤ 1114 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC SONATA II SONATA2 ¤ 681 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Leadtek Quadro FX560 PCX ¤ 1151 1 צורבים Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 3 Panels(Black/Beige/Silver) ¤ 169 1 מקלדות סט מקלדת+עכבר אופטי Genius Easy Touch Optical II ¤ 79 1 מערכות הפעלה Microsoft Vista Home Basic 32Bit English ¤ 398 1 הרכבת מערכת …

7. Started by Atlon-Xp,

http://www.nety.co.il/default.asp?came=3421&urlAdd=hot_sale_product.asp?g_id=2811042 סתכלו טוב על הדברים... כמה שזה טיפשי שזה ממכרז או מחנות בא נגיד... אבל נראה נחמד לא...? אני לא הכנתי את זה... ותגידו איפה הכרטיס מסך הם לא מביאים פרטים על זה... מה דעתכם... היה כדי למישהו לקנות את זה.?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. מעבד: ₪849 Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיס מסך: ₪1349 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש לוח אם: ₪741 Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 ₪478 דיסק קשיח: ₪252 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 ספק כוח: ₪447 Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze צורב: ₪93 SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA קירור: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only ₪110 מארז: ₪212 Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ================================================================= ₪4531 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. מחשב דרוש בעיקר לצפיית יוטוב ואינטרנט , לא למשחקים. זה מה שבחרתי מKSP: ( רק בלי כרטיס מסך) https://ksp.co.il/?uin=16096&copy_comp=457.69159.1,458.72594.1,459..0,1279.58301.1,465.71814.1,&ami=191 מקט קטגוריה פריט כמות 64550 Processor Intel Intel Core i3 9100F 3.6Ghz 6MB Cache s1151v2 - Tray 1 58545 CPU Cooler Arctic Alpine 12 CO CPU Cooler 1 70952 Motherboards for Intel Asus PRIME B365M-A LGA1151v2, Intel B365, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Tomgol1,

https://www.speed4u.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=core-i7-9700-36&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=259&aff=Zap&lang=he זה הפרטים של המחשב שלי מתכנן לקנות אני רוצה לקנות את המחשב הזה המפרט שלו מתאים לי לצרכים וזה בתקציב שלי. השאלה שלי היא אם המשחב הזה יצליח לצלם ולשחק באותו הזמן. יש משחק אינטרנטי starve.io ופורטנייט השם של תוכנת ההקלטה היא action אתם יודעים אני הצליח לצלם ולשחק בלי שהצילום יעשה לי לאגים מטורפים (אני רואה יוטיוברים אחרים ואין להם לאגים כשהם משחקים) אתם גם יכולים לשתף קישור שבודק את הדברים האלה או אומר לי עד כמה המחשב עמיד למשחקים ולהקטלות בו זמנית אם זה לא עומד בתנאים תוכלו להמליץ לי על מפרט (רצוי קישור) של מחשב ש…

11. שלום לכולם, דודתי מעוניינת לרכוש מחשב נייד חדש ביתי עיקר השימוש יהיה גרפיקה (כתחביב). 1. תקציב עד 4000 ש"ח אך עדיף פחות מ3500 ש"ח לא ניתן לחרוג מ-4300 ש"ח ומומלץ לחסוך. 2. שימוש המחשב יהיה בעיקר לגרפיקה (תחביב ולא עבודה), גלישה ואופיס. א. התוכנות אשר היא עובדת איתן כעת הן: פוטושופ, אילוסטרייטר, אינדיזיין, ברידג', פיינטר (שימוש רב בתוכנות אדובי ושימוש של מספר תוכנות במקביל בכולן). 3. גודל מסך 15.6 אינצ' עם עדיפות ל17 אינצ'. 4. עדיפות למחשב קל אך אין חשיבות למשקל כי הוא נייד ביתי. 5. עדיפות לזמן סוללה טוב אך לא במחיר גבוהה יותר ולא במקום חומרה אחרת. 6. נדרשות יציאות סטנדרטיות + hdmi. 7. לא חובה בלוטות. 8. כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות ל7200 rpm. 9. צורב dvd. 10…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by ken,

קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!

