עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך את המחשב רק להפעיל בו word וכאלה... לגלוש באינטרנט ושהיה עם כרטיס רשת. 20 ג'יגה יספיקו.. אם אפשר מחנות באזור ראשל"צ ת"א.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

3. Started by shmulikp,

אהלן, ראיתי באופיס דיפו מין מתקן כזה עם 2 מאווררים ששמים עליו את הנייד והוא מתחבר USB ואמור לעזור בקירור, מה דעתכם? שווה לקנות? תודה! שמוליק.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by zeevw,

שלום אני מחפש מפרט למחשב משרדי לצרכי וורד אימייל ואינטרנט ותוכנות גרפיקה קלות בסכום של כ 2000 ש"ח מסך lcd בן שלוש שנים כבר יש גם מקלדת יש כך שמה שצריך זה את המחשב עצמו + עכבר רמקולים וציוד דומה יחשבו כמותרות.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  5. תקציב - סביבות ה4.5 אלף. שימוש - עבודה משרדית, ראייה סרטים, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה במספר ישומיים בו זמנית. נקודות התחלה - הנייד מיועד לבחורה, ככה שהוא חייב להיות יפה, זכרון פנימי 2 ג'יג'ה, הארד דיסק 250 ג'יג'ה. ומעבד 2 ליבות 2 ג'יג'ה כל ליבה (ובזה אני לא בטוחה שזה הכרחי.) מסך שיהיה מיועד לראיית סרטים (שיהיה מבריק? אם אתם חושבים שזה מועיל לראיית סרטים) ובגודל סטנדרטי (15.4).

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by cold fire,

המעבד t5500 1.66Ghz (מעבד למחשב נייד) מבוסס על ליבת המרומום או על יונה?

8. ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by RuvenTM,

שלום! סבא שלי החליט שהוא רוצה מחשב חדש, והמחשב הישן שלו בקושי זז. הוא רוצה את המחשב לא בשביל משחקים או משהו, הוא פשוט משתמש בתוכנה וגאס (VEGAS)(תוכנה לעריכת סרטים וכדומה), והוא צריך בשביל סרטים סך הכל (עריכות, גרפיקה וכדומה)!! עדיף לנסות לחסוך, ועדיף לא לחרוג מהתקציב, לא צריך שום ציוד הקפי. שיהיה בו צורב DVD, עדיף שהמפרט יהיה די שקט מ 1 עד 10 בערך 5-6, לא צריך OC, לא צריך מערכת הפעלה, וצריך הרכבת מחשב בחנות, שהמארז יהיה שחור והצורב יהיה אותו צבע, לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד, עדיף באיזור בת ים-חולון-ראשון לציון. הדברים שהוא רוצה זה שהמחשב יזוז לו מהר ( שיהיה 4 ג'יגה ראם) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by yaaraer,

שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  11. אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by vk,

המפרט הזה שווה 4k? lenovo 3000 n100 0768-fvg core duo t2450 2ghz 533mgz 2m cache 1 gb 667mhz 120gb sata 15.4" צורב דיוידי bluetooth vista premium שנה אחריות או שפשר יותר טוב בתקציב?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  13. אני רוצה מחשב למשחקים כולל ציוד הקיפי מסך של DELL 20" רמקולים יש מארז של GB ארורוה וGTS או HD 29XT. וE6600 או שאולי לחכות לירידת מחירים ולקנות E6850 או Q6600?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by dark_zero,

יש לי מחשב CELERON 700 MHZ SOCKET 370 256 MB SDRAM 133MHZ RADEON 9250 128 MB איך אני יכול לשפר אתהמחשב שיותר משחקים יעבדו עליו אבל בבקשה בלי הגזמות כמו:"תקנה מחשב חדש"או"תקנה GEFORCE 7800

