ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. התקציב המקסימלי הוא 4000 ש"ח, ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח 2. השימוש במחשב יהיה בעיקר להורדות מהאינטרנט, משחקים ברשת ומשחקים כמו GTA ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * ברשותי מסך 22 אינץ 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט ולא רועש, במדד מ-1 עד 10 אני מעדיף מתחת ל-4 5. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב 6. אין צורך במערכת הפעלה למחשב. 7. מעדיף לרכוש את המחשב ברשת KSP או כל חנות אחרת באיזור: רעננה/כ"ס/הרצליה 8. חשוב שהמפרט יהיה ניתן לשדרוג בעוד שנתיים. 9. אשמח לקבל הצעות גם של מפרטי אינטל וגם של AMD תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache BOX - עם קופסה וקרור מקורי NOCTUA NH-U12P SE2 Cpu Cooler GIGABYTE GA-EX58A-UD3R INTEL עם קופסה מקורית וכל מה שמגיע איתה (גשר SLI) 2 HD של SAMSUNG F3 500GB 7200RPM. SSD - CRUCIAL M4 256GB. Sapphire Pure 625W Modular EPS Psu עם כל הכבלים +קייס לאחסון כבלים שהגיע עם הספק מארז Fractal Design Arc Midi R2 Black בן 3 חודשים + 2 מאווררים שהוספתי לו (המאווררים SSR2-140 - 140mm R2 Silent Case Fan - Fractal Design) Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX) בני קצת פחות משנה. כרטיסי מסך : Gigabyte GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 192 bit WindForce2 Overclocked בן שנה וחצי עם קופסה מקורית. EVGA GTX 6…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לארגן חוות דעת שנייה לכמה הצעות למפרטים למחשב שמיועד לעבודה משרדית קלה, צפיה בסרטים (מהאינטרנט). כאשר משחקים (כולל FPS) בעדיפות שנייה. המחיר הוא בסביבות 2500-3000. יש כאן 4 מפרטים, כולל אפשרויות לשדרוג כרטיס המסך (כי במקור המפרטים כללו רק כרטיס גרפי על הלוח אם), ובמקום זה אוריד קצת זיכרון או אקצץ לפחות ליבות אם לא יהיה מספיק כסף. אין צורך ברכיבים נוספים שכבר קיימים ( דיסק קשיח של 300 ג'יגה SATA וכן מסך LCD 19). לא משנה לי כל כך היצרן של כרטיס המסך, ואני פשוט אבחר משהו של החברות המוכרות, כמו gigabyte וכדומה. כמו כן, אני יודע שלעומת המפרטים של האתר, באותה רמת מחיר, לרוב לא מתעסקים ב-4 ליבות ו-4 ג'יגה זיכרון, אבל הכוונה היא גם לשמור רמה סבירה של ביצועים …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, אבי זקוק למחשב נייד בתקציב של עד 8000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט,אופיס, הרצאות/מצגות וכו'). חשוב לו שיהיה בלוטות',wifi וכו'... ורצוי מסך 17" שאינו Wide. אשמח להצעות! תודה רבה, תומר.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3705407 מה דעתכם? שווה את הכסף? האם אני אוכל להחליף חלקים על הזמן (כ. מסך, אחרי זה לוח אם, אחרי זה מעבד...)? האם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו מחיר או במחיר נמוך יותר? וזה המחשב שיש לי עכשיו: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית-אופיס/אינטרנט ולהאזנה למוזיקה וצפיה בסרטים מה אתם חושבים על המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 1 335 335 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GF FX5200 128MB, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, כי אני לא יודע להתעסק עם זה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אני לא רוצה להתפשר על מעבד, …
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. 6000 זה ממש הגבול העליון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכוונה היא לרכוש מחשב לשימוש משרדי יומיומי, ובנוסף לגיימינג קל באיכות גבוהה ועריכת וידאו מזדמנת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובה פרמייר, באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - קול אוף דיוטי החדשים למיניהם, משחקי תפקידים איזומטריים חדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד ב- 5500 ש"ח. אני סטודנט להנדסה ורוצה שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות solid. מה דעתכם על המחשב הבא: [http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735/url] האם הוא יוכל לעמוד בזה(לפי מה שראיתי יש לו כרטיס מסך עצמאי ו-1 ג'יגה)? האם למישהו יש הצעה אחרת? :nixweiss מישהו יכול אולי לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, תכנות(visual studio), סרטים אפשר לחרוג מהתקציב עד 100 ש"ח - אבל ניתן גם לחסוך. שדרוג בעתיד למעבד I7 -אין צורך בHD. -לא מתוכנן OC -השקט חשוב מאוד: 9 למחשב יהיו 2 מסכי DELL-U2312HM המערכת שהרכבתי: Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪70 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"ח ולחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 [url=http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96]htt…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש דרישות חדשות בהמשך השרשור מחשב מחשב נייד לסטודנטית * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר), * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.5-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין לדעתי 1366x768 אם אפשר יותר אז FHD וחשוב touch * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 1.5 מאד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) הכי ארוך שניתן - סטודנטית בשאיפה להשאיר מטען בבית במהלך יום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי מחשב סמסנוג 15.6 עם כרטיס מסך של NVIDIA ושמתי לו SSD של 256 גיגה I7 ו6גיגה זכרון נגנב אתמול מביתי. אני רוצה מחשב חדש. מה ההמלצות? השימושים: משחק מנג'ר פוטושופ תוכנות עריכת סרטים. גלישה תקציב 3500-4000 ש"ח תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות לוח-אם חדש. אני רוצה שתומרו לי איזה לוח-אם הכי טוב מהרשימה שהבאתי פה למטה! זה המעבד שלי אם מישהו צריך (Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB) הרשימה: GIGABYTE EP45T-UD3LR ASUS P5QC ASUS P5P43TD PRO ASUS P5G43T-M PRO תודה ויום טוב..
