עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כמו בכותרת.. המחשב יהיה עם שימושים רגילים, יאוחסנו עליו הרבה סרטים לכן יש צורך בזכרון 1T, עם עדיפות לדיסק SSD נוסף עבור מערכת ההפעלה, בהנחה שיעמוד בתקציב 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. הי אני מחפש לפטופ לעיצוב גרפי כרגע אני סטודנט = תקציב נמוך זה לא המחשב המרכזי יש לי נייח חזק מצאתי את הסוני הזה במחיר של 3700 שח בארץ ואשמח לקבל עליו תגובות או הצעות למחשב עם הנתונים האלו במחיר הזה בערך http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9032977&type=product&id=1218010534224#tabbed-customerreviews

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. כתוב שם על מיכרה מיוחדת ומוזלת עב ביטול הזמנה, זה מריח מוזר, מישהו אולי בדק את זה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. ראיתי שהמפרט המומלץ הוא לפני חודש בערך, האם הוא עדיין רלוונטי? המפרט צריך להיות בסיסי ואין צורך ביכולות שידרוג או OC עתידיות. בגדול מה שאני מבקש זה מחשב זול שקונים היום, מחברים לחשמל, משתמשים במשך 4-5 השנים הקרובות ה"שדרוג" הבא יהיה ככל הנראה מחשב חדש, כמו שקורה היום עם המחשב הישן. תודה, אורן

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by tepez,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי. התקציב הוא 3500-4000. הגודל הרצוי הוא 14. אין צורך בHDMI או בקורא טביעות אצבעות (למרות שזה יהיה נחמד). האם אפשר לראות סרטי HD עם כרטיס מסך onboard? כמה צריכה לעלות הרחבת אחריות ל3 שנים?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  6. msi 623 lenovo 4233-78g Acer Aspire 6930 נסיון אישי המלצות והערות יתקבלו בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by Roman286,

המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by spinchicken,

אני מחפש מחשב מתנה לאשתי - ולכן שיהיה קל, נוצץ, ועם יציאת HDMI (חובבת צפייה בעקרות בית נואשות על מסך HD ) יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Ohadya,

שלום, כמה נק' שבתקווה יעזרו 1- תקציב 4/5K ( גמיש לכאן ולכאן ) - כמו כן תמיד ניתן להציע נייד יותר טוב ( ממש לא מתחשק לי משהו " עגלה " ) - מאוד חשוב רכיבים טובים ולא משהו עלום שם ! 2- מטרת המחשב בעיקר לעבודה משרדית וגלישה. 3- HD - 150 GIGA 4- שהייה קל ( לא ממש קריטי ) 5- חשוב מאוד אחריות ( אם יש יותר משנה אפילו עם הוספת תשלום זה בסדר ) 6- גודל מסך לא ממש משנה מאוד אשמח אם תוכלו לרשום לי לפחות כמה לינקים של חניות באיטרנט ( לא בא לי ליפול... ) המון תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. מממ נאמר בעצם הכל בכותרת.. אפשר לחרוג 100 150 ש"ח לא יותר.. תודה רבה והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  11. מתכנן בקרוב לקנות מחשב חדש ולהפטר מהגרוטאה הנוכחית בת ה5 שנים... אני רוצה מחשב לשימוש של משחקים כבדים וכו', עד 6K שקל, בלי ציוד היקפי, בלי מסך, בלי צורב (יש לי כבר), בלי כרטיס קול (יש לי כבר גם). כמה שאלות - אם נגיד שאני לא רוצה לקנות את הQ6600, אלא מעבד עם שני ליבות, איזה יהיה הכי טוב למשחקים עם אולי אפשרות לOC בעתיד? מבחינת כרטיס גרפי, כדאי לחכות ל 8800GTS החדש או לא? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  12. יש לי מסך מחשב שכל שאני מעלה את הרזולוציה הכתב נהיה יותר קטן מה היתרונות של רוזולוציה גבוהה במסך כל כך קטן כמו 15 אינ"צ? מתיי צריכים את זה?גם כך כל מיני סרטים וסרטונים באינטרנט אם מגדילים אותם על כל המסך הם לא באיכות טובה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  13. שלום, את ההודעה הקודמת נעלו לי למרות שעדכנתי כותרת כמו שביקשו. אני קונה את המפרט הבא, ואני צריך שתתאימו לי ספק , מארז, וקירור למעבד, מתאימים. הדגש על המארז שיהיה שקט במיוחד, נח ואיכותי מבחינת מרחב בנייה, ואסתטי. (תקציב: 900) (מתלבט בין: Gigabyte 570s, Antec Nine Hundred, NZXT Lexa Aluminium) הדגש בספק: שיחזיק את המערכת יציבה גם במצב של שדרוג, ושיהיה שקט מאוד. (800) בנוגע לקירור מעבד: האם ניתן להתאים למעבד(Q9450) קירור פאסיבי וזה יחזיק את הטמפרטורות יציבות גם בOC. תקציב: 400 שאר המפרט שאני די סגור עליו אלא אם כן תציעו לי אחרת וזה יישמע הגיוני. או שתמליצו לי לחכות לירידת מחירים שב-16 ביוני. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Asus Rampae Formula Intel Chipset X48 זכרונות:…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  14. אין צורך במסך ואביזרים נלווים רק את המחשב תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין במחשב כפי שתיארתי בכותרת, ללא ציוד היקפי, אך עם כונן אופטי. ראיתי את המפרט שהציע hw_joe בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406152.0, והוא נראה לי די מתאים, אבל יש כמה הבדלים ביני לבינו, ואני רוצה לוודא שלא צריך לשנות כלום: 1. יש לי מסך 22" (samsung synchmaster), האם המאיץ הגרפי ששם יעמוד בזה? 2. אני עובד על לינוקס. האם ישנן בעיות תאימות לרכיבים המפורטים שם? 3. מחשבים נייחים לא מגיעים עם אנטנת וויי-פיי באופן רגיל, נכון? אם כך, אני צריך אחת כזו גם כן. 4. לא נורא אכפת לי משקט, אבל הייתי מעדיף שהמחשב לא יעשה קולות של שואב אבק באופן קבוע. 5. הייתי שמח אם המערכת היתה ניתנת לשדרוג בשלב מאוחר יותר, אבל זה לא שיקול מאוד קריטי. תודה! עריכה: ש…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by iho,

אני מעונין לקנות מחשב נייד במחיר של כ 4300. שמתי עין על DELL INSPIRION 6400 אלא ששמתי לב שיש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 2MHZ וזכרון בנפח 2GB אבל עם זכרון מסוג DDRAM ולעומת זאת יש מי שמציע אותו עם מהירות מעבד 1.73MHZ וזכרון בנפח 1GB אבל עם זכרון מסוג DDR2 מה עדיף? לפניכם שתי האפשרויות: אפשרות א': מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן c…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by M@NIAC,

שלום לכל המגיבים ותודה אני מחפש מחשב שמיועד למשחקים בעיקר,מחפש כרטיס מסך חזק לא highend משהו פחות אבל מתקרב שיתאים למפרט ולתקציב, לא מבצע OC, שני ג'יגה זכרון מחברה ידועה כמו G.skill ,geil,kingston,ocz, ספק כח טוב antec או enermax . המארז שיוכל לאכלס 3-5 מאווררים כי אני מתכוון לקרר קצת,בנוסף קירור טוב למעבד.הקירור לא נועד ל oc רק לחיי מדף יותר ארוכים. יש לי מסך של samsung 19 כרטיס קול מצויין וציוד הקפי.אז לכן לא להכניס את זה לתקציב. חוץ מזה אני גר בפ"ת לגבי המשלוח. אם צריך לחכות לירידת מחירים או משהו כזה תכתבו פה כי סה"כ אני מחפש לקנות עד סוף אפריל. אם שחכתי משהו אז תגידו לי ואני אערוך.. בכל אופן תודה רבה לכל מי שיענה.

• 11 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום ויום טוב. ברצוני לבנות מחשב שישמש אותי כשרת איחסון ברשת הביתית שיש לי. הכוונה שלי לבנות מחשב שיהיו בו כל ההרדיסקים הרבים שיש לי + חדשים. אין צורך במערכת לגיבוי המידע כדוגמת RAID בשל חוסר תקציב. כמו כן ברצוני שתהיה למחשב לפחות 2 מגירות של הרדדיסקים אחד של SATA ושל ATA התקציב כאמור 2500 ש"ח. מחכה לדעתכם המקצועית.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by snop,

שלום, רציתי לשאול האם אתם מכירים מהדגמים החדשים של HP (נאמר לי מחשב משנת 2008) מחשב שהדגם שלו הוא משהו 3000... אין לי יותר מדיי פרטים על המחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי לראות את המפרט שלו.. כי חיפשתי ולא ממש מצאתי. אני לא בטוח אם הדגם הוא משהו 3000 אלא זה מה שאמרו לי. הפרטים על המחשב : גודל מסך 20. צבע המחשב שחור וטורקיז (אולי זה תכלת). נאמר לי שהזכרון בו רק 512 מגה בייט (אולי טעו). אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי למצוא את המפרט של המחשב. (ועוד שאלה - במחשב נייד 512 מגה בייט כרטיס זכרון זה בסדר או מעט בדיוק כמו במחשב ביתי ?) תודה רבה ![br]פורסם בתאריך: 18.06.2008 בשעה 17:43:32 מישהו בבקשה ? :s05:

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 139 giga 14000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 1000w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה.....

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by MadCat125,

תקציב לי עד 170 ש"ח צריך משהו שיצליח להריץ את הכרטיס המסך שלי (GF 6600 256 MG) יש לי פנטיום 4 ולוח אם של BIOSTAR תודה!!!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד.התקציב- עד 2600 שקלים .אם יש אפשרות, הייתי מעוניין שהוא יריץ WOW, ואף באיכות נמוכה, אני מודע לכך שWOW פועל יותר על חשבון המעבד ולאו דווקא הכרטיס מסך ולכן הייתי רוצה לדעת מה דעתכם כיוון שהניסיון שלי עם מחשבים ניידים הוא אפסי. אין לי העדפה לגבי גודל המסך או המשקל (לצורך העניין נציין ~15" ו2.5 קילו?). מבחינת סוללה גם כן אין לי העדפה מיוחדת, אך סוללה בעלת מספר תאים עם טווח לכ-6-7 שעות תתאים מצויין.אין לי צורך מיוחד בבלוטות. מבחינת כונן,150-250GB יתאים מצויין. מבחינת צורב DVD - כן, הייתי רוצה אחד מצורף. לא נדרשת אחריות בין-לאומית. הייתי מעוניין במחשב מתוצרת HP או DELL אך העניין הוא לא חובה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם, המחשב מיועד לשימוש בייתי ארוך-טווח (כמה שנים טובות). כרגע, ללא שימוש למשחקים, אלא בעיקר גלישה ושימוש במדיה. חשוב שתהיה גמישות לשדרוג בעתיד. חשוב שיהיה שקט. זה המפרט שבחרתי: http://tms.co.il/preview/spec/a1h5usnx מה דעתכם? יש בחירות טובות יותר? [br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 11:42:40 אני מצרף את המפרט, כדי שיהיה יותר נוח:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪579 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪314 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪187 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB)…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. * גודל המסך? 15.4"-15.6" * משקל רצוי? 2.6KG-3.0KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 3 וחצי שעות יכול להספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, H DMI וכו) לא צריך,יציאות כרטיסים,USB (מומלץ 3). * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB,רצוי מאוד 250GB או יותר. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא,מספיק ישראלית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בנתיים לא. עד המחיר: 3000 ש"ח. תודה, עמית. -- יום טוב אי"ה!

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים