ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי, צריך עזרה עם מפרט למחשב חדש. תודה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 וניתן לחרוג כמה שבא לכם 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר. VMWare שמריץ ווינדוס. תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי, אני צריך עזרה עם המפרט, המחשב יהיה למשחקים בעיקר + OC ואני רוצה שתהיה אופציה לשדרוג בעתיד (הוספת כרטיס מסך וזכרונות). התקציב שלי הוא 4700 אבל אני מוכן למתוח אותו אם יש סיבה מספיק טובה.. זה המפרט: לוח אם: MSI P55-GD65 850 ש"ח זכרונות: G.Skill Ripjaw 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz 460 ש"ח מעבד: intel Core i5 750, s1156, 8MB Box 1030 ש"ח כרטיס מסך: ATI Radeon™ HD 5850 1500 ש"ח ספק: TX 850W Active PFC 810 ש"ח סה"כ: 4650 בקשר למעבד אני מתלבט אם לקחת Core i7 920 שעולה 400 ש"ח יותר, מה אתם אומרים? שווה? וקראתי הרבה ביקורות טובות על הלוח אם הזה אבל אני אשמח לשמוע חוות דעתכם עליו.. והאם הספק הזה הוא מעבר למה שאני צריך? (תתחשבו בשדרוגים עתידיים). תוד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 5000 ש"ח עם אפשרות חריגה עד 6500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כבדים (microsoft flight simulator, cyberpunk) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי 1070 במחשב הנוכחי ורוצה להשתמש איתו עד שאני אוכל לקנות 3070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? mid tower 7. האם האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין למצוא מפרט מחשב בתקציב של 4500 ש"ח לא כולל מסך ורמקולים המחשב ליישומים רגילים +משחקים+סרטים+סאונד בעיקרון מעדיף מפרט של אינטל תודה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
*אין צורך ב-OC *דגש לשידרוג עתידי *עבור: מישחקים בינונים+ עבודה מישרדית קלה אינטרנט סרטים והורדות עריכת ווידאו בסיסית *המחשב צריך להיות אמין *חושש מ-AMD ביגלל האמינות שלה לאורך זמן ולכן רק אינטל. המון תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בניתי לעצמי מפרט, אשמח אם תתנו לי חוות דעת על מה ניתן לשפר ו\או לתקן. בעיקרון, המחשב אמור לשמש אותי כשרת טורנטים וכ VOD פרטי בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ויוכל לעבוד 24\7. עוד פרט חשוב: שיוכל להריץ סרטים באיכות הטובה ביותר על טלויזיה FULLHD 40' דגם מחשב: computer לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE E350N-USB3, AMD E-350, AMD Hudson M1, 2xDDR3 1066, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12365 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS http://www.ksp.co.il/hmain.…
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ 512 דידיראם הצעות יתקבלו בשמחה לרוב למשחקים אם אפשר מפרט עם און בורד ואחד בלי אונבורד (הכרטיס מסך)
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שיהיה יציב עם 1024 זיכרון פנימי ו120 ג'יגה לפחות עם מסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
עובד בעיקר על פוטושופ פלאש ותוכנות 3D ...אינטרנט....ומשחקים..טוב בעקרון רק לניד פור ספיד ניסתי לעשות מפרט לבד תמליצו לי תודההה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
- 1 follower
-
-
OK, גיבשתי את המפרט הזה, אחרי הרבה מאוד זמן(יותר מדי לטעמי :) מעבד: INTEL P4-1.8A 512CACHE לוח: EPOX EP 4G4A+ 845G זיכרון: MUSHKIN 256DDRAM PC2700 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM כרטיס מסך: S/U/M/A GEFORCE4 TI 4200 SE 64MB כרטיס קול: HERCULES GAMESURROUND MUSE XL מערכת רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 2.1 פלופי: טיאק 1.44 DVD: של BENQ, כפול 16 לדיוידי וכפול 48 לסידירום. מסך שטוח: HERCULES PROPHETVIEW 720 עכשיו: אני מתכוון להעלות את הFSB ל133, אז אני אקבל תמיכה בזכרונות האלו, וגם מעבד ב2.4? תודה על עזרה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה...אז ככה אני בצבא אז אני ממש לא מעודכן עכשיו בכל מה שקשור למחשבים. הייתי רוצה לבקש ממכם להמליץ לי על מעבד חזק,לוח אם וזיכרון של לפחות גיגה...ולכל זה אני מוכן לבזבז עד 2800 שקלים... אם תעזרו לי אשמח מאוד! בקשר למעבד חשבתי אולי על זה INTEL Pentium D - 3.4 (945) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI לוח אם מתאים למעבד הזה ראיתי שאין הרבה חוץ מה gigabyte שיש באתר של zigzag ובקשר לזיכרונות אני לא סגור... אז מה אתם אומרים חברה?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חברה שלי מחפשת לקנות לפטופ ... הצרכים הם של סטודנטית (אופיס,אינטרנט,סרטים פה ושם אבל זה לא העיקר וזהו) הכי חשוב זה האחריות שיהיה עם מי לדבר (שנתיים לכל הפחות,עדיפות ל3) הסתכלתי על כמה מחשבים כמו Compaq Presario CQ61-320EJ אם כי הוא מעל התקציב כאשר מרחיבים לו את האחריות ל3 שנים. האם יש אותו במקום כלשהו ברמה שישמור על התקציב ? (אפשרות חריגה עד 3500 לכל היותר) שאלה נוספת זה בנוגע למעבד, אני רואה שמרבית המחשבים בתקציב שלי הם PENTIUM DUAL CORE ולא CORE 2 DOU האם ההבדל בביצועים בפועל שווה את ההפרש במחיר שהוא עפ"י רוב 400ש"ח בערך ..(נניח בין T4300 ל T6500 או T6600) ברור לי הCORE2 DOU טוב יותר..במה זה מתבטא (צריכת חשמל ?ביצועים? טמפ'?) למישהו יש ניסיון עם שירות האחריו…
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש ייעוץ על המפרט הבא: https://www.tms.co.il/192631 בעיקר לגבי הקירור המארז והלוח אם, אמרו לי שכדאי להשקיע בלוח אם של x570, מישהו יכול להמליץ לי על אחד מומלץ? אני אוהב את המארז שיש במפרט אבל אמרו לי שהמאווררים בצד זה קצת בעייתי אלא אם כן יש קירור נוזלי, לכן מחפש קירור שיכול לעבוד עם המארז הזה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב HO מדגם PV4-1030 EI השגתי את רוב הדריברים הנדרשים להתקנת XP וחסר לי דריבר SATA מתאים דיברתי עם המעבדה של HP ואמרו לי שאני צריך דריבר SATA 9 ואפשר למצוא באתר של אינטל אבקש את עזרתכם במציאת הדריבר תודה!
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000. כן, של 1,000-1,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות - עריכה גרפית כבדה מאוד, תוכנות CAD, רינדור 3D, מידול וכד'. חייב לזוז מאוד (!) מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. בערך 22", FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10. לא חשוב, אבל כיפי. אם לא משנה תקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כלום. ניי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה המפרט שאני רוצה לקנות מאיזה יבואן, האם המפרט טוב? או שאתם חושבים שיש מקום לאיזשהו שינוי.. והאם המחיר מצדיק את הרכיבים? מארז Raidmax APEX 2x120mm No PSU - י לוח GIGABYTE GA-P55 US3L מעבד INTEL I5 750 ספק כח TERMALTEK TR2 550W דיסק קשיח W.D S-ATA 500GB 32MB צורב DVD SONY כרטיס מסך GIGABYTE 4870 1GB זיכרון KINGSTON HYPER X 2GB X 2 1066MHZ מחיר מערכת 3650 ש"ח +מע"מ תודה מראש.
-
- 60 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הדרישות הבסיסיות (גירסא מקוצרת, השאלות שאינן רלוונטיות נמחקו): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעשרות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, קצת משחקים ובפרט skyrim, world of warcraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי לשמור על א…
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
איזה מפרט הכי טוב ב 4800 בלי כלום ואני לא רוצה אינטל!!!!!!!!!!!! מפרט ב4800 לא יותר הכי הרבה 4900 בלי מסך בלי כלום רק המחשב ותינו לי מפרט מי פנדה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אח שלי שוקל לקבל הצעה מנועה מחשבים על באנדל שכולל: מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA D LANPARTY גוף קירור ARCTIC COOLING SILENCER 64 בסכום כולל של 1600 ש"ח. רציתי לדעת אם זה כדי או שעדיף לקנות משהו אחר בסכום הנ"ל? כמו כן, מישהו מכיר את החברה PQI לזיכרונות? מומלץ? למישהו יש אולי הצעה למפרט אחר (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וזיכרון) עד 2500?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול מחשב נייד חדש - לנובו z510. אתמול הפעלתי אותו והכל היה טוב, מקודם צפיתי בסרטון מסוים שיושב על המחשב (לא דרך האינטרנט) ואני רואה שמאחורי הסרטון יש רק רקע אדום,הצבע שבחרתי את מערכת ההפעלה, סגרתי את הסרטון ולא ראיתי כלום, רק את הסמן של העכבר. הפעלתי את המחשב מחדש, הווינדוס עלה ומבקש ממני סיסמא, הקלדתי את הסיסמא וזה נכנס למסך שחור שרואים רק את הסמן של העכבר. בבקשה עזרה המחשב חדש!! תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-