עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PsyDream,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=145&CatCode=1 אני מוסיף 45 שקל ללוח של ג'יגה ועוד 590 שקל לג'יפורס 7600gt ואני עושה שידרוג ל-1 ג'יגה זיכרון והכל בסביבות ה-3500+ שווה???? והמחשב יהיה למשחקים ולעבודה רגילה במחשב (קצת עיצובים קצת אינטרנט קצת עריכת סרטים)

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by ziva,

שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by Wingedbull,

מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎ FLOPPY - 1 Year Warranty none מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer חסר משהו? אפשר לשדרג דברים אחרים שלא יחרגו מהתקציב? אני צריך מחשב משחקים עד 3500 ש"ח, חזק ואמין. …

4. Started by RebliNk,

אני קונה מחשב ביום שישי הכנתי מפרט למחשב למשחקים במחיר 5000 ללא ציוד הקפי השאלה שלי היא איך החלקים והמחיר שלו אם יש שינויים מומלצים בקרב המחיר אז כמובן ניתן לכתוב לי... תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by isMeir,

שלום לכולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי: אז ככה אני רוצה לפרמט את הלפטופ שקיבלתי מויסטה לXP. יש לי במחשב 4GB DDR3 ומשום מה קיבלתי ויסטה 32BIT שתומך רק ב3GB... השאלה שלי היא אם אני חייב XP 64BIT או שכול XP שאתקין יתמוך לי בכול הזיכרון? שאל הנוספת - מישהו מכיר את האתר הזה: http://komku.blogspot.com/2008/11/acer-aspire-8930-windows-xp-drivers.html החברה של הלפטופ (ACER) לא תומכת בXP ומפרסמת דרייורים רק לויסטה, באתר הנ"ל קיימים דרייורים ל-XP... יעני אפשר לסמוך על האתר הזה? תודה רבה ולילה טוב!

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Hi, I might buy a Toshiba netbook with a N455 proccesor, does someone knows if the graphic section of this netbook can run the Rollercoaster tycoon 3 platinum game? I just know nothing about notebooks.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. אז הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. כמה דברים להתייחס אליהם - 1. המסך שלי הוא 19" LCD עם פאנל TN ולא רחב, ככה שאני משחק במקסימום 1280X1024, לא צריך כרטיס מסך מטורף. 2. במפרט צריכה להיות כלולה מקלדת, כי זו שיש לי עכשיו גרועה. חשבתי על הווייב של לוג'יטק. 3. 3500 זה תקציב גג, אני לא מתכוון לעבור אותו. 4. יש מצב לOC, אבל אני לא בונה על זה. 5. חשוב לי שיהיה בסיס לשדרג את המערכת - בכרטיס מסך לפחות (כי הבנתי שנהלם זו כבר תושבת חדשה) 6. המפרט מיועד להריץ את כל משחק שיש היום, בתקווה שהוא ישאר רלבנטי לפחות בשנתיים הקרובות. וזהו, פחות או יותר. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  8. אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים‏ JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה‏ הרכבת מחשב חדש עד 300…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. Started by NeedMoreRAM,

חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by rinatba,

שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. Started by mmw,

אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by ~Zeus~,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקי מחשב כבדים ואני מתלבט בין לוח-אם עם nForce 4 לבין לח-אם עם nForce 4 Ultra! מישהו אמר לי שnForce 4 לא ינצל את המעבד שלי כמו שצריך כי הוא תומך רק ב800Mhz FSB בעוד שnForce 4 Ultra תומך ב2000Mhz FSB, אני לא יודע אם זה נכון. בכל אופן תנו לי המלצה ללוח-אם בהתאם למפרט הבא (בבקשה נמקו והסבירו את בחירתכם): CPU: AMD Athlon 64 3500 S939 Venice Box Memory: Geil 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 C2.5 Dual Case: Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin Hard Disc: Western Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM Video Card: Gigabyte GeForce 6800GT PCI-E SLI GV-NX68T256D-B 256MB Floppy Drive: Floppy Drive 1.44 DVD+RW: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Mou…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by מר מקלדת,

ללא ציוד הקפי. לא מתוכנן OC. דרישות מינימום: לפחות 4GB RAM. דיסק קשיח 1000GB. מעבד E8400/Q8200 או יותר טוב. חשוב שיהיה שקט - אבל שהשקט לא יעלה יותר מדי כסף. מתכוון לקנות בסוף החודש או בסוף ספטמבר. המחשב אמור לעבוד בהתחלה עם CRT 17". אבל אני מאמין חודש חודשיים אחרי זה אני יקנה LCD איכותי, כנראה FULL HD. לא גיימר אבל אשחק מדי פעם. אני מעדיף שתתנו לי הערות והארות על המפרט שהרכבתי ולא תרכיבו חדש. התלבטות שלי היא האם כדאי ללכת על DDR3? האם E8XXX/Q8XXX תומכים בזה? וכן האם ללכת על כפול ליבות או על מרובע במהירות שעון נמוכה יותר? 4GB או 8GB - המחשב אמור להחזיק 3 שנים לפחות ובמחירים של הזיכרונות היום נראה לי הגיוני ללכת על 8GB בשביל שבעתיד לא אצתרך לשדרג. האם כדאי ללכת על Freeze…

15. אני מתכנן להעביר כמה דברים מהמחשב הנוכחי - כלומר 2 כוננים קשיחים (IDE), צורב (IDE), ו-FLOPPY (כנראה). אז מה שאני צריך שהמחשב יכלול זה: מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות מארז + ספק (מארז חייב להיות לבן). כרטיס פיזיקה תודה אבקש 2 מפרטים - אחד ב-5000 ש"ח והשני ב-6500 כאשר הדברים שציינתי למעלה (מארז לבן, חיבורים מתאימים (בכמות וסוג) ל2 כוננים קשיחים IDE, וצורב IDE).

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by meni85,

Intel® Core™ 2 Duo E7500 w/ VT (2.93GHz, 3M, L2Cache, 1066FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium 32 bit edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit Dell Recommends Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service. Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service [add $59.00] MEMORY 3GB DDR3 SDRAM 1333MHZ - 1x2GB 1x1GB edit OPTICAL DRIVE Single Drive: 16X (DVD+/-RW) Burner Drive edit HARD DRIVE 160GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™ edit VIDEO CARD Integrated Video, Intel® GMA X4500 edit MONITOR Dell 21.5 inch Widescreen E221…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. מעבד 4300 בערך 600 ש"ח זכרונות - G SKILL 2048MB 667MHZ CL5 בערך 500 ש"ח לוח - ASROK LGA775 INTEL945 CONROE945G בערך 450 ש"ח כונן קשיח - WD2500KS 250GB בערך 350 ש"ח מארז+ספק - ANTEC SONATA בערך 700 ש"ח מסך 19' כלשהוא עד 1000 ש"ח כ.מסך+כ.קול ON BOARD אשמח לקבל כל הצעת ייעול

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by boaz-rosen,

יש לי מחשב ישן אך סביר ואני רוצה לשפר אותו רק בכדי שאוכל לשחק משחקים חדשים הבעייה היא שאין לי הרבה כסף מה השדרוג המינימלי במחיר שאני יכול לעשות? איפה כדאי קנות? המפרט שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name MSI 645 Ultra-C (MS-6547 v2.0) (6 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 645 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/22/02) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA …

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by elad3,

אז ככה, החלטתי להחליף את הP4 שלי במשהו קצת יותר רציני, באופן כללי אני לא משחק במחשב כרגע (אני סטודנט) אבל יכול להיות שזה יקרה מתישהו, המחשב מיועד לעבודה שוטפת ופיתוח בסביבת VS2008 כך שהוא צריך להיות סביר, ובאופן כללי הייתי רוצה מחשב מהיר ושקט. את המעבד כבר בחרתי (Q9550) אבל כל על כל השאר אני לא ממש סגור, המסך כרגע הוא 19" אבל זה בטח ישתנה בעתיד הייתי שמח אם תגידו לי אם משהו במפרט הבא מוגזם או חלש מידי, תרגישו חופשי לשנות - זה סתם מפרט שבניתי ללא הרבה הבנה בתחום: נ.ב - אני לא מחפש לחסוך כסף אבל כל הוזלה תהיה מבורכת ASUS P5QIntel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤770 …

