עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lielmar1,

תבנו לי מחשב כולל מסך בתקציב של 5000 שח מחשב טוב שקרייסיס יעבוד לי חלק בלי שום תקיע

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. שלום, מבקש לחבר מחשב נייד קטן וזול למסך טלויזיה לצורך גלישה באינטרנט, צפיה בנטפליקס וטורנטים. האם אוכל להסתפק במערכת הפעלה windows 10, חיבור מיני HDMI, וחיבור USB לצורך מקלדת ועכבר אלחוטיים? האם יש צורך בביצועים מינימאליים של כרטיס מסך ומעבד? מצאתי במחסני חשמל מחשב נורמנדה ב-555 ש"ח - הוא יספק את הדרישות? https://www.payngo.co.il/275858.html?___store=hashmal_store_view&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0hQvn9luL0Xd2rctYnYN7moVKVDTYpUFGSJ8taPvgjud2_ciRoBHFQaAvQuEALw_wcB תודה, רמי.

3. שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…

4. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח , המחשב לא יותאם ל OC. פרטים נוספים רזולוציית מסך 1080p , מעבד 64 bit אין צורך בכונן דיסקים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 805 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 בקניית מחשב חדש ₪ 260 x 1 מארז: : Silverstone SST-RL01B-USB 3.0 + FSP Raider 650W ₪ 510 x 1 קירור למארז: : מאוורר למארז Glacialtech Silent Blade 120mm ₪ 36 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 315 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 285 x 1 כרטיס מסך: : MSI R9 290 4G DDR5 Gaming בקניית …

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. Started by AloNs01,

-מעבד q9550 -לוח dfi lan party x48 -זכרונות 2x2 -מארז antec 300 + שלושה מאווררים ושאלה קצת פחות קשורה, האם יש בעיית אי התאמה של הלוחות אם החדשים למארז הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  6. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by itayoko,

Intel Core2Duo Processor T8300 2.4Ghz Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo processor P8600 2.40GHz איזה מעבד טוב יותר ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? ועל איזה חנות אימנה וטובה ומחשבים ניידים באזור המרכז ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by puNani,

אני מתכנן לקנות את הXPS M1330 מחברת NOTEBOOKCLUB. 1) האם מישהו קנה מהם? האם הם אמינים? האחריות שהם מספקים היא מקורית של דל? 2) אני מתבלט אם לשדרג ממכונן 160GB במהיירות 5400RPM ל120GB במהירות 7200RPM. האם ארגיש בהבדל? אני מתכוון להשתמש במחשב, בין השאר, לתכנות, צפייה בסרטים ואולי מעט עריכה 3) מה ההבדל בין המסך ה"רגיל" שמגיע עם המחשב לWLED? האם לדעתכם הוא שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by blizzard20,

שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. Started by SharonSx,

חג שמח ושבוע טוב, אני מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הנ"ל, המחיר בסך הכל מגיע לכ 5000 ש"ח וזה ללא מסך. הצרכים הם משחקים, סרטי HD ומעט אוברקלוק. [table][tr][td] מעבד [/td][td]i7-2600K[/td][/tr][tr][td] לוח אם [/td][td]GA-Z68X-UD3P-B3[/td][/tr][tr][td] זכרונות [/td][td]Hyper X Blu KHX1600C9AD3B1\2G[/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך [/td][td]GV-N560UD-1GI[/td][/tr][tr][td] כונן אופטי [/td][td] samsung black [/td][/tr][tr][td] דיסק קשיח [/td][td]WD1002FAEX[/td][/tr][tr][td] מארז [/td][td]nzxt H2[/td][/tr][tr][td] ספק כוח [/td][td]MODU 87+ 500W[/td][/tr][tr][td] קירור מעבד [/td][td] AC-FREEZER 13 [/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. היי, ראיתי את הדגם הבא של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2561232 והוא בדיוק בתקציב, השאלה אם יש משהו שאתם מכירים יותר טוב. או אם אתם מכירים את המחשב ויש חוות דעת עליו המסך צריך להיות 15.6 מעבד T4400 לפחות חשוב מאוד שתהיה אחריות של לפחות שנתיים,כונן אופטי, (כי מאיזה סיבה יש כאלו שאין להם בגודל הזה..) ויציאת HDMI. תודה רבה, :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  13. החלטתי שכנראה נקנה טלוויזיית LCD בינונית 32 אינץ', אבל מה זה טלוויזיית LCD בלי HTPC צמוד? אני מבקש ממכם שתרכיבו לי מפרט כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 3000 ש"ח, אני יודע שזה קצת אבל זה התקציב. השימושים יהיו ככל הנראה סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, משחקים קלים, מוסיקה וכד'. הבקשות שלי, בגדר המלצה בלבד: - מעבד איכותי עם אפשרויות שדרוג בעתיד. - כרטיס מסך בינוני-פשוט שיכול להריץ משחקים בגראפיקה פשוטה-בינונית. - דיסק קשיח כמה שיותר גדול. - מארז קטן ויפה, לא חובה מיוחד ל-HTPC (יקר מדי). - רצוי מאוד שיהיה כמה שיותר שקט. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם פעולות כמו גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בתמונות וכד' יהיו באיכות טובה (כמו במחשב)? 2. האם דרושה איכות מסויימת של קבצי …

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אבל בבקשה עד 4000 ש"ח... אם אפשר מסך LG וצורב לייטאון...

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  16. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

17. מה אתם הייתם לוקחים מבין הניידים האלו? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16087 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15904 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2995 מחפשת מחשב שמתאים להכל קצת תכנות אופיס סרטים משחקים וכו

18. Started by clown,

המחשב ישמש למשחקים. הארדיסק 160GB. אין אפשרות לחרוג במחיר. המחשב יקנה מנעה או מפנדה.. אז בבקשה בלי מחירים של KSP.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by Cyron,

שלום אני מחפש קצת מידע על ניידים, אין לי מושג בתחום אני מחפש משהו לגלישה, שיהיה צורב DVD, לשמוע מוזיקה, סרטים, אופיס קצת. מישהו יכול לתת כיוונים או אפילו אתרים שמסבירים ?? אולי שווה יד שנייה ?? או חדש ?? וכמובן איזה חברות מומלצות. תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by gilke85,

קניתי באיביי עכבר של מייקרוסופט בלוטוט (הקלאסי) וקיבלתי אותו וכשחיברתי אותו למחשב שלי הוא עבר אך ורק אם שמתי אותו ממש על המחשב שלי מימין לטאצ' פאד, אם שמתי אותו 5 סמ ליד הוא כבר לא הגיב... יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ולא בעכבר? למרות שאני מעביר קבצים מהפלאפון למחשב דרך בלוטוט בלי בעיה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. Started by Danits1,

שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by QV88,

אהלן, דרוש מפרט לשימוש בסיסי של 1500 ש"ח, אם כי ניתן לחרוג במקצת מהתקציב. השימושים הם גלישה, אופיס, מוזיקה, ומשחקים לילדים...לא יותר מזה. אבקש בבקשה מפרטים מחנויות שבאזור ראשל"צ, כגון: http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion http://www.zed.co.il/ תודה מראש!!

23. Started by averaraz,

כמה זמן מחזיקה לכם הבטריה? בדגם זה של ג'יגהבייט

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  24. - ג'יגה זיכרון -160 גי'גה -צורב DVD lg - אין עדיפות ל amd או intel - אם כרטיס קול לא נכנס לא חובה בנתיים. ללא ציוד היקפי רצוי מksp אם ניתן . תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  25. אורח מילנה
    Started by אורח מילנה,

היי, רציתי לשאול עם איזה תוכנות מגיע מאקבוק? ווינדוס ואופיס כמו השאר? תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.