עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי יש לי amd 64 3000 512 ddr gefroce 5200 ( הכרטיס הקודם התקלקל וה- 5200 הוא תחליף זמני ) 160 WD GB ספק 400 W של antec צורב dvd מאז שהתקלקל לי הכרטיס מסך כמעט אף משחק לא עובד עם ה- 5200 , ככה שאני רואה 2 אפשרויות : 1. שדרוג , כשאני מחליף כרטיס מסך ל- 7600 gt או x800 משומש , ועוד 512 ddr . העלות של זה תהיה בין 650 ל- 900 ש"ח . כאשר עוד שנה או קצת יותר אני אוכל לעשות החלפת מערכת כוללת . 2. החלפת מערכת , החלפה של מעבד לוח אם זכרון וכרטיס התקציב יהיה בערך 3000 וכנראה שהכרטיס שיכנס בזה הוא 7600gt ו- 1 GB ddr2 . ככה שבעצם השיפור יהיה אך ורק במעבד למעבד כפול ליבה לעומת השדרוג . מה לדעתכם עדיף ? כאשר השאלה המרכזית זה האם באופציה של השדרוג המערכת עדיין תוכל לסחוב משחקים …

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. הרכבתי לי את המפרט הנ"ל : לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון: Corsair DDR2 1024MB 800MHZ CL4 X 2 כ.קשיח: Western Digital WD2500YS X 2 כ.מסך: Asus nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe צורב DVD: LG GSAH42N x 18 מארז: Antec 900 ספק: Enermax Noisetaker II EG701AX-VE 600W Dual Fan מסך: LG L1970HR מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 רמקולים: Logitech X530 הערות: * המפרט הנ"ל צפוי לעלות לפי סקרים אינטרנטים בין 12K ל 18K. * השאיפה שלי היא ליצור חיית משחקים שלא תוגבל בשום משחק, תחזיק תקופה יפה בטרם תתיישן (קרי יצא המשחק שיגרום לי להתפשר באיכות הצפיה), ותהווה בסיס נאה (ואפשרי) לשדרוגי טכנולוגיה עתידיים. * א…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by impious,

אהלן, חדש פה אז ככה, אחותי מעוניינת בקניית מחשב. התקציב כולל מסך (חייב שיהיה 19" דק) רמקולים מקלדת ועכבר. המחשב מיועד לעבודה משרדית בעיקר, אבל למשחקים לא כבדים במידה ויהיה הצורך. תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם אגב, מה דעתכם על המפרטים המוכנים בksp? שווה ללכת על זה?

• 10 תגובות
    • 591 צפיות
  4. היי המחשב הוא מחשב למשחקים, לא מתכונן OC ב3 שנים הקרובות , כנראה שהמחשב הזה הולך להיות המחשב שלי ל5 שנים הקרובות המשחקים שאני משחק הם כעיקרון FIFAות וכאלה מה שלא יאתגר כמעט אף מחשב (חוץ מאת הנוכחי שלי), אבל מה שמצריך להעלות את התקציב זה גם שהמחשב הוא להמון זמן (בטח שאני לא מצפה שעוד שנתיים משחקים ירוצו על HIGH) והדרישה להרצה טובה, מעולה אפילו של FSX.. כעיקרון התקציב הוא 8000 ש"ח למחשב ציוד היקפי (אפשר ללא רמקולים, נראה לי מקלדת חוטית ועכבר זה לא משנה העיקר שיהיה טוב.. (אני כמעט לא משחק משחקים עם עכבר, טוב אני לא משחק משחקים עם עכבר )) ומסך.. אבל אפשר לחרוג קצת.. THANKS

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by מר מקלדת,

וצ'יפ של נדיבה (לא של ATI). ללא מסך וציוד היקפי. לא לגיימר, אבל עם אפשרות להריץ משחקים (כרטיס מסך בנפרד מלוח האם).

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by Shiker,

שלום חברים, אני צריך מפרט לחבר שיהיה מבוסס AMD עם לוח אם של ASUS המארז שיוכל להכיל בעתיד כרטיס מסך כגון 8800 GTS/X זכרונות לפחות 2 גיגה כרטיס מסך x1950 הארד דיסק מינימום 200 גיגה אם אפשר יותר אז יותר. אם אפשר להכניס מקלדת אלחוטית גם יהיה טוב לא צריך עכבר, רמקולים ומסך. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 702 צפיות
  7. http://skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=E6BCDC8F-E6FF-4019-BF2C-DD2BB14243EA זה מפרט שהרכבתי, ללא ציוד הקפי ומסך וללא ספק מכיוון שיש לי ספק Enermax Noisetaker 420w האם לפי דעתם הוא טוב ? המארז יכול לאכסן GTS או GTX בעתיד נכון? יהיה לי קל לשדרג את המחשב הזה בעתיד ? אם יש הצעות יותר טובות אשמח אם תציעו לי

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  8. שלום התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח, והמחשב מיועד בעיקר לעיצוב גרפי (דו מימדי-פוטושופ וכו') intel core 2 duo e4400 gigabyte ga945g2-sm kingsrton ddr 2 1gb 667mhz X2 geforce 7300GT 256mb/128bit song dvdrw wd 160gb sataII 7200rpm פלוס ספק כח+מארז+ווינדווז ויסטה home premium 3300 ש"ח ההתלבטות העיקרית היא בין athlon 64X2 4200 לבין core 2 duo 4400. אני לא כ"כ מעורה בשוק הדינמי הזה, אבל הבנתי שהאינטל הוא בערך דור אחד קדימה. והאת'לון נוטים יותר להתחמם. דעתכם? אפשרויות לשיפור במסגרת התקציב? תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by r.b.y,

מפרט לאופיס משחקים אינטרנט כולל מדפסת וסורק וכל שאר החלקים תודה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by guysfa,

שלום המחשב צריך להיות בשביל משחקים כבדים ואני רוצה לשלב את הכרטיס מסך: (Geforce 8800 GTS 320 MB (ASUS עם המפרט תודה.

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום, חבר שלי קונה מחשב ואני עוזר לו לבנות מפרט אז השימושים שלו הם כאלה: משחקים (בעיקר), שימושי אופיס ואינטרנט, עריכת וידאו (כמעט ולא). התקציב הוא בערך 5000-5500 עם חריגה. לא יהיה OC. הוא ביקש מעבד ולוח אם של INTEL. לוח אם אפשר גם לא אינטל אבל עדיף אינטל תלוי מה יותר טוב בתקציב. חשוב לציין שהתקציב כולל: תוכנת הפעלה מה עדיף ויסטה או XP? מחשב מסך 17"-19" מה שנכנס בתקציב מקלדת ועכבר עדיף של לוגיטק ועם נכנס גם אלחוטי אז יותר טוב אבל ממש לא חייב תודה לכל העונים והעוזרים. עריכה: עדיף מאיבורי או KSP.

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by the_lighting,

למשחקים וOC מטורף! רצוי שיהיה בו p180

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אבי צריך לעבודה מחשב חדש בשביל להקליט ממצלמות ביטחון, אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מאיזה מחיר מחשבים כאלו מתחילים ובאיזה מחיר הם נגמרים. תביאו לי בבקשה מפרט ממוצע ואת המחיר ואז אני אוכל לקבוע תקציב. דרישות: 1. צריך כרטיס ללכידת וידיאו למצלמות ביטחון וחיבור של לפחות 8 מצלמות 2. HD גדול אם יש לכם מושג אז אני אשמח אם תוכלו להגיד לי לכמה שעות הקלטה מספיק הHD שתביאו. תודה?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. היי לכולם כבר כמה ימים אני משוטט בפורומים המצויינים שלכם ומנסה להרכיב מפרט אשר יתאים ל- צפייה מרובה בווידאו, משחקים, גלישה מאסיבית ו-Multi tasking (אין לי כוונה לעשות OC) אני מרוצה מכמה מהרכיבים שבחרתי כמו המעבד, לוח האם, הדיסק הקשיח והמארז, אך אני בספק לגבי הזיכרון (מה ההבדל בין קירור ע"י נחושת או זהב?), כמו כן אני לא בטוח לאיזה ספק כוח אני זקוק כתוצאה מבחירתי בכרטיס המסך של ATI. בקשר לכרטיס המסך, אני די מרוצה מהבחירה למרות שהבנתי שהכרטיס "רועש" ומתחמם, אני מעדיף אותו על פני ה-GTS מכיוון שאני חושב שהוא התמורה הטובה ביותר לכסף (האם אני טועה?), בנוסף לכך אני מתכוון לחבר את הכרטיס לטלוויזית LCD (לצפייה בסרטים בלבד, extended desktop) באמצעות חיבור ה-HDMI והבנתי שה-ATI מ…

• 7 תגובות
    • 493 צפיות
  15. פרטים: Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition Field Value Monitor LG L1900R(Digital) [NoDB] (170186291) Field Value CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz Field Value Renderer GeForce 8800 GTX/PCI/SSE2 250GB זכרון. דעתכם?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  16. הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  17. Started by uri101,

הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  18. שלום.... אני מחפש מחשב חדש בלי מסך.... לא צריך משו משוכלל ולא צריך גם הרבה זיכרון בHD פשוט שלא יתקע האינטרנט והגלישה תיהיה סדירה.... ובקשר משחקים אז אני מתכוון לשחק במשחקים ברמה של HEROES 4 תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by yuraxp,

