עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד Intel Dual Core E5800 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪282 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2283 Gigabyte GA-G41MT-S2PT VGA DDR3 G41 CHIPSET, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3509 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 1 ₪128 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Antec BP500U 500Watt, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1202 GainWard GeForce GT520 1024MB GDDR3, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2710 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1419 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ לא צריך כונן …

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by drowzo84,

היי! אני זקוק לעזרה בקשר למפרט. השימושים הם בעיקר לרינדורים כבדים, אנימציה, אפטר אפקטס, גם קצת למשחקים. אשמח לשמוע הצעות 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה בעיקר עם תוכנות תלת מימד ועריכה (מאיה, אפטר), רינדורים, גם קצת למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6.…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. שלום, אני בכיתה י', ואני מתכנן לקנות נטבוק שאקח לבית הספר. אני במגמת מחשבים, לכן המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכנות visual, office וכמו כן מעט גלישה באינטרנט. זמן סוללה של יותר מחמש שעות, וקל משקל. חשבתי על שני ניידים: Asus eee 1215N, לעומת ה- Asus eee 1215B. ההבדל בין המכשירים הוא לא גדול. ב- N, המעבד הוא של atom במהירות עיבוד של 1.8 Gh/s, ב- B, המעבד הוא של AMD במהירות של 1.6 Gh/s. ב- 1215B, יש 4GB RAM, לעומת ה- N שבו יש 2GB RAM. אחת הבעיות, היא שאת הנייד 1215B, לא ניתן להשיג בארץ, ואני לא בטוח מה מחירו. אני אשמח אם אוכל לקבל ייעוץ לגבי המחשב העדיף מהמומחים שביניכם. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by jaguary,

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=42925 לפי מה שרשום פה הבנתי שכן אבל באופיס דיפו הוא אמר לי שלא כי זה פנטיום. בבקשה אני צריך את המידע הזה בשביל לדעת אם לקחת תמחשב. ועוד כמה שאלות: 1) המעבד הזה נחשב סבבה סביר כזה? או שהוא לא מומלץ? 2) יש לו כרטיס מסך: Intel HD Graphics הוא יותר טוב מ: Intel® GMA 4500M ? תודה רבה לעונים!@

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  5. Started by Mustang81,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בארצות הברית בתקציב של 2000-2500 דולר. המחשב מיועד למשחקים כבדים בעיקר, מחשב לגיימר (עד כמה שאפשר) אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. דבר ראשון השאלון: מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (eclipse,Visual studio), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר מולטי קליינט של משחקי רשת מבוססי פלאש), צפייה בסרטים: כן ברזולוציה גבוהה, עריכה גרפית (בעיקר תמונות, ) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא פרמטר חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי 3-4 שעות בשימוש לא מאומץ,יהיה לרוב בשימוש ביתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) HDMI, USB3, רצוי גם CARD READER * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? הגודל לא פרמטר חשוב, 500 GB זה מעל ומעבר. מעדיף מהירות 7200 RPM או אפילו SSD של 120GB ולהעביר את הכונן שמגיע עם המחשב למארז חיצוני. * כונן CD/DVD? צורב? צור…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. אני צריך את עזרתכם, מה עדיף בין 2 אופציות אופציה 1: מעבד E6500 לוח G41 + HDMI + DVI וזכרון 1066 אופציה 2: מעבד E7500 לוח G41 הפשוט (הבסיסי) וזכרון 800 כל השאר זהה איזו אופציה עדיפה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  8. שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 Cheesy) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תה…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

10. Started by Ayelet Rund,

היי :-) קוראים לי איילת ואני סטודנטית שמסיימת תואר ראשון ומתחילה תואר שני... המחשב שקניתי בתחילת התואר מת (המסך שלו גוסס והבוקר הסוללה החליטה שלא להטען) והשלמתי עם זה שאני חייבת לקנות מחשב חדש. מהר. אני מתחילה שוב ללמוד ב-22.10 ויש לי 2 עבודות לכתוב כדי לסיים את התואר הראשון... בנוסף, אני לוקחת את המחשב הנייד שלי לעבודה ועובדת איתו (על דברים שקשורים לעבודה) ככה שאני באמת לא יכולה להרשות לעצמי להיות בלי מחשב... אשמח מאוד לעזרה! תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה באמת עוזר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה ג…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by tango,

היי , זקוק לאישורכם , בתור בחור שלא מבין הרבה בחומרה זקוק גם לגיימינג טוב , ומוכן להוציא באיזור ה 3500 , הייתם מקבלים את המפרט הבא שהרכבתי ? בהשראת ROY.T שממנו לקחתי את רוב הדברים שהוא הציע בתרד אחר : http://hwzone.co.il/community/threads/526664-דרוש-מפרט-גיימינג-ללא-מסך-כ3000-ש-ח אני מצרף את הקישור למפרט שלי בסוף התרד הזה , לי הפריע סוג הלוח אם כי אני אוטמטית סומך על giga byte , אז אמרתי נוסיף עוד 200 ש"ח לצורך התענוג , הזכרונות המוצעים בתרד הקודם שצירפתי לו קישור כאן הם 1333mhz לעומת 1600 שמצאתי באותו מחיר , מעבד, אמרתי נתפנק על סדרה 4 ונרוויח עוד 0.4 ghz בתמורה לעוד 60 שקלים... כמו כן מהירות העבודה של seagate לא מצאה חן בעיני במחשב שלי , אולי הדרייבר שהיה לי לא היה ת…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Oded.Dwek,

שלום, חבר שלי ביקש מימני שאני יבנה לו מפרט (רק מTMS). זה המפרט שבניתי לו: http://tms.co.il/preview/spec/2dz4lv68 אני קצת לא בטוח בכל מה שנוגע לקירור, כונן אופטי וזכרונות.. כי לא היה שם מבחר שמוכר לי.. אז אשמח אם תעזרו ותיתנו ביקורות. תודה רבה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

13. Started by 888,

המיפרט בן שנה וחצי......... 512MB P4 2.8GHZ P4P800DELUX FX 5600

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by MaTaN_Sh,

טוב זה המפרט שאחי הרכיב: אינטל פנטיום 4 3 GH זכרון: 1 גיגה כרטיס מסך: גיפורס 5700 256 מגה עם שתי יציאות : אנלוגית ודיגטלית ( שעדיין לא הבנתי מה זה שמישהו יסביר בקשה ) הארד דיסק: 160 גיגה צורד דיוידי X16 מסך דק ציוד היקפי וןהכול ב-5500 נראה לי משהו חסר פה אבל לא נורא חחח זה בעקרון מה שחשוב...

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אני צריך מארז מעבד לוח אם כרטיס מסך התקציב לכל זה הוא כ 2500 ש"ח וכל השאר יש לי כבר המארז שרציתי זה אחד משני אלא עדיין לא בחרתי שניהם ב 600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6079 או את זה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד. אני הולך להיות באוקטובר הקרוב סטודנט למדעי המחשב כאשר זו המטרה הראשית של הלפטופ. * מטרות המחשב? כפי שציינתי, אני הולך להיות סטודנט למדעי המחשב וזו המטרה הראשית של הלפטופ. כלומר - עבודה עם תוכנות יחסית כבדות ועבודה במקביל של לא מעט פרוססים. * גודל המסך? חשוב לי שהוא יהיה יחסית גדול, אבל אין לי גודל ספציפי. * רזולוציית המסך? לא קריטי יותר מדי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חיבורים סטאנדרטים יספיקו * משקל רצוי? המשקל זה נושא חשוב - אני מעדיף שהלפטופ שלי יהיה קל לנשיאה כסטודנט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מומלץ שיחזיק מעמד לאורך היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ממ.. א…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  17. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 945 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 664 ש"ח Mushkin 256MB PC3200 3-3-3-8 319 ש"ח סה"כ 1,928 ש"ח יש מקום לשיפורים? ועוד שאלה לגבי כ.מסך. אני רוצה כרטיס במחיר של עד 650 ש"ח ולא יותר. פזלתי לכיוון של 6600 של לידטק הוא טוב??

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  18. איך המפרט מחר מזמין קר/חם רועש/שקט מאוזן/לא מאוזן יעשה בעיות/יפעל כמו סוס צריך לשנות להזיז משהו?

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by amitm22,

היי שלום לכולם, אני צריך מחשב ללמודים שיהיה לי וגם להשתמש פה טיפה למשחקים [לא רציינים]. הייתי רוצה לדעת אם מישהו ממליץ על החברה עצמה וספציפית על הדגם הנ"ל, אשמח לתגובה מהירה הנושא קצת דחוף לי. מעבד סוג מעבד: Pentium Duel Core מהירות מעבד: 2.16Ghz זכרון מטמון cache: 1MB סדרה: T4200 מסך גודל מסך: 15.4' אינץ סוג מסך: LCD בטכנולוגיית LED רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: SIS307 ELV זכרון נפח: 2048MB מהירות: 667MHZ סוג: DDR2 כוננים נפח דיסק קשיח: 320GB חיבור דיסק קשיח: SATA כונן cd/dvd: DVDRW שמע כרטיס קול: כולל רמקולים: כולל תקשורת כרטיס רשת 10/100: כולל כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כולל, 802.11B/G חיבורים USB 2.0: סה"כ 4 כניסות VGA 15 Pin: כולל שונות מצלמת אינטרנט מובנית: כלול תוד…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by orany21,

לא מזמן רכשתי מחשב נייד של טושיבה עם צורב דיוידי רציתי לדעת באיזו תוכנה אני אמורה להשתמש כדי לצרוב סרטים ? אני אבודה עם הויסטה הזה... ואין פה נרו....

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by galpilas,

יש לי מחשב פנטיום 4 cpu 2/00 ghz 1/99 ghz 384 mb של ram וכרטיס מסך ge force 2 המשחקים במחשב עובדים לי לאטט אתם אומרים הכרטיס מסך הוא הבעיה?

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום לכם! אני מתחיל ללמוד בקרוב הנדסת אלקטרניקה ויש לי לפעמים זמן למשחקי מחשב בעבודה... כלומר סטודנט\גיימר. יש שני מחשבים ששמתי עליהם עין אך יש דעות שונות בנושא אשמך לשמוע תוגובת והמלצות. http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8701,8699 או רק על פי השם... מחשב נייד "15.6 HP G6-1350EJ A8W73EA2.5GHz VS מחשב נייד "15.6 HP DV6-7000EJ B3W93EA המשקל לא משנה לי . תודה על זמנכם

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  23. Started by LaCostE,

שיהיה עם 7900GT , 250KS , 2GBספק לא יקר מידי ( משהו כמו 400THN ) . עכשיו מוכר לא בדיוק חכם , מחנות מחשבים מאוד מוכרת אומר לו בשיא הרצינות - שCore 2 לא טוב!!! אז ניסיתי להסביר לו את ההבלדים , אך הוא - "המוכר אמר " . בנו מפרט E6600 , או D950 שיעבוד לו רציני. הוא לא כ"כ גיימר , הוא על 2.0 וFX5200 ואומר שרואים אצלו כמו 76GT שלי . אז תבנו יום טוב חברים.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  24. מטרה : מחשב בסיסי לשימושים כלליים (אופיס וכד'), מדיה בייתית (סרטים), מעט עיבוד תמונה, משחקי 3D בעתיד היותר רחוק. רכיבי בסיס בהשקעה ראשונית (~2000 ש"ח) : XFX nForce 680i LT SLI Motherboard Intel Core 2 Quad Q6600 Processor 2.40GHz OEM (OCZ 4096MB PC6400 DDR2 Memory (2 x 2048MB 1. דעתכם על המרכיבים ? 2. האם הוא יאפשר OC בהמשך ? 3. האם ללוח האם יש יציאת DVI מובנית או הלוח מחייב רכישת כרטיס בנפרד ? 4. האם התבססות על צ'יפסט של Intel עדיפה על nVidia ? (אין לי תוכניות לזוג 8800 בזמן הקרוב, גם לא לאחד...) הרבה שאלות, אפשר לענות על אחת ולברוח.... תודה, גל

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו ללימודים ולגלישה באינטרנט, שיהיה עם ביצועים טובים (אין צורך להריץ משחקים כבדים). התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים