ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, חג שמח לכולם! אני מעוניין במפרט למחשב, בחלוקת עבודה לפי פירוט הבא: 40% אינטרנט, 30% משחקים, 30% יישומים משרדיים סדר גודל של כ-3000 ש"ח. מצאתי את המפרט הבא באתר של אייבורי - האם אתם יכולים לחוות דיעה עליו? האם יש לכם הערות עליו? כמו כן - מספר שאלות : 1. האם שווה לשים 60 ש"ח לשדרוג הזכרון? אם כן - עדיף Kingston HyperX או Geil ? 2. האם יש צורך בקירור צלעות?...זה משהו מהותי?... 3. בקטגוריית הצורבים - עדיף LG או סמסונג?... 4. מבחינת מהירות עבודה - עדיף דיסק אחד של 1TB או 2 של 500GB עובדים בRAID0? 5. האם ההבדל בין 9600GT ל 9800GT שווה 300 ש"ח? (הערה - אני מקווה לקנות בהמשך טלוויזית LCD ולחבר למחשב...) לוח אם Gigabyte GA-MA790X-UD4P מארז הכולל…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המחשב ישמש למסנגר אייסיקיו, וכו' ..... בנוסף אני רוצה לראות טלוויזיה במחשב וצריך כרטיס טלוויזיה. אני צריך גם ראוטר אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי, כי יהיו לנו 2 מחשבים (אחד נוכחי ישן, והחדש שעכשיו אנחנו קונים). צריך את כל החלקים וגם מסך. אני צריך גם בנוסף צורב DVD , מקלדת ועכבר לא אלחוטיים, מעבד, לוח אם, הארד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול. אני רוצה גם מסך דק LCD 17 אינץ של LG מהדגם הבא : L1970TRוLGו החשב לא ישמש לצרכיים גרפיים או למחשקים כבדים. אני צריך חנות מאיזור השרון (רעננה)....
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב נייד ואשמח אם תוכלו להעריך מהי עלות המפרט: HP 15.6" Intel Pentium T4200 2.0GHz Laptop Base Features Approximate Battery Life Dependent On Usage Hard Drive Speed/Capacity 320 GB LED Backlit Display No Optical Drive 8X DVD±R/RW LightScribe SuperMulti with Double Layer Processor Speed 2.0 GHz Processor Type Intel Pentium Processor T4200 RAM 3GB DDR2 (Exp. To 4GB) Screen Size 15.6" Graphics Discrete Video Memory No Expandable Video Memory No Graphics Chipset Intel Graphics Media Accelerator 4500M Integrated Video Memory Yes Native Screen Resolution 1366 x 768 Upgradable Video System No Video Memory 1309 MB המחיר המוצע עליו הוא 470$, …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש מפרט בסכום של 4000 ש"ח לחבר כולל ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, אוזניות ומסך - שהכל יהיה זול ופשוט)... מטרה: משחקים. הערות: מעבד בעל ליבה מרובעת (אני מניח שזה קשה בתקציב הדל אבל תנסו...). לא צריך להשקיע במראה חיצוני, ציוד היקפי וכו'. שהמסך יהיה WIDE, ככה הוא אוהב. תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אחרי! אחריי זמן לא מועט של התלבטות יש שתיי מחשבים שאני צריך לבחור מהם אחד הצרכים שלי הם עבודה עם תוכמות מוסיקה ומידי [מן הסתם הייתי מעדיף נייח אלה עם כן הייתי צריך גם את הניידות...] אז אני צריך מחשב חזק אבל יש לי מגבלת. אני מתכוון לשדרג את המחשב שיבחר ל 3ג'יגה ראם. המחשבים: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5995 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm את הדל אני אקח עם 250 ג'יגה הרדיסק השאלות הם: המעבד של הג'יגבייט יותר חזק.. אבל ממה שאני מבין הפלפורמה לא כי אם אני לא טועה הג'יגבייט הוא סנטה רוסה והדל הוא מונטטיבינה שהיא יותר חדישה? אז האם ההבדלים בינהם מהותיים?? ולטובת מי היתרון כמו שאמרתי אני צריך מחשב כמה שיותר חזק.. האם היתרו…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של טושיבה T8100 עם RAM G2, כרגע יש לי מערכת הפעלה xp s2 האם המערכת הפעלה הזו ממצאה את המחשב כראוי או שעדיף לעבור vista?