ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אחותי זקוקה למחשב בסכום של 2500 ש"ח לא כולל מסך: השימוש במחשב הוא: 1-גלישה באינטרנט 2-יישומי אופיס 3-צפייה בסרטי DVD לא יהיה שימוש למשחקים בכלל.ככה של צריך כרטיס מסך רציני. אהה..והיא רוצה גם כרטיס טלויזיה. עכשיו עלעלתי פה וראיתי שיש המלצות למעבד AMD <AM2 בתקציב הזה.אחותי שמעה שהמעבדים שלהם מתחמיים ועדיף אינטל.האם זה נכון? כלומר בתקציב הזה לא עדיף מערכת מבוססת אינטל? בתודה מראש שי
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)רק עבודות אינטרנט סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שפחות (אני לא מבין במשקל כמה זה סטנדרטי וכו') * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?הכיייי חשוב זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI ו4 USB * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ACER DELL TOSHIBA בנתיים חשבתי על זה:
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ולהחליף כבר את הפנטיום 4 הזקן שלי, אני לא יודע אם זה משנה אבל אמרו לי פה שאחד הדברים שצריך לקחת בחשבון זה את גודל המסך, אז יש לי 26 אינצ' שעובד ברזולוציה מוזרה.. 1360x768 התקציב הוא עד כ 2200-2400 בלי: כרטיס מסך (שאותו אני יקנה בנפרד ב 700-900 ש"ח) מסך, מקלדת ועכבר מבחינת מעבד, במה כדאי להשקיע היום? קואד או דואל? אני ירצה לבצע אוברלוק, לא משהו מוגזם אבל ראיתי שאת ה E8400 אפשר לדחוף ל3.6 בקירור סטוק (או עם ה freezer 7) בקלות בלי לשנות מתחים. מה שחשוב במשחקים זה Mhtz יותר גבוה נכון? יותר חשוב מכמות המעבדים? כי בטווח המחירים של ה e8400 שהוא 3 ג'יגה-הרץ אפשר להביא את ה Q8400 שהוא 2.66 ג'יגה-הרץ GTA IV יהיה לי מאוד חשוב ואני רוצה שאני יוכל להפעי…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, מבקש את עצתכם לגבי איזה דגם מיני נייד הכי כדאי והכי משתלם לקנות בארה"ב. מטרת המחשב היא לעבודה משרדית אך יש אופציה שאפתח כמה ישומי אופיס במקביל ואשתמש ביותר מ word ואקסל (visio, power point וכו') בכל מקרה חשוב שלא יהיה איטי גם כשיותקן עליו windows 7. גודל מסך: הבנתי שהשוק הולך עכשיו לכיוון של 12'' ולכן זו ההעדפה אך אם אתם יודעים אחרת, אשמח לשמוע. לא מקובע על גודל מסך ספציפי. יהיה עדיף אם יהיה לו קישור בלוטות' וחיבור HDMI. אני לא יודע כמה צורב DVD מייקר ויש לי מחשב בייתי עם צורב DVD אבל אם זה מגיע בעלות שולית אז אעדיף להכניס (אלא אם כן זה בא על חשבון ביצועים) צריך שתהיה אחריות בארץ. עדיף HP או Lenovo, נשמע שאיתם אפשר להסתדר אודה אם תמליצו על דגם משתלם. אם צריך לחרוג ק…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שירץ לי משחקים באיכות גבוהה. אני גר בארצות הברית מה אתם אומרים על הרכיבים הללו: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz MSI NF980-G65 AM3 NVIDIA nForce 980a SLI HDMI ATX AMD Motherboard OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 SAPPHIRE 100284L Radeon HD 5750 1GB 128-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card Western Digital Caviar Blue WD5000AAKS 500GB 7200 RPM 1)אני מתלבט לגבי לוח האם האם יש לוח יותר טוב עבור הרכיבים? והאם יש לוח אם עם כרטיס מסך עליו של רדון עם טכנולוגית "קרוספייר"? 2)אני מחפש ספק כוח שיניע את המערכת יש המלצות? אני משתמש כרגע במסך 19 אינצ אולטרה שארפ של חברת דל. שימושים יום יומיים (א…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים ובנוסף גם למשחקים, אמנם יש לי תקציב מסויים אבל השאיפה היא למקסימום ביצועים עם משחקים, אני לא מבין מאוד במחשבים ובייחוד לא בניידים ולכן אשמח לעזרתכם *אני כן מוכן לזוז 500 לכאן ולשם אם יש משהו טוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים), אינטרנט, משחקים (כבדים) , צפיה בסרטים * גודל המסך? מ אינץ'15 זה סבבה * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מ3 קילו אני מניח אבל כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל האפשר (אני אהיה הרבה בנסיעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נחוץ * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל אני מניח חצי טרה לכל הפחות... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן וצורב גם לא יזיק * כונן Blu…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, הרכבתי לעצמי את המחשב הבא. אני הולך לשחק איתו, ובנוסף גם לעבוד עליו. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Life Time Warranty 1010 EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 430 DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 300 GIGABYTE 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 975 Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 320 Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata - 2 Years Warranty 150 Edimax EW-7108PCG 54Mbps PCMCIA 85 CNPS7500-Cu LED 195 12cm Case Fan 19 Hec Compucase 6C11 Midi Tower No PSU 190 Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) 370 אשמח לשמוע את תגובתכם בכלליות. וספציפי…
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי המלצות גרועות לגביי חנות מסויימת... ולגביי המפרט שהם נותנים אני די מבולבל לגביי רכישת המחשב . רציתי להפנות אותכם לקישור נוסף ולשאול את המבינים מה דעתכם לגביי החנות והמפרט הנ"ל של הפנטיום 4 , והאם הוא מספק מבחינת היחס בין המחיר לתפוקה, כמו כן האם הוא יכול לספק את הצרכים שלי - הכל, פרט למשחקים כבדים. תודה מראש http://www.net2000.co.il/sales.php
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי פשוט בסביבות ה 1500 עד 2000 ש"ח עבור אינטרנט הורדות צפיה בסרטים הכולל יציאה HD לTV רצוי עם לוח של Asus
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לבן-דוד ב5K . יש לו כבר מסך LCD19 ,R-disk 160GB וציוד הקפי חשבתי על משהו כזה בערך : ?AMD 3500 6600GT or better giga momory (from some good brand) Audigy 2 Value המחשב לא ישמש לOC
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב רצוי 7000. ניתן לחרוג מהתקציב עד 1000 שקל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימוד מכונה ברמת POC - בעיקר Deep Learning וdatasets שבמקסימום יגיעו לחצי טרה. במידת הצורך אעבור לענן כשהאלגוריתם יבשיל. בנוסף יש מצב להתעסקות בסיסית בסאונד ושימוש במנוע unreal לכל מיני סימולציות / דמוים וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, הוא קיבל הצעה מאיזה חברה: case - impress 500w - 189 asus p5gd2-x - 615 intel p4/3.0/lga775 2mb 64bit - 1054 256mb/533mhz ddr2 X 2 - 318 wd 120gb/sata 2 = 462 1.44 drive - 40 cd rw - 89 ati x700 512mb + dvi + tv out - 619 סה"כ - 3500 ש"ח אני ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= כולל מסך יש לכם הצעות אחרות אולי? חשוב: צריך לקנות מחנות באזור המרכז - אם אפשר מראשל"צ הכי טוב תודה
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה. הייתי שמח שתתנו דעתכם על המחשב הבא (בTMS). השאלה הרצינית בפי היא על הINFINITY, האם הוא שקט? כלומר, יכול לשמש למחשב HTPC? והאם הכרטיס מסך מספק כדי לשחק מדי פעם PES08 על טלוויזייה LCD 32 אינץ'? השימושים של המחשב הם: *עבודה משרדית (אני תלמיד תיכון). *משחקים (אני תלמיד תיכון ). *חיבור לטלוויזיית LCD 32 אינץ' וצפייה בסרטים. אם יהיה ניתן, אז גם לשחק על הטלוויזיה הזו. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤236 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤506 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 3 - מחיר…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מעודכן יותר מידי לגבי הרכיבים הטובים ביותר. הנה מפרט שבניתי בKSP מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E6850, 1066Mhz, s775, 4MB 1495 1 1495 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS Price Units Total P5W64 WS Pro. s775 Conroe, 975X, DDRII800, 2xPCI-E Crossfire 1150 1 1150 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2K2/2G) 1090 1 1090 כרטיסי מסך ASUS Price Units Total 8600GTS 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1210 1 1210 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 565 1 565 כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 (Black) 45 1 45 צו…
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה למחשב הזה, 1) תקציב: לא משמעותי זה לא אמור להיות יקר נומר 7000 +/- 2)שימוש: הדרישה הגדולה ממנו היא לראות סרטים באיכות גבוהה, ולדגום סרטים ע"י sony movie maker, כמובן חיבור לטלויזיה ע"י HDMI וסאונד 5.1 או יותר. 3) ציוד הקפי: כן, צריך הכול, שיהיה אורגונומי ונוח, עם איכות טובה מאוד. 4) האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5) עד כמה חשוב השקט: 8+ 6) OC? לא 7) תוכנות: אין צורך. 8) האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן, חנויות שעובדות עם אוניברסיטת ת"א 9) בקשות מיוחדות: יש צורך בכמה שיותר מקום (לסרטים) בהרדיסק 2TB או יותר כרטיס להקלטת סרטים מוידאו למחשב. 10) אופק שדרוג המחשב: לא משהו מיוחד. תודה על העזרה סך הכל כולל מ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הנה המפרט שאני הולך לקנות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪741 מארז: Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪434 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מ…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה לפני מספר ימים פתחתי דיון על מפרט חדש בשווי של 7,000 ש"ח ובאותו זמן לא חשבתי על קונרו, במהלך המספר ימים האחרונים בדקתי והסתכלתי על קונרו וראיתי את הביצועים וביקשתי דעות והמלצות עליו, עכשיו המילצו לי פשוט לקחת ישר קונרו אם אני קונה מחשב חדש, למרות שאפשר לשדרג אבל בכל זאת... אז ככה הנה הדיון הקודם על המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185793.0 (המפרט הסופי נמצא בעמוד 2) עכשיו הבעיה זה המחיר,אם אני יקח קונרו אני אצטרך לשנות את התקציב... כל השאר החלקים במפרט הקודם היו בסדר גמור, אם אתם חושבים שאפשר להוריד בכמה מהדברים ולחסוך כסף יהיה נהדר... לפי מה שהבנתי קונרו אמור לצאת לשוק ב23 ליולי השאלה האם כבר נוכל להזמין אותו לישראל ? או כמה זמן יקח לזה ל…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם HP PAVILION 4000 שבוא מערכת הפעלה מקרטת לגמרי. שאני רוצה להתקין מחדש לאחר פירמוט הדיסק הקשיח.1 ברשותי דיסק התקנה מקורי וסיריאל אך אינני מצליח לבצע BOOT ממנו. הגדרתי בבאיוס לבצע קודם מה-CD אך המחשב אינו מבצע זאת ובאופציות הבחירה ל-BOOT הוא מראה לי רק את הדיסק הקשיח. ברצוני לדעת אם יתכן וצריך להגדיר משהו נוסף בבאיוס או שיתכן ויש בעיה בכונן הדיסקים למרות שהוא עובד וקורא דיסקים. ורציתי לדעת האם אני יכול אולי להעביר את הדיסק הקשיח למחשב נייד אחר של חברה אחרת DELL לבצע התקנה של מערכת ההפעלה באמצאות המחשב השני ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב שלי. או כל רעיון אחר שאינו כולל קנייה של כונן CD חדש.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יצאו טכנולוגיות חדשות בשלושה חודשים הבאים והאם כדי לחכות? האם צפויה ירידת מחירים האם כדי לחכות בשביל כרטיסי 8600 ואם כן מתי הם יצאו?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני חייב שתרשמו לי מפרט טוב ב3000 בערך המחשב מיועד לצפיה בגלישה באינטרנט (איסיקיו מסנג'ר צפיה בסירטונים וכו'..) וגם למשחקים כמו CS 1.6 ומשחקים כאלה (לא ממש כבדים..) אני צריך שהמפרט יכלול 1GB זכרון ומסך LCD שיהיה סבבה למשחקים כמו קונטר.. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בתוכנות הנדסיות (matlab, fluent, comsol, solidworks) שימוש יומיומי / הרצת סימולציות ארוכות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים, עבודה משרדית וצפייה בסרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, לא רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל סטנדרטי, תאורה קדמית בלבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
- 1 follower
-