ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
-
שלום אני ליאור אני חדש בפורום אשמח לעזרה בבנית מחשב . חשוב לי צייין המטרה שלי זה לבנות את המחשב הכי טוב/ חזק שאפשר מ 2.5K . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 50 שקל לא נורא אבל לא יותר מי זה . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים , מכונות וירטואליות , וקצת משחקים בשביל הנשמע D: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיודע לתכונה ספציפית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן אבל לא רק . -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני פונה אליכם בשם חבר טוב שלי שמחפש לקנות שני מחשבים ( כוננים בלבד ) ושני מסכים. הייעוד העיקרי שלהם יהיה עיבוד ועריכה של תמונות, קבצים גדולים מאוד ועטירי מגה פיקסלים אשר מצריכים מחשב חזק יחסית. התקציב שלו לכל הסיפור הוא גג 10K, כאשר המחשבה שלו היא להשקיע 7K במחשבים ועוד 3K בשני המסכים. בנוגע למסכים עדיף שהם יהיו בגודל של 22-24 אינץ' ועם פאנל IPS או פאנל שמתאים לגרפיקה חייב שהמחשבים יכללו מערכת הפעלה מקורית ( WIN 7 ) - המחשבים מיועדים לעסק אודה להתייחסותכם המהירה ולסיוע ככל האפשר. תודה מראש וחג שמח! יוסי.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לו כרגע גם בעיה בכרטיס מסך השני. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=il&dlc=he&lc=he&product=4293065
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מבחור בחנות מחשבים מפרט לגבי מחשב, לאחר שהסברתי לו את צרכיי. אשמח אם תגידו לי האם המפרט תואם את הצרכים שלי ומה יש לשפר... תודה רבה על עזרתכם. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות+ ווידאו. (פוטושופ, 3 תוכנות עריכת תמונות כבדות יחסית, AVID לעריכת ווידיאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי, לא פרנסה. (פוטושופ, לייטרום, DPP, fastune, AVID, ואני מאמין שעוד...) 3. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא הזה. ראשית כל אני חייב לציין שאני מסוג האנשים שמעולם לא היה לו מחשב נייד ומעולם לא השתמש - אני לא חובב של המחשבים האלו, רק של נייחים. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, אז, לצערי, למרות שאני לא אוהב מחשבים ניידים, אני חייב לקנות אחד. מבחינת פירוט: * מטרות המחשב? שימוש ללימודים בלבד - אופיס, גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אידיאלי באזור של 13,14,15 אינץ'. אני לא בטוח לגבי 10. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה יותר מדי, וזה לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? פירוט בתחתית ההודעה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיף פחות מ-2 קילו (אם קיים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חייב * האם יש …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על שתי המחשבים האלה ולהגיד מה ההבדלים ביניהם בין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10569 לבין: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10912
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות לפטופ לאחותי שגרה בארצות הברית אשר יתאים למינימום דרישות להריץ תוכנה מסויימת של העבודה שלה. השאיפה היא לקנות לפטופ כמה שיותר פשוט וזול שיעמוד בדרישות. להלן המפרט של מינימום הדרישות : Processor :Intel 2nd Generation Core i3/i5/i7 Operating :System Microsoft Windows 7 Memory :4 GB RAM Disk Space :4 GB of free hard disk space Video Card: Dual port graphics adapter with 128 MB of memory, 64 MB per port. Supporting DirectX 9.x or higher Display Settings : 1280x1024x16 bit or higher Network Adapter "Network adapter with TCP/IP Services enabled אני לא כל כך מבינה בדרישות הגרפיות שדרושות. מצאתי את הלפטופ הבא של dell , אבל אני לא בטוחה אם הוא מתאים : http:/…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הראשון מטרה: סרטים, קצת משחקים פשוטים, ואינטרנט, לא יותר. תקציב עד 4 וחצי אלף. השני מטרה: עיצוב גרפי, אינטרנט וזהו. תקציב: עד 5 וחצי אלף. תודה לכם. עריכה: הציעו לי את הMsiEX600 2.2G 250GB T7500 2G RAM FX 8400 למחשב ב-4 וחצי. מה אתם אומרים? זה דיי דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג בשלושת הדברים האלה .. מעבד + לוח אם + זכרונות + קירור למעבד (עם אופציה לOC) שימושים הכבדים = משחקי מחשב, פוטושופ ועיבוד וידאו \ המרות תקציב בין 2000 ל2500 אבל מעדיף יותר בכיוון ה2000 + יש לי סטיגמה רעה על KSP אייבורי וכו', אבל בנתיים מבחינת עלות ומוצר הם די קנו אותי מעבד אינטל Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150שח זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 395שח לוח אם Gigabyte Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI 650שח סה"כ 2195 שח ותוספת של קירור למעבד אני כבר סומך עליכם שתמליצו לי משהו
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפרט למחשב ביתי לא כולל מסך וציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה משרדית וקצת למשחקים. אם אפשר מעבד dual core , ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. אם אפשר אז גם לציין שם של חנות אמינה. תודה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
זה המפרט שלו אני לא יודע בידיוק את הדגם מעבד:CORE 2 DUO T7100 זכרון:1024 דיסק קשיח:120GB 5400RPM מסך: 15.4 כרטיס מסך:INTEL GMA X3100
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:) אני אבוד בין כל ההיצע, ומאוד אשמח לעזרה בהמלצה למחשב נייד חדש. אני מחפש משהו בסיסי (כמו שאפשר להבין מתשובות לשאלון למטה) אבל טוב. חשוב לי שירוץ חלק, ולא יהיה איטי בפעולות הבסיסיות. התקציב שלי גמיש ב300 ש"ח בעיקרון - אפשר להגיע ל2300 אם צריך. אני כמובן מעדיף מה שפחות. ההתלבטות העיקרית שלי זה המעבד, אני צריך מעבד לא ברמה גבוהה, אבל גם שלא יהווה צוואר בקבוק ויגרום לאיטיות/חוסר תגובתיות. יש את הPentium n3700, שקראתי עליו דברים לא רעים, אבל בחלק מהביקורות עליו ציינו שהחוויה איתו מעט איטית, למרות שהנתונים שלו נראים לי יפים דווקא. בנוסף יש את הi3 דור רביעי-שישי שראיתי במחיר הזה, ואפילו אם אני מגיע לתקרה של הת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שימוש לעבודה גלישה וסרטים חשוב i5 או i7 מסך 15 אינץ.תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי מחשב NC6230 של HP עם מעבד T5500 ו 1 גיגה זכרון משום מה כשאני י מריץ VMSERVER או VIRTUAL PC 2007 אזי אין גישה ל VT-X הוירטואליזציה המובנת תחת WIN XP 32 או WINXP64 האם מישהו יכול לעזור ? מצאתי רק את זה : http://softwarecommunity.intel.com/isn/Community/en-US/forums/thread/30236521.aspx אודה לכם על תשובתכם במהרה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לי מחשב גיימניג כבד שיוכל להריץ משחקים כמו bf3 על ultra ובנוסף כול משחק , אני רוצה i5 וכרטיס מסך של geforce [מחיר שאפשר לחרוג עד 3500] תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עד כמה העובדה שהוא LOW VOLTAGE מפריעה? הוא מגיע עם דיסק 7200. האם הוא יסחוב סביבות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס (לא בתור מחשב ראשי) מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
הי מעולם לא התעסקתי בזה - ולא ממש נכנסתי למאמרי האוברקלוקינג - ועד כמה שאני יודע אין אפשרות לזה בניידים. אז אני לא מבין: במחשב http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11244 לזיכרון מהירות 677 FSB של 1066 ומהירות המעבד 2GH עם מכפלה של 7.5 כלאמר תדר בסיס 266 - (נכון?) לעומת זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11414 זיברון במהירות 800, FSB של 1066 ומהירות מעבד 2.26 עם מכפלה של 8.5 כלאמר תדר בסיס זהה 266 (- שוב, נכון? ???). האם הדל פשוט בא אם זיכרון מהיר באופן מיותר? האם בלנובו מהירות הזיכרון תגביל במשהו? האם הכל חסר משמעות/חשיבות? תודה, יאיר
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש בפורום, התרשמתי לטובה מהמקצועיות שמפגינים פה חברי הפורום בכל הנוגע להרכבת מפרטי מחשב. הייתי רוצה לשמוע כמה חוות דעת על המפרט שאני אתן פה, אני מעוניין לרכוש מערכת מחשוב חדשה ואני דיי נעול על הרכיבים. המערכת מיועדת לאוברקלוק, ומשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות. אם למישהו יש עצה טובה יותר לגבי רכיב מסויים אני מעוניין לשמוע. תודה... מעבד : Intel Core I7 920 2.66ghz 8mb chache קירור למעבד : Thermalfight Ultra-120A 1366 לוח אם : DFI LANPARTY JR X58 T3eH6 זכרונות : OCZ Platinum Tri Channel Kit 3x2gb 1600MHZ CL7 כונן קשיח : Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SARA II 16MB Chach כ.מסך : BFG GeForce GTX 275 896MB ספק כח : Thetmaltake ToughPower 650W או SeaSonic Sil…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחשב שיתפוס מינימום מקום (לא נייד)לשימוש משרדי תמיכה בגרפיקה (פיקסה)אבל לא משחקים 3D
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהנטבוק הישן שלי נפח את נשמתו (Asus eeePC 1101HA) ונשבר לי מסך ה-Nexus 7, החלטתי לקנות מכשיר משולב שיכול להיות גם טאבלט וגם מחשב נייד, בסדר הזה. כטאבלט - בעיקר לצריכת מדיה כמו גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות, נטפליקס... חשוב שיהיה נוח יחסית לאחיזה מבלי להכביד במשך סרט שלם. כמחשב נייד - ישומש מדי פעם לגלישה באינטרנט, בניית מצגות, הקלדת מסמכים... לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - מעדיף סדר גודל של ~10 אינץ' לצורך נוחות אחיזה. אם המפרט שווה גודל יותר מסורבל - ניתן לשקול. תקציב עד 2,500 ש"ח, מסוגל גם להביא מחו"ל. מכירים מכשירים מומלצים? תודה, מדוקס.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. חשבתי כבר שהחלטתי אבל אז... אם אני אקח עכשיו מעבד 3000+ וניס האם בעוד חצי שנה/שנה הוא לא יהייה כבר מאוד ישן? האם עדיף עכשיו לקחת סאן דייגו 3700 או 4000 או אפילו dc ולצמצם נגיד בכרטיס מסך ובהמשך להחליף את הכרטיס מסך? ההבדל במחיר הוא כפול ואף יותר, וגומר לי שליש מהתקציב רק על המעבד אבל מצד שני אני צריך ורוצה מחשב לפחות לשלוש שנים עם שידרוגים מינימלים... ועוד דבר, אני מתכנן לקנות 1 g זיכרון והמליצו לי כאן לקנות סטיק אחד כדי להשאיר מקום לשידרוג אבל המליצו לי היום לקנות דווקא בשני סטיקים כי הלוחות החדשים יודעים לעבוד עם שני סטיקים במקביל וכך הם מהירים יותר...נכון? לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-