עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  2. שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  3. שלום אני מעוניין להרחיב את הזכרון למחשב הנייד שלי מ-2GB ל-4GB, רק שאני לא יודע איזה דגם של זיכרון אני צריך לקנות בדיוק. אני גם לא יודע את הקונפיגורציה שלי (האם יש לי זכרון בודד של 2GB או שיש לי שניים של 1GB ואז אצטרך להחליף ולקנות זכרון עם נפח יותר גדול...) שאלה נוספת: אני כרגע משתמש בוויסטה ומתכוון לעבור לווינדוז 7. האם יש לי צורך ביותר מ4GB זכרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by avz,

היי אשמח לקבל מכם הנחיות וייעוץ. יש לי מחשב נייד ישן למדי -COMPAQ EVO N1020V . אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש WINXP. ברצוני לציין שעשיתי זאת המון פעמים, אבל על מחשב נייח, מעולם לא על נייד. הורדתי את כל הדרייברים של הדגם הזה מהאתר של HP אבל לפני שאני עושה זאת, אבקש לקבל מכם בעלי הנסיון, הנחיות/עצות/הדרכה כיצד לעשות זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. שלום ושבוע טוב לכולם, אני מתעניין בקנית מחשב חדש בתקציב של עד 5000 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט , פוטושופ וחשוב שהמחשב יוכל להריץ טוב משחקים. הנק' הבאות חשובות וצריך שיהיו כלולות במפרט : *מעבד חזק וטוב מבית אינטל *כרטיס מסך חזק מבית ATI *זיכרון גדול בנוסף חשוב שהמחשב יהיה שקט. אבקש גם המלצות לחנויות שעדיף לקנות מהן את המחשב באזור ירושלים/המרכז. תודה .

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. אני מתלבט בין שלושת הניידים הבאים, בעלי קונפיגורציות ומחירים דומים. מטרות - אינטרנט, אופיס, פיתוח וקצת משחקים (אני מבין שעם תקציב כזה לא אמצא כ.גרפי רציני למשחקים). Acer Aspire 5633WLMi http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=5633&Cat2Cat1ID=7234&Cat2ID=9783&aff=Zap〈=he Lenovo 3000 N100 TY0BLIM http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=TY0BLIM&Cat2Cat1ID=7231&Cat2ID=9752&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G.htm אשמח לשמוע מה מומלץ ומדוע? תודה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. חבר רוצה להחליף כרטיס מסך שלו זה 8600GTS ושלי זה 8800GT מה יותר טוב ? בכמה אחוזים יותר טוב ? בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 7,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? web, office, netflix, skype 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמת הסביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בעדיפות למסך 13.3 ובעדיפות נוספת ל OLED ! יש מסכים כאלו בכלל בשוק? ואם בלי קשר ל OLED , מחשב לעסקים עד 10K , חשוב גודל מסך ומשקל. מה ממליצים? אני אישית מעדיף LEVENO יש חברה / דגם?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by ilanZx,

נגיד אני מזמין מחשב נייד טוב למשחקים... ב10אלף + מהאתר של ALIENWARE או ASUS חשבתי בכוון של asus g71gx אם אני יקנה את זה דרך האינטרנט כמה כסף יעלה לי ? ( המס וכל זה.. ) ונגיד אני יקנה את זה מחול מחנות שאני יחזור מהארץ אני יצטרך לשלם מכס?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. היי שלום לכם יש לי פה 2 מחשבים שנראה לי שהם ממש סבבה תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליהם והאם הייתם ממליצים על משהו יותר טוב בתקציב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11344 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=vostrov130i3380&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה רבה לכם על כל העזרה שיהיה לכם אחלה יום המחשב הוא לדודה שלי והוא לאונברסיטה שלה העיסוק שלה הוא אינטרנט ואופיס וכל מה שקשור למה שהיא תצתרך לעשות איתו באונברסיטה . מצאתי מחשב שאני חושב שהוא סבבה אם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים עליו זה מאוד יעזור לי. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16822 אם יש לכם משהוא יותר טוב עד 3000 שקל אשמח מאוד לשמוע.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. טוב אז זה מה שיוצא לי יש למישהו הערות על המפרט הזה? שוב אני שואל, האם המפרט הזה מתאים לי? יש לי מסך 22" ואני צריך את המחשב לצורך - צפיה בסרטים באיכות 720, אינטרנט, העברת קלטות וידאו ישנות למחשב ומשחקים חדשים מסוג ירי גוף ראשון, אסטרטגיה וכו' (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות אבל שהמשחק ירוץ יפה). הנקודות שעדיין אני לא בטוח עליהן- לוח אם - האם הוא מספיק?, כרטיס מסך האם מתאים? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000528…

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. Started by OR CASPI 89,

שלום, אחי סטודנט לתואר שני לאומנות בארצות הברית מחפש מחשב טוב ל5-7 שנים עם מעבד חזק שאפשר להתקין עליו את שלל תוכנות אילוסטרייטור אינדיזיין וכו' המליצו לו על DELL PERCISION 3530 בעלות של 8000 + ש" כולל מע"מ האם מכירים אלטרנטיבות או מקבילות ? תודה

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. אין צורך בכונן קשיח דיסק אופטי או צורב דיוידי או ציוד היקפי כלשהו עדיפות לחנות בצפון זולה (שלא יהיה שם רע רק זה הכי חשוב לי) אין עדיפות לשומדבר רק רוצה לסגור הצעה כבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. שלום אני זקוק למפרט עבור מחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח. כולל מסך או כולל תיקון המסך שלי (כתוב למטה) השימוש שלי על המחשב הוא אינטרנט והורדת מוזיקה ושירים, וורד ותכניות לעריכה ותיווי מוזיקה כגון finale ו- cubase ו- sonic foundry ויתכן גם פוטושופ. אני לא משתמש במשחקים ואין לי צורך בינתיים ב-plug-in לסאונדים איכותיים, אך אם יש אופציה לשידרוג בכיוון והוספת מקלדת זה טוב. יש לי מסך של LG FLATRON ''17 לא דק, אך הוא לא ממש ברור. אמרו לי שאפשר לתקן אותו. האם כדאי או כדאי לקנות מסך חדש? התחלתי לברר אך היות ואני לא מבין במחשבים יצאתי מבולבל. האם כדאי אינטל או AMD ? האם כדאי שתי ליבות או לבה אחת? וכו' וכו' ממש תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  16. Started by bennash,

[21:18:40 | 21:18:57 נערך] : TMS: מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray מחיר: ₪1588 לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-UD3H for 1150 מחיר: ₪860 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪670 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד מחיר: ₪2385 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch מחיר: ₪531 מסך: DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM מחיר: ₪820 KSP: קירור למעבד: Noctua NH-D14 CPU Cooler מחיר: ₪320 אוזניות: Corsair Raptor HS30 מחיר: ₪220 מקלדת: Roccat Isku FX Multicolor Gaming Keyboard מחיר: ₪395 עכבר: Roccat Kova Plus 3200DPI Max Performance מחיר: ₪235 כבר יש לי: מארז - Therm…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Aviad pet,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה לשימושים ביתיים אנטרנט סרטים ומצגות. חשוב שיהיה עם מסך איכותי א יפי אס. 512 גיגה אסאסדי. מעבד איי 5. חשבתי על מסך 15.6 . לא חייב להיות קל. שאלתי מבחינת איכות ובניית המחשב. האם יש המלצה פה למחשב יוצלח שעונה על הצרכים שלנו, מצרף קישור של מפרט שעלה לי https://www.pc365.co.il/product-24516-HP_Pavilion_15_cs3020nj_9PV80EA_ללא_מערכת_הפעלה?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה מראש אביעד

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  18. אני רוצה לקנות את המחשב Lenovo FLEX 15 Premium I7-512-16GB אני רוצה לעבוד על פרימייר בעריכת וידאו על קבצי 4k. הכרטיס מסך NVIDIA GeForce MX230 2GB אני יודעת שהכרטיס לא ברמה שאני יכולה לצפות ב 4k אבל השאלה האם זה יעורר בעיות/יתקע/יוריד איכות או שרק איכות הצפייה שלי תהיה באיכות נמוכה? תודה רבה על העזרה

19. Started by amar Erez,

אז ככה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש תקציב בין 3ל 5.5 אלף שימושים אופיס אוטוקאד שרטוט בינארי ובים גודל מסך עדיף 13.5 אינטש ומעלה לא משנה אם יש מערכת הפעלה או לא כמובן שאם כבר יש אז עדיף ווינדוס חנויות שאני יכול לרכוש מהם הם ksp ivory RSM tms אם יש חנות מומלצת אחרת אני לא פוסל אבל עדיף מאלה בברכה ארז

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by ymadar,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב, תקציב של 1000 דולר, ניתן לחרוג. השימוש במחשב, מלבד סרטי HD וגלישה באינטרנט, עריכה גרפית (Photoshop, Illustrator) בנוסף אשמח אם הוא יעמוד בעריכה של סרטים. גודל המסך - 14"-15" - חשובה לי רזולוציה גבוהה עבור תוכנות העריכה משקל 2.5 ק"ג בערך, לא קריטי זמן סוללה של 4-5 שעות בשימוש של גלישה באינטרנט HDMI, USB3 בלוטות' - כן 500 GB צורב ללא BlueRay נדרשת אחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה תודה מראש, יפתח.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד - IBM, THINKPAD, T42. אני רוצה לקנות מסך חיצוני (19-24, לא החלטתי עדיין) ולחבר אותו למחשב. אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות שיש לי - 1) מה אני צריך כדי לעשות את זה? (כבלים, הגדרות..). 2) האם יכולה להיות בעיית רזולציה בהתאמה שבין הנייד למסך? 3) אם לדוג' אני מתכנן לקנות עוד כמה חודשים מחשב נייד קטן עם מסך 10 אינץ', ולחבר אותו למסך החיצוני - תהיה בעיה כלשהי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. מחפש לבנות מחשב נייח (לא בנוי מראש) עד 7000 ש"ח. הכי חשוב לי זה 3070 ושהחומרה תהיה הכי טובה סביב הכרטיס מסך הזה. תודה לעוזרים!

25. מחפש המלצות לנייד קל לסטודנט, לצרכי עבודות, וצפייה בסרטים (חשוב לי מסך טוב ושהמחשב יריץ סרטים בצורה איכותית). חשוב לי זמן סוללה ארוך. כרגע אני מתלבט בין LG200 (למרות שאני לא יודע את זמן הסוללה שלו). MacBook (שהבנתי שאפשר להשיג גם ב 6200 שח - האם שווה משהו?), 1330 xps של Dell בגירסה עם כרטיס מסך עלוב ו 1Giga זיכרון (בסביבות ה - 6500) או MSI PR200 שנמכר באיבורי - בעל המפרט הטוב ביותר שראיתי בטווח המחירים עד 6.5K. אשמח מאוד לתגובות והמלצות ואף להמלצות של מחשבים אחרים העשויים להתאים. אציין שוב שמאוד חשוב לי שהמחשב יהיה קל (כלומר עד 2 קג כולל סוללה) תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.