עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Lich214,

http://ksp.co.il/?uin=16113 עם ההרחבה ל-4 Ram או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12858 לשימוש כללי (משחקים עד גבול הטעם הטוב [לא מצפה לביצועים מרשימים] אינטרנט סרטים וכדומה)

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by omrygal,

המפרט: מארז thermaltake v4 vm30001w2z ספק כוח a.pfc naxn 82+ modular 750w enermax לוח אם z77a-g43 sata3 usb3 7.1 glan msi מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 קירור מים למעבד a80 thermaltake זכרון ceon 8gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך nvidia geforce 560gtx soc 1024mb-5 evga דיסק קשיח פנימי 2y 1tb sata3 7200 64mb wd כל זה ב 5000 שח. יש המלצות לשינויים כלשהם ? האם המחיר בסדר ? תודה :]

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד (N56VZ) ואני ממש מרוצה. הדבר היחיד שמעט מרגיז: ברגע שסקייפ פועל ברקע המחשב לא נכנס למצב שינה, פשוט מציג מסך כחול ונכבה.. כשסקייפ אינו פעיל המחשב נכנס למצב שינה בלי בעיה. הסרה והתקנה של סקייפ לא פתרה את הבעיה וגם לא עידכון דרייברים. יש למישהו הצעה לפיתרון ? תודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  4. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcraft2 cod4 maxpayn -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1,680 1,050x -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. שלום הייתי רוצה לעשות מקצה שיפורים במחשב שלי מה גם שלאחרונה כרטיס המסך שלי מזייף ונותן לי מסכים כחולים מדי פעם (נבדק אכן זה הכרטיס מסך). המפרט שלי היום הוא: Intel i5 750 2.66 Gigabyte P55-UD3 8GB DDR3 RAM Samsung F3 1 TB X 4 ATI HD 4850 DELL 24 1920X1200 HEC WINPOWER 550W אני רוצה להוסיף: 2 דיסקים קשיחים נוספים של סמסנוג מהסדרה הירוקה 2TB להחליף כרטיס מסך ל - GTX570 או ל - HD6950 ולשדרג ל - HD6970. מה דעתכם? האם הספק שלי יעמוד בזה? האם לקחת ATI או NVIDIA? האם לא יהיו לי צווארי בקבוק?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by maoros,

שלום! ברצוני לקנות מחשב נייד ע"פ: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?-לא קריטי. * משקל רצוי?-לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)- לא קריטי. * בלוטות?-לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ?-לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב?-חובה צורב רגיל. * כונן Bluray?-לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-לא קריטי. אשמח לעזרתכם והמלצתכם מהיכן הכי נכון לקנות מחשבים ניידים מהחברות כיום.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד למישהו שצפוי להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיסיקה. (כלומר הרבה תכנות כבד) המחשב ייקנה בארה"ב בתקציב של עד 800 דולר (רצוי פחות) אך רצוי שניתן יהיה לממש אחריות גם בארץ. אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? - מיועד לסטודנט שמתחיל ללמוד הנדסת חשמל ופיזיקה, כלומר הרבה matlab. * גודל המסך? - 13-15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות~ * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 250GB * כונן CD/DVD? צורב? - צורב DVD סטנדרטי * כונן Bluray? - לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן, המחשב יירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by torrent,

- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. לצורך העניין לנובו. I5 עם מסך ״15.6 וחלונות 8. בכל המפרטים שראיתי החלונות הם 64ביט. חבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה. מצד שני שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר לי שהמחשבים באים ככה כדי לנצל את כל הזכרון. מה עושים? אשמח לעזרה בנושא ועל הדרך להמלצה על חנות טובה שתוכל למכור לי שגם מתקנת מחשבים במקום באיזור ר״ג,גבעתיים ת״א או באשדוד. עוד משהו - כל הלנובו עם שנה אחריות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by Nadav Zisso,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assasin creed 3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  13. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by cha_had,

מעבד: I3-2100-1333MHZ FSB לוח אם: Intel H61ww 1333MHZ FSB. זיכרון: 2X2GB DDR3 1333MHZ CL9 של קינגסטון. כרטיס מסך: 512MB DDR3 RADEON HD 5450 של שפפייר. צורב די וי די: LG אני מאמין שזה הדגם ---->22X LG GH22NS30. דיסק קשיח: זה קצת מסובך (שני כוננים): 1.Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX 2. כונן 500GB בערך מאותו סוג עם ממשק IDE מחובר למתאם במורכב על PCI רגיל. ספק כח: IN-WIN 450W. מארז: IN WIN EC021. מקלדת בלבד של לוג'יטק מדגם: K120 (השתמשתי בה אולי שבוע עד שהבנתי שחברת לוג'יטק היא חברת ביזיוניסטית ועברתי מיידית לרזאר). המחשב תקין, לא קיים בו שום נזק פיזי למעט שריטות על המארז המעידות על שימוש. הערכה שלי היא כך (…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. Started by cyrodill,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים אבל לא אכפת לי אם ירוצו על מדיום העיקר שירוצו, סרטים בFULL HD BLUERAY ותכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה הגודל או הסוג או 15 17 * רזולוציית המסך? FHD 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סוללה של לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב לי מאוד שיהיה HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה איזה אבל גודל לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  16. Started by Deron,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קליםאו כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3" או 17.3". * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גבוה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יהיה בבית אז לא כזה קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard..…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  17. Started by stanly123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 4 ,TOMBRAIDER וכל המשחקים החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

18. Started by -Yael-,

היי אני סטודנטית למדעי המחשב. מחפשת נייד לצורך לימודים. * מטרות המחשב? לצורך תכנות, גלישה באינטרנט, אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי שיהיה FH * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 1.5 ק"ג כמה שיותר קל - יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4.5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימל…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (מינית((סתם))) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, וסטרימים של משחקים לTWITCH, וסיקור משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם, ובתקווה שיריץ בשנים הקרובות משחקים שיצאו על הגדרות גבוהות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

20. Started by ksesa1,

מעבד AMD Athlon 64 3800+ Dual Core Socket AM2 מחיר לפריט - 866.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-M55plus-S3G מחיר לפריט - 528.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 Kingston מחיר לפריט - 370.00 ¤ *2 = 740.00 ש"ח דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 1,027.00 ¤ צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר לפריט - 182.00 ¤ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 39.00 ¤ מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT מחיר לפריט - 315.00 ¤ 315.00 ¤ ספק כח HEC 400W HEC-400TRT מחיר לפריט - 260.00 ¤ 260.00 ¤ סה"כ 4300 ש"ח ללא זיכוי על הספק (עם הזיכוי זה כנראה 200-300 ש"ח פחות) מה אתם אומרים??? (המחשב מיועד למשחקים - זה קצת…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  21. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by ake,

מפרט למשחקים בתקציב 10.000 ללא מסך,עכבר,מקלדת

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by feel,

נניח אני רוצה להוסיף 512 זכרון למחשב נייד הבא : lenovo c100 TB03EIZ/512/DVDRW :הדגם זכרון נפח: 512 MB מהירות: 533 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB אז אני חייב לקנות זכרון באותו מהירות ? 533MHZ ? מה יקרה אם קונים משהו במהירות יותר נמוכה ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  24. Started by moshe1x,

אז ככה : מעונין לקנות מחשב חדש למשחקים בעיקר ,עם מעבד AMD 3200 VENICE . אני עדיין לא בטוח לגבי לוח אם, מעונין לא כל כך יקר. חשבתי לשלב כרטיס מסך X800XL 512MB 256BIT שעולה בסביבות 1700 שקל, אבל זה לא יאפשר לי לקנות לום אם SLI . בקיצור איזה לוח אם הכי כדאי לקנות שיתן לי הכי הרבה בפחות כסף. איזה כרטיס גרפי לשלב אם אני לוקח לוח אם SLI שלא עולה הרבה. כמו כן איזה זכרון עדיף לקחת מעונין 1GB בכרטיס בודד. התקציב הוא כזה: ללוח האם משהו בסביבות 600-800 שקל. לכרטיס גרפי אם זה 512MB בסביבות 1600 אם לא פחות מ1000 אך שיהיה עדין חזק אם זה אפשרי. לזכרון 600 שקל בערך . אין תקציב כולל כי פשוט מעונין במחשב חזק למשחקים כבדים ושהחלקים יהיו זולים יחסים ולא בש…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.