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מפרט לחברה שלי, היא לא צריכה דברים מיוחדים אני מאמין שכדאי לשים שם איזה RADEON 2400, חשוב שיהיה לפחות 320 GB ומסך 20" רחב. שמעתי שהמסכים של בנקיו טובים האם זה כך? לא משנה אינטל או AMD מה שנכנס יותר טוב בתקציב, אני פשוט כבר הרבה מן לא בסצנה אז אני לא יודע איזה לוחות לשים ומה לקחת תודה רבה קובי. עוד שאלה, אם היא רוצה ווינדוס בעברית, היא מחוייבת לקנות עותק? או שאפשר רק לשלם על התקנה בחנות?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by drorly,

שלום לכולם, התלבטות קשה בפני.. אני מחפש נייד 12 אינץ' התקציב קצת מוגבל, בערך 7500 שקל. חשוב לי TVOUT ומצלמה מובנית. ראיתי מס' דגמים ובכל אחד חסר משהו, למשל ב- ACER 3012 חסר TVOUT. ב-LG LW25 חסר מצלמה מובנית. לגבי האייסר יש פתרון של תחנת עגינה אבל לא ניתן להשיג אותה בארץ וזה גם מיקר את המחשב.. הדגם היחיד שעונה על כל הדרישות זה הדל 1210 אבל הוא קצת יקר וגם כבד יחסית.. תודה על העזרה יום טוב.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Started by gogi,

ניסיתי להכין מפרט שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת משחקים, קצת עריכת סרטים ועריכת תמונות באופן בסיסי. אין לי בעיה לקנות ממס' חנויות ולהתקין הכל בחנות אחת: מעבד: INTEL CORE 2 duo e6300-------1081 לוח אם:ASROCK xfire 775----------479 זכרונות:twinmos 2*512 667mhz------700 כרטיס מסך:gigabyte geforce 7600gs 256mb PCIe--683 כונן קשיח:411---WD 250GB צורב דיוידי: lg h10a-----186 מארז+ספק: compucase 6A19+HEC 400TRT------490 סה"כ:4030 עכשיו שאלותי הם:1. האם יש בעיה של לקנות את החלקים ממס' חנויות ולהרכיב אותם בחנות אחת או שעדיף לקנות הכל בחנות אחת? 2. תנסו לשפר לי את המפרט אני יכול להוסיף עוד כ300 לתקציב הנה עוד מפרט שמצאתי בפורום, נראה לי המפרט הזה יותר טוב וגם הכל מחנות …

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שלום, מחר אני סוגר את העסקה. רציתי לקבל דעה מכם על המפרט, שעיקרו הוא גיימינג. כמו כן, המחשב יעבוד עם מסך 24" FHD. כמו שאלות אחרונות: 1. אני עדיין בהתלבטות בין ה-UD2 לבין ה-US3L. אין לי צורך ב-eSATA ו-FW שה-UD2 מציע, אבל בכל זאת אני לא יודע איזה לוח אם יציב יותר ומציג תוצאות טובות יותר. (גם במקרה של OC קטן-בינוני). 2.לקחתי את הזכרונות 4GB הכי זולים שהיו. איך הזכרונות הללו ישפיעו במידה ויבוצע OC קטן-בינוני? האם עדיף לקחת זכרונות עם תדר גבוה יותר (למשל 1333) ועם תזמונים טיפה יותר גבוהים (שזה פחות טוב מצדי שני), או שההבדל לא שווה את ההשקעה? 3.איך המארז? שמעתי רק דברים טובים עליו. אבל רציתי דעות נוספות.כדאי לרדת ל-Antec 300 או ל-Sonata III? 4.איך הספק? לא מצאתי אצל SkyPC את ה-…

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  19. היה לי תקציב 5500 ובסוף הבאתי מחשב חבל"ז עם מחיר נמוך ממה שחלמתי תנו חוות דעת(אם אתם מביאים לי מפרט אחר אז רק אינטל) מעבד:E6600 לוח אם:gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון-kingston 2gb dual channel 800ghz כרטיס מסך-asus-geforce 8800 gts 320 mb צורב:lgX18 rw מארז:של חברה לא מוכרת-כולל ספק כוח 500 וואט דיסק קשיח-160 gb sata 2 מערכת הפעלה-vista premium 64 bit מחיר כולל-5000 ש"ח מה אומרים? ??? אני פוחד שעשיתי עסקה לא טובה...