אובכן זהו המחשב עם התקציב הסופי ולפני שאני מזמין אני רוצה דעתכם מעבד==>AMD AM2 4800+ BOX- 730 NIS לוח אם==>GIGABYTE GAM55S-S3- 465 NIS זיכרון==>G.SKILL 1 GB 800 MHZ*2- 435NIS דיסק קשיח==>WD 160 GB SATA2 8MB BUFFER- 305 NIS כרטיס מסך==>SAPPIRE X1950 GT -849 NIS צורב דיוידי==>LG GSA-H42N *18- 163 NIS מארז==>RAID MAX SAGITA- 320 NIS ספק==>HEC TRT 400W-255 NIS רמקולים==>ALTEC LANSING FX4021- 888NIS מסך==>BENQ fp93gx 19 2MS- 1049 NIS מקדלת+עכבר GENIUS EASY TOUCH- 85 NIS יש לי כמה שאלות: 1-הספק יחזיק כזאת מערכת? 2-הכרטיס מסך יכול להציג גרפיקה ברמה גבוהה עם פלטרים נגיד *2 לפחות לתקופה של שנתיים?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. שלום! מה דעתכם על המפרט הבא? שימושים: משחקים וסרטים תקציב: 8000 שקל בערך הנה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 730 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח 1 NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 369 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,329 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1,850 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 515 ש"ח 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 260 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה לקנות את המחשב שלי שישמש אותי לגלישה באינטרנט וקצת משחקים(פיפ"א,ניד פור ספיד וכאלה) חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode= כאשר אני אשדרג לו את כרטיס המסך ואולי גם את הזיכרון. אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה או אפילו להמליץ על משהו בסדר הגודל של המחיר הזה.(מסך אני קונה בנפרד)

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by s.os,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב עוד עט אני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים כמה שנים טובות שיפעיל תוכנות ואינטרנט זה כל מה שאני צריך בכללי אני לא גיימר רציני או משהו ככה שאני מאמין שיספיק לי כרטיס מסך בינוני רצוי תומך DX10 , לא משנה איזה מעבד ואין צורך באוברקלוק אני לא חושב שאני מתכוון לעשות משהו בעתיד המחשב לא צריך מסך ולא מקלדת ועכבר ולא שום ציוד היקפי תודה

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  23. הי, אני מתחיל לימודים שנה הבאה ואני צריך המלצה לאיזה מחשב נייד טוב שאני אוכל להעזר בו. בעקרון המחשב יהיה בשביל לימודים, זאת אומרת שרוב העבודה שלי איתו תהיה על אופיס, אבל אני גם רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים... מחיר זה פחות בעיה בשבילי כי ככל הנראה אני קונה אותו בארה"ב, ככה שכבר יש ירידה של איזה 5000 ש"ח... אני גם מעדיף מחשב לא של חברות כמו ASUS שבדרך כלל המחשבים שלהם לא מצויידים בדיסק שחזור, נושא בעייתי עם הנייד הקודם במשפחה. מבחינת גודל מסך, אני לא בהכרח רוצה מסך של 15.4" או 17"... אין לי מושג עד כמה טובים המעבדים החדשים של אינטל על ניידים ואיזה תחרות יש להם מAMD אז אשמח אם תפתחו את עייני... עוד שאלה קטנה, עד כמה כדאי לקנות מחשב עם ויסטה עליו? תודה מראש על הע…

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום לכולם, דוד שלי רוצה לנסוע איתי מחר לקנות מחשב מאזור המרכז(עדיפות לרחובות,ראשל"צ) והוא משתמש בתוכנות,משחקים לא הכי כבדים(אם אפשרי DX10 תקציבי ונכנס בו אז אודה לכם),עדיפות למערכת מבסוסת C2D של אינטל וקירור טוב למעבד+קירור למארז..המפרט חייב לכלול בתוכו גם ציוד היקפי של רמקולים,עכבר(אם אפשרי מסוג לייזר די איכותי) ומקלדת פשוטה יחסית..וגם מסך(עדיפות לLCD19" תתקבל בברכה) התקציב הוא בין 4300-4500 עם אפשרות לחריגה של 200 עד גג 300 שקל..ואם אפשר גם ל"זרוק" 2GB מחברה טובה עם קירור ומארז וספק לא גנריים אודה לכם.תודה רבה למגיבים במהרה כי מחר אני הולך לקנות כבר מראש"לצ או אזור המרכז).

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  25. אשמח לקבל את תגובותיכם . היות ולא נכנסתי לפורום מזה מספר חודשים אני לא מעודכן ב"תהפוכות" השוק יום טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים