עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Basson_9,

רציתי לדעת אם המפרט הזה מספיק טוב לגיימינג רציני. אשמח לתשובה.😁

2. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by Mr.B,

שלום :] אני זקוק למחשב לילדים בני 11-14 , התקציב הוא כ2500 ש"ח, פירטתי את הדרישות בהמשך, תודה מראש לכלל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בLOW-MED ועבודה משרדית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כרגע לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב אבל עדיף שיהיה כמה שיותר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nadav.narkiss,

הציעו לי שני מחשבים לעריכה גרפית: Lenovo Think Pad P52 מסך: 15.6 1920X1080 CAM LED מעבד: Intel Core i7-8850H 2.6 6core זיכרון: 32GB DDR4 דיסק: 1T SSD NVME כרטיס מסך: NVIDIA Quadro P2000 4GB GDDR5 Dell Mobile Precision 7530 מסך: 15.6 IPS 1920X1080 fhd IPS מעבד: INTEL SIX CORE I7 8750H 2.2. זיכרון: זהה. דיסק: זהה. כרטיס מסך: זהה. מה כדאי לקחת? טכנית בלבד. המחיר זהה. שניהם זמינים. אחריות זהה. תודה נדב

5. חבר'ה אני כבר מת לקנות מחשב ולא מצאתי עדיין חנות עם אתר באינטרנט "שעומדת" עם המחירים שבאתר בכל החלקים, תעשו טובה ותרשמו לי חנויות כאלה, תודה!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by moshirez,

.

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by Roni Azura,

שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?

8. http://www.lenovo.com/news/us/en/2009/09/multitouch-screen.html יקר לאללה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  9. Started by enzo,

יש לי מחשב די מעפן שקניתי לפני 4 שנים בערך ואני רוצה לקנות מחשב. יש לי מפרט מוכן אבל אני לא יודע אם לקנות עכשיו או לחכות לתחילת 2007 ואז לקנות. מישהו יודע אם יצאו רכיבים חדשים טובים יותר או שההמתנה עד תחילת 2007 היא סתם בזבוז? מפרט: מעבד Core 2 due E6600 גוף קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM לוח אם Asus nForce 680i SLI זיכרון פנימי OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 כרטיס מסך GeForce 8800GTS מארז GIGABYTE 3D AURORA Aluminium Black/Silver + 3x 120mm Fan - NO PSU / ANTEC P160 / THERMALTAKE AGUILA SILVER ALUMINUM ספק כח 500W DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply לגבי המארז יש לי 3 אופציות אבל לגבי שאר הרכיבים אני סגור. אשמח לעזרה.

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מנסה למצוא מפרט ראוי לחבר שלומד גראפיקה לשימוש של photoshop illustrator indesign אני זקוק לשני מפרטים - אחד בעל מסך של 13.3 - 14.1 - קל יחסית וקומפקטי - מה שאני מציע לבחור לקחת אחד בעל מסך 15.6 - קצת יותר רציני מבחינת ביצועים וקצת פחות נייד (אני מנסה לשכנע אותו שכדי לו שהמחשב יהיה יחסית נייד ולא מחשב לבית שאפשר לקחת..) לכל מי שרוצה להציע - כרגע אין אפשרות לקחת מחשב שולחני, בעתיד יהיה וזה יהיה בנוסף לנייד אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  11. האם אתם חושבים שהספק שבא עם המארז הזה : ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver יהיה מספיק טוב ולא יעשה בעיות עם המחשב הזה : Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1270 1270 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1330 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 1 390 390 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 90 90

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by LiorZi,

אתמול קיבלתי את הנטבוק שהזמתי מארה"ב - ASUS 1215B. http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1215B/ יש לי כמה שאלות: 1. אני מעוניין לשדרג את הזכרון מ-2GB ל-4GB, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 200 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 2. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD, שוב, האם השדרוג שווה את הכסף (בערך 500 ש"ח) והאם אני ירגיש הבדל בביצועים? 3. אני רוצה לפרמט, יש לי דיסק מקורי של Windows 7 Home Premium 64 Bit שקניתי בארץ (גרסא באנגלית), כביכול זו אותה הגרסא בדיוק שמותקנת גם על הנטבוק. רציתי לשאול אם אולי יכולה להיות בעיה עם האקטיבציה בגלל שזה גרסא מהארץ והרי שהסיראל שרשום על גב הנייד הוא כביכול של גרסא מארה"ב, ונניח שתהיה בעיה, האם מיקרוסופט ישראל יעזרו לי לעשות אקטיבציה ב…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 1200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אני לא רוצה שום משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב ובניתי לעצמי מפרט עם קצת עזרה מחברים ורציתי את דעתכם בנושא. המחשב יהיה מחשב לגיימינג לא כבד, אני לא מצפה שהוא יריץ את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות... אבל שיריץ משחקים לשנים הקרובות. מעבד: intel i5-4570s אני קונה אותו מחבר שעובד באינטל ככה שהוא יעלה בין 500 ל700 תלוי בעלויות במכס. לוח אם: asus h81-c או h81-a של בקושי מצאתי הבדל מבחינת הדרישות שלי והמחיר אותו דבר: 290 זיכרון : corsair 2X4G - עולה 375 כרטיס מסך : nvidia GT630 gigabyte עולה 330 דיסק קשיח WDEZEX- western digital 1TB עולה 330 מה שחסר זה ספק כח ומארז, את שניהם אני לא יודע איך לבחור ואשמח לעזרה וביקורת, האם אחד הרכיבים נמצא בפאר גדול מהאחרים. ודברים בסגנון. **את כל המחיר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by יוליה לב,

שלום.חשוב לי לציין שאני לא מבינה כמעט כלום בכל מה שקשור לתכני של המחשב רק מתחילה להיכנס לעולם הזה . אני רוצה לקנות מחשב נייח שהגרפיקה תהיה מספיק טובה לעריכת סרטונים עריכת תמונות ותוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. איזה מפרט אני אמורה לחפש ? כמה בערך אמור לעלות כל הסיפור ? אין לי תקציב כי אין לי מושג במחירים . כנל לגבי מסך מחשב . אשמח להמלצה כי הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by b00h,

שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. מחפש לרכוש נייד חדש, בעיקר לעבודה בדרכים (רכבת) ובמשרד, בעיקר כתיבה וגלישה, קצת צפיה בסרטים בערב בבית. חשוב- עבודה חלקה, מקלדת נוחה, סוללה חזקה, שייראה טוב ומרשים (רצוי), לא גדול מדי (''14?), דק ונוח לנשיאה. מסך טאצ'- לא קריטי. צריך מערכת הפעלה. אשמח גם להמלצות לגבי קניית אופיס. תקציב עד 3K, גמיש. חשבתי על שני דגמים של לנובו- https://ksp.co.il/?uin=49067&select=.268..271..159..5227. או https://ksp.co.il/?uin=50972&select=.268..271..159..214..2179..347. כמובן שפתוח להצעות נוספות תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Tamir92,

בקרוב אני צריך לקנות מחשב חדש אני צריך מחשב טוב לגיימר עם מארז מיוחד (לא כמו שנותנים בשוק אלה מארז עם לדים) עם דיסק קשיח של 160-250 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 4000-5000 שקל תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by kog,

לסטודנטית בעתיד לצרכים בסיסיים מחפשת מחשב אמין לטווח ארוך. האם הדגם DV6789 של HP טוב? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2928 האם יש מחשב טוב יותר באותו טווח מחירים שכדאי לי לקנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  21. קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  22. שלום לכולם, חיפשתי ושוטטתי (וגם התייעצתי): 1. זכותכם להרגיש מבולבלים - מיקרוסופט, אינטל, HP ועוד... מבולבלים גם הם ושוק החומרה הבסיסי עדיין לא מוכן לממשק הגרפי של ויסטה. 2. "אם תגלוש, תמצא" - גלשתי, דיברתי בטלפון, שלחתי דוא"ל - אנשי החומרה מטילים את השאלות על אנשי התוכנה שמטילים את האשמה על יצרני הניידים וכו'. 3. אם אתם יכולים להתאפק, תתאפקו - הצרכים החדשים (שקשה למצוא גירסא מהימנת שלהם ברשת) בעיקר עדיין אינם בסיסיים במערכות מחשב מוכנות: במחשבים ביתיים וניידים המוצעים למכירה באתרי הצעות המחיר למיניהם. אז מה כן: 1. מעבד - intel duo 2 core - הדגש הוא על ה-2, מכיוון שקיים גם intel duo core. שגם הוא עם שתי ליבות, אממה, אינו תומך ב-64 ביט, אלא ב-32. 2. זיכרון ראם - 1,024 מ"ב מ…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  23. אני מבקש בבקשה אם תוכלו לעזור לי בכך שתביאו לי מפרט מחשב שלחוני של משחקים של IV GTA ומשחקים שיצאו ב שלושה שנים הבאות תודה מראש לכל מי שיכול לעזור לי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. שלום אני מעוניין במחשב בעל התכונות הבאות: 1) מעבד CONROE E6300 2) דיסק קשיח עם 80GB ( (SATA2 8MB 3)אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל כמעט כל משחק בלי חשיבות רבה לגרפיקה של המשחק (ז"א אני מעדיף שאוכל להפעיל את המשחק עם גרפיקה דלה מאשר לא להפעילו כלל). כמו"כ, אני אשמח ליציאה לטלוויזיה ו- HDTV (לא יותא מ550 ש"ח לכרטיס) 4)זיכרון פנימי DDR2 667MHZ 512MBX2 5)שיהיה מוכן (מבחינה גרפית וביצועים) לויסטה. 6)מארז עם ספק 500W וזול. אני לא מעוניין במארז יפה וחדשני - אני מעדיף יעילות מאשר יופי. 7)לוח אם עם אופציה לשדרוגים בעתיד(כ.מסך יותר טוב, הוספת זיכרון, כ.רשת אלחוטית וכו') וכל זה בלי לעבור (לפחות תנסו לא לעבור) את ה-3500. אגב: המחשב ברשותי בן 4 שנים, ואני לא יודע אם אני יכול להשתמש בו…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by GQ4U,

*קראתי את המפרטים המומלצים. הפסקתי לעקוב אחרי שקניתי את המחשב האחרון שלי בעזרתם האדיבה של אנשים מהאתר כך שאני לא ממש בעיניינים. מחפש מפרט עם הסברים. לא רק רכיבים. והמלצה לחנות עם סניף בתל אביב אם אפשר. לעזרתכם אודה. אורון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.