• 10 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג ברזולוציה של 1440P ואני מתלבט בין שני המסכים האלה Asus VG27AQ ו- LG GL850B. לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט יש המלצות על שניהם אבל יש גם חסרונות. אשמח לקבל כמה חוות דעת מהמומחים פה בפורום לגביי כל אחד מהמסכים האלה. חשוב לציין שאני משחק בעיקר משחקי FPS לכן מהירות תגובה זה משהו חשוב (לא הולך להתחרות), אך גם איכות התמונה זה משהו שהייתי שמח שתהיה ברמה גבוה. אציין במבחינת מחיר אני יכול להשיג את שתי המסכים האלה בכמעט אותו מחיר לכן המחיר הוא לא פקטור בהחלטה זה נטו איזה מסך יותר איכותי, טוב וישאר ללא בעיות לתקופה של כמה שנים! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by iair_m,

היי אנשים, אני מתעניין בקניית מחשב חדש. חשוב לי לציין שאני לא גיימר, המחשב מיועד לשימוש ביתי (סרטים, אופיס וכו, ומדי פעם משחקים אבל לא כבדים מאוד, כמו פרו אבולושן סוקר). אני שם פה מפרט עם ההצעת מחיר שקיבלתי משריון מחשבים (2 אופציות) ועוד אופציה של TMS. אשמח מאוד לעזרתכם, תגידו בבקשה אם נראה לכם טוב ושווה את המחיר. Intel Core Core i3-2120 4 X 3.3GHz 3MB 1333MHz LGA 1155 Box 609.00 1 GIGABYTE GA-P61-DS3-B3, Core™ i5/i7,DualDDR3 1066/1333,2XPCI-E,1GB S1155 389.00 1 LINKWORLD 81692 520W + 24pin, 80mm+120mm Fan, USB2.0,SATAPOWER,F.AUDIO ,BLACK 159.00 1 KINGSTON DDR3 PC-10600 1333MHZ 4096MB CL9 129.00 2 כונן קשיח WD Caviar® SE SATA II/III‎ WD10EZEX 1000GB 64MBWes…

22. כאשר אני רוצה לחבר אותו למסך LCD ולצפות ככה בסרטים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by galpilas,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu 2/00 ghz 1/99 ghz 384 mb של ram וכרטיס מסך ge force 2 המשחקים במחשב עובדים לי לאטט אתם אומרים הכרטיס מסך הוא הבעיה?

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  24. אהלן, סתם רשמתי מחיר, אני לא באמת יודע מה המחיר של מה שאני רוצה... * מטרות המחשב? כעיקרון עבודה משרדית, אבל יחסית כבדה, הרבה חלונות של דפדפנים שבכל אחד מהם פתוחים הרבה מאוד טאבים כולל הרבה יוטיוב וסירטונים, צפיה בסרטים (בעיקר DVDRIP),וזהו בגדול, אז נראה לי שאני אצטרך די הרבה זכרון פנימי. * גודל המסך? 14/15.6 * משקל רצוי? בינוני ומטה, אני לא בקיע במספרים, הוא כעיקרון יהיה לטיולים שלי בחו"ל אבל זה טיולים שאני די קבוע בהם במקום אחד למשך חודשיים כל פעם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיפות לזמן גבוה של הצג וידאו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? גדול, רבע טרה במינימום, עדיפות לחצי, אם זה אישו אולי אני אקנה כבר כונן חיצוני ב…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. צריך הכל מעבד לוח זיכרון מארז הרדיסק מסך מקלדת + עכבר ( כרטיס מסך אפשרי גם onboard) צורב DVD מטרות ,מוזיקה סרטים אינרטנט. לא צריך איזה 6600 או אפילו 6200. עוד משהו מאוד חשוב חנות בירושלים!!!! מדגיש ירושלים והסביבה הקרובה מאוד! תודה לכל העוזרים! פרוייקט לא קטן

דיונים חדשים בפורומים