ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מפרט שבניתי לחבר שלי - הוא קונה ממש בקרוב ואשמח לקבל חוות דעת נוספות כדי שלא אטעה אותו. לא כולל צורב (יש לו אחד שנצבע לבד וציוד היקפי שכבר קיים). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1524 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤742 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤361 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון ראשון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 זיכרון שני Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤713 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב נייד ועלו לי כמה שאלות של הדיוט שקיויתי שתוכלו לפתור: 1. אני עומד להריץ הרבה תוכנות כבדות ואוכלות זכרון (בעיקר בתחום הגרפיקה) אני צריך לפחות 512MB. השאלה שלי היא מה ההבדל בין סוגי הזכרונות (DDR, DDR2 וראיתי עוד כמה סוגים..)? האם יש חשיבות למהירות של הזכרון? 2. איזה יציאות הם סטנדרט ומה חשוב להתעקש שיהיה במחשב? 3. אני מעוניין במסך של 15 אינץ', בחנות מסויימת הציעו לי כרטיס מסך Intel Extreme Graphics 2, כדאי?. המחשב לא מיועד למשחקים, אבל בהחלט יצטרך לעבוד עם גרפיקה. רוב תודות.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה כבר שבוע אני קורא הודעות אחת אחרי שנייה בפורום הזה ומנסה להבין מי נגד מי. הרבה דברים למדתי ומכולם השכלתי. אני מרכיב מחשב לגיימר כבד כי הגיע הזמן לשחק. הרכבתי את המפרט הנ"ל ב- KSP לפי ההצעות שעלו פה. אני מתכוון לטפל בעניין ה- OC בבוא העת. ניסיתי להגיע ל- 6500 עם מסך אך לצערי עברתי 7k ללא מסך. מספר נקודות לפני ה- ENTER הסופי: 1. האם שווה להשקיע בכרטיס מסך הזה או לחזור ל- x1900xt 256 של נועה? 2. האם היום למשחקים כבדים מספיק 1 גיגה או לא? 3. האם במארז הזה יש USB ויציאת אודיאו מלפנים? אם לא, איזה מארז מומלץ עם כניסות האלה. 4. איזה מסך כרגע מומלץ לחיה הזאת? זהו, אודה לכם על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בדחיפות מפרט עד 5800 ש"ח כלל מסך LCD וויד סקרין 19".... לא צריך גדול יותר. מפרט לגיימר. שהכרטיס מסך יהיה כמה שיותר חזק. ו4 GIGA RAM... כי אני מתכוון לשים VISTA 64 ובלי OC ובלי ציוק הקפי. חנות מהמרכז. תודה רבה. עריכה: צריך גם קירור טוב כי המחשב יהיה תחת עומס אולי גם זמן ממושך ואין לי מזגן בדירה... תודה.
-
- 13 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לשניהם יש מסך 11.5 אינץ' שניהם שוקלים כ1.3 לשניהם 160 ג'יגה דיסק קשיח וג'יגה זיכרון ההבדל העיקרי שאני רואה הוא מעבד N270 בלנובו ומעבד Z520 באסוס... אז מה אתם אומרים איזה מהנטבוקים האלו יותר עדיף? זה לסטונדטית שצריכה בעיקר ניידות,סרטים, שירים, אינטרנט וכמובן שאין התנגדות לביצועים טובים באופן כללי.
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים! עברו עוד שלוש שנים ושוב הגיע העת לרכוש מחשב חדש. בפעם האחרונה עזרתם לי מאוד, וההמלצות שלכם עשו בדיוק את העבודה שהן היו אומורות לעשות. אז תודה על העזרה בעבר, ותודה מראש על העזרה עכשיו :] 1. תקציב מקסימאלי 5K, עדיף לחסוך 2. המחשב משמש לתפקידים הבאים: א. משחקים, ----כולל סטרים דרך XSPLIT באותו הזמן, והרצת תוכנות קלות ביותר שתפקידן ייצור סטטיסטיקות, באותו הזמן. ב. תוכנות גרפיות - לא יתבצע עיבוד גרפי, אני רק פותח אותן ועושה שינויים קלים (אני מתכנת, אני גוזר גרפיקה באמצעות התוכנות הללו). המסך הוא דל אולטראשארפ 22, הרזולוציה לדעתי היא 1920X1080, FHD. אשמח לאופציה להריץ בגרפיקה מקסימאלית. מוכן להשקיע בזה כסף, כמו שהמפרט שלי משקף. המשחק העיקרי שלי משוחק באופן מקצועי, …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי כבר אשכול בנושא אך היה שם סלט אחד גדול עם כל מיני הצעות ותגובות שבילבלו אותי ואת שאר המשתמשים תוך כדי שיטוט באינטרנט מצאתי הצעה ב p1000 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=IBM_Lenovo&AuctionId=7703058 רציתי לדעת האם המחשב הזה סביר למשתמש ביתי שככל הנראה יצטרך את המחשב להפעלת משחקים קלים כדוגמת age of empire 2 ו cs 1.6 ברמה טובה וקצת ללימודים ולנסיעות להעביר את הזמן האם המחשב הזה שווה את המחיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב חזק לעבודה זלי שכולל הרצות של קומפילציות כבדות. צריך רק מעבד, לוח אם (עם כרטיס מסך OB) זיכרון ומארז, כל השאר לא צריך. התקציב הוא 2K גג
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי שהיא מעצבת גרפית, יש לה העדפה רצינית לכיוון מאק, אבל יכול לנסות לשכנע אותה לכיוון PC אם יש סיבה טובה, בנוסף חשוב לה מסך 15 אינץ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 8,000 ל-10,000 יהיה אחלה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה, ממש אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לפרנסה - פוטושופ, אילוסטרייטור, sketch, מעט וידיאו - אפטר אפקטס, אבל זה לא העיקר. …
-
- 25 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
מסך:15.4 משקל: 3KG שימושים: משרדי=אינטרנט אופיס וכו. חשוב מאד אחריות רשמית וטובה...ושלא יהיו תקלות... כמובן שאני רוצה ערך מלא לכסף... מה אתם חושבים על TOSHIBA? ואיזה דגם שלהם הכי מומלץ? תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מעבד: 2500k קירור: corsair h70 לוח אם: p67a-ud4-b3 זכרון: 4x4gb kingston מארז: haf 932 ספק: ss-850ht כרטיס מסך: 6950 gigabyte כ. קול: x-fi titanium קשיחים:seagate 500gb x2 mushkin 115gb: ssd מע' הפעלה:windows 8
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מתכננת לקנות מחשב ביום יומיים הקרובים, ואחרי הרבה בדיקות נשארתי עם השנים הללו: DELL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=479_2181_2740&products_id=22122 TOSHIBA http://012.net/updates/site_tushiba/ המחשב ישמש אותי בעיקר לתוכנות אופיס, אינטרנט ובמקרה הכי גרוע לSIMS 2. ההבדל במחירים בינהם הוא לא השיקול. השיקול הוא אם המפרט של הטושיבה מפצה על העובדה שדל מציעים שלוש שנים אחריות בעוד טושיבה רק שנתיים. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד imac 27 במצב חדש, מעבד 2.8 i7 זיכרון 8 giga, כונן קשיח 1000giga כרטיס מסך Radeon HD 4850 מערכת הפעלה החדשה ביותר OS X 10.8.3 כולל עכבר מגיק ומקלדת אלחוטי מקורי אפל כולל אריזה חדשה פרסמתי ביד 2 ב6900 ש"ח האם המחיר הוגן? כמה הוא שווא לדעתכם? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אסביר לכם מה הבעיה נקווה שתבינו ותעזרו אחרי שימוש שוטף במחשב הנייד שלי, ACER 5741G אני סוגר את המסך ללא כיבוי מחשב. כשאני פותח את המחשב הנייד וכותב את הסיסמא שלי המחשב קורס ונדלק מחדש ושואל האם אני רוצה להפעיל אותו במצב בטוח או במצב רגיל. כל פעם מחדש, אלא עם כן אני מכבה אותו לגמרי עשיתי בדיקת וירוסים וכל השבאנג הזה אבל לא מצאתי שום וירוס אני ממש אבוד עצות, האם יש לכם רעיון מה לעשות? לפני שאני עושה ריסט... תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - INTEL PENTIUM E5300 BOX ¤379.00 1 ¤379.00 לוח אם - FOXCONN TG31-M2 Retail ¤241.00 1 ¤241.00 זכרונות - A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ¤263.00 1 ¤263.00 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD4830 512MB ¤487.00 1 ¤487.00 כונן קשיח - WD 320GB AAKS 16MB ¤241.00 1 ¤241.00 מארז - JSP N-630B 400W PSU ¤260.00 1 ¤260.00 צורב - LG- H55LS RETAIL IDE ¤135.00 1 ¤135.00 הרכבת מחשב ללא תוכנות סה"כ: 2105 המפרט הורכב מהחנות p-see.co.il ואם אתם משנים משהו אז שיהיה באותה חנות וכמה שאפשר באותו תקציב. הבנתי שהספק כוח לא מומלץ אז אני אשמח אם תוכלו לשנות אותו למשהו טוב בלי לחרוג מהתקציב.. אם שאר המפרט בסדר אז אין סיבה להחליף חלקים.
-
- 10 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בעבר הבעתי פה בפורום את פקפוקי באמינות של חלק מהחנויות שמוכרות מחשבים ניידים בארץ : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414882.msg3563032#msg3563032 דעתי זכתה לביקורת נחרצת (QttP). מסתבר שכעת יש סימוכין להשערות שלי : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=2
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי מה הולך, אני מחפש לקנות מחשב נייד - לעבודה (חברת הייטק בתחום הBI) וללימודים (מדעי המחשב). יש לכם המלצה על מחשב טוב למטרות האלו? מחשב שיידע להריץ סקריפטים כמו שצריך, שליפות... דברים מורכבים. תקציב 2000-4000 תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17". לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה? נצל"ש: ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, אני אצטרך אותו מספטמבר, האם כדאי לי לחכות עד לאוגוסט (מבצעי חזרה לבית הספר וכאלה אם בדרך כלל יש כאלה על לפטופים) או לקנות כבר בזמן הקרוב? אלה הנתונים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?סטודנט- עבודה משרדית, טיפה עריכת תמונות, צפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות (חיבור לטלויזיה), משחקים ברמה קלה/בינונית (SC2 וכאלה), שימושיי מחשב ביתי למשתמש כבד- ריבוי משימות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט: *מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות( אני קונה מארז אחר גם ככה אז זה לא משנה ) *לוח אם ASUS או MSI מקורי תומך מהירות 800 MHZ, תומך במעבד פרסקוט 800 MHZ.(תגידו לי מה כדאי ASUS או השני) תומך בזיכרון DUAL DDR 2*400MHZ,AGP*8 הלוח אינו משולב עם הכרטיס מסך *מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) intel pentium 4 processor with ht technology 2.8 ghz 800mhz prescott 1mb cach *מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי *זכרון פנימי 512 מגה 400 מגה הארטז DDR *כרטיס מסך- גרוע כמו בכל המפרטים בעיתון אז אני לוקח radeon 9600 של ספיר. *מסך מאג 17 אינץ' *דיסק קשיח 120 גיגה IDE 7200 *צורב שך אל ג'י 52*32*52 ועכבר מקלדת תקליטורים וכו' כמובן שיש גם כרטיס רשת שהוא בס…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון בין Think Pad לבין סדרות אחרות? ראיתי שנתונים טכניים בעקרון דומים. אבל תמיד מבליטים את Think Pad. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-