עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. פה ראיתי מפרט ש-FOXPC מציע כחבילה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1354 אם אני מוסיף Samsung 640GB 7200RPM 16MB (בתוספת של 170 ש"ח) ו- E8400 3.0Ghz (בתוספת של 245 ש"ח) זה נראה שכדאי ללכת על זה? או יש פאקים שאני לא רואה? תודה!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by niv251,

אני צריך המלצה למחשב לגיימינג עד 4000 עדיף שלא לחרוג.. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וללא מסך. לפני כמה חודשים קניתי הארדיסק חיצוני של 1TB אז לא צריך הארדיסק יותר מידי גדול. המליצו לי את המפרט המחשב הבא, אם אפשר תתנו חוות דעת על המפרט הזה הצעות לשיפור ומפרט אחר אם אתם רואים לנכון Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box מעבד: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 H61 CHIPSET לוח אם: Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G זיכרון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^ הארדיסק: GigaByte GeForce GTX560Ti Ultra Durable 1GB GDDR5 GV-N560UD-1GI כרטיס מסך: Enermax NAXN 450W ספק: תודה!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לגרפיקה ואינטרנט (לאחותי). בסביבות ה 5000-4000 ש"ח. אין צורך במסך. היא לא משחקת במשחקי מחשב כך שהכרטיס מסך יכול להיות פשוט (אם משהו חושב שאני טועה, אני ישמח אם יתקנו אותי). מלבד הישומים הבסיסיים (אינטרנט ואופיס) המחשב צריך להריץ בצורה טובה גם תוכנות כמו פוטושופ ופריהנד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  4. שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, ללא משחקים (אין צורך בכרטיס מסך שאיננו OnBoard). התקציב הוא עד 2000 ש"ח (עדיף פחות במידת האפשר), כולל ציוד היקפי (מקלדת ועכבר - רצוי אלחוטי, אין צורך במסך ורמקולים). ובבקשה שהמחשב יהיה שקט. רצוי מחנות אמינה באזור המרכז. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית שוטפת.. בעיקרון המחשב יחובר רוב הזמן למסך מחשב רגיל.. הדרישות מהמחשב הן : - קל.. ואני לא מתכוון שהוא ישקול קילו.. רק שלא יהיה כבד מדי.. - שקט.. המחשב נמצא במקום די מרכזי.. והיה לי מחשב שהיה די רועש.. אני מחפש מחשב שיהיה כמה שיותר חירשי... - מסך סטנדרטי.. מהסיבה שציינתי למעלה.. שזה לא ישנה יותר מדי.. אבל בכל זאת.. לא קטן מדי (12... ) אבל גם לא גדול מדי (19.. אם קיים).. עדיף 15... - שטח איכסון גדול.. אני לא צריך טרה בייט.. אבל מחשב בעל כונן של לפחות 250GB..אם אפשר.. אם לא.. אפשר גם 160GB.. - סוללה.. שתחזיק את המחשב 10 שעות אם צריך.. - אמין.. חברה אמינה בלי בעיות.. - תחנת עגינה.. - כרטיס רשת ואפשרות חיבור של ראוטר.. וזהו.. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by tomermu,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - התקציב הינו 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית , סימולטור טיסה של מיקרוספוט , סרטים לעיתים רחוקות , אימיול , עריכת וידאו ביוליד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:, כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למארז לא גדול במיוחד. משהו כמו המארזים הנחמדים של HP לא בגודל …

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. היי, הצרכים של המחשב כוללים: תכנות ב VS2005 ו Eclipse, עריכת סרטים קצרים (ממצלמה + תמונות), חיבור ל-LCD של LG בגודל 37" להצגת תמונות וסרטים וכמו כן קצת משחקים פשוטים כמו civilization... בטח ארצה להתקין עליו Vista, אז ישנו צורך ב-2 ג'יגה זכרון, והייתי רוצה ללכת על מעבד של אינטל. בתודה מראש, ks[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 17:56:12 שכחתי לציין: מסך, מקלדת ועכבר יש לי כבר, וכמו כן ישנם רמקולים 5.1 של creative.

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  9. יש לי E6400 (תענוג של מכונה), אני זקוק למחשב שני לעבודות מזכירות + (אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ) בכיף הייתי קונה עוד E6400 אבל... תקציב חשבתי ללכת בכיוון המחשבים הבאים: Dell A840 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14007 dell E5400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13973 vostro 1320 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11752 חשובה לי אחריות של מינימום 3 שנים, מעבד שיהיה מסוגל להחזיק כמה תוכנות רצות באוויר וזכרון (מינימום) 2G. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. Started by ThE-WIz,

שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את כל המדריכים שפורסמו וזה עזר לי להתמצא בכל הנושא של המחשבים הנישאים. אני רוצה לקנות מחשב נייד שימושים: מוזיקה, מולטימדיה (לא משחקים), אינטרנט, סרטים. טווח מחיר: עד 800 דולר דרישות: צורב DVD, דיסק קשיח גדול מינימום 320GB, מסך טוב, שהסוללה תסחוב. חשוב: כמה שיותר יציאות USB התסכלתי על IdeaPad Y550 עם המפרט הבא: Processor Intel Core 2 Duo processor T6600 (2.20GHz 800MHz 2MBL2) Operating system Genuine Windows 7 Home Premium 32 Bit Operating system language Genuine Windows Windows 7 Home Premium 32bit with Service Pack1 US English, excludes Recover Media Bluetooth Bluetooth System Graphics nVidia Geforce GT 240M graphi…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. אהלן, אני מברר לגבי קניית מחשב, כשהצרכים שלי דיי רציניים. אני עובד עם תוכנות כבדות, הרבה פעמים כמה במקביל, ביניהן פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס - בעתיד גם מאיה, 3DSMAX. אני עובד ברזולוציות גבוהות מאוד, הרבה פעמים עם קבצי וידאו בFHD - וצריך לערוך אותם. אני מחפש מחשב בתקציב של 6000 עד 7000 שקלים, עדיף לא לחרוג. 6000 זה סוג של גבול, כשאם צריך לחרוג, אז עולים לכיוון ה7000. הדגש צריך להיות מן הסתם על כוח עיבוד וזכרון, כשכרטיס גראפי הוא חשוב אבל הוא בא בחשיבות שניה אחרי המעבד והזכרונות. בגדול אני חשבתי על כמה רכיבי מפתח ורציתי לדעת מה הדיעה הרווחת כאן. בתור לוח - P6T DELUXE V2 מעבד - I7 מהנמוכים יותר, למרות שאני רוצה מהגבוהים, אבל הם יקרים בטירוף. חשבתי על I5, אבל הם חלשים יותר,…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Kayfun4ik,

שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד (משהו כמו 10-12 ינץ) המטרה לשמש אותי בטיול תרמילאים דרישות: קטן ככל האפשר (וגם משקל קטן) אפשרות לגלישה באינטרנט (Facebook, הורדת מוזיקה, קריאת חדשות, כתיבת מיילים) סוללה שמחזיקה הרבה זמן מצלמה, רמקולים, צפיה בסרטים - לא חובה תקציב: אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. עדיף זול ככל האפשר ומצד שני לא יותר יקר מ 2000 אשמח לכמה אפשרויות.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שלום רב, אני מתכנן לקנות את הלנובו S10E או MSI WIND. אני לא זקוק למחשב כלל למשחקים אלא רק ללימודים וגלישה. ההבדל במחיר הוא 400-300 ש"ח לטובת הלנובו, ל-MSI יש מעבד N280 וללנובו N270, לפי דעתי זה די זניח, או שאני טועה? ה-MSI מגיע עם 2GB והלנובו מגיע עם 1GB. כידוע המחירים של הזכורונות של הניידים הם די זניחים ולכן לא תהיה בעייה לשדרג את הלנובו ועדיין הוא יעלה פחות צה-MSI. לשניהם שנתיים אחריות וסוללת 6 תאים. יש לי עכשיו לנובו בן שלוש שנים ואני מאוד מרוצה ממנו ומהשירות שקיבלתי במסגרת האחריות. המליצו לי מאוד על ה-MSI ובגלל זה אני לא בטוח מה לקנות... האם מישהו מכיר קשיי לידה שיש למחשבים האלה? כאמור, אשמח לקבל כל עזרה ועצה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים כגון call of duty 4 ודברים בסגנון.. שיעבוד מהר כמובן וכל הדברים הבסיסיים.. המחיר 4000 ש"ח הוא לא כולל מסך. ובנוסף לזה אני רוצה גם מסך בתקציב עד 1200 שקל שיהיה איזה 21 אינץ' אם זה הגיוני למחיר.. רציתי לקבל מפרט שהוא מומלץ לפי דעתכם למחיר הזה, והאם במחיר הזה אפשר לקנות משהו שיחזיק מעמד ויהיה מחשב טוב גם למשחקים כאלה.. תודה רבה רבה לעוזרים , יום טוב! נ.ב אם יש לך חנויות אמינות וזולות אני ישמח לקבל גם, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  16. המחשב הישן לא סוחב. אז אני רוצה מחשב שיוכל להריץ SUPREME COMMANDER ברזולוציה של 1650*1050 בFPS סביר. מה שחשבתי כרגע זה: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 לוח אם ASUS P5N-D (SLI) ¤710 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 זיכרון G.Skill DDR2 (2048MBx2) 800Mhz CL 5 ¤395 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤749 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤289 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤402 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤114 כ סה"כ מחיר לכל המוצרים:3615¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il הרעיון לקנות מעבד כפול ליבה מינימאלי, שמיועד לשדרוג ברגע שמחירי מרובעי ליבה ירד, והמספר התוכנות שעב…

