ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה.... אני צריך רק מארז בלי ציוד היקפי... ראיתי שפורסמו פה מפרטים מומלצים אז הלכתי שמה על הכי טוב. עכשיו רק אם מישהו יוכל להסביר לי למה דווקא המוצרים של החברות האלה... כי אני חשבתי על מוצרים של חברות אחרות. והאם כדאי באמת להשקיע על המפרט הזה...או שאתם חושבים שצריך לשנות משהו... Intel Core 2 Duo E6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 4MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 2100 גוף קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Quiet Cooler 260 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DQ6 - Heatpipes - 3Y Warranty 1400 זיכרון פנימי DDR-2 - 2048 Dual Channel PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL 4-4-4-12 - Life Time Warranty 1600 דיסק קשיח 2…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נייד ולא רוצה סתם לזרוק כסף על דברים שלא משתמש בהם הצרכים שלי הם גלישה באיטרנט סרטים שירים אופיס אבל אני רוצה שיהיה באמת חזק בדברים האלה רוצה להפעיל כמה ישומים ביחד לגבי תוכנות כבדות אני ישתמש בתוכנה כמו GOOGLE EARTH ודברים בסגנון הזה אני אחבר אותו על LCD ואצפה בסרטונים של HD (לא סרטים שלמים ) איזה מעבד מהם יענה על הצרכים שלי ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחקי סימולטור טיסה FS2004/FSX 2 גיגה זכרון
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז במקום לקנות מחשב חדש אני חושב שעדיף לי פשוט לשדרג המפרט Intel core 2 quad q6600 Box Gigabyte GA-P35-S3G 1024X3 800Mhz GF 8800GT 512mb 250GB DVD כלשהו CM690 Crosair 550W המארז והספק נקנו לפני חודש לא צריך להחליף.... מה חשוב לי? לשחק על מסך 24 ברבולוצייה גבוהה, ושהכל יזוז חלק לפחות לשנה הבאה... המחשב נקנה בדיוק בדיוק לפניי שנה
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא עד 3,000 שקל. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו:GTA IV FIFA 10 PES 10 call of duty 4 call of duty 5 call of juarez 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - אני צריך צורב DVD וכרטיס קול ורשת מובנים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיף AMD ומארז COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב אמור להיות שקט 10. האם מתוכנן OC? אם כ…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557
-
שלום לכם ותודה רבה מראש על העזרה, -- אז ככה אני רוצה מחשב בעיקר העבודה שלו תיהיה בישביל להקליט מהטלוויזיה [אני מקווה שהאיכות תיהיה טובה [של ההקלטה]] יש לי הארד של 250GB כבר, וגם יש לי מעבד intel pentium 4 s476 3.0 - האם זה מספיק למחשב כזה? עכשיו אם זה מתאים אז בעיקרון אני רק צריך כרטיס טלוויזיה איכותי עם הקלטה טובה, לוח אם והשאל אתם מקצוענים, תחליטו תודה.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין במחשב שבעיקר יהיה לאינטרנט ואופיס, עם קצת photoshop ועריכת וידאו קלילה (סרטים ביתיים). לא חשוב שקט ולא יהיה OC. תקציב בסביבות 2000-2500. לא זקוק למסך. חבר הציע לי את המפרט המצורף ורציתי לשמוע את דעתכם, ובמיוחד - האם לוותר על כרטיס מסך (המחשב לא לגיימינג לחלוטין) או שעדיף להשאיר? מבחינת ההרד דיסק, הנפח (1TB) אכן נחוץ... בתודה מראש, איתי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4 2.66 מגה הרץ לוח אם ASUS P4PE-X ג'י פורס 4 128 מגה מארז יפה כסוף עם אורות מקדימה בלי זיכרון ובלי הארד דיסק ובלי כוננים המחשב בן משהו כמו 4 שנים ומסך MAG 17" לא דק לא שטוח הוא משהו כמו 2.5-3 שנים אני קניתי אותו יד ראשונה ואני מוכר יד שניה כמה בערך אתם חושבים שאני יציליח למכור אותו?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי צריך מפרט לערכת סרטי וידאו עם תוכנות כמו avid, movie maker וכד' תקציב 5000 שקל *ניסיתי להכניס לו איזה Q6600 ו4GB אבל ראיתי שכבר אין מצב *הוא לא צריך כונני דיסקים * ציוד היקפי דרוש: מסך רחב LCD 16:9, מקלדת ועכבר *הוא צריך גם כרטיס טלוויזיה... *הוא בכלל לא איזה גיימר אבל בגלל שהבנתי שלעריכת סרטים עדיןי צריך איזה כרטיס טוב עם הרבה זיכרון שמתי לו EVGA nVidia Geforce 8600GT 512Mb - י515 שקל... הרכבתי לו את המפרט מפנדה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 589 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 505 זיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 330 כונן קשיח Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 395 כרטיס מס…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב בייתי- תקציב 4000-3500 ש"ח ללא מסך (ניתן לחרוג קצת)- בנפרד אקנה מסך 22 או 24. שימושים- מולטי טסקינג -אופיס, גלישה,הורדה וצפייה בסרטים, עריכת תמונות, משחקים חשיבות- מהירות, מערכת שקטה קיבלתי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤640 כמות:1 [url=http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7300[/url... לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product…
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב עם 4 ליבות כרטיס מסך טוב 2 ראם 250 הארד דיסק [רק אם זה אפשרי כמון] תודה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. שימושים עיקריים זה אינטרנט שיהיה חזק ויחזיק הרבה זמן וישרוד את נחת זרוען של כמה בנות שלא הכי מבינות בעולם עם צורב זה יהיה מצויין עזרו לי בבקשה מוטי *אגב את הרשימה של החלקים אם אתם יודעים או ממליצים מאיפה לקנות אותם ותוכלו לחלוק איתי זה גם יהיה מצויין! (עדיף במקום שגם מרכיב) ** שנה טובה וחג שמח לכולם
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב למשחקים ברמה ביינונית-גבוהה (כגון: World of Warcraft וקצת יותר טובים, המטרה היא ללכת צעד אחד לפני Blizzard וכשההרחבה הבאה תצא אוכל עדיין להריץ את המשחק על האיכות הגבוהה ביותר, בנוסף יש לציין שיש לי מסך 24 אינצ' עם רזולוציה 1900X1200) לא דרוש ציוד הקפי, שמעכ' הקירור תהיה מותאמת למחשב (שלא יהיו Over-Heats) ושיתאפשר להריץ (מבחינת החומרה) סרטים באיכות HD (אין צורך בקונן בלו-ריי, נצא מנקודת הנחה שאת הקבצים יש לי כבר על המחשב), עם זאת ארצה לדעת אם כדאי להשתמש בשני כרטיסי מסך שיפעלו באופן מקביל. לא יודע מה זה OC (כמו כן נראה לי שלא).
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
Athlon 64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA וכרטיס מסך אתם תבחרו, אין לי מושג מה כדאי :s05:
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
*השאלון לקוח מפורום חומרה בגיימר* 1) תקציב? 3K 2) מטרות ? משחקים די כבדים (ברמה של CSS וBF2) , יכול להיות בעתיד OC קטנטן 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא צריך, זה סתם יבוא על חשבון דברים אחרים 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ?יש לי כונן DVD ככה שלא צריך כוננים 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף NVIDIA אבל איך שאתם מחליטים 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) חס ושלום! 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלויזיה או כונן DVD) שכרטיס רשת + קול יהיה מובנה 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? לא כ"כ.... שיהיה קריר 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? לא 10) כיצד אתה תשלם …
