ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין במחשב למשחקים במחיר של 7500 שקל עכשיו אני צריך עם מסך וציוד הקפי מלא וגם כן ווינדוס אפשר לחרוג ככה ב100 שקל לא יותר אני רוצה שיהיה למחשב 4 גיגה וגם כן לפחות 320 גיגה אם אפשר יותר אז יותר טוב וכמובן איזה כרטיס מסך סוס עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך הצעה למפרט מחשב המחשב אמור להיות במשרד ולעבוד בעיקר עם תוכנות גרפיקה(פלאש פוטושופ אילוסטרייטור וכו) ויישומי אינטרנט.התקציב שלי - 8000 שחכולל מסך טוב וגדול (22-24 אינטש)
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
רכשתי מחשב מ ksp ושדרגתי את הספק ל-550 וואט. המוכר המליץ לי על הכרטיס מסך שמופיע בתפריט. כעת בדקתי וראיתי שהוא חלש למשחקים. המחשב אמור להמסר לי היום על מה אתם ממליצים ? AMD מעבד: Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Bסx לוח אם GIGABYTE MA785GM-US2H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS מאוורר Generic CPU Cooler For AM2/AM3 דיסק קשיח Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 5450 512MB Hyper Memory GDDR2 DX11 DVI HDMI PCI-E ספק כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin)
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות בעיקר (Visual studio pro 2015 וכלים נוספים), [שימושים שונים בכלים של ADOBE [ פוטושופ וכו'], רינדורים של סרטונים ב VEGAS וכו' וכו'] * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB (או לחלופין SSD) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מעוניין במערכת הפעלה מובנית על הלפטופ. אתקין לבד. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מומלץ מסך גדול. הסוללה וזמן העבודה בפועל לא חשובים עבורי, משום שמטרתו היא כימעט אך ורק לשימוש ביתי (אני לא קונה נייח, כי אין עוד מקום לעמדה...). כמו כן הביצועים שלו לא חשובים כל כך, כי השימוש העיקרי שלו עומד להיות בעיקר לאינטרנט... בנוסף לזאת המישקל לא יהיה קריטי. אשמח גם לקבל המלצה לראוטר אלחוטי במחיר של כמה מאות שקלים. תודה לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
טוב עז לאחר כמעט שבע שנים ה Athlon 3700 האגדי שלי, על סף שביקת חיים, לא רע בהתחשב בעובדה שהוא היה בOC ל2.6GHZ כל הזמן הזה.(בזמנו עלה 1500 שח רק המעבד....אך היו זמנים) בכל אופן אני כבר כמה שנים לא בעניינים, צריך עזרה בקניית מחשב חזק וחמוד חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רזולוציה 1980X1024 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ערכית מוזיקה כמו MIXMIESTER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום , אני נוסע בקרוב לרוסיה ולפי חברים שלי שהיו שם יש שמה מחירים זולים מאוד על אלקטרוניקה בכללי , בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, בתקציב שבכותרת , מסך בסיבת ה15 אינטש- ועם ביצועים גבוהים יחסית אובראול היתי רוצה לראות כמה דגמים שכדאי לי לחפש אותם ובנוסף לזה גם אם למישהו יש לנסיון אז מקומות שאפשר לקנות בהם בזול יחסית (נראה לי זה סביר למצוא מחירים כמו שיש באמזון? ) עריכה : ותודה רבה לעונים כמובן
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
אני יוודע שזה לא פורום לניידים אבל אשמח אם תעזרו לי... אני סטודנט לארכיטקטורה ועובד עם פוטושופ אוטוקאד מקס וויז.אני צריך מחשב נייד וצריך המלצה מה מספיק לדרישותי,איזה מעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזכרון,ומה מחירו?באיזה מחיר אני יכול לקנות כזה משומש והאם כדאי לי?בהמון תודה....
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, משחקים, הרצת תוכנות של מדעי מחשב * גודל המסך? 13-15 לא סגור על זה * משקל רצוי? לא משנה אם אפשר פחות אז מה טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שעות עבודה יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא שידוע לי * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיחכמה שיותר גבוה, העדפה ל1 GIGA * כונן CD/DVD? צורב? האם בניידים זה עדיין שימושי כי בנייחים אפשר כבר להסתדר בלי זה. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? הקנייה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש 1-האם יש כבר את IVY BRIDGE לניידים בחנויות כי לא ראיתי? שו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חבר שעובר ללמוד בב"ש ומעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש אותו כמחשב לכל דבר. זה אומר גם למשחקים. התקציב שהוא ביקש בוא 5-6K רצוי לא לחרוג מה-6 אשמח אםתוכלו להציע לי על דגם שיהיה בעל ביצועים טובים, גם לטובת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר את אחותי, אבל כמובן שיהיה גם נחמד לקחת אותו לנסיעות ארוכות מדי פעם ולראות שם סרטים\מוזיקה. בעיקרון אנחנו רוצים לקנות אותו מחנויות באזור ירושלים ושתהיה אחריות טובה.(חשוב) תודה!
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ואני כבר מיואש מכרטיסי מסך.. אין לי מושג מה לעשות ואיזה לקנות , חתיכת הברזל הזאת עולה יותר מהפנסיה שתהיה לי ואני ממש לא ידוע איזה לקנות... בהתחלה רציתי את ה8800GS עם ה320MB של SPARKLIE (כשהוא עוד עלה 1500) לאחר חשיבה שנית ולאחר עליית הדולר( והמכיר שלו) החלטתי שזה יקר מידי בשבילי וכיוון שאני מתגייס עוד שנה לא נחוץ לי וחבל על הכסף.. אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כמו היט מאן 3 , פאר קריי , פיאר וכו' ברזולוציה 1024 768 בגרפיקה בינונית בלי תקיעות במחיר מינימאלי. חשבתי על הכרטיסים האלה.. GT7950 256MB של Leadtek או GS7900 256MB כלשהו או 8600GT 256MB מכל חברה או את ה512 MB של BIOSTAR שאין לי מושג איך הוא.. מה אתם אומרים עליהם? , א…
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HTC VIVE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10. קריטי שיהיה שקט ככל האפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אין אפשרות לחרוג מהסכום 3000 שח שימוש המחשב יהיה ל- סרטים, תכנות , סוגי התכנות HTML, C,C#,C++' JAVA, ומשחקים פעם ב.. אין צורך בדיסק קשיח , יש לי 2 של 500GB , אין צורך בכרטיס מסך יש לי, ואין צורך בציוד היקפי. חשוב שיהיה שקט מאוד אין כוונה לעשות אובר קלוק, אין צורך במערכת הפעלה המפרט כולל מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core 920 שח מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 65 שח לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 565 שח זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 400שח צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 140 שח ספק כח SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fa…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מעבד + לוח אם: 1299 ₪ Quad Core i5 7500 3.4Ghz + Gigabyte H270-HD3 DDR4 S1151 קירור אוויר למעבד: 129 ₪ Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 549 ₪ 16G (2x8G) Corsair Vengance LPX Black DDR4 2133Mhz CL13 כרטיס מסך: 2399 ₪ - GALAX GeForce GTX1080 EX OC 8G מארז + ספק: 420 ₪ Antec GX330 Window (2x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) A-PFC סך הכל 4835 רציתי לדעת האם כדאי לי לקחת לוח שתומך בSLI או שאולי זה יהיה צוואר בקבוק מהמעבד וא"כ אז אני אצטרך לקחת I7 שזה תוספת של עוד 500 שקל מה גם שזה לא בטוח שזה יפתור את הבעיה מה גם שאם אני אקנה עוד 3 שניםכרטיס נוסף זה יעלה לי 800 שזה תוספת ל500 שכבר אני אצטרך לשלם היום זה יוצא 1300 בהתאמה לכרטיסים שיוצרו לפני 3 שנים כך ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב6000 ש"ח בעיקר למשחקים, כולל מסך דק עדיף 19 עם רמקולים, מקלדת ועכבר. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
MSI Codex BareBone Gaming PC (Video card not included) - i5-6500 +Fan Skylake - 8GB DDR4 - H110 - 1TB HDD - VGA, HDMI, USB 3.1 TYPE C - DVD-RW - 5.1 Channel HD Audio - 500W 80Plus PLUS Supporting up to GTX1070 - 195x455x500 mm רציתי לדעת האם המפרט הזה חזק מספיק כדי להריץ משחקים כמו GTAV ו OVERWATCH מעל 60 FPS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אני מאד אוהב את ה CM690 אז אם הוא עדיין מככב כמו בעבר אני אקח אותו כאן. מעבד-לוח אם-זכרון, יותר חשובים לי כרגע מכ. מסך, אז אפשר להתפשר על הכ.מסך לטובתם! תודה!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, GTA V, Call of Duty, FIFA, Skyrim, Prey וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Ultra HD, אם מתאפשר אז 2K\4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים אחרי מחשב טוב בתקציב של 4000 ש"ח (או פחות) קיבלתי הצעה שנראית לי לא רעה (אני מבין ממש מעט ולא ממש לעומק...) בכל מקרה, המחשב צריך להתאים לסטודנט (שלומד הנדסת תוכנה), לעבוד טוב במשך 4 השנים הקרובות לפחות. המחשב אינו מיועד למשחקים בכלל. חשוב לי לשמוע בעיקר דעות לגבי המעבד, לוח האם והזכרון (DDR 1 או 2?) אבל כל הערה תתקבל בברכה... אז הנה המפרט: לוח אם GIGABYTE 81915ME-GL מעבד INTEL P4 64BIT 2MB 775PIN FRESCOTT HT זכרון 256MB DDR2 400*2=512 דיסק קשיח W.D. 80 G.B. 7200 SATA צורב LG 52 32 52 מקלדת, עכבר, רמקולים כונן 1.44 מארז מפואר 2 יציאות USB קדמיות 500W מסך מאג 17" AH778 מערכת window xp home מחיר ההצעה (כמו שכבר ציינתי) 3900 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
בקרוב אהיה סטודנט לעיצוב אבל זה יקח עוד זמן.. אני מחפש מחשב טוב שיכול להריץ תוכנות לעיצוב ובין היתר גם סרטים ואינטרנט. קבלתי הצעה עם הפרטים הבאים האם מישהו יכל ללהסביר לי האם זהו מחשב טוב שכדאי להשקיע בו או חבל לי על הזמן ולחפש אחד אחר?? בתודה! מעבד סוג מעבד: Intel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB BUS SPEED: 800 MHz סדרה: T4200 זכרון נפח: 4096MB מהירות: 800 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 320 GB מהירות הדיסק הקשיח: 5400 RPM מסך גודל מסך: 15.4 " פורמט המסך: רחב רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Mobile I…
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם AMD PHENOM X3 TRIPLE CORE 8450 + GA-MA78GPM-DS2H מספיקים לניגון סרטי H.264? עפ"י מבחנים שראיתי ב-TOMS HARDWARE המעבד הנ"ל, מספק 33% ביצועים טובים יותר עבור הקידוד הנ"ל. השאלה היא בעצם האם עדיף להשאר עם הרכיבים הנ"ל? או לקחת את לוח זול יותר + כרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-