עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אנונימי צהוב בלון,

מישהו יכול לעזור לי למצוא נחשב טוב לסטודנטים שהמחיר שלו נורמלי???

2. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 מחיר: ¤963 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 מחיר: ¤203 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 מחיר: ¤628 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 מחיר: ¤524 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 מחיר: ¤1462 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 מחיר: ¤165 מסך: LG 19" LCD L196WT 2MS 1:3000 כמות: 1 מחיר: ¤1052 סה"כ: אוקיי חברים אשמח לעזרה כאן אני דיי חדש כאן אבל אני גיימר דיי ותיק ש…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by ben_sh090,

אני רוצה להזמין את המחשב הזה: תנו חוות דעת מה טוב ומה צריך לשנות ksp ----------- מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1110 1 1110 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK Price Units Total ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 1 530 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 350 2 700 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 1 355 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 (Kit) 110 1 110 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 מקלדות? Microsoft …

4. Started by HeDesXs,

שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש אז הוא רוצה ב4000 עם מסך כולל צורב לא כולל עכבר ומקלדת... http://img215.imageshack.us/img215/1487/15001500148815131501lm5.jpg שלא יהיה חריגה ענקית! תודה!!

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושיוכל להריץ MW3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, starcraft 2 world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צור…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (4K 240hz) או לשאוף לשם (התלבטות לVR) בטח גם OC בשלב כזה או אחר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אם VR אז מה שצריך. IPS, 4K, אם יש אז 240HZ ו34" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שקט וקר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גדול (שיהיה נוח להוסיף לבד חומרה במיד…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  7. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט.. אני צלם ורוב עבודתי עם המחשב היא לעריכת תמונות. הקבצים לפעמים די כבדים ומגיעים ל20מ"ב ויותר, העריכה נעשית בפוטושופ ולפעמים יש שימוש בפילטרים.. חשוב לי שהפוטושופ יטוס, ויתאפשר לעבוד גם עם כמה חלונות ב-firefox במקביל. עניין המשחקים הוא פחות חשוב, אבל יהיה נחמד אם כמה מהשחקים ישנים כמו UT וNFS ירוצו עליו בצורה סבירה. * יש לקחת בחשבון שאני הולך להוסיף לו מסך 24' של DELL * דרוש מעבד(Intel Quad),כרטיס מסך,הארדיסק 500DB, מארז + ספק, זכרונות (חשבתי על 4 GB), כרטיס רשת אלחוטי, לוח אם, מקלדת-עכבד,CDRW בנוסך להרכבת המפרט, יש לי עוד 2 שאלות: 1) על מה אני צריך לשים דגש כשאני בוחר כרטיס מסך שיתאים לעריכה גראפית 2D? 2) האם כדאי לרכוש את המפרט…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by gilke85,

שלום, יש לי לנובו T500 ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר ראיתי שיש לי בהגדות קול SPDIF והבנתי שהתכונה הזו יכולה להוציא סראונד מהלפטופ אבל איך אני מחבר בין המחשב לבין הרסיבר? אין לי יציאה מיוחדת של SPDIF. דרך היציאה של האוזניות? בנוסף, יש לי יציאת DP האם היא מעבירה גם אודיו או רק וידאו? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שתמליצו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. שלום לכולם. ניסיתי להרכיב מפרט ב1000 ש"ח בערך ( כמה שפחות יהיה יותר טוב כי אני משלם עליו ואני חייל , כך שאני לא שוחה בכסף :< ). המחשב הנוכחי בן 8 שנים בערך והוא די מת , וכל מה שנשאר ממנו זה שני דיסקים קשיחים וצורב DVD. האמת שמזמן לא הרכבתי מפרטים ואני לא בטוח בשוק הנוכחי אז פשוט נכנסתי לskypc וניסיתי את החלקים הזולים ביותר ;D מעבד Intel® Pentium® G620 Tray ₪260 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IG620T לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2PV ₪263 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951H6120 זיכרון Kingston 2048MB DDR3 1333MHz CL9 ₪70 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752V2 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  11. שלום שלום מזמן לא כתבתי פה.. אז ברשותי דל ווסטרו 1510, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי.. עכשיו הכרטיס עובד מצויין עד שאני מפעיל את ה WI FI... אז הוא מפסיק לעבוד..ברוב בהמקרים ואז כמובן אין קול.. ואני גם לא יכול להשתמש בכרטיס לעבודה השוטפת... כדי שהוא יעבוד אני צריך לעשות לוג אאוט.. שה WI FI עובד ואז אני יכול לעבוד במקביל.. אבל גם לא תמיד... לפעמים אני גם צריך לעשות ריסטרט שהכרטיס יחזור לעבוד... מה הסיבה זה קורה??

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by 5426378,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג dell inspiron 1501 שידרגתי את הזיכרון שלו ל-1.5GB (אם זה חשוב) והוא נקנה במיאמי. קניתי מחשב חדש שולחני אז הרבה זמן לא השתמשתי בו, אתמול ניסיתי להדליק אותו הled של ה-power נדלק לשנייה ונכבה, והמחשב לא נידלק,ניסיתי להטעין את הסוללה במשך הלילה, לא עובד,מה לעשות? זו בעיה בסוללה? אגב, במטען של המחשב יש led הוא היה דולק והכל נחמד וטוב, כשניסיתי להדליק את המחשב ה-led נכבה. ולא נידלק עד שניתקתי וחיברתי אותו מחדש לחשמל.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by oDot,

המטרה היא "שיהיה מחשב" לאינטרנט, קצת משחקים, עריכת תמונות, ותהיו נדיבים בהארד דיסק 120-160 גיגס ^^" וצריך צורב דיוידי אז כמו שאמרתי תקציב 3 אלף.. העדפה לAMD אלא אם יש הבדל דראסטי. ותביאו חברות מכובדות, לא חרא יבש ^^" תודה ררררבבבבההה

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  14. מחשב שהעיקר כרטיס מסך טוב וזכרון פנימי מהיר, מעבד לא מהיר העיקר שללוח אם יהיה מותאם למעבד כפול ליבה, דיסק קשיח לא גדול. ללא צורב דיוידי או cd rom ובלי עכבר ומדפסת.וכמובן בלי מסך.תודה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  15. המחשב מיועד לסרטים HD 720 1080 ולגלישה. (יש בבית ראוטר אלחוטי וטלוויזיה FULL HD 42) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט במיוחד. תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by david86,

אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 13" HD WIDESCREEN עם רזולוציה טובה * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שנחשבת טובה ואמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב (בדגש על המעבד וזכרון) ושיה…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  18. המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by ron1979,

הצעת מחיר - skypc.co.il 17/08/2007 16:54:35 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 188 188 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W M-100A 322 322 1 לוח אם ABIT NF-M2S AM2 NFM2S 384 384 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 Box AMD1184 284 284 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 361 361 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 175 175 1 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD LH-20A1P 6 פריטים 1,713 ¤ סכום כולל מע``מ מטרת מחשב כללי- לא למשחקים, עבודה משרדית מול מספר תוכנות ייעודית (חישוביות כל מספר שניות) , ככה שהמעבד יעבוד קשה. יש לי זיכרון נוסף בדיוק מאותו סוג, זה יעבוד בדונאל צאנל נכון? אני כנראה יחליף לצורב החדש יחסית של lit…

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by shlomoaxe13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by zoom427,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך התיכנון היה בכלל לקנות במקס,2.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בתיכנון ללמוד מדעי המחשב+ניהול רשות+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מכונות וירטואליות..,JAVA.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DARKS SOULS,ASISSIN CREED 3 GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 ,1920על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by zombie,

אז ככה: אני רוצה ליקנות מחשב חזק שיחזיק מישחקים לשנתיים(אולי שלוש) הבאות על גראפיקה מלאה לא כולל ציוד היקפי ולא כולל כרטיס מסך יש לי כבר בבית כרטיס מסך: 8800gtx אז ככה מעבד זה כבר ברור מה צריך:q6600 steping g0 אני רוצה להגיע בoc לפחות ל 3.4 אמממ זיכרונות לא פחות מ 2ג'יגה 800Mhz רצוי 1066 למרות שזה באמת ישנה משו במישחקים וoc? דיסקים כשיחים....אמממ אין לי מוסג אני צריך רייד?מה זה יעזור לי ומה זה בעצם?והייתי רוצה 500gb לאחסון שיהיה והאם מומלץ לשים נגיד את הסיסטם על אחד של 10000rpm ?וגם אחד כזה למישחקים?עד כמה זה באמת עוזר ובאיזו צורה? ספק כח חזק צריך בישביל ה gtx אז החלטתי שללכת על הקוסאייר 520w אממ לוח אם...אני לא בטוח מה לקחת ...כדאי תמיכה בddr3?לשידרוג מעתיד?אני באמ…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 900 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמה שיותר זול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - אינטרנט ואופיס א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - ללא מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? -- ללא משחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  24. שלום וחג שמח. איך המפרט הבא שאני חושב לרכוש? הוא מיועד למשחקים (בעיקר ספורט ואולי קצת יותר מזה), אינטרנט מוזיקה ועבודות. מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤686 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤442 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤353 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤477 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤791 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 כונן SAMSUNG SH-D162C 16x48 DVD ¤108 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-D162C מארז כולל ספק HEC…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by benny.zhit,

שלום לחברי הפורום. המחשב של אמי הלך לעולמו, והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המחשב ישמש לתוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (לא חובה HD). בקיצור זה צריך להיות מחשב ביתי פשוט וזול ככל האפשר, אך עם חלקים אמינים ולא גנריים כמובן , אין צורך בציוד הקפי - רק המארז וכל מה שבתוכו. אין גם צורך בצורב DVD, כי אני אעביר את זה שהיה במחשב הקודם (בהקשר זה, עדיף שהמארז יהיה לבן, כי הצורב לבן). עוד נקודה חשובה היא שהמסך שישמש את המחשב הוא מסך ישן מאוד (מסך ''15 CRT של LG), וחשוב, כמובן, שניתן יהיה לחבר את המחשב למסך הזה. התקציב הוא מצומצם למדי, אך אני מאמין שניתן להרכיב מחשב לדרישות הנ"ל. תודה מראש על העזרה. נ.ב. אודה לכם אם המפרט יורכב באתר של חנות מומלצת ואמינה.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.