17. אני רוצה לקנות את המחשב בערך עוד שבוע...שבוע וחצי וזה המפרט שחשבתי עליו... הוא מיועד במיוחד למשחקים הכי כבדים שיש ושיעבדו חלק בצורה הכי טובה שיש מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤917 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 מסך SAMSUNG 20" 206BW 2ms LCD WIDE ¤1304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~206BW~9~0.htm כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:2…

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by matessim,

צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה עריכה: גם ללא כל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by rbaron,

מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר. קראתי כאן את ההודעות של חברי הפורום השונים. ומאוד הזדהתי עם ההודעות של חלק מחברי הפורום שמפצירים לא להשקיע 6-7 אלף שקל ויותר בקניית מחשב. ראיתי כמה הצעות שנתנו כאן לאנשים בסכומים הרבה יותר סבירים, הייתי מעוניין לרכוש מחשב בסכום סביר, בחרתי תקציב מכיוון שזאת הדרישה של הפורום אבל אם הייתי צריך לשים את הדגש, הייתי אומר שאני רוצה מחשב יציב שישרת אותי לתקופה של שנה שנתיים ושיהיה כזה שמותאם לשדרוגים בעתיד (האם זה אומר שצריך לח אם יותר איכותי?). במיוחד נהנתי משרשור שעכשיו אני לא מוצא אותו, על בחור שביקש מחשב ב11K שיחזיק לפחות שלוש-ארבע שנים. ועכשיו אותו מחשב הוא פשוט גרוטאת מתכת... כשב11K הוא היה יכול לקנות מחשב חדש כל שנתיים בסכו…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by amitm22,

היי שלום לכולם, אני צריך מחשב ללמודים שיהיה לי וגם להשתמש פה טיפה למשחקים [לא רציינים]. הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממליץ על החברה עצמה וספציפית על הדגם הנ"ל, אשמח לתגובה מהירה הנושא קצת דחוף לי. מעבד סוג מעבד: Pentium Duel Core מהירות מעבד: 2.16Ghz זכרון מטמון cache: 1MB סדרה: T4200 מסך גודל מסך: 15.4' אינץ סוג מסך: LCD בטכנולוגיית LED רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: SIS307 ELV זכרון נפח: 2048MB מהירות: 667MHZ סוג: DDR2 כוננים נפח דיסק קשיח: 320GB חיבור דיסק קשיח: SATA כונן cd/dvd: DVDRW שמע כרטיס קול: כולל רמקולים: כולל תקשורת כרטיס רשת 10/100: כולל כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כולל, 802.11B/G חיבורים USB 2.0: סה"כ 4 כניסות VGA 15 Pin: כולל שונות מצלמת אינטרנט מובנית: כלול תוד…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  24. AMD Athlon 64 4400+ X2 Dual-Core 2.3Ghz 65nm EE Stepping G1 GIGABYTE GA-MA69G-S3H Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 Westren Digital WD2500KS 250GB SATA\16 MB Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB JSP-TECH H-550D 400W

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by eninyo,

שלום, אני מחפש מחשב שמתאים לעבודה עם תוכנות גרפיקה כבדות (לא אנימציה... לפחות בינתיים). יש לי סוג של מיפרט והייתי רוצה את עצתכם בכמה דברים: 1. אני רוצה מעבד אינטל 6600Q 2. לוח אם המליצו לי על GIGABYTE עם P45. אני צריך לוח עם כרטיס קול של 8 ערוצים (ולא 5 הרגיל). אין צורך בSLI. אני לא מתכוון להשתמש בשני כרטיסי מסך. למישהו יש דגם מדוייק להמלצה? 3. זיכרון ( 4GB (2x2GB של corsair. מהירות 800 עם CL4. למישהו יש דגם ספציפי שכדאי? 4. דיסק קשיח של SEAGATE 500GB SATA2. 5. צורב רגיל ופשוט (עם חיבור SATA ולא IDE). 6. כרטיס מסך. פה הבעיה. אני לא ממש יודע מה לבחור. אני רוצה את 9800GTX+ עם OC ו512MB. על מה אתם ממליצים? איזה חברה ואיזה דגם? חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב ושקט. מאוורר ומקורר (ר…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים