ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תודה ל(g)על הרכבת המפרט אז איך הוא לגיימינג והצורב לא כזה משנה אוקיי אז חלאס להגיד "תקח של samsung " כי לא ממש אכפת לי בכל מקרה תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן 8.9-11.1. התקציב הוא 2000-2500. המחשב הוא ביקר לשימוש משרדי. אילו דגמים מומלצים?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים באחריות שהחברה מציעה באתר הבית שלה והאם האחריות שהיא מציעה תקפה גם בארץ(אני מעוניין לקנות INSPIRON או STUDIO)
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי לאחר שזה ביצע קריסה רבתי ולדעתי מיצה עצמו. למרות התקציב הדל, איני זקוק לרכיבים חדשים רבים: 1. מעבד - לדעתי אני מעדיף מרובע ליבה לא משנה לי אם זה אינטל או AMD, אלא אם יש לכם דעה לגבי מרובע או כפול ליבה 2. לוח אם מותאם, כרטיס המסך יהיה On-Bord - כרגע אני חושב לא להשקיע בתחום הזה, לכן אני רוצה לחשוב על לוח אם חזק שכולל כרטיס מסך סביר. 3. זיכרון - לפחות 4 גי'גה. כמובן, אשמח לשמוע קונפיגורציה אידיאלית ככל האפשר בסכום הזה (אם יש קצת חריגה לא משנה). אני לא מחפש OC - זה יהיה בזבוז של משאבים עלי - אני לא מוצא את הזמן להשקיע בזה. כמו כן, אני מתכוון להשתמש באותו מארז שהיה לי עד כה, אלא אם כן תחשבו שלקונפיגורציה שתמליצו כדאי לקנות מארז חדש…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שחיבור המטען למחשב (השקע הזה שנמצא על המחשב) רופף.. כעת הוא כבר כמעט בלתי שמיש. צריך להכניס את המטען בזווית מסויימת כדי שיקלט. המחשב מיובא מארהב ככה שלהפעיל אחריות זאת קצת בעיה... מה אתם מציעים לעשות?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, אני רוצה מפרט טוב למשחקים כבדים שהתקציבשלו יהיה בין 4500-5000 ש"ח.גודל המסך שלי 17 אינץ' אבל בעתיד אני ארצה להחליף אותו למסך גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יחזיק לפחות לשנתיים הקרובות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי צריך מחשב חדש שבו הוא ישתמש בשביל לאחסן תמונות ולערוך אותן. בדרך כלל הוא משתמש בפוטושופ (אבל לא עריכה משמעותית, אין צורך בכוח עיבוד רב). רציתי מחשב שיגיע עד 2000 ש"ח (עדיף פחות), שיעשה את העבודה בצורה חלקה. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין ב- 2 ג'יגה זכרון, 320 ג'יגה דיסק וצורב דיוידי, אין צורך בכרטיס מסך, און-בורד אמור לעשות את העבודה. עדיף מעבד של אינטל. תודה רבה לכם, דוד.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה- לדברים הבאים: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה מאוד גבוהה ולא כעיסוק מרכזי של המחשב, בפרמייר וב...MOVIE MAKER. חוץ מזה עבודה משרדית, מצגות כבדות יחסית (עם מוסיקה, סרטונים וכד') בפאואר פוינט, אינטרנט, הורדת קבצים גדולים משרתים דוגמת USENDIT. זהו בערך... ללא ציוד היקפי. יש לנו מסך של סמסונג 206W. אם יש עליו השגות - אז אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה! ;D
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. המחשב של אמי הלך לעולמו, והגיע הזמן לקנות אחד חדש. המחשב ישמש לתוכנות אופיס למיניהן, גלישה באינטרנט, וצפיה בסרטים (לא חובה HD). בקיצור זה צריך להיות מחשב ביתי פשוט וזול ככל האפשר, אך עם חלקים אמינים ולא גנריים כמובן , אין צורך בציוד הקפי - רק המארז וכל מה שבתוכו. אין גם צורך בצורב DVD, כי אני אעביר את זה שהיה במחשב הקודם (בהקשר זה, עדיף שהמארז יהיה לבן, כי הצורב לבן). עוד נקודה חשובה היא שהמסך שישמש את המחשב הוא מסך ישן מאוד (מסך ''15 CRT של LG), וחשוב, כמובן, שניתן יהיה לחבר את המחשב למסך הזה. התקציב הוא מצומצם למדי, אך אני מאמין שניתן להרכיב מחשב לדרישות הנ"ל. תודה מראש על העזרה. נ.ב. אודה לכם אם המפרט יורכב באתר של חנות מומלצת ואמינה.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה לשפר וכו???? בבקשה תגובות בונות ורציניות זה חשוב לי מאוד אני הולך עוד שבוע ליקנות את המחשב שתגידו לי רק להדגיש זיכרון לקחתי פעמים [4GB+4GB=8GB] ולתגובתו של יותם אז תשובה אני הולך להריץ ויסטה 64 ביט + משחקים כבדים אז אני בכוונת תחילה לקחתי 8 GB ואתה יודע מה גם לשימושים עתידים שיהיה : ] אשמח לתגובות עריכה:[מידע] : יש לי 1000 דולר 4200 ש"ח לקחתי מפרט יותר יקר כי אני משלם במזומן יורידו לי מחיר....... ממ מטרות מהמחשב הכול פשוט משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)[הכול למי שלא הבין] אין צורך בציוד הקפי היופי לא חשוב לי העיקר מחשב טוב ללא מערכת הפעלה זה מה שאני הרכבתי רציתי לדעת איך זה ומה לשפר תודה מראש מעבד - Intel Core 2 Duo E84…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט, תנו את חוות דעתכם המקצועית בבקשה , המחשב מיועד לגיימינג וניגון HD אין לי צורך בציוד הקפי, ואני גם לא צריך כונן DVD לגבי משחקים, אני רק מתחיל, אך רוצה כרטיס שיריץ משחקים כבדים. אני צריך שתהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI. לוח ראשי GA-EG31MF-S2 - Gigabyte מעבד INTEL E7400 זיכרון 2Gb DDR2 800 Kingston דיסק קשיח 500G/SATA2 - WD כרטיס קול 128 BIT/8CH כרטיס מסך /ASUS - 9600GT 512MB GDDR3 כרטיס רשת 100-10 מארז P4 500 WT - 9611 סה"כ - 3000 שח אני יודע שהמחיר די גבוה אבל אני גם יודע שהשירות אח"כ הוא מצוין. תודה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! אבקש מפרט לצפייה בתכני וידיאו במסך Full HD ולכידת וידאו ב- HD גם כן. המחשב אינו מיועד למשחקים, אם אפשר שיהיה מבוסס על המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=259 למרות ששאר החומרה לא חייבת להיות מפוקס פיסי. תודה מראש לכולם !!!
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב חזק מאוד לא כולל OC כולל מסך 24' איכותי עד 12000 יש לי כבר antec p182se 750GB HD כל השאר אני רוצה להחליף!!! חשבתי על זה: מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.93GHz 940 - BOX ¤2969 לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS5 ¤1160 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3328 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 2GB GDDR5 : GV-R487X2-2GH-B - RETAIL ¤2818 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B ¤371 ספק כוח: ANTEC TRUE POWER QUATRO 1000W : TPQ-1000 ¤1256 מחיר סופי: ¤11902 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, מסך 17" פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט וכו' http://skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ,צפייה בסרטים hd 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כן מסך 24 ,מקלדת ,עכבר, רמקולים4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי :צורב dvd טוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לati hd4870x2 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?…
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד שיתאים לדרישות הבאות: מחיר: לפי הדרישות שמופיעות למטה אני מעריך עלות בין 5000 ל-6000 ש"ח. אני מוכן לעלות קצת מעל 6000 אבל רק אם אין אופציה אחרת. כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה עדיין עומד בדרישות. שימוש: ישומים משרדיים, אינטרנט, מולטימדיה, משחקים קלים (חשיבות מינימלית), מכונה וירטואלית 1 ואולי 2. דרישות חומרה מינימליות: הערה: אין בכוונתי לשדרג בעתיד ולכן אופציות כאלו אינן מוסיפות דבר מבחינתי. 1. מסך 13' 2. תמיכה בפרוטוקול תקשורת אלחוטי מסוג N. 3. 4 גיגה זיכרון (אין צורך באפשרות שידרוג ל-8) 4. כונן קשיח 160 גיגה 5400 (אין צורך ב-7200 ואפשר גם נפח קצת קטן יותר אם יש). 5. יצרן אמין. 6. שירות טוב בישראל. Nice to Have: 1. נח לניידות אבל עם ארגונומיה סבירה…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הייתי היום ב א.א מחשבים , נתניה, והם המליצו לי על מפרט וביצעתי בו כמה שיפורים AMD PHENOM X3 TRIPLE-CORE 710 2600MHZ 95W AM2 +COOLER = 750 Gigabyte GA -MA770 -UD3 = 436 2GB * 2 Kingston DDR 2 800 Mhz = 237 ATI RADEON 4850 512 GDDR = 680 Sony - NEC - x20 Dual Layer = 115 SEAGATE 500G = 306 RAIDMAX APEX 2 X 120MM FAN NO PS = 179 ENERMAX PRO 82+ 425W A.PFC = 419 ----------------------------------------------- 3122 + הרכבה חינם. המפרט הזה משתלם ? רק בחנות הזאת 1pc.co.il יש אפשרות לבנות מפרט יותר טוב בתקציב [3100-3200 בלי חריגה] ? יש דברים שצריך לשפר במפרט ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בהחלטה קשה באיזה מחשב נייד לבחור ולה"לן הנתונים למחשב א: HP 12.1 מסך מגע ומעבד של AMD AMD Turion X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor ZM-82 2.2 + כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3200 Graphics מחשב ב : ASUS מעבד ATOM + כרטיס מסך ATI 9300 מחשב ג: או מעבד INTELL 3200 + כרטיס מסך GEFORCE 8400 מי מביניהם נראה לכם ביצועיסטי יותר לשימוש בתוכנת CS4 ומשחקים (לגבי כרטיס המסך המשתלם ביותר מביניהם) ? *המחיר לא משנה לי * בברכה שי
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריכה מחשב נייד לפוטושופ ו D3 עמית הציע לי vision מכירים ? יש המלצות ? היכן אוכל להתרשם ממפרט זה ? חן חן
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: השימושים של המחשב הם משחקים ועבודה משרדית. המפרט: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz- זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ- כרטיס מסך-FX 9400GT-512MB/DVI/HDTV- דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי מחיר 1900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי umpc של msi יש לי את הwind דפקתי את המחשב ועכשיו אין עליו ווינדוס הוא רושם לי missing operating system ואני רוצה לפרמט מהדיסק און קי ואני לא מצליח הורדתי xp נייד ולא הצלחתי לפרמט תעזרו לי בבקשה (Msi האלה מטומטמים הביאו לי דיסק עם אקספי למחשב שאין לו כונן דיסקים )
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חשוב מאוד זה הארד דיסק 1000ג'יגה (גם על חשבון מחשב חלש יותר) ולוח אם עם אפשר עם הכל מובנה (WIFI , BLUETOOT,כ.מסך,כ.קול) ומעבד אינטל בלבד! אין צורך בכונן אופטי (יש ברשותי אחד חדש) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-