עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by gofunky,

האם מפרט מתאים לעבודה בפוטושופ 3dmax? מעבד ליבה כפולה חזק Intel Core i5-520M 2.4Ghz · זיכרון בנפח של4096MB DDR3 · דיסק קשיח בנפח 500GB 7200RPM · מסך רחב HD 1366*768 ''15.6 · תקשורת אלחוטית, מצלמה מובנית, כרטיס מסך nVidia 1GB · Windows 7 Premium · אחריות יצרן HPכולל איסוף והחזרה תודה

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. Started by spaltiel,

קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. אשמח לשמוע הערות, הארות וחוות דעת

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  7. מחפש מחשב ליישומי אופיס, אימיילים, הורדות וכו'. ללא מסך מקלדת ועכבר. תקציב 1200-1600 ש"ח. שיוכל להריץ ויסטה, ואופיס 2007 ומספר יישומים בו זמנית. תודה על כל תגובה!

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה מפרט מחשב למשחקים חדשים יחסית וסרטי HD, וכן עבודה מאומצת בשרטוט גרפי. ציוד נוסף: מסך 22" מקלדת ועכבר (רצוי שמקלדת לא תהיה אלחוטית אבל לא נורא אם כן) רצוי שיהיה שקט ככל האפשר במסגרת התקציב. יש לי כמה שאלות לגבי המפרט שהכנתי! הכנתי אותו בחנות ZIGZAG2000 שביהוד כי היא קרובה אליי הביתה ושמעתי ממנה דברים טובים. לגבי הספק: האם הוא ספק טוב? כי אמרו לי שהוא לא גנרי.. לגבי המסך: האם הוא נוח לעבודה במספר חלונות במקביל? איך הוא בלהציג סרטים ומשחקים מהירים ?? לגבי הכרטיס מסך: יש סיבה שהוא כל כך זול בהשוואה לאחרים בקטגוריית GTX260?? כמות מוצרים סה"כ 1 ASUS P5Q SE2 (P45) - ATX 562.20 ש"ח 1 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK 297.0…

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  10. מצורף קובץ המציג את מפרט המחשב שאני עומד לרכוש. מטרות המחשב: 1. אינטרנט. 2. סרטים באיכות גבוהה: HDTV 3. סביבות פיתוח. 4. משחקים ישנים: 4-5 שנים אחורה. האם זה המחשב שנכון לרכוש? או ששווה לשדרג איזה שהוא רכיב. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  11. שלום. המחשב של אמא שלי יוצר מפגע רעש סביבתי (ותודה לך אייבורי) ולכן הגיע הזמן להחליף. אין מגבלת תקציב מוגדרת, אולם מאחר שהיא משתמשת במחשב רק לאינטרנט ומעט אופיס, אני חושב שניתן יהיה להרכיב מערכת גם ב-2000 ש"ח. אין צורך במסך - מקלדת ועכבר איכותיים לעומת זאת כדאי לדעתי להחליף. חשוב שהמחשב יהיה שקט ואם אפשר שגם יוכל לסחוב שדרוג או שניים לפני החלפה, כלומר שלא יורכב רק מחלקים שצפוי להם מוות קרוב (כמו לוחות אם עם תושבות מיושנות וכו'). בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  12. מה אתם אומרים על המפרט הזה למשחקים (CS, ET, C&C) בתקציב של 2000 עד 3000 ש"ח? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=733&CatCode=1 (הכוונה לרכיבים הבסיסיים במפרט ולא לשדרוגים) אשמח אם תרחיבו לי על חלקים במפרט שלא נראים לכם, ואם יש צורך לשדרג במקומות מסוימים. תודה וערב טוב :-*

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by Emin,

מפרט במיוחד למשחקים, מעדיף את המעבדים החדשים. צריך גם מסך LCD 17, צורב DVD ואת החלקים הרגילים, זכרונות כרטיס מסך נראה לי אני ילך על 7600, מארז, ספק ולוח אם. שיצא ככה 5500 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Jetway,

אני קונה מ-NEWEGG המפרט בקצרה : Intel Core i7 920 Msi Pro X58 G.skill 3X2GB 1333MHZ CL9 Evga 260GTX SLI WD 500GB SAMSUNG DVD 22X CM HAF932 CORSAIR 650W ASUS SCREEN "22 עולה פחות מ-5000 ש"ח עכשיו לשאלה, כמה יעלה לי כולל מכס והכל ? NEWEGG עושה משלוחים לארץ ?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  15. צריך את כל החלקים (התקציב הוא 3500 + -) חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. חשוב שיהיה כרטיס טלויזיה שיקליט באיכות יחסית טובה. שיהיה מסוגל לנגן תכני HD חלק. ושיהיה הארד דיסק גדול יחסית... הממ שאלה יש לנו בסלון טלויזיה רגילה (לא LCD לא פלזמה לא מקרן...) לא אמורה להיות למחשב שום בעיה להתחבר לטלויזיה נכון? (היא מלפני שנתיים שלוש) או שבכלל המחשב צריך להתחבר אל הממיר? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  16. צריך| כתובת אתר טוב של חנות/רשת טובה ואמינה ורצוי זולה למכירת מחשבים ניידים? תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. שלום, אני צריך המלצה למפרט שישמש לעבודות אופיס/הורדות/צריבות וכו' עד 2500 ש"ח כולל מסך, מקלדת ועכבר (עדיפות לסט אלחוטי זול) ורמקולים בסיסיים. על המחשב להיות מבוסס אינטל (אם אפשר I3, עוד יותר טוב). עדיפות גדולה מאוד לחלקים הניתנים להשגה באייבורי (ואם לא, אז בKSP). תודה רבה לעוזרים וחג שמח! אבירן.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. לא צריך ציוד הקפי, ויש צורב DVD מהמחשב הקודם.. נראה טוב? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3550 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3479 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/

19. Started by רחל,

מבוקשת המלצתכם לקנית מחשב-כולל כל מה שצריך מסביב. השימוש הנדרש - ביתי. הרבה מקום לתמונות /מוזיקה/מסמכים. ללא משחקים וסרטים כלל. אין לי שום הבנה בנושא כך שאבקש פירוט מירבי לקראת קניה. אני מצבה מהמחשב להיות זריז כמו שד ונוח לעבודה של כמה שעות ביום.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  20. חבר שלי אמר לי ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט או של אסוס בגלל שיש להם יותר אפשרויות לשידרוגים, אבל חבר אחר שלי אמר לי לקחת רק לוח של אינטל בגלל שהם יותר אמינים, מה דעתכם? רצוי קירור, בגלל שהמחשב שלי ממוקם באיזור בלי אוויר יחסית בבית. אני לא צריך שיתקינו לי מערכת הפעלה או תוכנות, אבל שירכיבו את המחשב אצלם. מקווה שלא שכחתי כלום, תודה רבה וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by mor_shalev,

לגבי הדגם t400 של לנובו.. הבנתי שיש את הדגם הישן של t400 שהביקורות אמרו הרבה דברים שצריך לשפר ואחרי זה הוציאו t400 חדש עם שיפורים מהביקורות? נכון? אז איך אני יודע כשאני קונה t400 האם מדובר בחדש או בישן?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by liorronen,

היי אני צריך מפרט למחשב חדש בלי מסך (בלי מקלדת עכבר רמקולים) המחשב הוא מחשב משחקים הוא יותר בשביל הורדות סרטים ומשחקים פה ושם תודה מראש התקציב הוא 3500 שקל (+ -)

• 13 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לאבא שלי מחשב נייד לשימוש משרדי, השימושים שלו הם: מיילים, אינטרנט, אופיס וכו'.. הדרישות שלו הן: גודל מסך: 13 אינץ (אפשר אינץ או שניים יותר..) סוללה: חזקה עד כמה שאפשר, וכמובן שתיהיה אפשרות לסוללה נוספת עם אותו כח עבודה.. Dvd, מצלמה, חריץ לכרטיס-זכרון, 2 חיבורי USB לפחות. אופציה לחיבור לטלויזיה ושאלה קטנה: האם ישנה אפשרות לקנות איזשהו חיבור שאני אוכל לגלוש דרכו בכל העולם? כמו Net Stick, אבל שיעבוד בכל האופן, אולי דרך לווין? תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור, נאור.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

בניתי מפרט לאחותי הקטנה. אין צורך בציוד היקפי, מסך או צורב. אני דיי שלם איתו אך בכל זאת אשמח לתובנות! מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX - זמין במלאי ¤376 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤339 כרטיס מסך: [..] GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9800GT 1GB GDDR3 - RETAIL ¤690 דיסק קשיח: [..] WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤321 זיכרון: [..] ADATA GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤275 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ¤169 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 7 (+PWM) CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤53 מחיר סופי: ¤2477 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - …

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. כמו שכתבתי בכותרת צריך 2 מחשבים ללא ציוד הקפי זה של 6K יחובר למסך 24 רחב וזה של ה 3K למסך של 19 רגיל בעיקרון רוב העיסוק של שני המחשבים יהיה עריכה משחקים כבדים אינטרנט וכו לגבי OC יכול להיות בעתיד הקרוב אפילו, אבל לא כרגע. תודה.

• 11 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים