ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מסויים מ-FOXPC , (שכנראה הם הכי זולים..) המסך הוא לכרגע 17" CRT , לא נראה לי אני יחליף בזמן הקרוב .. ואפשר שיחרוג עד 4300 בערך . עכשיו יש לי מספר שאלות : 1)האם הלוח-אם טוב ל-OC ? או שאני יכול לקחת לוח יותר טוב ? 2)האם הזכרונות יהיו בסדר ל-OC?(יש גם זכרונות של GSKILL שנקראים PK , הם עדיפים?) 3)יש קירור אוויר במחיר של עד 150~160 ש"ח במקום ה-VENDATA ? 4)כדאי לקחת קירור לצ'יפסט? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤525 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GB…
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב אז במקום לקנות מחשב חדש אני חושב שעדיף לי פשוט לשדרג המפרט Intel core 2 quad q6600 Box Gigabyte GA-P35-S3G 1024X3 800Mhz GF 8800GT 512mb 250GB DVD כלשהו CM690 Crosair 550W המארז והספק נקנו לפני חודש לא צריך להחליף.... מה חשוב לי? לשחק על מסך 24 ברבולוצייה גבוהה, ושהכל יזוז חלק לפחות לשנה הבאה... המחשב נקנה בדיוק בדיוק לפניי שנה
-
- 9 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ושימושים כלליים מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 835 1 835 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 130 2 260 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1440 1 1440 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 265 1 265 מארזים CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 345 1 345 ספקי כוח Enermax Price Units Total MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan 425 1 425 המחשב ירוץ על מסך 23" Fhd Total price 4080…
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Old Republic, Diablo 3, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD Ready 32" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן 3. האם יש צורך בציו…
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
<blockquote>אחרי 4 שנים של שירות נאמן, נשרף לי הכרטיס מסך(nVidia 9800GT); אז החלטתי לשדרג. אני לא באמת יודע מה היו הפיתוחים ב3 שנים האחרונות, ובגלל זה אני מתייעץ איתכם. החלקים אותם אני רוצה להשאיר: -מארז CM690 + כמה מאווררים של Arcticc -דיסקים קשיחים(1T+500GB של WD) -כונן DVD, מן הסתם. חלקים שאני לא יודע אם כדאי להחליף או לא: -ספק כוח Corsair cmpsu 450w (כבר בן 4) -זכרונות 2x2GB 800Mhz (כבר נחשבים איטיים, לא?) -קירור מעבד AC Freezer 64 Pro שאני לא יודע אם עדיין רלוונטי בקיצור, אני צריך מעבד, לוח אם, וכרטיס מסך;+חלקים נוספים אם צריך(ספק כוח, זכרונות,...). *דבר חשוב - הכרטיס מסך הקודם הגיע עם מאוורר של ZALMAN. עשה רעש נוראי, אז אם אפשר להמנע מחלקים רועשים למיניהם. המח…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בקו-אופ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Portal 2, L4D, L4D2, Borderlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי, 5 בערך, רק שלא יהיה כמו שואב אבק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שד…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וגלישה באתרי וידאו (לא רק פורנו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout NV, Skyrim, mount&blade -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האשכול הזה ללא קשר לאשכול הקודם, מפרט אחר לחבר אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING הכי כבד שאפשר וגם קצת רינדורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. .BORDERLANDS 2, CRYSIS 3, BATTLEFIELD 3, GUILD WARS 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל לימודים באוניברסיטה ומעוניין לקנות מחשב נייד חדש ללימודים ובנוסף גם למשחקים, אמנם יש לי תקציב מסויים אבל השאיפה היא למקסימום ביצועים עם משחקים, אני לא מבין מאוד במחשבים ובייחוד לא בניידים ולכן אשמח לעזרתכם *אני כן מוכן לזוז 500 לכאן ולשם אם יש משהו טוב * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים), אינטרנט, משחקים (כבדים) , צפיה בסרטים * גודל המסך? מ אינץ'15 זה סבבה * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מ3 קילו אני מניח אבל כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל האפשר (אני אהיה הרבה בנסיעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נחוץ * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל אני מניח חצי טרה לכל הפחות... * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה כונן וצורב גם לא יזיק * כונן Blu…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ואם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (פרנסה).AFTER EFFECT,AVID,PREIMER -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן,רמקולים טובים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בגדול DIABLO BF3 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24 של SAMSUNG FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? היה נחמד אם מסתדר להגדרות גבוהות לא MUST. 3. ה…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: Intel Original 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪30 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪315 מארז: Ippon A6 120mm x 2 + 450W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪232 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪120 קשיח למחשב שולחני: Toshiba 1TB 3.5" SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪392 מקלדת: Microsoft Wireless Desktop 700 כמות: 1 - מחיר: ₪99 תוכנות: Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT כמות: 1 - מחיר: ₪369 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי חברה אני כבר הרבה זמן לא בעניין של הדברים האלה ולכן כבר לא מבין וצריך את עצתכם. אני רוצה לרכוש מחשב גיימניג חדש ללא הכרטיס מסך. למה? כי אני אקנה אותו בחו"ל ולכן עדיין צריך הצעה לכרטיס, אך שהוא לא יכלל במחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב-500 ש"ח אבל אני מעוניין בהכי HIGH END שאפשר, לכן לא לעשות בפחות מ-4800 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועוד משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, לעיתים אני מרגיש זרמי חשמל בכל מיני חלקים של הנייד שלי, בעיקר בכל מיני נקודות חיבור של 2 תושבות, ליד יציאות ה USB וכמו כן האודיו. רציתי לדעת האם יש דרך לפתור את הבעיה או ממה היא נובעת...? תודה!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי היום הצעת מפרט מחשב כדלקמן: מעבד:core i7 2600 לוח אם:p8z68-vpro:http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO זיכרון:2X4GB g skill 1333 mhz כרטיס מסך:http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX570_DCII2DIS1280MD5/ קירור למעבד:Scythe Ninja 3 CPU Coole:http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/ninja-3.html מארז:Six Hundred V2 Mid Tower Gaming Black Case שאר הדברים כמו ספק יש לי כבר אז לא צריך מה דעתכם? תודה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני צריכה משהו יחסית פשוט. אני אשתמש בו בעיקר לאינטרנט ואגירה של שירים ותמונות. הדברים הכי חשובים: משהו שיריץ טוב פוטושופ, זמן סוללה לא קמצני, מחיר לא פרוע מידי, ושלא ישבוק לי תוך שנתיים. בנתיים ההמלצות שנראו לי הכי בסדר היו DELL Inspiron N5110 - http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/dell/inspiron_15r_n5110/381366 אני לא בטוחה כמה הוא בנוי לתוכנות כבדות כמו פוטושופ, פשוט הם באים בצבעים נורא יפים.(אני בת.) ובחנות LOGER המליצו לי את ACER 5742- http://www.cnet.com.au/acer-aspire-5742g-core-i5-339307265.htm. אשמח לעזרה מכאלו שמבינים יותר ממני בעניין. שזה כולם, אז קדימה המלצות.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושיוכל להריץ MW3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, starcraft 2 world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-