ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח בחנות שאני הולך לקנות אבל אני רק צריך לדעת שזה מחשב חזק למשחקים הינה הלינק: http://i18.tinypic.com/402qjyq.jpg תודה לנותנים חוות דעת!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב לניגון סרטי 4K מלאים גדולים וכבדים שירוץ חלק. מלבד זה עבודה באקסלים וגלישה רגילה. חשבתי על מעבד 4650G. מאחר ויש לו ליבה גרפית אז זה יחסוך לי הוצאה של כרטיס מסך. השאלה האם הוא יכול להתמודד עם סרטי 4K כבדים באופן חלק? תודה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ניגון סרטי 4K כבדים, עבודה משרדית וגלישה. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף לה…
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
מתלבט בין ASUS N81 לELITEBOOK 8530P בגדול הצרכים שלי הם עסקיים (מסחר) אבל צריך גם מולטימדיה מה עדיף? או אולי יש המלצות אחרות? (אני מביא את המחשב מארה"ב)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי 5 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,לצערי אני כבר מזמן לא מעודכן ואני צריך את עזרתכם ברכישה. סכום : עד 4000-4500 (אפשר פחות ) צורך: עבדוה יומיומית ומשחקים (crysis, והדברים הטובים) דרישות חומרה: מעבד : אין לי מושג..צריך המלצה + המצלה על מאוורר זכרון : 4G..מישהו יכול להמליץ על דגם כרטיס מסך: תמיכה בשני מסכים, ושיסחוב משחקים לוח אם:צריך תמיכה ב PCI X ולשני PCI EXPRESS..אשמח לקבל המלצה דיסק : 2T מארז + ספק: צריך שיהיה מספיק גדול להכיל שני כונני CD ן 3-2 דיסקים קשיחים. איורור טוב ושקט....אשמח לקבל המלצהץ במצב רגיל גם יחוברו דיסקים לכניסת USB כך יעמיס על הספק אשמח לקבל את המלצתכם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אוקיי, אז לא ממש גיימינג, יותר נכון sims 4 (אל תצחקו עליי - אני אישה בוגרת עם חיים מלאים וחוטאת ב-sims4 בלילות כשאף אחד לא רואה). המחשב הנוכחי שלי בשלבי גסיסה מתקדמים (hp omen) וצריכה לבחור אחד חדש במחיר סביר שיתאים גם למשחק וגם לפוטושופ ואילוסטרייטור. על מה חשוב להסתכל כשאני בוחרת מחשב נייד חדש? יש המלצות? מחיר עד 5,000 עדיף פחות :). תודה!
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים - בעיקר אינטרנט ואופיס, אך אין לי בעיה להשקיע יותר במחשב חזק שיוכל להתמודד עם צפייה בסרט או סדרה מזדמנים, ועבודה בסיסית עם תוכנות כגון פוטושופ למשל. בנוסף, לכאורה שימושים שמוגדרים כ- "אינטרנט ואופיס" נראים קלים ולא מאמצים, אך מניסיון גם גלילה בפיד של פייסבוק או פליקר יכול להיות מאמץ עבור מחשבים. מטרות המחשב: לימודים ועבודות משרדיות - אינטרנט, אופיס. גודל המסך: עדיפות לכמה שיותר גדול, במסגרת התקציב והייעוד של המחשב. כדאי מאט. רזולוצייה: הסטנדרטית בהתאם לגודל שעליו תמליצו. דרישות מיוחדות מאמצעי הקלט: אין. משקל רצוי: אין משהו ספציפי. זמן סוללה ארוך: לא בהכרח דרוש, בעתיד הקרוב המחשב יהיה בסביבה ביתית רוב הזמן - אך תמיד טוב שהסוללה…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור המחשב כנראה ירכש ביום ראשון אני זקוק למחשב נייח שמיועד בעיקר למשימות שוטפות+ עבודה עם תוכנות מרובות וגרפיות (פוטושופ ודומיו) בנוסף אני זקוק להמלצה למסך דק 22" התקציב הוא בין 5000-5300 כולל הכל! תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, מבקש חוות דעת על המפרט, השימוש הוא גיימינג קל וכללי. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - במצע פסח,בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח בערך ואני לא יודעת מה אני צריכה לקנות איזה חלקים למחשב וגם אם משהוא יכול להציע לי חנות טובה שבה אפשר לקנות את המחשב ושהם עושים שם מחירים טובים ואם משהוא יודע אם יש win xp חדש??
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מעבד 2.4 celeron של אינטל..(אם בכלל יש לא של אינטל) אני רוצה לקנות לוח אם כרטיס מסך וג'יגה זיכרון יש לי 2000 שקל.. מה השילוש הכי טוב במקרה שלי ?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8400 Box 790 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 W.D. 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 logitech G5 159 HEC TRT 400W 210 Keyboard logitech 47 3095 SyncMaster 932BF Samsung 1029 Final: 4124 חשבתי לעצמי להרכיב את המחשב לבד. פירקתי והרכבתי את המחשב הישן וזה הלך חלק. האם אקבל עם הרכיבים את מה שאצטרך להרכבה? (כבלים, ברגים...) תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקי יש לי שאלה קטנה ואני צריך את עזרתכם. יש לי תקציב של עד 5,500 ש"י ולא שקל יותר. השאלה שלי היא איך לחלק את התקציב. האפשרות הראשונה: להוריד 1200 שקל מהתקציב לשם קניית מסך 22 אינץ' ובמה שנישאר לקנות מחשב (זה 4300 למחשב ולכן אפשר לעשות איזה i5 עם 5770 אני חושב...) האפשרות השניה: להוריד 500 שקל ולהישאר עם 5000 שקל רק בישביל מחשב וכי יש לי כבר מסך 19 אינץ'. (גם באופציה הראשונה יהיה שימוש למסך זה אז אי תפקוד מסך זה לא מהווה בעיה). ההתלבטות שלי היא שאני רוצה לקחת את ה 5850 מפני ששמעתי עליו ביקורות מצויינות וגם הוא באמת כזה אני משער, ואני לא יכול להכניס אותו בתקציב של האפשרות הראשונה. (השקט והמעבד חשובים לי לא פחות). לכן השאלה שלי היא מה אתם הייתם לוקחים? האם מסך 22 אינץ' נותן…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב רב תכליתי. שימושים: - תכנות (סביבות פיתוח כבדות יחסית) - הרצת קבצי HD 1080i בצורה חלקה - משחקים (לא החדשים...הדבר היחיד שאני משחק בו זה CS/TEAM FORTRESS 2 ...מבוססי מנוע half life 2...במחשב הנוכחי אני מקבל FPS זוועתיים. עבור כל השאר המשחקים יש לי קונסולה. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא ממש קריטי...אולי באזור 4-5 מתוך 10. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה. גר באזור המרכז, אז המלצה על חנויות תתקבל בברכה. אני מצרף את המפרט הנוכחי שלי, אבל אני לא ממש בטוח שזה יעזור...קשה לי להאמין שאני אוכל להעביר ציוד מהמחשב הישן לחדש (חוץ מההיקפי כלומר, עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) אני מניח שהזיכרונות לא ממש יתאימו, כנ"ל ההארדיסקים (כולם IDE, אני מניח שלוחות …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע כל כך את טווח המחירים שנמכרים מחשבים כאלה (עם הדרישות שלי) אז אני אגיד לכם מה אני צריך ותרכיבו לי את המינימום אני צריך HTPC שיוכל להריץ סרטי BLUE RAY HD 720P ומעלה, חלק (אפילו על המחשב שלי זה רץ מקורטע קצת בקטעים מסויימים (מפרט בצד)), שיהיה חיבור SPDIF איכותי בלוח (יש לי מתאם ללוח), יש לי כרטיס מסך (חלש) בבית, אני לא יודע אם זה יספיק gforce 5900XT, אם זה לא יספיק אז אני צריך כרטיס שיציג תמונה איכותית, שיהיה לו כניסת DVI בשביל HDMI, אין צורך בכלל בביצועים במשחקים. אין צורך במארז, כרטיס מסך אם שלי מספיק אז צריך לוח שתומך AGP, אם לוח כזה יקר מדי אז עדיף לוותר על הכרטיס שלי ולקנות כבר חדש(?) אני מחפש מחשב שיוכל להריץ סרטים ולהעביר סאונד באיכות גבוהה נטו,…
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מפרט מחשב ובמחיר לא יקר יספיק בשביל להפעיל את כל המשחקי מחשב המותאמים לVR כדי שאוכל לשחק איתם במכשיר OCULUS QUEST 2. או שאולי המחשב שיש לי כבר יכול להספיק לי? אני לא בטוח. המחשב נייד שיש לי כרגע: אסוס X510U, מעבד: i7-8550U, ראם 16 ג'יגה מחשב נייח שיש לי כרגע: MSI B765MA-E33 (כרטיס מסך על הלוח אם), מעבד i5-3470, ראם: 16 ג'יגה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם... אחשלי הכין בערך מפרט לוח אם: ASUS P5WD2 מעבד: Intel Pentium D 930 DC 3GHZ 2X2MB CACHE זיכרונות: CORSAIR 2048MB 533MHZ DDR2 VALUE KIT הרד דיסק: WD 74G 10000RPM SATA WD2500JS כלומר 250G 7200RPM 8MB CACHE כרטיס מסך: RADEON X300 HM קירור למעבד: THERMALTAKE BIG THYFON... יש לי חשדות לגבי הלוח אם... אכשיו אני מודאג גם לגבי ה SATA וכל זה... יש לי HD שונים... האם הם יתאימו ללוח אם? אל תשאלו למה אינטל... האם הקירור טוב?? תודה
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs 1.6 , Crysis 2 , COD Modern Warfare 2, GTA 4, Battle Field 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD , 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
טוב כמו שאמרתי מחשב למשחקים כבדים כולל מסך: [br]פורסם בתאריך: 1.12.2007 בשעה 12:22:56 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Armor LCS ¤1339 http:…
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 1500 Gigabyte GA-7VTXE 512MB 266Mhz Trancend Sapphire Radeon 9500 Pro Benq DVD X16 Plextor 24x10x40 Terratec 512i monitor Dell P780 17" Trinitron IBM 40GB 60GXP WD 80GB 8mb buffer כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מסך יש LG דק 19', ובגדול הדרישה שלי היא למחשב סטנדרטי, למשחקים כבדים, שקט עם מערכת קירור מושלמת, לשעות הפנאי ולמוזיקה בכללי, ואינטרנט. ההתלבטות היחידה שלי היא לגביי הקניה עצמה מאיפה. הבנתי ש-TMS מאוד מומלצים, והסניף שלהם בצפון-חיפה, אבל ראיתי שהמעבדה שלהם במקרה של תקלה וקבלת האחריות נמצאת בהרצליה שזה מאוד טוב לי. אז הרכבתי מפרט . אבל הבעיה היא שבמעבדה אין תצוגה או מחירה של מוצרים אז זה חלק מההתלבטות שלי, כי האופציה האחרת שלי היא למיר מחשבים שזו גם חנות בהרצליה (WWW.LAMIR.CO.IL) אבל אם תכנסו תראו שהבחירה שם ממש דלה לעומת TMS. אז מה משתלם וכדאי לי? :s05: איך המפרט הנ"ל? :TMS מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Free…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שעדיף טאבלט/אייפד ללימודים, אבל חבר שואל על מחשב שיכול להתאים לצרכים של לימודים, מצד אחד לכתיבה, סיכומים ותרגולים ומהצד השני שימוש רגיל כמחשב. יש מחשב נייד איכותי וקומפקטי שיש לו מערכת ייעודית למחברת ללימודים (למשל כמו של סמסונג ואפל)? אני מחפש מהירות כתיבה בהתאם וכו', אין לי בעיה שיהיה מחשב בלי מערכת כתיבה ייעודית העיקר שיהיה איכותי (אם אתם מכירים תוכנה אשמח לשמוע). אין תקציב מוגדר מראש כרגע. תודה רבה לכל מי שמנסה לסייע!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שהומלץ לי: לוח אם גיגבייט GAG31ME-S2L (עם כרטיס מסך מובנה של אינטל) מעבד E5300 קירור למעבד EVERCOOL Up To 130W / 115W / 775 זיכרון 2GB DDR2 800 של קינגסטון CL6 כונן קשיח 320MB יש לי כבר מסך 19, צורב DVD, ספק HEC של 400W, מקלדת ועכבר ורמקולים. יש מפרט מומלץ יותר ואולי זול יותר? אני מעוניין במערכת מהירה ויציבה שתריץ ווינדוס 7. תודה
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב כמרכז מדיה לסלון אשר ישמש להורדת תכנים ולהרצת סרטי HD עם ערך מוסף של גיימינג. מספר הגבלות: תקציב: עד 3K ש"ח (אשמח לפחות אם לא הכרחי). מארז: עדיפות ל-ANTEC (מאד אוהב את האיכות ובפרט את מערכות ההשתקה שלהם). כונן BR הכרחי (הזדמנות להפטר מנגן ה-DVD הישן...). נפח זכרון מינימלי 2T עם אפשרות להוספת כוננים נוספים בעתיד. חיבור ישיר לרשת. חיבור הקול יהיה למערכת סטריאו "רגילה" בשתי יציאות RCA (אין צורך בכרטיס מתוחכם ודי בכרטיס מובנה על הלוח). המחשב יחובר למסך פלזמה FHD של פנסוניק (VT20). אין צורך בציוד היקפי. אין צורך ב-OC. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי ויסטה הום פרמיום). לגבי משחקים, אני לא גיימר רציני, אבל כן אשמח לכרטיס שיתמוך ברוב המשחקים או לפחות שתהיה אפשרות…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-