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודש הבא קרוב משפחה חוזר מארה"ב לביקור והחלטתי לנצל את ההזדמנות ולקנות מחשב נייד. אני מעוניין להוציא עד 400$, אולי מעט יותר במידה וההבדל יהיה משמעותי. הדברים שחשובים לי במחשב הם ניידות, דיסק קשיח גדול וחיי סוללה. מאוד רצוי שיוכל להריץ משחקים בסיסיים כמו World of Warcraft, Counter-Strike ואחרים, אך אני בספק שיתאפשר במסגרת התקציב. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אחרי שמחשבי הקודם התפגר אשמח מאוד אם מישהו מפה יוכל ליעץ לי לקניית מחשב ולהלן הצרכים שלי אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן כמובן מכיבן שבעתיד הלא רחוק במיוחד לא יהייה באפשרותי להרשות לעצמי מחשב חדש. אני רוצה מחשב שיוכל להריץ כמות רבה של תוכניות במקביל מכיוון שאני משתעמם במהירות ואשמח להריץ 5 אתרים+שש בש+וינאמפ+אייסיקיו+אנערף מבלי שזה ידגדג את המחשב שלי. אני נהנה לשחק במשחקים החדשים בשוק אבל אני לא גיימר רציני ולא מודאג מאפ פי אס נמוך כל עוד ניתן לשחק במשחקים ברמה סבירה. אני רוצה מחשב שינצל בכמוןת מקסימילית את האינטרנט שלי. תקציבי לא גבוה ולמעשה אשמח לשלם כמה שפחות כל עוד אקבל את הדברים ההכרחיים לי הייתי שמח לדעת איזה מרכיבים אני צריך לק…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש לפטופ לשימוש כללי שיתאים גם למשחקים - אני רוצה כרטיס מסך ולא הסטנדרטי (3000,4000) מעבד i5 מהסדרה החדשה לפחות (אם יש במחיר טוב i7 אז כמובן מעדיף) HD לא חשוב לי הנפח עדיף כמה שיותר מהיר (אין לי תקציב ל-SSD) זיכרון לפחות 6G רצוי 8G שיהיה נוח, יפה, וסוללה שתחזיק הרבה זמן התקציב הוא בין 3500-400 (רצוי כמה שיותר זול) ושיהיה אחריות 3 שנים אמין לא צריך מערכת הפעלה, אם מגיע עם מה טוב ויש לי ניסיון גרוע עם HP אז הם לא באים בחשבון מה שמצאתי זה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11355 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11880 http://ksp.co.il/?store=kspbilu&uin=17160 אשמח מאוד לדעתכם, ה-dell נראה לי נותן תמורה טובה תמור…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב שכל שאני מעלה את הרזולוציה הכתב נהיה יותר קטן מה היתרונות של רוזולוציה גבוהה במסך כל כך קטן כמו 15 אינ"צ? מתיי צריכים את זה?גם כך כל מיני סרטים וסרטונים באינטרנט אם מגדילים אותם על כל המסך הם לא באיכות טובה
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום נשרף לי מעבד OB במחשב ישן . לכן אני זקוק לשידרוג . הצרכים אינטרנט , יכולת להריץ XP בצורה סבירה , TV-OUT אין צורך בכלל בתמיכה במשחקים . מה יש לנו כרגע ? יש מסך DVI יש HD IDE 80GB צורב DVD מקלדת עכבר ATP3 מארז COMPUCASE 6A19 + HEC 300W חוץ ממה שיש חסר לוח אם + מעבד + כ.מסך (אפשרי OB כל עוד יש TV-OUT) זכרון 512 MB מה לדעתכם המפרט האופטימלי
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2213644 השימוש בעיקר אינטרנט ומשחקים קלים. וחשוב לי שהוא יתאים לויסטה. אני מתכוון לשדרג את הזיכרון ל-1024, ואת כרטיס המסך ל-FX 6200 256M +TV+DVI/ תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט למחשב לעיצוב גרפי (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח - מעדיפה לא לחרוד אבל ניתן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (כולל פוטושופ, אילוסטרטור ואפטר אפקט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בתוספת מחיר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב 5000~ ש"ח, בעצם זה 6500+ אבל יש גם ציוד היקפי שה כולל מסך, עכבר ומקלדת, שזה מגיע לסכום הזה. בגלל זה חשוב לי שישאר בסביבות 5000 או קצת פחות 2. השימושים יהיו משחקים, גרפיקה. (Photoshop, FLstudio, לא משהו רציני) הרזולוציה שתיהיה למסך שאני יקנה זה ( 1680X1050 (Dell 22" 2209 אני מקווה שהכל יעבוד על high על המשחקים החדשים.. 3. בחרתי כבר ציוד היקפי אז לא צריך 4. כונן דיסקטים אני לא צריך כמובן, עדיין משתמשים בהם? חח 5. משהו כמו 7 על השקט של המחשב 6. אני מעדיף לא לעשות OC, אני גם לא יודע איך אז לא. 7. לא צריך מערכת הפעלה 8. מעדיף לקנות מ SkyPc 9. אני לא מתכנן שדרוג משמעותי ומקווה שיחזיק לי לכמה שנים טובות כרטיס מסך ומעבד אני מעדיף שיהיה XFX HD 5850 ו Intel i5,…
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-