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חברי פורום. אשמח לקבל את עזרכתם במציעת מחשב נייד שיעמוד בתקציב של עד 3000 שקל (ניתן לחרוג עד 3500 שקל). המחשב הנייד צריך לשמש גם לעריכה ודאיו/הצגתו ללקוח. העבודה היא עם תוכנת עריכה Avid. יש לי מספר דרישות לא גרנדיוזיות מהמחשב: מעבד מהסדרות החדשות I5 או I7. חברה טובה וידוע HP / DEll / LG / THOSIBA זכרון של 4GB DDR3. מסך 15.6'' HDD של 500GB. וכרטיס מסך של NVIDIA (חשוב לציין שמדובר על כרטיס ולא על שבב על ה לוח של המחשב). תודה רבה לכם. עמיר
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב לגיימרים שיחזיק משחקים חזקים עם הרבה אנשים כמו WOW. ושיהיה עם ביצועים חזקים. שיהיה במשקל סביר. אם אפשרי שיהיה מסך HD אז מעולה. תודה רבה לכל העוזרים...!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום (: הרבה זמן לא הייתי פה בפורומים אבל אני זוכר את הקנייה המוצלחת שעשיתי לפני מספר שנים בעזרת החבר'ה פה בפורום... דודה שלי ביקשה ממני ייעוץ בנוגע למחשב חדש, הצרכים הם צרכים יחסית בסיסייים, עבודה משרדית, אינטרנט, מסנג'ר וכ'ו... התקציב הוא בסביבות ה2000 ש"ח למחשב עצמו ואם אפשר גם להוסיף מסך LCD במחיר עד 800 שקל. אין עדיפות לחברה כלשהי, אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן אוברקלוק ורצוי שהרכיבים יהיו מחברות אמינות. אם אפשר בבקשה שלחנות יהיה סניף בת"א (לא בקשה מוגזמת (; ) ושהשירות שלה יהיה ברמה סבירה + זהו בסה"כ, תודה מראש =]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך שתביאו לי את המסך הזה במחיר הזול ביותר.... F900P LG בבקשה לא להביא את החנות "ממורי מחשבים" כי התגובות על החנות האלה הם ממש זוועה... תודה 2יי 2יי
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם HTPC טוב? מה הם כל השימושים, חוץ מצפיה של סרטים במחשב.. אני מאוד נוב בנושא הזה אני אודה לכם על העזרה חשבתי על לקנות אחד שיהיה בסלון, אני לא יודע מה הטווח של HTPC טוב ומה צריך להיות ב HTPC טוב? אני מחפש HTPC במחיר מינימלי שיענה על כל זה, ולא צריך שיעלה גם משחקים בנוסף.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את השילוב: 1) Dell 2209WA + gainward hd 4850 או 2)hd 4870 512mb +samsung 2243ews השימושים: משחקים כבדים, אופיס, אינטרנט. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות בתחילת שבוע הבא מlogicpc, ורציתי לדעת אם כדאי לשנות בו משהו. שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 1 969 ¤ LG 16/48 Bulk Black DVD-ROM 1 149 ¤ Citizen/Sony/Samsung Black 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 379 ¤ Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 1 79 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 1 465 ¤ Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 1 289 ¤ Computer Assemb…
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ב2011 קניתי מחשב פצצה,אבל הזמנים עוברים והוא נהיה פחות טוב למשחקים של היום לצערי :< זה המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR=class: ecxcat_product2] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, ali…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת למפרט שהציעו לי בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SA…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לעבודה משרדית / ביתית בעיקר - אינטרנט, צפייה בסרטים ,Visual studio, Matlab, Eclipse ותוכנות דומות. המפרט הזה מבוסס על מפרט דומה של HW_JOE. חשיבות לשקט ונוחות עבודה. הערות? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם INTEL BLKDG35EC EVA COVE ¤423 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG35EC כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤207 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤122 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק …
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש. אני צריך מחשב בעיקר לצורך עבודה משרדית וביתית (תוכנות אופיס, מנג'ר, גלישה מרובה באינטרנט וכו') אבל גם רוצה שהמחשב ישמש אותי ואת משפחתי לשעות הפנאי לצורך משחקים וצפיה בסרטים. קיבלתי הצעת מחיר של 3000 ש' על המפרט הבא: - מעבד אינטל קונרו E6300 - לוח אם של ASROCK דגם INTEL 945 - DVI 775 - זכרון DDR2 667 512MB - דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA 2 - כרטיס מסך NVIDIA 7300LE UP TO 512MB - צורב DVDRW*16 1. האם המפרט הנ"ל טוב ומתאים לצרכים שלי? או שיש לכם הערות והצעות לשיפור? 2. המוכר הציע לי אפשרות לשדרג את לוח האם ללוח 775 ASROCK CONROEXFIRE (עם אותו המפרט הנ"ל) בתוספת 80 ש'. האם כדאי? או האם כדאי לשדרג ללוח אם אחר בכלל? 3. בנוסף המוכר הציע לי את ה…
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך עצה בכמה דברים .. יש לי כבר מפרט והכל: מה עדיף לשפר\להוסיף\להוריד .. חריגה עד 6000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בשנה הבאה ומחשב מחשב נייד בעיקר ללימודים, אך שישממש אותי גם למשחקים (דיאבלו 3, sc2 בעיקר) קלים יחסית * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים, חיבור לטלווזית LED * גודל המסך? בהתלבטות בין 13' ל- 15' זה הכיוון שאני יותר בוחר ללכת אליו * משקל רצוי? כמה שיותר קל, נראה לי עוד אזור ה- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3.0 (HDMI שמוציא גם סאונד) * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 256, חובה SSD עדיף יותר גדול אבל תלוי כמה התוספת במחיר תיהיה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת א…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תקציב עד עד 2500 שקל, שהמשחקים יעבדו עליו חלק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי לי DELL VOSTRO עם 4 גיגה זכרון מערכת הפעלה ויסטה 32 BIT המערכת מזהה רק 3 גיגה איך אני גורם לכך שתזהה 4 גיגה האם רק גרסה של 64 BIT היא הפתרון?? והאם זה אפשרי לשים 64 BIT בכלל.. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מתלבט בעיקר בין ארבעתם: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=769438,741444,755034,747907 מה שאני צריך במחשב: אני סה"כ מחפש מחשב שיריץ לי WIN7 חלק [בלי תקיעות וכו] בקיצור: לאינטרנט,הורדות,צריבה,שירים וסרטים זהו בערך.. מה שחשוב: שהמסך יהיה נורמאלי צורב DL [זה עדיף, לא חייב] WIFI BT מקלדה טובה. זהו סה"כ..
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מתכנן נסיעה לחול בקרוב יפן, הונג קונג וארה"ב וחבר רוצה ממני מחשב נייד לקנות שם. איזה מחשב מומלץ לי לקנות שם בהנחה שהתקציב היא 1500$ (כ 7K שקלים), איפה מבין כולם מומלץ יותר (מבחינת מחיר) וכמה אמור להיות המס על המחשב הנייד ועל רכיבים למחשב רגיל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שחיבור המטען למחשב (השקע הזה שנמצא על המחשב) רופף.. כעת הוא כבר כמעט בלתי שמיש. צריך להכניס את המטען בזווית מסויימת כדי שיקלט. המחשב מיובא מארהב ככה שלהפעיל אחריות זאת קצת בעיה... מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-