ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה...אז ככה אני בצבא אז אני ממש לא מעודכן עכשיו בכל מה שקשור למחשבים. הייתי רוצה לבקש ממכם להמליץ לי על מעבד חזק,לוח אם וזיכרון של לפחות גיגה...ולכל זה אני מוכן לבזבז עד 2800 שקלים... אם תעזרו לי אשמח מאוד! בקשר למעבד חשבתי אולי על זה INTEL Pentium D - 3.4 (945) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI לוח אם מתאים למעבד הזה ראיתי שאין הרבה חוץ מה gigabyte שיש באתר של zigzag ובקשר לזיכרונות אני לא סגור... אז מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חברה שלי מחפשת לקנות לפטופ ... הצרכים הם של סטודנטית (אופיס,אינטרנט,סרטים פה ושם אבל זה לא העיקר וזהו) הכי חשוב זה האחריות שיהיה עם מי לדבר (שנתיים לכל הפחות,עדיפות ל3) הסתכלתי על כמה מחשבים כמו Compaq Presario CQ61-320EJ אם כי הוא מעל התקציב כאשר מרחיבים לו את האחריות ל3 שנים. האם יש אותו במקום כלשהו ברמה שישמור על התקציב ? (אפשרות חריגה עד 3500 לכל היותר) שאלה נוספת זה בנוגע למעבד, אני רואה שמרבית המחשבים בתקציב שלי הם PENTIUM DUAL CORE ולא CORE 2 DOU האם ההבדל בביצועים בפועל שווה את ההפרש במחיר שהוא עפ"י רוב 400ש"ח בערך ..(נניח בין T4300 ל T6500 או T6600) ברור לי הCORE2 DOU טוב יותר..במה זה מתבטא (צריכת חשמל ?ביצועים? טמפ'?) למישהו יש ניסיון עם שירות האחריו…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000. כן, של 1,000-1,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות - עריכה גרפית כבדה מאוד, תוכנות CAD, רינדור 3D, מידול וכד'. חייב לזוז מאוד (!) מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. בערך 22", FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10. לא חשוב, אבל כיפי. אם לא משנה תקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כלום. ניי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה לקנות מאיזה יבואן, האם המפרט טוב? או שאתם חושבים שיש מקום לאיזשהו שינוי.. והאם המחיר מצדיק את הרכיבים? מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU - י לוח GIGABYTE GA-P55 US3L מעבד INTEL I5 750 ספק כח TERMALTEK TR2 550W דיסק קשיח W.D S-ATA 500GB 32MB צורב DVD SONY כרטיס מסך GIGABYTE 4870 1GB זיכרון KINGSTON HYPER X 2GB X 2 1066MHZ מחיר מערכת 3650 ש"ח +מע"מ תודה מראש.
-
- 60 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איזה מפרט הכי טוב ב 4800 בלי כלום ואני לא רוצה אינטל!!!!!!!!!!!! מפרט ב4800 לא יותר הכי הרבה 4900 בלי מסך בלי כלום רק המחשב ותינו לי מפרט מי פנדה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אח שלי שוקל לקבל הצעה מנועה מחשבים על באנדל שכולל: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בסכום כולל של 1600 ש"ח. רציתי לדעת אם זה כדי או שעדיף לקנות משהו אחר בסכום הנ"ל? כמו כן, מישהו מכיר את החברה PQI לזיכרונות? מומלץ? למישהו יש אולי הצעה למפרט אחר (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וזיכרון) עד 2500?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד חדש - לנובו z510. אתמול הפעלתי אותו והכל היה טוב, מקודם צפיתי בסרטון מסוים שיושב על המחשב (לא דרך האינטרנט) ואני רואה שמאחורי הסרטון יש רק רקע אדום,הצבע שבחרתי את מערכת ההפעלה, סגרתי את הסרטון ולא ראיתי כלום, רק את הסמן של העכבר. הפעלתי את המחשב מחדש, הווינדוס עלה ומבקש ממני סיסמא, הקלדתי את הסיסמא וזה נכנס למסך שחור שרואים רק את הסמן של העכבר. בבקשה עזרה המחשב חדש!! תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מחיר דגם Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ ASUS P5B 900 ¤ G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 490 ¤ SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 370 ¤ SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB PCI-E 1300 ¤ COMPUCASE CI-6919 WHITE 460 ¤ הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: 3 תשלומים שווים: 1613 כל תשלום 4840 ¤ ב-נעה מחשבים המחשב מיועד לעבודה ביתית: אינטרנט, אופיס ואולי משחקים קלים. אין צורך ל- OC. אין צורך לציוד הקפי. אני מפרק מחשב קודם שהפסיק לעבוד ולכן, יש לי: מקלדת, עכבר, כונן Floppy, צורב DVD ורמקולים. אין צורך למסך. חשוב לי שלוח האם יהיה איכותי. לא As-Rock. ההתלבטויות העיקריות שלי הן: לוח אם וכרטיס מסך. אני מנס…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המחשב יהיה בשימוש לסרטים בלבד! ככה שאני צריך כרטיס קול מעולה! וכרטיס מסך טוב שיריץלי את הסרטים בכל הפורמטים השונים,רצוי שיהיה יציאה אלחוטית כדי אחבר את המחשב הראשי בחדר לראוטר כדי שאעביר לו קבצים ברשת הביתית שאעשה לו פה,הוא יריץ סרטי HD בעיקר ורצוי שיתמוך בכל הפורמטים הקיימים תקציב אני לא יודע כמה זה עולה אבל אני לא מאמין שזה יעבור את ה1000 אם צריך נשקיע כמה שצריך אין לי הגבלה כרגע אבל אל תשתגעו. *שמעתי שיש לי עוד אופציות אם זה סרטים בלבד או לקנות מזרימדיה ולצרוב דיסקים ולהכניס אליו. *או שהאופצייה השנייה היא לחבר את המחשב הראשי שלי עם מין מכשיר אלחוטי כזה שתחבר באופן חוטי למחשב,ובצד השני יש את אותו מכשיר שהוא גם יהיה מחובר לטלוויזיה 42 אינטש וככה הוא יעביר וידאו ואודיו בצ…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Avid בצורה תדירה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש - witcher 2, deus ex, cod. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' FHD (1920*1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לגבי המחשב הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1416 למחשקים מוסיקה סרטים fifa call of dute GTA וכאלו איך המפרט הבא מה הייתם משנים אם תהיה סטייה בתקציב לפה או לשם זה בסדר תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט מחשב לצורך משחקים סרטים ואינטרנט ב4000 ש"ח משחקים אשר ירוצו על המחשב,משחקי סימולטור שיש כמו Flight Simulator, Stalker משחקי מרוצי מכוניות וכו'. המחשק יהיה מיועד גם ל צפיה בסרטים אז צריך מסך גדול 21"-22" אינץ' כולל מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים. המחשב ירכש באיבורי באשדוד. תודה רבה מראש. בברכה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח כולל מסך. 2. שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, עיצוב גרפי פשוט. א) word, gimp. ב) צפייה והקלטה תכני DVB-T - עדיפה איכות סאונד וצפי גבוהה (DVD) ג) גלישה באינטרנט 3. מסך עם רמקולים לפחות 22" 4. לא אזדקק למקלדת ועכבר בינתיים. 5. השקט אינו קריטי. 6. אין צורך במערכת הפעלה. אך חשבתי להתקין במקביל windows 7 וmythbuntu 7. אקנה כנראה ב-KSP. 8. אני מעדיף שיהיה לי כרטיס רשת אלחוטי בכל מקרה מותקן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי במתנה מעבד I5-2500K - כרגע יש לי מעבד E8400 עם לוח של גיגהבייט ו-8 ג"ב זיכרון וקירור של THERMAL TAKE (יושבים בתוך מארז סונטה 3 נהדר עם ספק 500 שבא איתו) אני מבקש להחליף את הרכיבים הרלוונטיים כדי שיתאימו למעבד החדש - באותה הזדמנות אני חושב שהגיע הזמן שאני אתקדם ל-SSD אשמח להעראות\הארות - תודה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ לוח אם ASRock H61M/U3S3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16180 כמות: 1 מחיר: 390 ש"ח ( למזומן:382 ש"ח ) G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL9 - F3-10666CL9D-8GBXL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14344 כמות: 1 מחיר: 310 ש"ח ( למזומן:304…
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הדרישות בגדול הן לא גדולות, בעיקר צפייה בסרטים-מאוד חשוב לפיכך מסך איכותי. * רזולוציית המסך? מבקש מסך משובח ואיכותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? מומלץ. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חובה משולב SSHD, חשוב לי לביצועים מהירים. * כונן אופטי? כן, צורב DVD פשוט יעשה את העבודה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נדרשת אחריות רגילה, עדיפות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, מעדיף לסמוך על נסיונכם ושיהיה כמה שיותר אמין. חשבתי על ז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד (כל המשחקים החדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים פתחתי ת'רד לגבי ייעוץ לקנית מחשב נייד עם חיבור FIREWIRE לפיתוח בסביבת VISUAL STUDIO 2013 והקלטות ועריכת מוזיקה בקיובייס, מסתמן שקשה מאד היום למצוא מחשבים ניידים עם חיבור FW, וראיתי למכירה ביד שניה ובאיביי במחירים טובים את הסדרות הישנות של THINKPAD עם CORE 2 DUO T8300 מבחינת קיובייס, עם זיכרון 4 ג'יגה והארד דיסק SSD הכל יעבוד מצויין (כיום אני עובד עם נייח E6300 קונרו עם 2 ג'יגה, ועוד מושלם) השאלה שלי היא לגבי VS2013, האם המפרט הנ"ל יספיק לשימוש בסביבת העבודה הנל? תודה רבה ויום טוב גיא
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-