עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. עדיף דיסק קשיח לפחות 250GB עד 3KG למרות שעדיף פחות. יציאת HDMIתיהיה תוספת נחמדה אך לא חובה. הכי חשוב שיהיה זמן סביר של אחריות ולא שנה (יש דבר כזה? ) תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by Omga4000,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אך יש להתחשב ב"כדאיות" המוצר. כלומר: אם כרטיס מסך שעולה 1,500 ש"ח נותן ביצועים X, וכרטיס מסך אחר עולה 2,500 ש"ח, אבל טוב ממנו רק ב-2% יותר, יש לבחור בכרטיס שעולה פחות (יחס עלות-מחיר). אין צורך לנצל את הסכום "בכוח". ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-150 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: משחקי FPS למיניהם - Call of Duty, Battlefield.. משחקי MMORPG (אונליין) - Dekaron, Diablo, Path of Exile.. משחקים שונים כמו GTA V, Just Cause (כשייצא) וכו'.. רזולוציה טבעית: 1920x1080. מסך AOC 2341Va בגודל 23'. הגדרות גרפיות גבוהות. 3…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by yaronmina,

אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 2900ש"ח לשימוש בעבודה משרדית : גלישה באינטרנט , שמיעת שירים , סרטים , התכתבות, פוטושופ, ומשחקים קלים המחשב אמור לכלול: מעבד אינטל, מארז, זכרונות, לוח אם (עדיף ASUS?), דיסק קשיח (640GB), כרטיס מסך, ספק, מקלדת ועכבר. תודה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by spaltiel,

קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר יחובר ל Dell 2209wa ול LCD בגודל 37-42 אינץ' FHD לצפיה בתכני 1080P אין צורך בציוד הקיפי התקציב למחשב בלבד המסך נרכש בנפרד אין צורך בצורב מעדיף מערכת שקטה יחסית כי מדובר בחדר שינה והמחשב נשאר לעבוד בלילה לגבי כרטיס קול אני מתלבט האם יש לי צורך בכרטיס נפרד, הצפיה והמשחק מתבצע בעזרת אוזניות HD555 של Sennheizer כי אין לי אפשרות לקנות ולהפעיל מערכת קולנוע ביתית בגלל בני הבית האחרים.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by ofko,

היי, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הזה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/sm/WF06b/1685963-1687135-1687135-1687135-12236932-12236958-57127935.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Compaq%20dx6120%20Microtower%20Desktop%20PC〈=en&cc=il יש לי אפשרות לקנות אותו ב 745$, המטרה היא לשימוש ביתי (גלישה, צפיה בסרטים, .........) מה דעתכם על המפרט והמחיר ? האם יש צורך להוסיף קירור ? ושאלה אחרונה (וקצת תמימה) - האם מדובר על 64bit ? האם אפשר ללמוד את זה משורה כלשהיא במפרט ? בתודה ofko

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by riverbed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום רב הרקע לבקשתי נמצא כאן: http://ubuntu-il.com/forums/viewtopic.php?f=11&t=6903 במידה ולא אוכל להשתמש במחשבים הנ"ל אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב הדרישות: מערכת הפעלה אובונטו מאחר ומדובר בעמותה שאינה למטרות רווח העלות צריכה להיות מינימלית הדרישות מהמחשב הם עבודה על הדפדפן בלבד כמסוף לאפליקצית אינטרנט תודה ארז

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by matanya,

הם טוענים שם שזה עובד על תאורת לדים ועובד טוב גם באור שמש! אם למשהוא יש נסיון במסך הזה?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. המפרט הוא בשביל חבר.... תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. http://www.israelcoupon.co.il/ נראה לי כמו מחשב די טוב, מה אתם אומרים עליו ועל המחיר? נשמע לי כמו דיל משתלם. איך הוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם ושבוע טוב, צריך לבנות מפרט מחשב לחבר שטיפה הסתבך עם מפרטים שונים שבנה ועכשיו די נתקע ולא יודע מה לקחת. התקציב הינו 3.6 והשימושים הם: -אינטרנט -הקרנת סרטי HD על מסך LCD 47" -משחקים קלים ביותר. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ועוד TB 1 לסרטים. -אם ישנה אופציה להשקיע בכ.מסך סטנדרטי (שיתמוך בטכנולוגיה החדשה דוגמת ATI 5XXX) אשמח. -ספק שקט עם נצילות גבוהה לחיסכון בחשמל ומארז איכותיים -מה אתם אומרים על 320/HYBRID HDD 500 מגה לצורך הפעלת מ. ההפעלה ושיפור ממשי בביצועים ועוד 1TB לסרטים? -לוח אם שיתמוך בOC בינוני ( אם ישנה אפשרות כי החנות ת…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  16. Started by Posford,

המחשב כולל: צורב DVD, רמקולים, מקלדת, עכבר 2-4GB זכרון כמה שניתן בתקציב, HD 500GB +\-. יעוד: קצת משחקים PES 2010, COD MW2, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ואופיס. ללא מסך. מקווה שהתקציב יספיק. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

שלום אני קונה מחשב לגיימינג 2.7k גג. מסך- "19 WIDESCREEN רזולוציה 1620:1020 או משהו כזה משחקים: GTA IV, Call of Duty, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Tournnomenrt, The Sims 3 and Flight Simulator. לא מתוכנן OC, עדיף שיהיה שקט וקריר. שיהיה מהיר ושלא יתקע. דרישה לכרטיס מסך: HD 4850 , או +9800GTX לא משנה לי העיקר שירוץ ברזולוציה מקסימלית.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…

19. שלום לכולם , אני מחפש מחשב HTPC לצורכי סרטים (HD) , מוסיקה ואינטרנט . המחשב יחובר לטלוויזיה LCD טושיבה חדשה 42AV500 . מערכת הפעלה אשר תותקן היא VISTA ULTIMATE לאחר גלישה מקיפה בפורום זה הרכבתי מפרט שנראה לי מספק לדרישות ולתקציב שלי. מה שהיה לי חשוב במפרט הוא נפח של כוננים גדול(הרבה חומר לאכסן) ושהיה יחסית שקט (אין צורך במחשב הכי שקט שאפשר). הדבר היחיד שחסר לי הוא מקלדת HTPC משולבת עכבר. השמח להמלצה למקלדת ואם יש איזה שהן שינויים שאני צריך לעשות במפרט הנ"ל (במידה ואפשר לחסוך מעולה) : מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כ…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Timewalker,

אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל מתלבט אם לחכות לרכיבים מתקדמים יותר עבור ה Vista. התקציב הוא 9K (יש לי מסך, HD, וכוננים מהמחשב הקודם). כעקרון המחשב מיועד למשחקים וכבר החלטתי לחכות ל Conroe + לוח עם Crossfire 3200 - RD580. התוכנית היא רכישה ראשונית של 1900XTX + רכישת תוספת לכשהכרטיס כבר לא יחזיק. ועכשיו לשאלה האמיתית: האם יש טעם לחכות לכרטיסי מסך שיתמכו ב DirectX 10 עבור תאימות ל Vista? למען האמת אני לא ממש סגור על זה שאני צריך את ה Vista, אבל זה סיפור אחר. אני רק רוצה לשמור על תאימות.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  21. היי . אני בונה מפרט למחשב המיועד למשחקים + OC בתקציב לא הגיוני . מעוניין בחוות דעתכם . nForce4 6100 MB AMD Sempron 2800+ AC Freezer 64 Pro 512MB DDR Samsung/Twinmos WD 80GB 8MB Buffer מארז וספק 300W . מאוחר יותר יגיע כרטיס מסך , אז לא בטוח שאזדקק לכרטיס מסך על הלוח . היות והמערכת מתוכננת להביא את המעבד למקסימום, אני צריך לוח אם שמסוגל לקחת אותו לשם . חריגות בתקציב , שינויים בחבילה עצמה , וכל הערה תתקבל בברכה . יום נעים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. מחפש מחשב ב 6K בלי ציוד היקפי למשחקים אבל עם מסך. ליאור.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. אני צריך המלצות למפרט למטרות עבודה משרדית, שימוש בתוכנות המשרד, אופיס, אינטרנט וכו'. תקציב: עד 2,000 ש"ח (אם אפשרי בפחות אז מעולה). קיבלנו הצעה פשוטה מהסוכן: לוח אם-אינטל-דגם אסוס CM L775/1333 317ש"ח מעבד אינטל E5200 2.5G/2M L775 430ש"ח זכרון פנימי AENEON DDRII 800 1 GM 102 ש"ח דיסק קשיח דגם היטאצ'י -GB250 7200 16MG 291שח כרטיס מסך-אינטל X3100 0שח צורב LG 166שח כרטיס קול+כרטיס רשת ללא חיוב תוכנות-מיקרוסופט-XP-HOME OEM 449 שח אין לי יותר פרטים ממה שכתוב פה ולכן אני לא חושב שהמפרט הזה הכי כדאי כרגע. אני אשמח אם תוכלו לתת הצעות או חוו"ד לגבי מפרט חדש, תודה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  24. חברים,חיפוש ארוך הוביל אותי להצעה הבאה למפרט לשימוש ביתי מתקדם ועריכת וידאו חצי מקצועית. התקציב כולל מסך וציוד היקפי חייב לרדת מתחת ל8000 ! 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - TRAY - קירור מצויין למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX 1 G.Skill DDR3 6GB 1600MHZ Tri Channel PI CL8 F3-12800CL8T-6GBPI GIGABYTE GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem - ATX 1 GAINWARD 9800 GT 512MB DDR3 - PCX - retail 1 WD 500GB-32MB AADS - 7200RPM S-ATA II 1 WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 1 ANTEC Nine Hundred- 500w 1 EDIMAX - EW-7128G - 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card 1 EDIMAX EW-7206APG - Wireless-g 54Mbps Access Point 1 SAMSUNG 23" P2370 FULL HD widescreen LCD moni…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים