עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום ברשותי מחשב מלפני כ 4שנים. המפרט amd3500+ 1giga ram 160 gb 2600xt מסך 19" הספק הג'נרי שלי מתחיל לזייף וברוב המשחקים החדשים המחשב נכבה. (הבעיה לא בכרטיס מסך ובמעבד..) הייתי שמח לקנות מחשב ב4K אבל כרגע התקציב לא בדיוק מאפשר לי חשבתי אולי לשדרג את המעבד ולשים 4 ג'יגה זיכרוןוכמובן לוח שיאפשר לי שדרוגים בעתיד. הכ.מסך וההארד מספק אותי כרגע מקסימום בעתיד אני אוכל להוסיף/להחליף. אודה לכם אם תייעצו לי את החלקים שיהיו הכי משתלמים בתקציב של 1000-1500 תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. מחפש מפרט למחשב לא מאד יקר השימושים הם לעריכת וידאו + עריכת מוסיקה כלומר אני צריך כרטיס קול עם כניסות למיני דיסק, כניסה אופטית וכו' כרטיס מסך עם כניסות ויציאות לוידאו (VIVO?) לא חייב להיות 3D חזק זכרון גדול איזה לוח אם איזה ספק ? המלצה לצורב DVD טוב עם LIGHTSCRIBE ללא מסך- עד 4000-4500 ש"ח מקסימום (לא כולל מערכת הפעלה)

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by niv251,

אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. Started by asafmanor,

שלום, הדל המדובר (3450/3550) כביכול עונה על כל הצרכים, במחיר של 3000 ש"ח - עבודה משרדית, מעבד חזק, גודל מסך (14/15.6, עוד לא החלטתי), אמינות, אחריות והמלצות. נראה שזה המחשב הכי נמכר בטווח מחירים הזה, ובצדק. דבר אחד מציק לי - וזה כרטיס המסך הסטנדרטי. אני לא גיימר כמעט כלל, אבל בשביל להשאיר אופציה למשחקים בהגדרות קלות, האם אפשר בתוספת של עד 500 ש"ח למצוא מחשב עם כרטיס מסך סביר? מעניינות אותי גם הצעות של חברות פחות גדולות בתחום המחשבים הניידים (ASUS, GIGABYTE וכד'). תודה, אסף

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. מפרט מס' 1: מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 GHz 533FSB S-775 1M Cache 64 Bit 555 1 555 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5VDC-MX s775, ViA P4M800 Pro, VGA 340 1 340 זיכרונות? DDR II 533 Price Units Total 256MB (Value) Corsair 150 2 300 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total 9250 128MB, TV, DVI, AGP 220 1 220 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA II 305 1 305 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W 8666 160 1 160 מסכים? LG Price Units Total L1750T 17'' LCD 8ms DVI 1320 1 1320 מקלדות? Pr…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. בהמשך לת'רד שפתחתי באמצע השבוע - אני מתכוון לקנות נייד בארה"ב ביום שני הקרוב... זה הנייד הראשון שלי ולכן אני מאוד מתלבט ולא סגור על כלום. כרגע יש 2 דגמים שמשכו את צומת ליבי במיוחד - של ASUS http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8761217&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1202650467562#productdetail של HP - http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8779404&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1204332257046#productdetail אני נורא מתלבט מה לקנות, 200$ בשבילי זה הרבה כסף... מצד שני אולי ההבדלים שווים את ההשקעה...מצד שלישי הסוללה של הHP מעולה וזו גירסא מצויינת של פאוויליון שלא מצאתי ארץ...מצד ר…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Classify,

אני מדליק את המחשב וזה מה שאני רואה, ואי אפשר לעשות כלום. יכול להיות שהגיע סופו של הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  11. הי רציתי המלצה למפרט זול שישמש לגלישה באינטרנט ועבודה באופיס בקיצור שימוש ביתי בשביל ההורים שלי אשמח להמלצות וגם אם אם מכירים חנות טובה בראשון לציון תודה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  12. המחשב אמור לשמש לפיתוח תוכנה ולהריץ תוכנות כמו matlab האם המחשב המפורט למטה יעשה את העבודה אשמח לקבל הארות/הערות: ‎Lenovo 3000 N100 TY0FKIZ/M‎ ‎Model Name‎ ‎0768-FKG ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel Core 2 Duo T5200 1.60GHz‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB (2x512MB)667MHz ‎ ‎ HD‎ ‎120GB ‎ ‎ Display‎ ‎WXGA Anti-Glare 15.4inches(1280X800)‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce GO 7300 128MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD/RW MultiBurner DL‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel PRO 3945ABG‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Card Reader‎ ‎4-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD) ‎ ‎ Fingerprint reader‎ ‎yes‎ ‎ OS‎ ‎Windows Vista Home Premium (TY0FKIZ: Hebrew / TY0FKIM: English)‎ ‎ Weight‎ ‎2.8Kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Li-ION‎ ‎ Warranty‎ ‎1 Year Wo…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by AuthenTiC,

אני מתחיל ללמוד בטכניון ואני מחפש נייד טוב בתקציב עד 4K, אפשר לעבור קצת. מצאתי מחשב שנראה לי סבבה DELL XPS 1330 במחיר 4K, השאלה שלי האם המחשב הזה שווה משהו והאם הוא יכול למלא את הצרכים של סטודנט ממוצע, אינטרנט, מסמכים, כתיבת תוכנות, סרטים ואשמח אם יהיה אפשר גם להפעיל בו כמה משחקים ברמה. אם אפשר לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמו כן לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל. אני הולך להסתובב עם המחשב הרבה אז אם הוא יהיה קל זה יהיה יתרון אבל לא אם זה פוגע בביצועים.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by ELADCH83,

חברים יקרים אני זקוק לעזרתכם בקניית מחשב נייד גודל התקציב עד 10000 ש"ח אני זקוק למחשב נייד חזק כי אני עובד בעריכת תמונות וקטעי וידיאו לכן אני זקוק למכרטיס מסך חזק וזיכרון די גדול הבעיה שיש שוק מוצף במחשבים ואני לא יודע איזה מחשב כדי לקנות אז מבקש את עזרתכם כי אני מוכן להוציא הרבה כסף בשביל זה אני מחפש שמות של דגמים תודה מראש אלעד!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by BravaSX,

שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS. כאשר אני לוחץ על SHIFT ועל מקש "2" שבעיקרון צריך להופיע "@" הוא עושה לי גרשיים וכאשר אני לוחץ SHIFT וגרשיים, הוא נותן לי "@". האם ניתן לשנות זאת דרך המערכת, משמעות הכפתורים? (הכפתורים ממוקמים כמו שצריך). תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום רב אני בונה מפרט לחבר שלי בתקציב נמוך יחסית... אשמח לדעתכם והצעות לשינוי למפרט הבא: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB 660 1 660 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 275 1 275 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 715 1 715 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מארזים‏ Price Units Total 7001 Midi ATX Towe…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. שלום לכולם. זו פעם ראשונ שאני פה, המליצו לי על הפורום הזה שאתם יכולים להיות התשובה לבעיה שלי. אני לא מבינה כלכך במחשבים ככה שאני צריכה באמת את העזרה הזו. אני מעוניית לקנות מחשב (לא לפטופ) לבית. עם כל מיני דברים קטנים מסנג'ר אייסיקיו אמיול לא משחקים רציניים ככה שהוא לא צריך להיות חזק כלכך... אבל שירוץ מהר המחשב שיש לי כרגע על הפנים פנטיום 4 עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. מבחינת תקציב אני מוכנה להשקיע באזור ה3 אלף.. צריכה רק את המארז עם כל מה שבפנים בלי מסך ומקלדת וכל זה..רק שיהיה עם צורב dvd. הודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי. אורטל

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by bagetrek,

שלום לכולם קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב ה- 5-6 אלף שקל . מה שהוא מחפש זה מחשב למשחקים . הוא לא גיימר אבל משחק שם PES , FIFA , NFS ועוד כמה חדשים .. מצאתי משהו ב- 6 בערך עם 9500GS כ.מ . השאלה היא אם זה באמת יסחוב לו שם ? ועוד דבר , אני מעדיף לראות את המחשב לפני קניה , האם יש מקום כזה שאפשר לראות לפני שקונים , כי את רוב המחשבים מזמינים ישר תודה .

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב.. אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים ) אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן. כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב. אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי. אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דבר…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות ה1600 ש"ח, אולי טיפה יותר. את המחשב אני רוצה להורדות, סרטים, גלישה באינטרנט וגם קצת משחקים, לא ברמה הכי גבוהה, משהו סביר. בלי ציוד היקפי, רק מחשב ובלי צורב כי יש לי. עוד משהו, יש לי כרגע כרטיס מסך HD 3650 של SAPPHIRE, רציתי לדעת אם שווה לי לקנות חדש או להשקיע יותר בשאר המחשב ולשים את הכרטיס מסך הזה.?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום חברים, אני צריך מחשב חדש, מפעיל בעיקר תוכנות (קידום אתרים,הורדת סרטים, בניית לינקים וכאלו) כלומר חשוב לי ריבוי המשימות. לא מתעסק כמעט בגרפיקה , לא משחק משחקים כלומר אני צריך מחשב שהוא כלי עבודה חזק ויציב, טוב לצפיית בסרטים, תכנות ועוד פחות לחלק הגרפי על מה חשוב לי לדעכם להתעקש ברכיבי המחשב ובעיקר איזה מעבד כדאי לי? אינטל (i3?) או amd תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  23. Started by ori-silver,

אני מחפש מחשב נייד,המחשב ישמש ל- א.משחקים לכן רצוי שיהיה לו כרטיס מסך טוב. ב.לאוניברסיטה וכתיבת עבודות. ג.לגלישה באינטרנט. איזה מחשב יהיה הכי טוב בתקציב של 5500 ש"ח??

24. Started by MNO,

שלום לכולם... יש לי מחשב HP ZT300 נייד, ואני רוצה להשתמש בתוכנות הדמיה כמו: אוטוקאד, פוטושופ וסקאצ'אפ. העניין הוא שיש לי כלום זיכרון במחשב..256 עד עכשיו זה הספיק. רציתי לדעת לכמה זיכרון אני צריכה לשדרג ומה המחירים הסבירים? קיבלתי הצעת מחיר לגודל של ג'יגה - 480 ש"ח לגודל של ג'יגה ורבע 720 ש"ח. אמרו לי שאת התתקנה הם ישעו חינם המוכרן טען שזה ממש פשוט ושאפשר לעשות את זה לבד,רק כמה ברגים... תודה מראש MNO

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  25. היי אני צריך מפרט למשחקים (התמקדות בכ.מסך חזק, זכרון וכו') מסך - התפשרות על CRT אם אפשר 2 מפרטים - אינטל\AMD

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.