ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה הלפטופ החמישי שלי ASUS EEE 4GB INTEL MOBILE 512 RAM LINUX חמוד אבל בעייתי.... יש המון דברים שהיו בנויים ואני מת להעיף ואין איך דברים כמו המילון סיני אנגלי אני נכנס להוספה הסרה ולא מופיע כלום חוץ מזה יש את בעיית העדכונים אונליין....יש דבר כזה?? גם המייל של THUNDERBIRD קצת בעייתי למורעל אאוטלוק כמוני אין שם שלח קבל? זתומרת אני מצליח לקבל ולהוציא מיילים אבל גם בקושי עוד בעיה..המחשב הזה מיועד לחנות שלי להעביר מצגות על מבצעים של מחשבים חדשים ני מחבר את זה למסך סמסונג 22 עובד טוב אבל הPOWERPOINT של OPENOFFICE לא נותן לי להריץ מצגות באופן אוטומטי המחשב הולך לישון אחרי 5 דקות וחיפשתי בהגדרות שיעבוד כל הזמן ואני לא מוצא ועוד ועוד אז אם מישהו יכול לעזור אני אשמח שבת שלו…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ללא ציוד היקפי לשימושי אינטרנט, עבודה משרדית ומולטימדיה (מוזיקה וסרטים). תקציב: 2000 ש"ח. יתרון יהיה אם ניתן יהיה לחברו לטלויזיה בסלון (ממש לא חובה). גם יתרון יהיה יכולת הצגת סרטי HD בטכנולוגיה גבוהה (גם לא ממש חובה). אם תוכלו להכניס לו כרטיס מסך יעודי, כך שניתן יהיה להריץ בו משחקים פשוטים זה גם יהיה נחמד, אך שוב, לא חובה. יש צורך שהוא יחזיק הרבה שנים, כך שיכולת שדרוג זה בונוס טוב (זה קצת יותר חובה ) תודה רבה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לביצוע פעולות כגון בורסה ואו צפיה באתרים מקצועיים באמצעות גלישה באינטרנט. צפיה ואו הורדה של סרטים ומוסיקה באינטרנט. צפיה בשידורי ספורט ישירים. המחשב ישמש כמחשב ראשי שאליו מחוברים בכרטיס רשת באמצעות "האב" 2 מחשבים נוספים. המחשב ישמש לשמיעה ולצפיה של דיסקים מוסיקה וסרטים חיצוניים הן מקוריים והן צרובים. כמו כן יש צורך שיחובר אל טלויזית lcd כך שניתן יהיה ליצפות בסרטים הן דרך המחשב והן דרך הטלויזיה. המחשב לא ישמש למשחקי מחשב. מהנתונים שסיפקתי ניתן להבין שאיני מיקצוען בתחום המחשבים וזה בלשון המעטה ולכן הייתי שמח אילו הייתם ממליצים לי כיצד ואילו רכיבי חומרה ושל איזה חברות לרכוש ואשר מתאימים לשימושים שציינתי. אין צורך ברכיבי חומרה למטרות חכמות אלא בסיסיות בלבד עם אופציות עתידיות …
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחי הקטן יש מחשב 478 ולדעתי זה זמן טוב לשדרג אותו טיפה כדי שיוכל לעבוד קצת טוב יותר. לוח אם Albatron PX865PE Pro V2.0 כרטיס מסך LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB זיכרון Kingston DDR 400MHz CL3 512MB X2 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לאיבוד בסוגי הכרטיסים. אני מכיר כרטיסי וידאו, מסך, טלויזיה. מה התפקיד של כל אחד מאלו? פספסתי סוג מסויים (פרטי לכרטיס FIREWIRE שאותו אני מכיר)? אשמח אם תוכלו לפרט בעבור התכונות האלו: 1. איזה כרטיס מקפצ'ר מוידאו אנלוגי (חיבור RCA)? 2. איזה כרטיס מבצע עיבוד און ליין של ויאו במחשב (בתוכנת פרמייר וכו') מבלי לעשות רינדור? 3. איזה כרטיס קולט טלויזיה ורדיו במחשב? 4. איזה כרטיס מתחבר לEPG, ואיזה סוג נתונים הוא 'מביא' משם? תודה...