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty modern warfare 3, gta iv,battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1920X1080 וגודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הרכיבים הבאים במחשב שלי: ספק לוח אם - סוקט 478 PCIE זיכרון מהיר - 512MB DDR 400MHZ= יש לי עוד סטיק בבית. כרטיס מסך - תשקיעו כאן, הרי המטרה היא משחקים.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
קניתי מחשב ACER נייד ללא מערכת הפעלה ורציתי לדעת האם הוא צריך אותה מערכת הפעלה כמו לשולחני? לקחתי מהחנות דרייברים של XP.
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Lenovo G550: CPU: P8400 (במקור היה מעבד אחר שלא תמך בVTׁׂ) RAM: 4GB GPU: nVidia GeForce G210M HDD: 320GB יש סוללה חדשה, ומטען, הכל תקין בו. Samsung NP300E5A CPU: i3 2330M RAM: 8GB GPU: intel HD 3000 HDD: 500GB יש 2 סוללות ומטען, הבעיה שהן לא נטענות, כננרה בעיה הגשר טעינה, והוא לא רוצה להשקיע בתיקון, כל השער תקין.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ב-6800 שקל השימושים שלי הם:גיימניג כבד אני לא צריך ציוד הקפי:המסך שיחובר יהיה SAMSUNG T220 רזולוצייה של המסך 1680 על 1050 רמקולים שיחוברו מערכת רמקולים 2.1 אני רוצה לעשות OC למעבד,כרטיס מסך אז בבקשה את המחשב שיש לו פוטנציאל לOC הכי גבוה שאפשר דיסק קשיח:מינימום 640GB אני צריך צורב טוב,איכותי,שקט מאוד בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה מחשב טוב שיריץ לי את כל המשחקים על הכי גבוה שיספק אותי הרבה זמן 2.אני רוצה מחשב טוב מאוד לOC שאני יגיע איתו לכמה שיותר בOC בקיצור אני רוצה את המחשב הכי טוב בתקציב הזה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
dell inspiron 1100 cpu: celron 2gh 256 ram 20gb hd מה שוויו כמשומש?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לברר על מחשב מבוסס מעבדי אינטל סביב ה-4000 ש"ח המפרט יכלול המהרת מחשב של החנות SKYPC יהיה בו כ.מסך Radeon HD4870 HD של 500G שיהיה טוב מארז שקט- כי המחשב יוצב בחדר שינה- וכל השאר לפי עצתכם. תודה מראש ויום חורפי נעים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה שאני מחבר את המחשב הנייד שלי (studio xps 16) לטלויזיה בעזרת חיבור HDMI אז רואים את המסך גדול מדיי כאילו יש דברים שפשוט מחוץ לגבולות המסך ולא רואים אותם, עכשיו אני יודע שבעבר סידרתי את זה אבל אני פשוט לא זוכר איך עשיתי את זה וזה משדע אותי אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח למצוא את זה..אני עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני חודש שהאופציה לשחק עם הגודל נעלם לי אבל אני לא בטוח. אם אני משחק עם הרזולוציה אז יש רזולוציה שבאמת מקטינה את המסך אבל אז יש רווחים שחורים בצדדים וזה לא טוב אני יודע בודאות שבפעם הצלחתי לעשות שהמסך יהיה בדיוק על הגודל של המסך טלויזיה. אני שוקל לעשות שחזור מערכת אבל לפני זה אני רוצה לברר האם אני מפספס משהו. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שני GTX 580 עם קירור שהוא לא רפרנס (אחד EXTREME 3 והשני פשוט יותר). חשבתי להציע כל אחד ב300 או שניהם ב500. סביר ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-