עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Asaflaza,

היי, כמה להערכתכם אמור לעלות השדרוג הבא? מדובר על מחשב נייח 1. התקנת הארד דיסק SSD במקום כונן ה-C שיש כרגע במחשב, התקנת WINDOWS 10 על ה-SSD 2. הרחבת זיכרון מ-8 ג'יגה ל-32 ג'יגה בנוסף אם יש המלצות על טכנאי שיכול לבצע את זה אשמח לשמוע תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by cupidil,

הי, אני מחפש שני מחשבים ניידים לבנות שלי, בגיל תיכון. המחשבים ישמשו ללימודים, גלישה ומשחקים. לא משחקים כבדים. רוב הזמן המחשבים יהיו בבית ומדי פעם ישתמשו בחוץ. מסך 14-15" . קל משקל - חשוב סוללה בינונית 256 SSD מחשב מחברה אמינה (שלא אצטרך לטפל בבעיות כל הזמן...) מחשב שישמש אותן כמה שנים. עמידות - עדיף מחשב שלא יתרסק ממכה קטנה. הטלפונים הניידים שלהן כוללים מסך סדוק... תקציב - 2.5K לכל מחשב תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rinatba,

שלום, מחפשת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי - אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים מידי פעם (שתהיה אופציה לחבר כבל HDMI למסך הטלוויזיה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by aboren,

זו בקשה של חבר. שלחתי לו את השאלון ואלו התשובות. אשמח לעזרה בבנית מפרט בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל אני מניח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהחלט לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל אלו (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה), בנוסף, בתיאוריה, ישמש כמחשב אולפני בשימוש בכרטיס קול חיצוני. אם אתפרנס מעבודה מהסוג הזה לאורך השירות הצבאי שלי (כנראה לצד SEO), הוא יהיה בעבודה באופן יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סיבליוס -כל יום, כתיבת מוזיקה.קיובייס- הקלטה ו…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by ahinazar,

* מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI חשוב!!!. * כונן אופטי: לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM: : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך: כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת.* מעבד : אין העדפה לחברה. תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  6. Started by adam777,

שלום לכולם, לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב הנ"ל ומכיוון שראיתי שהעניין עולה פה מדי פעם (כולל אצלי בזמנו) חשבתי לרשום על חוויות השימוש שלי מהמסך הזה, לטובת הפעם הבאה שמישהו ישאל לגביו, כי מדובר בסה"כ בעוף די חריג בנוף מסכי ה-15.6". לפני הכל, חשוב להבין שמדובר בסופו של דבר בטעם אישי ככה שיכול להיות שאנשים אחרים לחלוטין לא יסכימו איתי. ברשותכם אני אתחיל דווקא בשורה התחתונה והיא שהמסך הזה מאוד מאוד מומלץ, בעיקר בהשוואה למסך השני שאפשר להשיג עם הדגם הזה בארץ ברזולוציה סטנדרטית של 1366x768. המחשב נרכש ללא מערכת הפעלה והותקנה עליו גרסת הRTM של Windows 7, לאחר הכניסה הראשונה למערכת התגובה הראשונה היא "היי, זה לא קטן כמו שחשבתי שזה יהיה", מסתבר שכברירת מחדל מערכת ההפעלה בחרה בג…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  7. היי אני מעוניינת במחשב נוסף(וזול) וזקוקה לעזרתכם אני מעוניינת במחשב פשוט שישמש אותי בעיקר להורדת התמונות לתוכו (אני צלמת לפרנסתי) עבודה על התמו' בשלוש תוכנות עיקריות ACDSee DXO ו- P.S המחשב גם יהיה מיועד להראות עבודות ללקוחות (כולל עבודות וידאו) המחשב לא ישמש לעריכת וידאו למה אני צריכה לשים לב(כדי לשדרג בעתיד)? מה חשוב ומה שולי(כרטיס מסך-מובנה או לא? וכד')? נפחי הזיכרון ועוד מאחר ואין לי הבנה בנושא אני עלולה להיתפס לדברים שוליים שהמוכר עשוי להמליץ לי ובכך לייקר את הקנייה ללא שום תועלת פרקטית עבורי אך אם תאירו את עיניי אז אוכל להתמקד בדברים החשובים שיהיו נכונים וחכמים בקנייה זו שוב אזכיר לכם כי זה מחשב שני ואני מעוניית להשקיע מינימום מבחינת שקלים תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by HAIM1979,

טוב, אז יש תקציב מהבוס של 6.5K מחשב/שרת/סוס עבודה. שיהיה מהיר בטירוף ללא OC must= 2 דיסקים של טרה זכרונות מהירים וכרטיס מסך HD - לא למשחקים גרפיים כבדים. מארז שיהיה יפיוף ומהמם ככל שניתן כמובן שיהיה מבוסס על ה I7

9. אפשר לחרוג ב100 ש"ח לא יותר מיזה אין לי כסף המשחק "הכי כבד" שיהיה במחשב זה אולי גם זה לא בטוח FIFA הרזולוציה היא 1280X720 תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. Started by Yotii,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב שישמש אותי לצורכי לימודים, גלישה, סרטים וגם משחק אחד או שניים (לא משהו כבד). התקציב שלי הוא 2000+- ( אפשרות חריגה של 200 ש"ח) עדיף ללא מערכת הפעלה תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  11. Started by Rom Torgeman,

בוקר טוב לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בלא מעט כסף ואני שומע הרבה רחשים מסביב שהיום כדאי לעבוד עם כרטיס ומעבד של AMD ולא של INTEL\NVIDIA, זה נכון ? אם כן , מישהו יכול להסביר למה ? אני רגיל שאינטל ונבידיה הם ספינות הדגל . תודה רבה

12. צריך בבקשה עזרה בהרכבת מפרט אבל רק של מעבד (AMD אטלון או אינטל פנטיום , לא סוגים אחרים) , לוח אם , זיכרון , צורב DVD , מארז וכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל בכל זאת שהכרטיס מסך לא יהיה ממש חלש. ועם TV IN\OUT. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  13. Started by צבי ישראל בן דוד,

אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש בעיקר לתכנות, אבל גם למידול תלת מימד בblender 3D כתחביב. התקציב קצת מצומצם בשביל תלת, אבל אני אסתדר עם מה שהוא יוכל לתת לי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000₪, לא כל כך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי יהיה תכנות ותלת מימד בblender 3D כתחביב 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …

14. Started by omerba,

חבר שלי רוצה לקנות נייד עד 2300$ מארה"ב (רצוי מאד מחברה עם אחריות בינלאומית כמו DELL) חשוב לו שהמעבד יהיה DUO, ושהארד דיסק יהיה 7200RPM (לחילופין 2GB זיכרון) עם מישהו יוכל לעזור לו אז תודה...

15. קודם כל אני רוצה לציין שאני מאד נהנה להשתתף, באופן פאסיבי, בחודשים האחרונים בקריאה וניסיון להבין את כל ה BUZZ שרוחש כאן למרבית השאלות הצלחתי לקבל תשובה אבל לצורך אחד שלי לא הצלחתי לקבל מענה וזה מקום פיזי שבו אני יכול לרכוש את המפרטים המאד מעניינים שממליצים פה עליהם ולכן עשיתי מעשה ופניתי לחנות מחשבים באזור המרכז בדרישות הבאות 1. אני צריך מחשב חזק לסרטים וגלישה בלבד 2. מיועד לפחות לשלוש שנים הבאות 3. בלי OC 4. ביקשתי שהמחשב יהיה שקט ברמה 7/10 5. אני מבקש לרכוש מסך 24" FHD וזו ההמלצה שלו - מה דעתכם על המפרט הזה: Intel Q8300 (Quad Core) GIGABYTE EP41 (Motherboard) 9600GT 1GB (Graphics card) 2GB Dual channel 800MHZ FSB Case + 500W Power supply unit (WinHec) Optical DVD-RAM 21…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיישמש אותי ללימודים (תכנות VISAUL STUDIO ) ,הקרנת סרטים בסלון (על LCD) - MEDIA CENTER וגלישה באינטרנט התקציב - עד 6000 ש"ח . קצת דחוף לי תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. Started by wwwwww,