13. אני מחפש לקנות רק מארז שיהיה בו טכנולוגיה חדישה יחסית למחיר שיהיה בו DDR2 לפחות וכונן קשיח 250GB וצורב DVD וספק כח שיתאים למערכת..

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  14. שלום מחפש מחשב נייח (יש לי לפטופ HP pavilion - 14-ce3006nj אבל אין לו אפוציה לשתי מסכים ולכן אני מתכוון לקנות גם נייח אני לא ממש מבין מבחשבים ולכן חשבתי שאולי משהו פה יכול לעזור לי קצצת:) הדרישות שלי דיי פשוטות אני רוצה מחשב חזק (אני לא משחק) אבל מתשתמש בתוכנה בשם ABBYY שהיא דיי כבדה לא חייב מלא זיכרון 256 SSD נראלי ממש ממש סבבה מה שחשוב שלי שאני יוכל לחבר 2 מסכים מבחשב ונראלי 16 RAM כי זה המינימום היום ... אם למשהו יש איזה המלצה למחשב כזה אני ממש אשמח לקישור אם זה אפשרי פה בפורום ... אם לא בפרטי (האם עדיף לי יד 2 או מחשב חדש )

15. Started by meirk147,

תקציב 1500~2000 ש"ח. (הערכה כללית, אפשר לחרוג בעוד 300 אם זה קריטי) שימושים בעיקר שימושים משרדיים: תוכנות אופיס, אינטרנט, הורדות קבצים וכו' בנוסף אני כנראה אשתמש בעתיד בתוכנות כמו SOLIDWORKS, AUTOCAD ו - PHOTOSHOP, באופן מזדמן, אבל עדיין אני רוצה מחשב שידע להתמודד איתן. אם התוספת היא לא משמעותית, אני אלך על זה ואם כן אז לפחות שתהיה האופציה לשדרג בעתיד. ציוד היקפי - אין צורך. בנוסף, יש לי צורב DVD בן 4 שנים אבל די מהיר ועובד טוב, יש סיבה להחליף? מעוניין בדיסק קשיח בגודל 1T אין לי חנות ספציפית, בעיקרון כל חנות אמינה שעושה משלוחים לירושלים ו/או נמצאת באזור ירושלים/יבנה יכולה לבוא בחשבון. אני יכול להסתדר עם הרכבה עצמית. חשוב לי שהמארז יהיה שקט (רמה 8). OC - לא…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by 123gigigi,

http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2775 זה מפרט לנייד שאני שוקל לקנות אני מתחיל ללמוד אוטוטו המחשב נועד לעבודות ולימודים, צפייה בסרטי HD, ומעט משחקים כמו PES12. האם יתאים לי?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? הייתי מעדיף שלא יחרוג מ5000 ש"ח אבל אני יכול להתגמש אם מדובר בערך-מוסף רציני, אני מאוד אוהב best value 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר לתכנות, עם אופציה להרצת VM, ובשוטף הרצה של המון כלים במקביל (דפדפנים, IDE, מדיה, RDP למספר מחשבים, אאוטלוק ומספר חלונות אופיס) כל זה על ווינדוז 7. וגם גיימינג (FPS, RTS). יש לי שני מסכי 19' עם 1280X1024 כל אחד. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? יש לי מספיק כוננים קשיחים, חוץ מזה הכל חדש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השק…

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  18. שימו לב שבמהלך מעורר סימני שאלה החנות היתה סגורה ושלט גדול המודיע על חופשת סוכות עד לתאריך 22/10/2011. ב- 23/10/2011 החנות עדיין סגורה ויום לאחר מכן יש הודעה באתר האינטרנט שהפעילות הועברה לעפולה + כתובת וטלפון. לחנות היה מוניטין טוב ויתכן והכל בסדר והחששות לא מוצדקים. לא הזמנתי שם משהו גדול בסה"כ באתי לקנות משהו מהמדף. לתשומת לב.

