עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elior_mesmes,

מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ageva10,

היי, מתכנן לקנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 7500 ש"ח כרגע יש לי הצעה אחת מ KSP צירפתי תמונה, רציתי לבדוק פה עוד אופציות של מפרטים שאפשר לשפר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח (חריגה קלה לא יותר מ 100 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו ה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי חבר שמחפש מחשב נייד עם כניסת טלויזיה (לחיבור מצלמה), מסך איכותי והרבה זיכרון (לעבודה בפוטושופ). מישהו יכול להצביע לי על מחשב מתאים?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. שלום, אני צריך מפרט לאחותי הקטנה (11). מה שהיא עושה במחשב בעיקרון זה לגלוש באינטרנט, לשחק בסימסים למיניהם, מסנג'ר, ומוזיקה. אוקיי אז הנה כמה דברים שנחוצים בתקציב (2000 ש"ח): * שהמחשב יעמוד בגבורה במטרות הנ"ל (משחקים קלים/בינוניים - אינטרנט - אופיס - מסנג'ר - מוזיקה ) * ציוד היקפי (רמקולים + מקלדת ועכבר (אם אפשר לדחוף סט אלחוטי בתקציב זה מעולה) ) * שהכל יהיה מחנות אחת. * הרכבה. בלי חריגות בבקשה, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. התקציב הוא 7000 ש"ח... הוא צריך להיות כלול עם מארז ולוח תואמים שאטל... כונן קומבו CDRW/DVD ... מסך LCD ... נ.ב - בבקשה אל תגידו לי לא לקנות מסך LCD כי זה מה שהוחלט... תודה מראש imac!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by eitan2503,

שלום רב ,אז ככה נעבור להוראות: . מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ניתן לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכני HD,משחקים קלים-בינוני + א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.MPC-HT,סרטי בלו-ריי בעתיד,בעיקר קולנוע ביתי MKV וכדומה ,אני אציין שיש לי רסיבר תומך בפורמטים החדשים ,אז המחשב צריך לתמוך בהם גם. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך HD READY 32 אינץ.רזולוצי…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  9. דגש על- אמינות ועמידות לאורך זמן. נוחות. שיהיה מהיר. חיי סוללה ארוכים. אין צורך במסך גדול במיוחד. תודה מראש, אביב.

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by eido300,

אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by leoleo,

לאחר ששקלתי שדרוג המחשב הקיים אני משנה כיוון ואלך לרכישה של מחשב חדש. אשמח להצעתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידה ויש דברים מיותרים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אאין לחרוג אלא אם זה קריטי - עד 500 נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב סטנדרטית של האדם הממוצע, אינטרנט, השמעת מוזיקה,סרטונים, WORD, משחקי מחשב לילדים (לא משחקים משמעותיים), ה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ותל מימד (psotoshop, solid works, 3d max) אשמח לשמוע עצות והמלצות. זיכרון 2 ג'יגה, מסך 19", geforce nvidia כרטיס מסך , Intel Core2 Duo E6300. צורב, יציאות usb קדמיות, מקלדת, הכל... אין לי מושג לגבי מארזים, מאווררים, פיצול זכרונות, זכרון ram ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע המלצות למפרטים, עדיף עם קצת הסברים. ובמיוחד המלצות לחנות שתוכל להרכיב באמינות ולספק שירות במקרה הצורך באזור תל אביב והמרכז. המון תודה לעוזרים!

13. שלום לכלום יש לי כרטיס מסך ישן ( X1950 PRO ) ורציתי לשדרג למשהו הרבה יותר חזק כמו HD5770 ב 850 ש"ח לגבי כרטיס קול אני לא מבין בכלל ואני צריך ממש עזרה !!! תקציב : לכרטיס מסך עד 1000 ש"ח כרטיס קול 400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by meidan,

היי, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים לפני שאני קונה מחשב. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח במזומן,כולל מסך. Gigabyte GA-K8NS nVIDIA nForce3 250 Socket 754 ?Athlon 64 3000+ (S-754 ?512MB A-DATA 400MHz PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III ?160GB SATA WD 7200rpm 8MB ?Teac/SONY 1.44? ?NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2? Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower ENERMAX 120MM Ball Bearing fan ?GPT Keyboard+ Mouse Optical? LG 17 FLATRON F700P תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by alias,

אני לא יודע איזה סוקט לקחת אז אני צריך 1 אחד 939 ואחד 754 התקציב הוא 4500 בלי מסך מקלדת ועכבר וצריך המלצה על מסך טוב 17 אינצ(crt)

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by the_big,

רציתי להוסיף זיכרון ל1G איזה סוג אני צריך לחפש והאם יש אפשרות לדואל צ'אנל

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  17. היי, ביום ראשון אני רוצה להזמין מחשב. הנה ההצעת מחיר שקיבלתי מ- www.com4u.co.il 553 ש"ח לוח אם מדגם INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK 344 ש"ח זכרון TWINMOS 1024Mb DDRII 800MHz 653 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL WD5000AAKS SATA2 500Gb 7200RPM 16Mb BUFFER 180 ש"ח צורב שחור SAMSUNG DVD-W X20 SATA SH-S203B אריזת Bulk 1,381 ש"ח כרטיס מסך PALIT GEFORCE 8800GT 512Mb DDR3 RETAIL 231 ש"ח מארז מדגם 6A19B-NPS מבית HEC COMPUCASE שחור ללא ספק כח 1,110 ש"ח מעבד אינטל CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4MB 1333MHZ 438 ש"ח ספק כח COOLERMASTER eXtreme Power 600W SILENT PSU 130 ש"ח בניית מחשב סה"כ ¤ 5,020 הייתי רוצה לקבל לדעת האם עדיף לשדרג ל-quad ולהוריד את הכרטיס מסך ל-8…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Sargon,

מה המחשב(לא יד שניה) הכי זול שאני יכול לקנות בשביל לבנות ארקייד בסלון? אני מעוניין לקנות ארבעה סטיקים של XARCADE שעכשיו במבצע BLACK FRIDAY. http://www.xgaming.com/store/arcade-joysticks-and-game-controllers/product/x-arcade-solo-joystick/ רציתי לחבר אותם לOUYA שלי אבל הOUYA קצת מעפן. בקצרה אני צריך מחשב לסלון, לחבר לטלווזיה 1080p כדי שאוכל לשחק משחקי אמולטור על המחשב הזה עם ארבעה סטיקים של XARCADE. יש גם לXARCADE חבילה של איזה כמה מאות משחקים שאפשר לקנות אז רצוי לעבוד עם החבילה הזו במקום להוריד רומים לא חוקיים. רצוי גם שהמחשב הנייח לסלון לא יהיה בגודל של DESKTOP רגיל אלא יותר קומפקטי כמו ה NUC למשל. יש לכם המלצה למחשב כזה זול שאפשר לחבר לטלווזיה בסלון, לחבר ארבעה XARCADES…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לשימוש במשרד ביתי (וקצת אקסטרא). במקור התכנון היה לכוון לאיזור ה- 2000 ש"ח, אבל נראה שנצטרך להשקיע יותר. צירפתי מפרט שבניתי ב- KSP, נעזרתי באחת ההודעות שראיתי כאן בפורום, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שונה, או לדרכים לקחת מפרט דומה בזול יותר. באופן כללי היה חשוב לי לקחת מעבד טוב יחסית (4 ליבות), SSD מספיק גדול כדי לשים עליו את מער' ההפעלה, ומארז שלא יתחמם יותר מדי. והכי חשוב - מחשב שיהיה רלוונטי לפחות 4-5 שנים (אולי עם שדרוגים בדרך). הערה: אין צורך ביותר מדי מקום אחסון מכיוון שעל המחשב הנוכחי יש פחות מ-100 גיגה תפוסים ולא נראה שזה הולך להשתנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Belgid,