מה התקציב המקסימלי?התקציב המקסימלי הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני מתכוון לקנות מערכת הפעלה ווינדוס 7 החדש כלומר יחד איתו 2000 שקל במידת הצורך, ניתן לחרוג ב300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב: צורכי לימודים: אופיס , אינטרנט וסרטים שאני נוטה להוריד אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. השקט די חשוב, שיהיה משהו נורמאלי בעניין הזה לשאלתכם, לא יודע מה זה אוברקלוק. מתכוון לקנות את המחשב מאייבורי כיוון שהחנות ליד ביתי. אין בקשות מיוחדות, חשוב מהירות ואמינות. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אין לי מושג. הערה: מעדיף לא להסתבך, כלומר לקחת מפרט שהם מפרסמים כמו זה בלינק הבא ואז תאמרו לי בבקשה מה כדאי לי לשנות במפרט בסדר גודל של עד 300ש…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. Started by Idanp,

היי, מעוניין לשדרג את המערכת, החלפתי כרטיס לא מזמן ל 4070 אז לא צריך אשמח להצעות, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k, אפשר לחרוג אם משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

19. Started by redead,

אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - ‎Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - ‎Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך ‎Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated

20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח. עדיף שללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

21. שלום אני צריך מפרט בסביבות ה 3 אלף שקל בלי מסך, המחשב ישמש בעיקר לתוכנות ,סרטי HD וקצת משחקים. לגבי ה OVER CLOCK קראתי מזה אבל עדיין לא הצלחתי כל כך להבין אז ככה שאני לא יכול להגיד אם אני צריך את המעבד עם זה או בלי זה. אם יש צורך אפשר לחרוג מה 3000. (מעדיף מעבד אינטל) - כי אני חושב שהם יותר כדאיים, אבל אם לא נראה לכם אני ישמח לקבל את עצתכם תודה רבה ושבת שלום לכם.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללות מקוריות (דגם AS10D31 וכו') עם נתונים של 10.8V, 11.1V , 11.3V ועם 4.4Ah , 4.15Ah , 4.3Ah זה משנה הנתונים הללו? מבחינת גודל פיזי, יש התאמה. קישור לסוללות שמעוניין לרכוש. אשמח שתרשמו לי איזה קישור עם סוללה הכי מתאים לקנות. 1. http://www.ebay.com/itm/161540514699?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2. http://www.ebay.com/itm/New-6Cell-Original-Battery-For-ACER-Aspire-7750ZG-AS5741-AS5741G-AS10D41-AS10D51/351285…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 : GV-RX385256H - RETAIL ¤798 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤341 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤265 מארז: COMPUCASE 6A19 + HEC 400TRT ¤369 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 סה"כ 3500 שח ]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  24. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. משקל 815 גרם בלבד, SSD בנפח מכובד, מעבד ULV כפול ליבה עדכני עם ליבה גרפית מתקדמת, קישוריות מקסימלית ושני מסכי מולטי-טאצ' ברזולוציית 1024X600 כל אחד. והסקירות הראשוניות: http://www.slashgear.com/toshiba-libretto-w100-hands-on-video-2190636/ http://www.engadget.com/2010/06/21/toshiba-libretto-w100-resurrects-the-classic-umpc-brand-with-dua/ ההשקה בסביבות אוגוסט במחיר של כ~1100$ בתפוצה מצומצמת (לא מיועד ליצור המוני ככל הנראה). נתונים טכניים: רק לא הצלחתי לברר איך מחברים אותו למסך חיצוני. בטח עם מתאם כמו של ה-iPAD או משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.