19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשפחה, נעזרתי בפורמט מדיון העזרה: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכת גרפית דו ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - COD, BATTLEFIELD, CS:S, PROTOTYPE, SKYRIM. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080X1920 …

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by lompy,

כמה אני יכול לבקש על 460GTX עם 2 גיגה זיכרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by galgalgal2001,

ככה אני לא יודע איזה מהם יותר טוב למשחקים אשמח אם תבדקו את זה.. N10J http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=75&l3=792&l4=0&model=2515&modelmenu=2 N10A http://www.newtechnology.co.in/asus-n20a-ultraportable-laptop-pricespecs/ אשמח לשמוע אם יש הבדלים קיצוניים בינהם או משהו ספציפי שצריך להתייחס אליו. המחשב אמור להיות בנוי לניידות בעיקר וכמובן למשחקים ותוכנות גרפיקה ומוזיקה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. Started by brum,

אהלן אני מבקש את דעתכם למפרט למחשב שאני מקבל מהעבודה. התקציב-עד 9000 ש"ח ללא מסך. אני רוצה שיהיה מבוסס על הקונרו של אינטל (לפי מה שהבנתי מכם הוא המעבד הטוב ביותר לפחות עד סוף השנה). צורב DVD, כרטיס מסך חזק (לא גיימר ממש...אבל משחק), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס עריכת וידאו, כרטיס קול משובח, הארדיסק מעל 160 (סרטים...), ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף. תודה רבה מחכה בקוצר רוח...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by kochsh,

תקציב עד 2500 ש"ח שימוש: ביתי לתוכנות אופיס, גלישה,הורדות סרטים ומוזיקה, הזרמת מידע ברשת ביתית קווית רשת: יש לי רשת קווית בבית לשני מחשבים ושני סטרימרים עם ראוטר K600 של בזק חיבור רשת: 40 מגה חומרה קיימת : מסך מקלדת ,עכבר,רמקולים, כונן חיצוני של WD USB 500G, צורב חיצוני של LG DVD מחשבים קיימים: פנטיום 4, נדרש מחשב אחד לפחות עזרה בבחירת רכיבים והמלצה על חנות במפרץ חיפה (חשבתי על אייבורי) מעבד: דיסק קשיח: לוח אם ( חשוב לפחות ערכת שבבים מעל 85, יציאות HDMI DVIׂ: זכרונות: כרטיס מסך או כזה שמורכב כבר על הלוח: כרטיס רשת: קרור אם מגיע בנפרד: ספק: מארז: יציאות נוספותמקדימה ומאחורה של -3 USB ואאודיו מקדימה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by Asaf.Y,

המפרט הוא לבן דוד שלי שהעיסוק שלו במחשב הוא שמיעת מוזיקה,אינטרנט מיילים ומסנג'ר... זכרון-מינימום 512..מן הסתם... כרטיס מסך לא משולב... צורב ... ללא ציוד היקפי כלשהו... ספק+מארז נורמלים הרדיסק בנפח 120 גיגה.. תודה לכל מי שייעזור לי למצוא את מבוקשי, אסף.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by Belgid,

אני קונה מחשב לאדריכל והוא אמור להריץ תוכנות שרטוט, פוטושופ אילוסטרייטור ואוטוקאד + תכנת תלת מימד rhino 4.0 לוח אם intel dp55kg מעבד core i5 750 2.66hz זיכרון g.skill 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח samsung 1tb 7200rpm צורב lg dvd-rw x22 מארז corq 3335 full alo כרטיס מסך leadtek nvidia gt220 1gb ספק כוח zalman 500w full psu גוף קירור למעבד של zalman אם יכולים להמליץ גם על שיפורים/שינויים ואם מישהו יכול לתת הצעת מחיר . לי הציעו 5,000 אני יודע שאולי אשנה את המעבד לI7 ואת הכרטיס מסך לgt240 זה יוצא תוספת של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.