עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. משחקים כגון SIMS , SPORE וכו'. לא כולל ציוד היקפי מלבד כרטיס רשת אלחוטי חריגה עד 200ש"ח (עדיף שלא...) כמו כן אופציה למסך 19" באיזור 800-950 ש"ח - אולי ירכש בנפרד. תודה

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by tomermu,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? - התקציב הינו 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית , סימולטור טיסה של מיקרוספוט , סרטים לעיתים רחוקות , אימיול , עריכת וידאו ביוליד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:, כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למארז לא גדול במיוחד. משהו כמו המארזים הנחמדים של HP לא בגודל …

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Wingedbull,

אני גם מעוניין בלקנות בחנות באיזור השרון, הרצליה\רעננה\כפ"ס עד 4500, חזק ואמין, למשחקים ועבודות, עם מנוע גרפי טוב, מארז סוס ושקט, עובד כמו שצריך.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by Pols3n,

לפני שאתחיל בשאלה חשוב לציין שעיינתי בפורום, עם זאת לא הצלחתי לגבש עמדה בעניין הקנייה. בימים הקרובים אלך לקנות מחשב נייד לצרכים של DBA (SQL), צפיית סרטים באיכות גבוהה, לימודים ועם זאת לשמור את האופציה למשחקים חדשים (פחות או יותר) באיכות בינונית (עד כה שמתי עין על nvidia 940m, שלא שמעתי ביקורות יותר מידי טובות עליו). חשוב לי שהמעבד יהיה i7 עם זכרון של 8gb לפחות. לא הבנתי לחלוטין אם כדאי לקחת כונן היברדי של ssd בנפח 8gb והאם זה בכלל קריטי בגדלים האלה. התקציב נע בין 3500 עד 4500. חשוב לציין שאני לא צריך כרטיס מסך חזק מאוד. עד כה נסגרתי על 15 lenovo yoga 500 אשר פחות יותר עומד בסטנדרטים, למרות שהמחלוקת האם לקחת מסך טאץ', מעלה משמעותית את המחיר ואפשר אול…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. שלום חברים , נא עזרתכם. מעוניין לרכוש מחשב שכרגע אערוך בו בתוכנת PINNACLE 12 ולאחר מכן אשקול מעבר לתוכנה רצינית יותר. אני גר באיזור הדרום כך שמבחינתי החנויות הרצויות הם אייבורי ו KSP (אפילו באילת). ניתן לחסוך או אפילו לחרוג במידת הצורך.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. הנה מפרט שבניתי מ TMS חנות שאני מעדיף אותה אלא אם יש לכם משהו אחר מומלץ יותר זהו המפרט הכי חסכוני שיכולתי לבחור בו אז ככה כמה דברים שהם חייבים להופיע -I52300 i5 2500 מעבד 4 ליבות חובה 4 גיגה זיכרון HDMI+ DVI הארד דיסק מינימום 500 GB לוח H שיכול לנצל את ליבת הגרפיקה של המעבד בקשר לספק מצידי שיהיה הכי ג'נרי שיש כי אין כוונה להוסיף כרטיס גרפי בנפרד(אולי בעוד חצי שנה-שנה) וגם אם כן 400 וואט זה מעל ומעבר האם הGPU המובנה יוכל להריץ FIFA ב 1650-1080? לפחות בהגדרות ביניניות חיפשתי גם מארז יפה לסלון שוכב או קוביה במחיר הכי זול אבל רובם באים עם ספקי 300 וואט מעט מאוד מאווררים ולא מאפשרים להתקין כרטיס גרפי יעודי בעתיד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה וה…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by reiematza,

למחשב היהשן שלי בן שנה וחצי היתקלקל המעבד והיתברר שיש עליו אחריות במשך שנה אז אני ואבא שלי היחלטנו ליקנות מחשב חדש אבל לא יקר(2000 שקל בערך) ולכניס כמה שיותר חלקים מהמחשב הישן ושנוחל להחזיק אותו כמה שיותר זמן המיפרט של המחשב הישן שלי: לוח אם:asus P4P800SE זיכרונות :2*mb256 ddr דיסק קשיח:GB 120 SATA1 צורב:DVD x 16 nec כרטיס מסח:GeForce 6600GT 128 AGP תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by intel suck,

אהמ אני צריך המלצה למחשב נייד למטרות לימודיות בעיקר (JAVA ושפות תיכנות שונות) וגם קצת מוזיקה סרטים אינטרנט וכאלה תודה יום טוב

