ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
יש לי חלקים מהמחשב הישן צורב של LG H10N בתקן IDE דיסק קשיח 80 GB בתקן IDE דיסק קשיח 160 GB בתקן SATA ספק כוח 480W גינרי מודם פקס 56.666 E.S.S מה שאני צריך זה: לוח אם: כולל כרטיס מסך O.B (למשחקים קלים) איזה לוח עדיף אינטל או ג'אגבייט) שתומך בכמה שיותר יציאות - IDE + SATA (לדיסקים הקשיחים ובעתיד בצורב) כמה שיותר יציאות USB מעבד: עדיף אינטל CORE 2 DOU זכרונות 1 / 2 GB של חברה ידועה ומארז מחשב פשוט עם יציאות USB + AUDIO מקדימה תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי נפטר ולצערי צריך להרכיב משהו חדש וכרגע אני די הולך לאיבוד אז אשמח להכוונה בתור התחלה מצאתי את שני אלה :ASUS Maximus VI EXTREME LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K מבחינת צרכים חשוב לי שהקופסא תהיה שקטה במיוחד ואם אפשר שתראה נורמלי,משחקים לא כל כך קריטי אבל תכני HD כן אשמח להכוונות נוספות מבחינת כרטיס מסך שיתאים לשניים הנ"ל, כוננים קשיחים וקירור רצוי אין צורך בציוד היקפי שאלה נוספת האם יש כבר בשוק מסכי מחשב 4K תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי פנה אלי בבקשה לבניית שתי מפרטים. הראשון מפרט גיימינג, בעיקר ישמש לCOD ודומיו ומשחקי ספורט. והשני מיועד לאחותו, שלומדת כרגע אדריכלות וצריכה מחשב שיריץ את התוכנות השונות(אני הבנתי שautocad, אם יש למישהו עוד מידע בנושא.) בנוסף צריך שתי סטים של מקלדת+עכבר+מסך 22". ובנוסף סט אחד של רמוקלים נחמדים. המחשבים צריכים להיות מzigzag2000.co.il תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מבקש מפרט מבוסס אינטל לשימוש כללי כולל ציוד הקפי עד 3000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר בא אלי עם בקשה לבניית מפרט ב5k לעריכת אודיו. הוא עוסק בזה בצורה מקצועית, וזה די מקור הפרנסה שלו כרגע. הציעו לו את המפרט הבא: http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=127_150&products_id=1199 הרבה זמן לא עסקתי במפרטים, אבל ניראה לי שאפשר להשיג יותר... התקציב הינו 5k, אפשר טיפ טיפה לעלות (100-200 שקל מקס') רצוי מהחנויות זיגזג\נועה. חשוב ביותר הרבה מקום אחסון! תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הבהירות של המסך מספיק טובה בעייני ביחס למסך רגיל רק כשהיא על מקסימום. האם זה נורמאלי לניידים או שמשהו אינו תקין?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
המחשב אמור להתאים לצרכים רגילים של עבודה באופיס אינטרנט וכו'....מעט משחקים לא כבדים יותר מדי..... חשוב בעיקר שהמחשב יהיה אמין ולא יצטרך יותר מדי תיקונים =\ אם אפשר לכלול את ההתקנה של מערכת ההפעלה בתקציב אז מה טוב..... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עם 500GB ואני רוצה לחלק שתי מחיצות אחת תהיה בעלת120 GB והשניה כל השאר..אני מנסה להמיר לGPT את כל ה500 GB ואז שאני מחלק את המחיצות מתבטלת ההמרה (אני לא רואה אחרי ההתקנה במנהל הדיסקים את המחיצות)ואם אני עושה אחרי חלוקה זה לא נותן לי לעשות את ההמרה. מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס פה ושם לא צריך אפילו כרטיס מסך נפרד, עדיף שיהיה מובנה בלי מסך. עדיפות לחנויות בחיפה והקריות :KSP,skypc ,ivory תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג: מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P: PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שיכול להריץ תוכנות עיצוב ותלת מימד (revit, autocad וכו'). גודל מסך: 15 אינצ' מחשב של חברת dell בלבד. תקציב: 6,500 (גמיש) תודה רבה. :-)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
