עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ymds,

מחפשת לרכוש לקראת שנה"ל שתבוא עלינו לטובה בע"ה נייד עם: 1. מסך מאט, מסך מבריק מוציא אותי מדעתי! 2.רזולוציה מינימלית 1376*768 3. זמן סוללה ארוך ככל שניתן 4. קל ככל שניתן 5. סוחב אופיס ו-VISUAL STUDIO ואם אפשרי אז גם flash בצורה מכובדת+ 6. תקציב- עד 3000 ש"ח... יש חיה כזו המומלצת במיוחד על ידכם? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  2. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה שבוע הבא, לכן צריך מחשב נייד חזק. המחשב הנייח שלי גם הפסיק לעבוד לפני חודש בערך אז הוא ישמש אותי גם לגיימינג. אני לא משחק במשחקים ממש כבדים, בדרך כלל league of legends אבל יכול להיות שאני אתעניין במשחקים אחרים שיצאו. התקציב הוא באיזור ה5000 אבל אפשר לחרוג חריגה קלה. עוד כשבועיים הרכישה תוכל להתבצע מאילת מה שיכול להוריד את המחיר. עדיפות לקנות מKSP או IVORY. חשוב לי שיגיע עם SSD (או שהחנות יכולה להחליף את זה בתוספת תשלום?). גודל מסך 15.6, אולי יותר אם המשקל סביר. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  3. אהלן, אני אסביר בקצרה מה המצב שלי ומהן הדרישות ואחר כך יהיה פירוט של "10 השאלות" שצריך לצטט. הכרטיס מסך הישן שלי 8500GT הפסיק לתפקד, המאוורר שלו לא קיבל פקודה להסתובב והוא היה מגיע ל90 מעלות בלי עומס מיוחד, במקביל גם הלוח אם שלי שבק חיים כמה ימים לאחר מכן, אחרי ניסיונות של חיבור של רכיבי ליבה אחד אחרי השני והקשבה לצפצופים שלפני הביוס הפנמתי שהלך המחשב, בזמנו הייתי ממש בעניינים קניתי את החלקים לבד וגם בניתי את המחשב פיסית בעצמי דברים שיש לי שנראה לי שרלוונטי שישארו ואין צורך לקנות: -צורב DVD של LG, עובד תקין ולא פתחתי אותו מ2011 -ספק כוח 500W בן 3 חודשים של CWT -עכבר ומקלדת שמתאימים לגיימינג כולל ג'ויסטיק - מסך מחשב 19 אינץ' -עריכה: החלפה למסך led של 23 אינץ - מאוורר 120MM…

4. בקקשה תמצאו לי משהו כזה כי זה בישביל יותר לשחק במשחקי רשת כמו quake4 וזהו פשוט איזה כרטיס מסך הכי מתאים לא הכי יקר שיהיה מתאים פשוט ואיזה מפרט כמו מעבד ועוד שטויות תעזרו לי.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

6. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. * מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל שאר השימוש הרגיל * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא קריטי אבל אם יהיו אז אני אשמח. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, רצוי 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, לשנה לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב בעיקר למשחקים ולהעביר את הזמן בנסיעות וכו' המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של 4-5 אלף, ע"פ שער הדולר נכון לעכשיו זה בערך 1100-1300 דולר.

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  8. Started by aaviran,

ישנה אפשרות שאקנה מחשב חדש בזמן הקרוב, בהתחלה חשבתי על מחשב שולחני, אבל החלטתי שמחשב נייד יותר יתאים לצרכיי. מה שאני רוצה: - מערכת מבוססת Napa - שני ג'יגה של RAM - כרטיס מסך חזק [או לפחות אפשרות הרחבה לאחד] - הארדיסק גדול כמה שאפשר תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by tomerZ,

אני פשוט רוצה חוות דעת על המפרט הזה למשחקים סרטים סדרות וכו' לא משהו יותר מידי כבד: מעבד: Intel - Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: Intel - D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E כרטיס מסך: Sapphire - X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E זכרון: KINGSTON DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ דיסק קשיח: Western Digital - WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB SATA II צורב DVD: SONY DVD RW +- Double Layer Bulk internal X18-DW170Q מארז (עוד לא סגור על איזה מהם): RAIDMAX RX9 SE ALUMINIUM BLACK NZXT APOLLO AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. מעוניין במפרט למחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים (כולל HD) גלישה באינטרנט וקצת משחקים (פיפא וכאלה). המחשב יהיה בסלון בתוך ארונית בעומק 45 ס"מ רוחב 60 וגובה 50.(צריך להוסיף כבלים מאחור.) נושא הרעש לא כל כך חשוב כי ישב בארונית אבל חשוב נושא הקירור (לפעמים יעבוד 4-5 שעות כשהארונית סגורה עם איוורור מינימאלי ולאחר מכן יאוורר). אני לא רוצה לשלם הרבה אבל חשוב שהמחשב יתמוך בפורמטיהשידור השונים . לא צריך מקלדת וכאלה ןלא מסך. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  11. INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי אחריות: אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤908 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤452 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤893 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤550 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 900 CL4-4-4-12 - F2-7200CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤335 כונן DVD: LG DVD ROM GDRH20N - SATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤119 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤452 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING …

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. שלום רב! הגיעה העת לרכוש מחשב חדש. לאחר לבטים רבים, החלטתי לקנות מחשב נייח ולא מחשב נייד. אינני ''דובר''שפות תכנות, אני לא חובב משחקי וידאו מנווני מוח ולא מתמצא כלל בעריכה גרפית ועיצוב. המחשב משמש עבורי בעיקר ככלי כתיבה. אני מאוד אוהב לכתוב סיפורים. כרגע, אני כותב בעיקר נובלות ארוטיות הנשטחות על כעשרה עמודים אך הייתי רוצה לפתח את הכישרון הספרותי שלי ולהיות מסוגל לכתוב סיפורי מתח על חוקר משטרה קשה יום העומל על פרשיית רצח סבוכה או סוכן ביון חסר פחד אשר נשלח לחסל מוסלמים פאנטים. כמו כן, הייתי רוצה לכתוב דרמות העוסקות בחיי היומיום הלא פשוטים של האדם הממוצע בעולם המערבי ולנסות להציע דרכי חשיבה ורעיונות; פנטזיות מתוחכמות הטומנות בתוכן אלגוריה; אגדות המתרחשות במאות קודמות ועוד..…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. שלום חברים הרגע נכנסתי לLogicPC וראיתי כי Conroe E6600 נמצא וכרגע ניתן להרכיב מחשב עכשיו הכוונה לעבודה רגילה ,שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל הרבה יישומים בלי הרבה בעיות ,אפשר להגיד שאני גם ישתמש בו כגיימר אבל זה פחות אני מעדיף מקס 'ביצועים אז ככה יצא לי לשבת ולנסות להרכיב לבד על פי חלקים שהציעו לי לקחת פה וזה מה שיצא לי 0 8385 Asus P5VDC-MX + VGA DDR1/DDR2 + LAN Motherboard 422.00 ¤ 1 422 ¤ 1 7235 A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case 319.00 ¤ 1 319 ¤ 2 7380 Corsair VS2GBKIT675D2 (2x1024MB) DDR-II 667 Value Memory 1272.00 ¤ 1 1272 ¤ 3 8633 Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 461.00 ¤ 1 461 ¤ 4 8717 Gigabyte Radeon X1800XT PCI…

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?כנראה 2311 דל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG +RTS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צ…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by dNewGuy,

* מטרות המחשב? 1) לימודים (אופיס) 2) בידור ביתי (סרטים) 3) עריכה גראפית לחובבים (תמונות בפוטושופ בסיסי) * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? לא מכיר את המקובל כיום. המחשב אכן הולך להיות.... נייד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? חיובי. חובה לפחות 4 שעות, רצוי לא פחות מ-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא תנאי הכרחי... * בלוטות? לא תנאי הכרחי... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא תנאי הכרחי... (מינימום 100G. מניח שהסטנדרט גבוה יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה * כונן Bluray? זה קיים עדיין?? לא... תודה (: * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. win7. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. נקודות נוספות: 1. אפשרית חריגה בתקצי…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by smoke_man,

מעוניין לשרדרג את המחשב שלי המפרט שלי הוא: intel dragontail peak dp35dp לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 twintech 9800gt כרטיס מסך 2 ג'יגה זכרון ddr2 800mhz ספק של סיסוניק 500watt מה אני יכול לשפר במפרט שלי למקסימום תודה והמשך ערב טוב

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by chainet,

המחשב צריך להיות מחשב מתאים למשחקים. נראה לי שאני רוצה מסך LCD 17 אינץ', אבל לא חובה. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 632 צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה המלצה למפרט למחשב לצורכי עריכה גרפית ועימוד בתקציב של עד 4000 ש"ח - כולל מערכת הפעלה (Windows Vista Home Premium). עיקר השימוש הוא לתוכנות: Painter X, QuarkXPress 7 ו-CorelDraw אבל גם לעיבוד תמלילים, יצירת מצגות וגלישה באינטרנט. רצוי מאוד שהמחשב יוכל "לסחוב" גם גרסאות חדשות של התוכנות הללו, או תוכנות מקבילות - במשך כ-4 שנים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין. ראיתי את המחשב הבא במהלך שיטוטי באינטרנט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=17507 יש לזכור שצריך להוסיף למפרט הזה מערכת הפעלה - Windows Vista Home Premium, שעולה בחנות הזאת 615 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. האם המפרט הזה נראה מתאים לצרכים שלי? 2. האם כדאי להרחי…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  21. 1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by guycnaan,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לצורך השנה הבאה בהיותי סטודנט. השימושים שלי בו יהיו בעיקר וורד וגלישה בסיסית באינטרנט. אני כן רוצה להיות מסוגל לראות עליו כמה סרטים באיכות סבירה ועם כרטיס קול סביר. חשוב כמובן עמידות אמינות וזמן בטריה. אם התקציב נמוך מדיי אשקול להוסיף,אבל לא נראה לי שאני צריך יותר מזה כרגע. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by VeNoX,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  25. הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1304 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪534…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.