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  9. אהלן, אני מברר לגבי קניית מחשב, כשהצרכים שלי דיי רציניים. אני עובד עם תוכנות כבדות, הרבה פעמים כמה במקביל, ביניהן פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס - בעתיד גם מאיה, 3DSMAX. אני עובד ברזולוציות גבוהות מאוד, הרבה פעמים עם קבצי וידאו בFHD - וצריך לערוך אותם. אני מחפש מחשב בתקציב של 6000 עד 7000 שקלים, עדיף לא לחרוג. 6000 זה סוג של גבול, כשאם צריך לחרוג, אז עולים לכיוון ה7000. הדגש צריך להיות מן הסתם על כוח עיבוד וזכרון, כשכרטיס גראפי הוא חשוב אבל הוא בא בחשיבות שניה אחרי המעבד והזכרונות. בגדול אני חשבתי על כמה רכיבי מפתח ורציתי לדעת מה הדיעה הרווחת כאן. בתור לוח - P6T DELUXE V2 מעבד - I7 מהנמוכים יותר, למרות שאני רוצה מהגבוהים, אבל הם יקרים בטירוף. חשבתי על I5, אבל הם חלשים יותר,…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה רק ללוח אם ומעבד. השימושים למחשב יהיו אינטרנט,שירים,סרטים בלי משחקים ... לפחות לא כבדים. התקציב הוא 1700 לוח אם עם כ.מסך מובנה ומעבד Dual Core .... בתקציב הזה נכנס רק ה-805 חשבתי על המפרט הבא ASUS P5LD2-VM (945) (תומך ב-Core 2 Duo) . מישהו יודע כמה זיכרון יש לכרטיס מסך המובנה ? Pentium D 805 התקציב הוא עד 1700 , לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. מעבד Dual Core . יש למישהו הצעות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

לאחי הקטן יש מחשב 478 ולדעתי זה זמן טוב לשדרג אותו טיפה כדי שיוכל לעבוד קצת טוב יותר. לוח אם Albatron PX865PE Pro V2.0 כרטיס מסך LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB זיכרון Kingston DDR 400MHz CL3 512MB X2 ספק כח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  12. ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  13. Started by wowohw,

מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Corsair VX Series 450W PSU ¤423 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤305 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3024 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2933.28 הולך להתחבר אליו כ.מסך evga 8800gt 512mb superclocked הולכת לפעול עליו ויסטה 64 ביט מקורית הולך לשמש למסך 22 אינץ אבל הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים בינוניים כמו קאונטר סטרייק…

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by Ramax,

זקוק למחשב לצורך משחקים, שיהיה מסוגל להריץ משחקים כבדים .. תקציב מקסימלי 6000 שקל. מעוניין גם במארז יפה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. שלום,אני מעוניין במחשב שישמש לי למשחקים(שיעברו בצורה חלקה) ושאר הצרכים הבסיסיים. מתוכנן OC בעתיד מערכת הפעלה vista(שיעבוד בצורה חלקה) וזיכרון שיספיק לתוכנת ההפעלה ולמשחקים. תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by XD-DRAGON,

היי, רציתי לקבל המלצות לדגם של מחשב נייד. צרכים: עבודה שוטפת בלי בעיות באופיס(ווארד, אקסל, פאוורפוינט). אינטרנט. משחקים קלים מאוד (משחקים של לפני 3-4 שנים). איסיקיו/מסנג'ר/אי-מייל. תומך באינטרנט אל חוטי. חשוב מאוד: המחשב יעבוד באופן חלק במצב בו האופיס פתוח ואיתו גם 6-8 חלונות של אקספלורר. חובה: מותג. חובה: אחריות (עדיף ליותר משנה...). חובה: יד ראשונה. תקציב: עד 3500 ש"ח. תודה לכל העוזרים למיניהם .

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by M-a-T-a-N,

קיבלתי היום הצעת מחיר למפרט הזה אחרי ים בלאגן וכבר שנה אני מנסה לקנות מחשב ואמרו לי לחכות לקונרו אז היום עשיתי צעד משמעותי רק צריך לקחת והכל טוב דיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MB מאוורר למעבד - THERMALTAKE BigTyphoon ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER סה"כ: 3500 איך ? שאר הדברים יבואו אחר כך בעוד קומבינה איכשהו

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by OMRI2010,

מעבד: AMD ATHLON 64 4450e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADH4450DOBOX - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤289 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 1GB GDDR3 - OC EDITION : GC-XHD485XPG3-F3A - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤961 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤120 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤416 מארז: COOLERMASTER ELITE 340 : RC-340-KKN1-GP w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤187 ספק כ…

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by ELDAN RENT A CAR,

לוח אם ASUS G31 - עלות 250 ש"ח זיכרון SAMSUNG DDR2 800 2GB - עלות 80 כפול 2 סטיקים = 160 ש"ח ספק כח TT-W0165 - עלות 180 ש"ח ------------------------------------------- סה"כ : 590 ש"ח כדי לחסוך בהוצאה של מעבד E5200 אני אשתמש ב P4 630 הלוח תומך בו במידה ואני אחליט לקחת E5200 התוספת תהיה 375 ש"ח אבל רוב הסיכויים שאני אשאר עם המעבד הזה .. הוא לא רע בכלל נותן 47 שניות ב PI ... הייתי אצל חבר ויש לו AMD כפול ליבה AM2 והוא נותן 45 שניות ושלי זה חד ליבה . 590 + 375 = 965 ש"ח . משלוח - 45 ש"ח UPS נ.ב. הלוח תומך ב P4 ובזכרונות 800DDR2 הקטע שאני לא מבין איך מעבד כל כך ישן שבמקור עובד עם זכרונות DDR יכול לעבוד מול DDR2800 למרות שהלוח כן תומך קצת מוזר לי

20. אתמול המחשב הנייח שלי נשרף (נשרף = עלה בלהבות.. אין לי מושג איך זה קרה.. זה התחיל מהכבל מתח SATA של ההארדיסק) אלו החלקים שהוצאתי מהמחשב ועובדים תקין כונן קשיח WD SATA2 160GB 7200RPM כונן קשיח (של המחשב הנייד) WD SATA2 160GB 5400RPM 2.5 INCH זיכרון CEON 1GB DDR2 800MHZ יש לי שני זכרונות כאלה... ככה שביחד זה 2GB צורב DVD LG X22 IDE אז השאלות שלי כאלה איזה מעבד כדאי לי להתאים לחומרה הזאת? (ברור לי שזה משהו במהירות רצפה) העניין הוא שאני ממש מגורד בכסף... ואני מחפש מחשב שסך הכל יעבוד.. לא יותר מזה.. (אינטרנט פייסבוק כאלה) מה אתם ממליצים לי לעשות עם החלקים האלה, ואיזה מעבד להתאים להם?

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  21. שלום לכולם. עם השנים בניתי לי מחשב חביב שסוחב את רוב המשחקים בכיף. האמת לא השקעתי מחשבה ותכנון יותר מידי וכל פעם שידרגתי רכיב אחר לפי מה שבא ליד. כיום התחלתי לעסוק בעיצוב גרפי באופן אינטסיבי והייתי רוצה לשפר את הביצועים. אם לא ברור אני גם חובב משחקים רציני מה שאומר שהדרישות שלי הן גבוהות. המפרט שלי כיום הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool 775, 450W לוח אם MSI 945PL NEO כרטיס מסך Nvidia 9600GT 512 מעבד פנטיום 4 - 3GH זכרון פנימי 2M כוננים: 640GB ,500GB , 250 GB כרטיס קול של creative live 5.1 צורב DVDX20 אני עובד על win xp 32 (אין לי בעיה לעבור לוויסטה למרות שלהבנתי זה לא מומלץ). הייתי רוצה להשקיע סכום של כ2000 - 2500 ש"ח ולשדרג את המערכת (סביר להניח לוח אם ומעבד) ואם אפ…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  22. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by shlomil,

שלום אני רוצה לקנות לפטופ שאמור לשמש כמחשב בייתי לכל דבר לאנגליה. ראשית אני צריך שזה יהיה לפטופ עם אחריות בינלאומית כדוגמת IBN שהמליצו לי ובנוסף שיהיה לא כרטיס רשת אלחוטית . עד עכשיו המליצו לי על דגם של HP 2151 ואז התברר לי שאין לו אחריות בחו"ל (בינלאומית) ואח"כ המליצו לי על IBM דגם UROJ8IM שנראה לי בסדר גמור אני לא מתכנן להריץ על המחשב תוכנות כבדות או משהו דומה, בנוסף אני רוצה שכל התוכנות יבוא כבר עליו בלי כאבי ראש של התקנות וכאלה, אין לי הרבה מושג בלפטופים ואשמח לקבל כל חוות דעת בקיצר אני מחפש מחשב טוב אמין ובסכום של עד 6500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  24. שלום לכולם, בהתאם להערה שקיבלתי אני מעדכנת את הצרכים שלי מהמחשב. אני מעוניינת בגלישה מהירה באינטרנט ושניתן יהיה לעבוד על מספר יישומים במקביל (דפדפן, מעבד תמלילים, צפייה בסרט). מאחר ואני מורידה הרבה מהאינטרנט אני צריכה שטח איחסון גדול. אני לא מקצועית אבל אוהבת להשתעשע עם תוכנות עריכת תמונות וכד' ולהוריד תוכנות למחשב. המחשב יהיה ממוקם בחדר השינה ולכן חשוב לי שיהיה שקט. אני מצרפת מפרטים שקבלתי כהצעות משני גורמים- האם תוכלו לחוות דעתכם האם המפרטים הללו סברים מבחינת פירוט הריכיבים ותימחור שלהם? האם יש עוד דברים שכדאי לי לשאול עליהם? מי נראה לכם יותר כדאי ? תודה לכולם דנה הצעה מגורם 1: לוח אם איכותי Intel G31 Chipset מתוצרת Gigabyte מעבד פנטיום ליבה כפולה מדגם Intel Core 2 Duo…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  25. אחותי כל הזמן על קו ת"א ניו-יורק ומחפשת מחשב נייד איכותי עבור שימושים לסטודנטית טרייה וצפייה בסרטים . היא קונה אותו בארה"ב, איזה דגם הכי מומלץ. נראה לי 13.3 או 14 הכי יתאים בתודה, עומר. תקציב פתוח.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.