נראה לי שהכותרת די ממצה... המחשב כמובן לא ישמש *רק* לדיאבלו, אלא גם למשחקים רבים וטובים אחרים, כמו גם סרטים לימודים ועוד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"חים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיוצא אני מרוצה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? להציל את טריסטראם. שוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני מסרב לענות על השאלה הזאת שוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני חדש ואני לא כל כך מבין במחשבים אז ראיתי איזה דיל אחד ואני לא מבין בזה אז שואל אותכם כדאי לי לקנות את זה : http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama/7498321?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_181&a=2022
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני חדש פה אז אם אני עושה משהו לא נכון אני מקווה שתסלחו לי אני רוצה לקנות לי מחשב חדש, והתקציב שלי מאוד נמוך, בסביבות ה3500 עד 4000 שקל. אני צריך גם מסך מקלדת עכבר וכו' בעדיפות למסך של 19" ודק. אני לא צריך משהו חזק מאוד, רק משהו שיריץ את כל המשחקים הקיימים כיום ואת Age of conan כשהוא יצא אם הדבר אינו אפשרי בתקציב שרשמתי, אז אני מניח שאני אחכה בתודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב חברים אני מרכיב מיפרט לידידה שלומדת איתי 3ds studio max והיא צריכה מחשב שתוכל לעבוד עליו בצורה טובה עם התוכנה הזו אז הרכבתי לה מיפרט והוא יצא יותר יקר מימה שהיא רצתה אז להלן המיפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤800 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1244 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 EVGA GeForce GTX 260 Core 216 55nm , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1652 Scythe NINJA PLUS, יחידות 1 ¤258 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=686 West…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב all around שישמש לצרכים הבאים: office heavy internet/browsing media server כולל העברת תכני HD לקונסולת ps3 gaming קל בלבד לילדים תודה!
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לרכוש נייד במחיר לא מוגבל (ואני מתכוון ללא מוגבל בדגש שאם איני רוכש במקסימום תועלת/מחיר הכסף פשוט "נעלם") דגשים: -שימושים שונים באינטרנט -עריכה גרפית -העלאת אמולטורים של CISCO ואמולטורים של נתבים/שרתים מתקדמים. -סרטים/סרטי HD/BR -נפח איחסון גדול -תצוגה גרפית (כ.גרפי חזק) -נוחות שימוש -דגש על מע' הפעלה WIN7 זקוק להמלצתכם לגבי נייד בגודל מסך 13.3/15.6 . תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה על מסך למחשב. גודל רצוי כ 24 תקציב עד כ 1000 ש"ח ישמש לעבודה וגיימינג קל (כלומר לא צריך 4K). אני לא מבין בכלל בכל המאפיינים הטכניים אבל כן מאוד חשוב לי שיהיה אפשר לשנות לו את הגובה והזווית. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כגון witcher 3 mafia 3 battlefield 1 ולמנייהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
עם: 4 ג'יגה זכרון הארד דיסק 1 טרה ועדיפות לספק מודולרי ללא שום ציוד הקפי ולא מתוכנן OC וכ"ו השימושים: משחקים לא כבדים במיוחד רוב העבודה תהיה עם תוכנות מתמטיקה וכו אני צריך שהוא יחזיק מעמד איתן ל4 השנים הבאות תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת מכונות אופיס, אינטרנט, תוכנות שרטוט Solidworks, חשוב שמהמחשב יחזיק ל 3 -4 שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחד ממכם הציע לי תמפרט הזה למשחקים התקציב שלי הוא עד 5.7 אלף זהו המפרט : Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 1 240 ¤ Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1 1475 ¤ Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 368 ¤ Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 1 671 ¤ Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 2 588 ¤ 17" MAG AH778 Monitor 1 620 ¤ Leadtek PX7900GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card 1 1710 ¤ האם שווה לי ללכת עליו ? או שאפשר להוציא משו יותר טוב במסגרת התקציב ? נ.ב העכבר והמקלדת לא בפנים אבל זה כסף קטן זאת לא הבעיה .. תודה מראששששש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-