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  20. ביאסתם אותי! אף אחד לא הגיב לשירשורים בהם השקעתי שעות רבותhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 לא נורא - יש הזדמנות לשפר- צימצמתי ל- 2 מפרטים אפשריים , אך הגדלתי את התקציב ל- 3k. לדעתי, התמורה שווה את הכסף רק אזכיר את הצורך: 1. צפיה בסרטים/קולנוע ביתי, עריכה ביתית לוידיאו ואודיו, שיתוף קבצים, מוסיקה ומדי פעם הרצות של MATLAB. ללא OC. (ככה"נ עם MCE של VISTA HOME PREMIUM 64bit) 2. תקציב- 3000 ללא ציוד היקפי +מסך ב- 1000~. כאשר לגבי המסך, אני סגור כבר על ה- CHIMEI-222h שזכה אצלכם בביקורות טובות וגם גנרי (מתאים גם לחיבור טלויזיה). 3. מעוניין להשאיר מהמחשב הקודם שני רכיבים עם חיבור IDE: א. כונן קשיח 320ג"ב (WD 3200AAJB ) בן חמ…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. עשיתי הזמנה של המחשב הזה והבנתי שהוא לא הכי טוב והרבה לא מרוצים ממנו. זה מה שהזמנתי: אני רוצה לשמוע הצעות דחופות כי יום ראשון אני אמור לקבל את המחשב בבקשה ואני רוצה כמה שיותר מהר להתחרט ולהחליף רכיבים המקסימום שלי הוא 3000 שקל והוא כולל את הרכיבים הבאים בלבד ללא תוספת של רכיבים בבקשה: לוח אם כרטיס מסך זכרון מעבד מארז ספק. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו: GTA5 FARCRY2 וכו' שהם משחקים די כבדים אבל גם מיועד לאינטרנט ואופיס בבקשה חברים זה דחוף לי מנהלים אם חרגתי מתחנן לא לנעול בבקשה לתת מפרט רק של נועה מחשבים בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.04.2009 בשעה 19:29:39 זה הלינק לבניית המחשב:http://www.noacomp.co.il/smartconfigurator.aspx

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by xray,

אני מעונין ליקנות מחשב לגיימינג עד 4500 שח באתר כאן קיבלתי הרבה הצעות למיפרטים אך בשיטוט באינטרנט ניתקלתי במיפרט הבא במחיר מדהים אומנם זה מאיבורי אבל רציתי את דעתכם עליו .מסך 22" מעונין לשדרג כרטיס במיפרט ל4870 . תודה. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום לכולם, 1. תקציב - 2000 ש"ח מזומן 2. מטרות המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, מולטימדיה בסיסית ומשחקי מחשב (ברמה סבירה לא צריך סופר מחשב). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו. לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו . AMD/ATI למרות שאני אשמח לשמוע המלצות. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם. קירור יועיל. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד. מחשב שקט לא חייב רק שלא יהיה טרקטור בנוגע לצבעים אנ יבטוח שאפשר להתאים בין מארז וצורב DVD. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה. מערכת הפעלה יש חדשה בצד והרכבה אני מרכיב. 8. האם יש צרכים מיוחד…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. שלום! אני ממש לפני הזמנת מחשב ורציתי מאנשים שמבינים פה לתת לי ייעוץ אחרון לפני הקנייה... המון בדיקות ובירורים עזרו לי לבחור את המחשב הזה... גם מבחינת האיכות הגבוהה של המוצר וגם מבחינת החומרה שלו. המחשב מיועד לגרפיקה, ומשחקים כבדים. DELL, AlienWare M15x יבוא אישי... זה המפרט: Software & Services PROCESSOR: Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) OPERATING SYSTEM: Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English VIDEO CARD: 1GB NVIDIA® GeForce® GTX 260M LCD PANEL: 15.6-inch WideFHD 1920x1080 (1080p) WLED MEMORY 6GB DDR3 at 1333MHz HARD DRIVE: 500GB SATAII 7,200RPM INTERNAL OPTICAL DRIVE: Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים