עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני עוזר לחבר להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים התקציב כולל גם ציוד הקפי של מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22" אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by ziva,

שלום, מחפש מפרט למשרדי בתקציב של 1000 - 1300 ש"ח. ללא ציוד היקפי. ושאלה במקביל - יש לי מספר מחשבים ישנים. האם אפשר לנצל את המארז שלהם? פשוט אני רואה שמארז מהווה חלק עיקרי בתקציב בטווח המחירים הנ"ל. תודה זיו

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב100-200 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא גיימינג ותכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק תודה רבה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  5. אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. אני עומד לקנות מחשב שישמש בעיקר למשחקים, עריכת וידאו/תמונות ועבודה בפלאש. יש לי תקציב של כ6000 שקל. אני רוצה מחשב חזק וטוב שיריץ משחקים כמו שצריך ושיחזיק למספר שנים. אני לא צריך ציוד הקיפי, רק את המחשב עצמו. אני צריך חברה אמינה וטובה ממנה אני אקנה את המחשב. תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  8. זוכרים ששיגעתי לכם תשכל על מפרט ב 9 אלף שח? אז אני יזכיר לכם בקיצור- ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by baldy,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי, להרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . תקציב עד 3000 ש"ח כולל מסך של 22 אינטש' . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מארז: Compucase-HEC CI-6T10 300W Micro ATX Black Case מעבד: Intel Core i3-2100 32nm 3.1GHz 3MB LGA 1155 Box CPU לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 1155 Micro ATX Motherboard for Intel זכרון: Mach Extreme MXD3C13334GS Copper 4GB DDR3 1333MHz Memory דיסק קשיח: WD WD5000AAKX 500GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAIII HDD צורב: Sony Optiarc AD-7240S x 22 Black S-ATA Bulk DVD±R/RW מסך: 21.5'' Samsung SyncMaster BX2231 LED (5ms) LCD Monitor תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by Lich214,

http://ksp.co.il/?uin=16113 עם ההרחבה ל-4 Ram או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 לשימוש כללי (משחקים עד גבול הטעם הטוב [לא מצפה לביצועים מרשימים] אינטרנט סרטים וכדומה)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  11. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  13. לגיימר לא צריך ציוד בקפי בלי מסך עדיף AMD אין צרוך בפול ליבה תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אני צריך עזרה בבנית מפרט לחבר שלי למשקים קלים ללא מסך וללא ציוד היקפי משחקים קלים כמו פיפא, פרו אבולושן כאלה בערך הנה מפרט שחשבתי עליו: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.0GHz E2180 : "SLA8Y" - BOX ¤311 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L ¤247 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL ¤380 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤312 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤230 מארז: JSP-TECH T-280-D - HTPC + EZCOOL 400W PSU ¤303 מחיר סופי: ¤1904 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il נו איך המפרט? הספק יחזיק למרות שהוא ז'נרי נכון? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. היה לי מחשב פנטיום 2 ישן עם מסך משהו רוצה לקנות הכל ב800 ש"ח... אני רוצה לקנות מחשב יד שניה/חדש לא איכפת לי ממש במחיר של 1000 - 1500 ש"ח... איזה מחשב אני יכול להשיג במחיר כזה... כמובן רק מארז ללא מסך... זה יכול להיות פנטיום 3 / 4 / AMD תהיו יצירתיים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  16. אהלן. בשביל חבר אני מחפש מפרט בכ-2000 ש"ח (כולל מקלדת, רמקולים, מסך, עכבר), אתם יכולים לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה הכרחי (אני מניח שזה יהיה, אבל אם לא, מעולה) מטרת המפרט היא רק לעבודה במסנג'ר - שיחות ווידיאו בלבד. שום דבר אחר (ז"א, VGA מובנה יהיה בסדר גמור למשל). מהן הדרישות? עכבר Trackball כנראה, כי מדובר במפרט לחולת פרקינסונס אם הבנתי נכון. מסך גדול (17" לפחות כמובן) וברור **וכאן הערה קטנה - האם מומלץ לקנות מסכים יד שניה? כי אני אשמח לקבל 19" במקום 17"**. מצלמת אינטרנט בסיסית ביותר, אבל סבירה. בכיף אני גם אקנה Bundle כלשהוא ואוסיף עליו חלקים אחרים אם זה ייצא משתלם יותר... בעיקרון יש לי עדיפות לקנות בחנות Glob-Net רק בגלל שאני קונה מהם עוד מחשב ממילא וכך יהיה יותר נוח לקח…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by QV88,

אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!

18. Started by matans90,

זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שאני רוצה בערך ל OC - משחקים כבדים , מארז שיהיה יפה מאוורר היטב, ספק 400W LIBERTY. אני מתכוון לקנות את המחשב מIVORY ככה שתהיו בטוחים שזה יהיה יותר זול ב100 שקל ככה. תקציב : 4000+- ללא חריגה גדולה. השאלה האמיתית היא: ???האם לחכות עוד קצת כדי שהמחירים של המעבדים והכרטיסי מסך ירדו? האם זה יהיה בזמן הקרוב??? מפרט שאני בניתי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤987 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤582 מארז: Raidmax O2 2x120mm + 23cm Led Side Fan Black כמות: 1 - מחיר: ¤200 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤382 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) XTC CL4-4-4-15 כמות: 1 - מחיר: ¤385 …

• 13 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by alergic,

אני לא ממש יודע באיזה פורום לשים את השאלה, לכן אני שם אותה כאן כי היא קשורה למפרט המחשב שלי. מפרט המחשב נמצא בקובץ המצורף. מעבד: מבחינת יחס עלות/תועלת לטווח של כשנה עדיף לשדרג את המעבד או לקנות מערך חדש של מעבד INTEL? ראם: האם להעלות את גודל הראם? כ.מסך: ATI 4200 מובנה: האם להוסיף כ.מסך דומה כדי שיעבדו במקביל או לקנות אחד חדש או לעשות מערך SLI/CROSSFIRE וכמובן לקנות לוח.אם אחר. האם ביצועי המחשב מושפעים מרשת האינטרנט? האם מחשב שלא מחובר לרשת יותר מהיר? האם "לא מגיב" זו בעית חומרה או תוכנה? ואיך אפשר לטפל בבעיה זו? כמו כן האם לשמור על המחשב עם תוכנות שונות ומשונות או לפרמט מידי 3-4 חודשים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by shirliperman,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי (אופיס,אינטרנט,משחקים לא כבדים) מה דעתכם על הנייד הזה: (על החברה MSI,שירות,אחריות,אמינות,מחיר) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3083&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם אני הרכבתי מפרט מחברת נעה מחשבים - www.Noacomp.co.il,רציתי שתיתנו לי חוות דעת על המחשב. המפרט המעודכן יותר למטה אקבל הצעות או שינויים,התקציב הוא ממש גג עד 3,700 ש''ח. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  23. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. אני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו ללימודים ולגלישה באינטרנט, שיהיה עם ביצועים טובים (אין צורך להריץ משחקים כבדים). התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.