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5500 שח שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה, תמונות וקצת סרטים וזהו לא לשיתוף קבצים . הוא אמור להיות מחשב נוסף ללימודים, כמו כן יש ברשותי מחשב נייח . רציתי גם לדעת אם זה חשוב שתהיה יציאת pcmcia לחיבור לאינטרנט או שיש את זה בכל מחשב או שיש דרכים אחרות כדי לחבר כרטיס רשת אלחוטי, ואם יציאת s video חשובה ולמה היא משמשת, התקציב הוא עד 5500 שח אך עדיף שיהיה פחות אני פשוט לא רוצה לקנות מחשב שבעוד שנה לא אוכל לעשות בו כלום. כמו כן רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס amd ואם כן מה זה אומר מעבד sempron אם זה המקביל של amd לסלרון? תודה...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום כולם. אני רוצה לקנות מחשב חדש, ובגלל שאני לא מבין גדול, אמרו לי שכדאי לבנות מחשב מחלקים ולא לבנות מחשב שלם. מחשב למשחקים קלים וגם כבדים לא כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. אני מניח שאת הציוד ההיקפי אקנה בנפרד כבר. התקציב הוא בסביבות 3000 שקלים. מספר דברים חשובים לי מאוד בקשר למחשב, הוא חייב להיות שקט, הוא חייב להיות מורכב, ואת מערכת ההפעלה אני מניח שאני אתקין. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לאחי הוא רוצה מחשב לפייסבוק אופיס ומוזיקה לא משהו רציני לא להריץ משחקים כבדים אני צריך המלצות אני רוצה שהאחריות תיהיה לכמה שיותר זמן ועדיף שהמחשב יהיה של HP מה אתם אומרים על זה ? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22949557&af=2055&bid=true
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
רכשתי את MSI EX620 ... מישהו יודע כיצד מתקינים את ה ECO ואיך מפעילים את הSUBWOOFER? התקנתי את דרייברהאודיו של REALTEK... ועברתי על דיסק הדרייברים שמסופק עם הנייד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי 4 מחשבים ניידים - רק כרגע הוברר שיש בעיית זמינות ואני צריך אותם דחוף. המחשבים שהזמנתי היו E4300 של DELL . אילו אפשרויות נוספות יש לי (במחשבי DELL או לנובו ) שזהים בקונפיגורציה ? אלו הם הדרישות פחות או יותר: קלים וקטנים אבל גם חזקים. שיאפשרו תחנת עגינה גרסה עסקית כמובן שכונן ה- DVD יהיה מובנה במחשב (ולא בתחנת עגינה) וכמובן שיהיו עם תמיכה אלחוטית וכו... וחשוב להשאר עם לנובו ו- DELL . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
רציתי לבקש את דעתכם על המפרט של אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 שזה כולל AMD 3800x2 GIGABYTE M55PLUS-S3G 160GB SATA2 7200 RPM 1024 DUAL DDR II 667MHz של CEON (הם נותנים אחריות לכל החיים על הזיכרון והמעבד) צורב SONY/LG/NEC X 18 DVD. בלי מסך. (יש לי כבר 19 LCD של ACER עם DVI) נראה לי שזה ספק כח ג'נרי כי הנציג לא ידע להגיד לי מי היצרן של הספק ואם אני פותח את המחשב אז האחריות לא מתבטלת או משהו כזה. יש לי כבר כרטיס מסך 7600GT של BFG מה דעתכם על המפרט? איזה ספק מומלץ לי בעקבות הכרטיס מסך שיש לי? לשדרג ללוח M55SLI-S4 יעלה לי עוד 120 ש"ח. שווה? זה ישפר ביצועים? בלוח של ה-SLI יש רק שני סלוטים של PCI לעומת 4 בלוח המקורי שהם נותנים. השאלה אם …
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? מכיוון והצבא מונע מאיתנו החיילים לשמור על קשר, ועל התעדכנות בתחביבים שונים אז אני באמת כבר פחות מעודכן בהרבה נושאים של מחשבים.. ולכן באתי להתייעץ איתכם כאן על מפרט. בעיקרון המפרט הוא בשביל חבר (לא בשבילי), לא שזה כזה פרט משנה.. והנתונים הם ככה : התקציב : 2500 ש"ח החלקים : רק המחשב + מארז. (בלי מסך, בלי מקלדת, בלי עכבר) השימוש : עבודה ביתית, גלישה ובעיקר משחקים וסרטים. הנתונים החשובים : מעבד כפול ליבה / ארבע ליבות(וכאן גם באה השאלה האם שווה המעבד ארבע ליבות או שזה לא משמעותי בעליל..), כ.מסך איכותי שחדש בשוק עם זיכרון של לפחות 512MB וביצועים יחסית טובים. (בוא נניח כ.מסך ברמת משתמש בינונית ולא HIGH), זיכרון RAM, לדעתי - לפחות 2GB עם עדיפות ל4 אפילו (זה יחסית ז…
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מחשב רגיל למשחקים +סרטים+אינטרנט 4K לא מתוכנן OC שיהיה מהיר תודה..
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם משתלם להביא לארץ נייד מחו"ל? מה העלות של צריבת מקלדת לעברית? האם האחריות הבנל"מ מוכרת? האם יש צורך לשלם מכסים חוץ ממע"מ?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. חבר ביקש ממני לשאול פה בקשר למפרט מחשב שהוא רוצה לקנות כנראה בסוף החופש. התקציב הוא עד 5000 ש''ח בלי ציוד היקפי, עם צורב דיוידי. הינה מפרט שהביאו לו בKSP, בבקשה תגידו מה דעתכם ואם אפשר תוסיפו מפרטים שלכם תגידו מה לשפר ומה לשנות: CPU AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE M.BOARDS for AMD ASUS A8R32-MVP Deluxe s939, CrossFire, PCI-E, 2xGBL MEMORY DDR 400 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 HARD DISKS Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB VGA CARDS ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E SOUNDS CARDS CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI) CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 CASES …
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט בשביל ההורים שלי למחשב פשוט לאינטרנט שיוכלו לנגן סרטים באיכות גבוה לשמוע מוסיקה לצרוב להוריד באימיול לעבוד עם excel word וקצת פוטושופ. וגם יש צורך במסך 19 אינץ שטוח. התקציב שלהם הוא 3000 ש"ח. אני אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אבקש ממכם לבנות לי מפרט מבוסס I3 למשחקים כבדים וכו'.. דברים שאיני צריך: מארז כרטיס מסך דיסק קשיח תודה.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ככה, קיבלתי במתנה Lenovo s10e שהגיע מחו"ל. איך שקבלתי אותו (עם XP) פרמטתי והתקנתי windows 7. הבעיה מתחילה עם ריבוי הגרסאות של מחשבי Lenovo. המחשב מגיע עם זכרון של ג'יגה ורציתי לשדרג אותו. במקום אחד ראיתי שיש אפשרות לשדרג עד ג'יגה וחצי ובמקום אחר ראיתי שאפשר יותר. אז אפשר או לא??? גם עדיין לא הבנתי אם יש בלוטוס או לא. אותה בעיה, במקום אחד כתוב שיש ובמקום אחר כתוב שאין. ניסיתי לפתור את הבעיות לבד ולא הצלחתי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להרכיב מחשב ומרוב מאמרים טבעתי באינטרנט ולכן פניתי לפה המחשב שאני רוצה להרכיב שימושו העיקרי הוא בתור מחשב לסלון (צפייה בסרטים HD ,גלישה באינטרנט )אבל הוא מוסתר כך שלא צריך מארז שוכב, יש מצב שבעתיד המחשב ישמש לעוד דברים אבל לא למשחקים.התקציב שלי הוא בין 2000-3000 המפרט שבנייתי הוא : Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 לוח אם Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Scythe Shuriken 3 Heat Pipes CPU Cooler CoolerMaster HAF922 ATX Black Case No PSU כרטיס מסך Sapphire H…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים), משחקים קלים, תכנות, אולי קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, Football Manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024, אולי אם אני אזכה בחידון של הזון זה ישתנה ;D -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח. המחשב יהיה מיועד לצפייה בסרטים, נגינת מוזיקה, הרצת remote desktops וכנראה גם VIRTUAL MACHINE (בגלל זה אני מעדיף מעבד של אינטל שתומך וירטואליזציה [intel-v?]), קידוד בכל מיני שפות. משחקים כנראה לא אריץ אליו (אולי כאלה שלא חדשים) בגלל זה אסתפק בכרטיס מסך מובנה של אינטל (כמו כן נא לא להציע ATI). עדיפות למחשב ללא מערכת הפעלה. * גודל המסך? 15.4 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל (זה לא משפיע על הבחירה שלי, כמובן שלא ישקול 6קילו) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך כאשר כל פרק הזמן הזה יהיה מחובר למחשב עכבר חיצוני והמחשב יהיה מחובר לאינטרנט אלחוטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-