עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yogev_23,

רוב התיקי גב היום שמוכרים למשל באופיס דיפו, לפי הכתוב הם ל"עד 15.4", אבל היום יש גם ניידים עם מסכי 15.6". מישהו ניסה ויודע אם זה עדיין מתאים?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by shaib1,

מה ההבדל בין HP tx2500 יש לו מעבד AMD Turion X2 Ultra 2.4GHz, ATI HD 3200 graphics ----- איך המעבד הזה ? לבין דגם tx2000 עם המעבד הזה - HP tx2000 (AMD Turion 64 X2 2.3GHz, Nvidia Go 6150 graphics) מה אתם חושבים ? מה ההבדל בין שני המעבדים ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. קודם כל, המחשב הוא לאחותי, סטודנטית. חשוב לה המראה של הנייד, שיהיה 12/13 אינצ', אינטרנט אלחוטי וקל. שוקלת לקנות LG LW25 BGHE או MacBook 13" 1.83GHz LG - http://zap.co.il/model.asp?model_id=472831 apple - http://www.yeda.co.il/macbook/macbook.html מה כדאי, והאם יש מחשב טוב יותר באותו סגנון ומחיר. עוד שאלה, אם אפשר לשים על ה-APPLE ווינדוס XP??? דור לוי

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000דולר כולל מס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט מרובה טאבים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש הרדיסק SD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  5. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. Started by moshe20,

זה המפרט הסופי השגעתי אליו ללא ציוד היקפי מסך וזכרונות וללא OC אני קונה היום אז תעירו לי בבקשה סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 835 835 1 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 450 450 1 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L 39208 317 317 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 920 920 1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe CGAX-4852DDF 128 128 1 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD GSA-GH22N 335 335 1 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN SAGITTA23 397 397 1 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W 450VXEU 217 217 1 עכבר לייזר Logitech G5 Laser Mouse New Design 910-000094 8 פריטים 3,600 ¤

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  7. חשוב שתהיה חנות שמכבדת צ'קים, באזור רמת גן- גבעתיים אני צריך בתקציב הזה גם מסך בגודל 20 אינץ' לפחות, מקלדת ועכבר. רמקולים לא צריך, אני מחבר את המחשב למערכת חיצונית. אין לי חלק מיוחד שאני לא צריך, ולא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. Started by yonibag,

אהלן, הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב (כולל מסך) עד 3000 ש"ח שיהיה בעיקר לעבודה משרדית.. תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  9. Started by Discreet,

אני צריך שהוא יריץ את המשחק CSS בצורה טובה בלי לאגים לא אכפת לי עם הגראפיקה תיהיה על מידיום העיקר שהמשחק ירוץ טוב. וגם משחקים אחרים לא כבדים ממש. צריך שיריץ סרטי HD 1080P. שיתמוך ב5.1C שיריץ גם 3ds max ו פוטושופ בצורה כגון AfterEffect וכו. תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. Started by NewRig,

האם הספק שמגיע עם המארז הבא בסדר או לא ? Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black True Power 450W FSP Case

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. Started by yonin789,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 (חריגה מקסימלית 200) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למכונות מתעסקת בעיקר עם תוכנת Solidworks (דרישות התוכנה) OFFICE 19 מעט משחקים כדוגמאת פיפא, FM (שיעבדו באיכות טובה +) סרטים להעביר משמרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע כמה זה רלוונטי לנייד אבל חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ido Kendler,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 , 5000 גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תוכנות- פוטושופ, Adobe Creative Clout 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להיות מסוגל לעבוד עם Graphics Drawing Tablet 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין, המחשב יהיה נייח רוב הזמן (אך עדיין חשוב שיהיה לפטופ) 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. Started by Nookie,

לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 512MB סוג זכרון: DDR2 דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: שלוש שנים כונן שם יצרן כונן תקליטורים:PHILIPS/LITEON/LG סוג כונן: צורב DVD±RW X16 המחשב הינו לשימוש ביתי, אינטרנט והורדות. האם המחיר בסדר והרכיבים טובים? ד"א האם שמעתם על החנות PCDEPOT וחוות דעת בבקשה עליה.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבוי השאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5 שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורי דרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן, ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיו בו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיני אמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנות מחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שני מקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2.…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  16. שלום. אני צריך מפרט משרדי שקט עד כמה שאפשר ב¤1300. קיבלתי מחנות את המפרט הבא: מעבד Intel 2180 לוח Gigabyte GA-8I945GCM - S2L זיכרון TRANSCEND 2X1GB הרדיסק WD 250GB דוד LG GH20NS30 מארז Foxconn TLA436 סה"כ ¤1314 ממה שקראתי קצת בפורום נראה שבסדר גודל של המחירים האלה כדאי מערכת מבוססת AMD. זה נכון? אם כן איזה לוח ומעבד? השקט די חשוב אבל אסור להשתולל במחיר. תודה.

17. היי חבר'ס. המחשב שלי די נדפק והוא גם ישן אז החלטתי להחליף. הטכנאי שמטפל לאבא שלי במחשבים מציע משהו ב2000 אולי קצת יותר, אז זה הסכום שנראה לי הגיוני להוציא[אין לי כרגע ת'הצעה שלו]. המחשב יישמש בעיקר להקלטות[Cubase , סמפלים גדולים וכו, יש כבר כרטיס קול חיצוני לא רע בכלל] ולגיטר פרו[לא שזה כזה עקרוני]. עכשיו לקיובייס אני יודע שאני צריך הרבה זיכרון. אני חושב שכרגע אבל 2G זה מספיק, מה גם שאם אני ארצה להוסיף, אפשר גם להוסיף יותר מאוחר, וזה גם בטח יהיה קצת יותר זול. בקשר למאפיינים האחרים, מה מומלץ בשביל מחשב הקלטות? מקלדת עכבר מסך וכו' יש. רק "קופסא" אני קונה אני לא רוצה לשים הרבה כסף על מחשב למשחקים מה גם שאני מתגייס עוד כמה חודשים, אבל אם הוא יוכל להריץ אססין קריד על ההגדרות ג…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by lielmar1,

תבנו לי מחשב כולל מסך בתקציב של 5000 שח מחשב טוב שקרייסיס יעבוד לי חלק בלי שום תקיע

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. שלום, מבקש לחבר מחשב נייד קטן וזול למסך טלויזיה לצורך גלישה באינטרנט, צפיה בנטפליקס וטורנטים. האם אוכל להסתפק במערכת הפעלה windows 10, חיבור מיני HDMI, וחיבור USB לצורך מקלדת ועכבר אלחוטיים? האם יש צורך בביצועים מינימאליים של כרטיס מסך ומעבד? מצאתי במחסני חשמל מחשב נורמנדה ב-555 ש"ח - הוא יספק את הדרישות? https://www.payngo.co.il/275858.html?___store=hashmal_store_view&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=Cj0KCQiA2sqOBhCGARIsAPuPK0hQvn9luL0Xd2rctYnYN7moVKVDTYpUFGSJ8taPvgjud2_ciRoBHFQaAvQuEALw_wcB תודה, רמי.

20. שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…

21. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח , המחשב לא יותאם ל OC. פרטים נוספים רזולוציית מסך 1080p , מעבד 64 bit אין צורך בכונן דיסקים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 805 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 בקניית מחשב חדש ₪ 260 x 1 מארז: : Silverstone SST-RL01B-USB 3.0 + FSP Raider 650W ₪ 510 x 1 קירור למארז: : מאוורר למארז Glacialtech Silent Blade 120mm ₪ 36 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 315 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 285 x 1 כרטיס מסך: : MSI R9 290 4G DDR5 Gaming בקניית …

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  22. Started by AloNs01,

-מעבד q9550 -לוח dfi lan party x48 -זכרונות 2x2 -מארז antec 300 + שלושה מאווררים ושאלה קצת פחות קשורה, האם יש בעיית אי התאמה של הלוחות אם החדשים למארז הזה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  23. Started by chandler,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itayoko,

Intel Core2Duo Processor T8300 2.4Ghz Intel® Centrino® 2 Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo processor P8600 2.40GHz איזה מעבד טוב יותר ? על איזה מעבד אתם ממליצים ? ועל איזה חנות אימנה וטובה ומחשבים ניידים באזור המרכז ? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. Started by puNani,

אני מתכנן לקנות את הXPS M1330 מחברת NOTEBOOKCLUB. 1) האם מישהו קנה מהם? האם הם אמינים? האחריות שהם מספקים היא מקורית של דל? 2) אני מתבלט אם לשדרג ממכונן 160GB במהיירות 5400RPM ל120GB במהירות 7200RPM. האם ארגיש בהבדל? אני מתכוון להשתמש במחשב, בין השאר, לתכנות, צפייה בסרטים ואולי מעט עריכה 3) מה ההבדל בין המסך ה"רגיל" שמגיע עם המחשב לWLED? האם לדעתכם הוא שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.