קניתי לפטופ של Asus, עם דיסק קשיח 750 ג'יגה. הוא מגיע עם 2 כוננים, C, בנפח של 350 ג'יגה, ו-D, בנפח של 400 ג'יגה. יש לי 2 שאלות, איך אני מפצל את כונן C? בעיקרון יש כבר 50 ג'יגה תפוסים ככה שאני רוצה שהוא יהיה 100 ג'יגה גג, יותר מזה אני לא צריך. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? השאלךה השנייה היא איך אני מגבה את כונן C? יש תוכנה שמגיעה עם הלפטופ (ASUS RECOVERY), של גיבוי מחיצות עם תמיכה של הלפטופ בBOOT, כדאי להשתמש בה? אם אני משתמש בתוכנה אחרת (שאתם תמליצו לי עליה) הלפטופ יידע להשתמש בקובץ שייווצר על מנת לבצע שחזור?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום לכם. אני זקוק למחשב מישני אשר יהיה מיועד לרוב לעבודה בסיסית אך גם קצת משחקים. הינה המפרט: Sempron 2800 - 560 NF7 (nForce2)lan,usb2 - 340 256MB A-DATA - 200 RADEON 9550 128MB - 380 Teac/SONY 1.44 - 40 LG 52 x 32 x 52 (kit - 150 2542 ATX MIDI PFC, usb - 260 החלקים הללו מורכבים מהחנות KSP.co.il והמסך מהחנות logicpc LG Flatron F700B Flatron Monitor "17 - 942 אין צורך ב- HD, רמקולים, מקלדת ועכבר. אני מעוניין שהמחשב יהיה יציב ויעמוד תחת עומס קל, ובנוסף אני מעוניין במסך טוב, אחרי כמה מחקרונים שביצעתי הגעתי למסכנה שהמסך LG Flatron F700B Flatron Monitor הוא המישתלם ביותר לסכום הכסף שהוא שווה, האם כך? אשמח לקבל הערות הארות וחוות דעת כללית על המפרט ה…

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by roey12,

התחלתי בחיפושים אחר מחשב חדש במשך השבועות האחרונים ונכנסתי לבלבלות קשות... חנות אחת אומרת לי שהמפרט של א' חרא מפרט, ומה שהוא מציע יותר טוב מהשני. כמו כן הם מבלבלים במוח שהמעבד של א' ישן ביותר, והלוח אם ממש גרוע, וגם בצד השני אותו דבר. אני רוצה לקבל מפרט שיכלול בתוכו 4 גיגה מהירות ו-500 גיגה נפח הארד דיסק. כמו כן שיהיה כרטיס מסך טוב, והמחשב שיהיה בלי מסך. בנוסף עכבר ומקלדת אלחוטים , וכרטיס טלויזיה.התקציב 3200 +-. אם אפשר לקבל מפרט שישמש למשחקים , סרטים, שירים , פוטושופ בעיקרון. מפרט קולע שאני יבוא לחנות ושיתן לי עליו הצעה, ושלא יבלבל שזה חלש וזה ישן.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. Started by menyd1,

שלום רציתי לדעת אם יש אופציה לשידרוג כרטיס מסך במחשב נייד? acer aspire 5749-6663 (intel hd graphics 3000) < זה מה שיש כרגע

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? אני צריך מפרט ב 2500 שקלים. לא זקוק לציוד היקפי, לתוכנות נלוות, מערכת הפעלה, מסך וכו'. נטו מחשב ללא כלום. FREE DOS. מותר לחרוג בכ- 200-300 שקלים לא יותר. זה לא בשבילי. אני ב"ה מסודר. המפרט לא משנה לי אם יהיה מבוסס AMD מה שסביר להניח שיקרה בגלל התקציב הנמוך. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.