עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב כולל הכל מקלדת עכבר מסך במחיר הכי זול שאפשר. אני לא מצפה שזה יהיה טוב מדי, השימוש היחידי כרגע זה אינטרנט ואופיס. אני רוצה שהוא יהיה אמין ויוכל להריץ וינדואוס 7.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  2. Started by חובב,

מחפש לקנות מחשב נייד: שימושים : תיכנות ,ממש מעט משחקים, ושיהיה משתלם מבחינת מחיר מול ביצועים לאורך זמן. התקציב: 3000 שקל בארץ יש מצב ליבא מחול עד 800 דולר(כמובן שיהיה גם אחריות בין לאומית). אין העדפה לחברה או דגם. אשמח להצעות!

3. שלום לכולם, לא מזמן ביקשתי מפרט למחשב טוב לעבודה גרפית וקצת משחקים חדשים וקיבלתי מפרט יפה. הסתכלתי קצת באינטרנט, קראתי ביקורות על חלקים וכו' והרכבתי לעצמי מפרט שנראה לי נחמד אם כי יותר יקר. אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: הצרכים שלי הם מחשב לעבודה גרפית בתלת מימד ודו מימד בתוכנות מאיה, מאקס, פוטשופ וכו' וגם קצת משחקים כמו שכתבתי למעלה. אני לא צריך שום ציוד היקפי ו/או מסך. התקציב הוא באיזור המפרט שבניתי אבל אם ניתן/כדאי לרדת אשמח. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 690 690 1 מארז ללא ספק Hiper Osiris HTC-1K514-A2 1,579 1,579 1 מעבד Intel Core i7-920 Box i7-920 774 774 1 זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600MHz CL 9-9-9-24 XMS C6G1600C9 1,282 641 2…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  4. Started by royy14,

שלום אני צריך מפרט למחשב ב3500 שכולל מסך(לא דק) מקלדת ועכבר אם אפשר מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. שלום אנשים, אני צריך עצה בנושא הנ"ל. ידידה שלי רוצה נייד והציעו לה את השניים הנ"ל: Lenovo IdeaPad G560 M274NIV Fujitsu LifeBook AH530-12 למעט העובדה שזה KSP, מה יהיה מומלץ והאם יש אופציה טובה יותר? אני לא יודע איך FUJITSU אבל על הנייר המפרט יותר טוב והמחיר יותר גבוה ויכול להיות שבמחיר הזה עדיף משהו אחר בכלל. אודה על תשובתכם המהירה - היא צריכה לרכוש כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  6. ישנם דגמים שפשוט מגיעים בלי מערכת הפעלה בתור ברירת מחדל ומציעים אופציות משתלמות (למשל LG RD510-S.AD35E, שמציע גם שנתיים אחריות וגם מעבד וכרטיס מסך חזקים במחיר משתלם יחסית של 5000 ש"ח)- אני מניח שלחומרה של ניידים יש דרייברים ייעודיים, ועל אף העובדה שניתן למצוא אותם באתר החברה, האם הדבר מקשה בנושא תאימות, או בנושאים כמו התקנת SATA, או שהתקנת מע' הפעלה בניידים היא זהה לנייחים? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by THE-MASTER,

מעוניין במחשב של 2500 שקל כולל מסך וכולל כל שאר הרכיבים. המחשב ישמש לעבודות כמו וורד ראיית סרטים וכיוצא בזה.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  8. מחשב עד 6K כמו בכותרת חשוב מאוד מסך קטן מ15" והרבה מקום אחסון (לפחות 100GB) חוץ מיזה כמה שיותר טוב 802.11- כמובן ועדיף CORE 2 עשיתי חיפושים בפורום אבל לא מצאתי משו מתאים לי תודה מראש....

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. Started by Idanp,

http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=534 כמה אפשר למכור אותו יד 2 אם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  10. שלום, אשתדל כמה שיותר להיצמד לחוקים בנושא הראשי, אם יהיו חסרים פרטים אני מתנצל מראש ואשמח אם יעירו לי על כך. אני מחפש מחשב בשביל אמא שלי, היא מתקשה מאוד בסחיבת חפצים כבדים והיא נמצאת כל הזמן בתנועה ממקום למקום במסגרת העבודה שלה. השנה היא אפילו תטוס בתדירות יחסית גבוהה. לכן הוחלט שנחפש לה מחשב נייד עם עדיפות עליונה ביותר למחשבי אולטרבוק עם משקל מקסימלי של עד 1.5 ק"ג. למחשב יש שימושים פשוטים: אינטרנט, סרטים באיכות FHD, והרבה מאוד פאוורפויינט. היא בנוסף מעבירה המון מצגות בתחום הרפואה אז היא גם מחברת את המחשב הנייד הנוכחי למקרנים ומציגה מצגות מאוד מורכבות. אני יודע שלמחשבי אולטרה בוק אין יציאת DVI, אז לא חובה לחפש מחשב שיהיה נוח לעבוד איתו עם מקרנים. בגלל זה יש כיום את אכס…

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  11. האסוס הזה הדל הזה הלנובו הזה ההתלבטות היא בעיקר בין האסוס לדל (לשניהם 16GB ram לעומת ה8 של הלנובו + קראתי שהלנובו מתחמם קצת ועלול לעשות בעיות), אבל בכל זאת שמתי את הלנובו. הייתי שמח לדעת בעיקר מי יותר אמין, עדיף מנסיון אישי או מנסיון של חבר, ואם יש עוד נושאים חשובים (אחריות יבואן?) אז גם עליהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. שלום מצאתי את המחשב הזה : שקל Dell Vostro 5568 , 2790 רציתי לדעת אם אתם יודעים על איזושהי סיבה לא לקנות אותו למרות שהוא במפרט ובסכום שחיפשתי, או אם אתם מכירים משהו עם מפרט דומה בפחות כסף. בגדול חשוב לי ה8 gb ram ,מעבד כזה או טוב יותר, 1 טרה או יותר , והשימושים יהיו בעיקר אינטרנט ,אופיס וסרטים. אני יודע שבשיל השימושים שלי אפשר גם מפרט נמוך יותר אבל אני רוצה שיהיו אופציות לשימושים אחרים אם אני אצטרך. תודה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  13. ובכן אני מעוניין לקנות "מחשב" חדש, ורשמתי "מחשב" כיוון שאת הספק וכרטיס המסך כבר יש לי ואין צורך להחליפם לעת עתה. יש לציין כי אני לא מתכוון לבצע OC לבינתיים. כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5970 2GB ספק: CoolerMaster Silent Pro M700 700W צורב DVD: שקר כלשהו, לא באמת קריטי. שאר המפרט עליו חשבתי(וכאן קצת נכנסתי לבלבול בגלל כל עניין הזיכרון): מעבד: i5 2500k(לפי מה שאני מבין, אין טעם לקחת את ה i7 2600k שהרי ההבדל הוא מינורי אך המחיר לא). לוח אם: Asus P8P67 Pro(בעת שהם יטפלו במלאי הבעייתי כמובן). זיכרון: DDR3 1600Mhz Corsair Dominator GT Dual Channel CL7 2x2GB בעיקר בגלל ה Latency שלו 7-7-7-20 HDD: חשבתי על Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III של WD. קירור למעבד: …

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  14. שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  16. היי, יש לי כרטיס מסך חדש Geforce 7900gt pci-express, והלוח הנוכחי שלי הוא AGP... אז אני רוצה לעשות כמה שינויים במחשב ולהפוך אותו למחשב משחקים, ובאותה הזדמנות שאני נפטר מהחלקים הישנים לבנות מהם מחשב נחמד לאמא שלי לצרכי אינטרנט OFFICE וכו'. המפרט הנוכחי שלי הוא - AMD 1700+ EPOX 8RDA+ 512 GENERIC RAM 400MHZ RADEON 9550 128MB WD 80GB 8MB IDE אני יעביר אותו לאמא ויקנה לה מסך LCD באיזור ה-1000, מקלדת עכבר מארז ספק וכו'. ויהיה לה מחשב אינטרנט/אופיס. אצלי יש כבר GeForce 7900GT CO 256MB, משמע שאני צריך : מעבד - רצוי AMD לפי התקציב לא? לוח - PCI-EXPRESS זכרון - 512/1024MB HD - 160GB יחד עם המסך LCD אסור לעבור את ה-3000... אני אשמח אם תוכלו להציג לי מס' אפשרויות כש…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. Started by FilmsAngel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 apb כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366-778 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by Rom Weiss,

שלום לכולם, מחפש כרגע לקנות מחשב ללא כרטיס מסך וללא מסך. התקציב 4000 שח הכי הרבה. אני מתעסק בעיקר עם תוכנות ולכן מחפש i7 , 500 GB SSD וכו'. כרגע בדילמה על הלוח אם. אשמח לקבל הצעות ללוחות מומלצים שתומכים SATA 3 בתקציב עד 600 ש"ח ללוח אם. בנוסף, אשמח לקבל הצעות לכרטיס זיכרון 16 GB בתקציב עד 450 שח תודה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  19. Started by idani1983,

ראיתי את המפרט הבא : http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7438775&type=product&productCategoryId=cat01172&id=1124431830627 האם הוא שווה את המחיר $799 כמובן שאני אוסיף כרטיס מסך אחרי זה אבל האם כמו שהוא כרגע הוא שווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  20. Started by abaganuv,

הראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8318 השני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 רק אני לא יודע אם יש בהם מצלמה מובנית כי אני רוצה שיהיה ואם יש דגם שאתם חושבים שהוא יותר מומלץ אז תמליצו לי רק בבקשה בלי חריגות כי גם ככה אני חורג כבר כמעט ב1000 שקל מהתקציב המקורי שלי בגדול המחשב הוא לאחותי שהיא סטודנטית שצריכה מחשב ללימודים ושימוש ביתי ושלא יאכזב שצריך תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לסטודנט לארכיטקטורה בתקציב של 5-6k (יש אפשרות למתוח את התקציב ב1000 ש"ח) המחשב צריך לשמש להרבה שנים ולכן אני מעדיף לרכוש מחשב יקר אמין וטוב מאשר להחליף מחשב כל שנתיים. דברים שחשובים במפרט: 1. כרטיס מסך לא OnBoard וטוב. 2. גודל מסך 13.3-14 אינץ (ללא מסך מגע). 4. עדיפות למחשב קל (נמצא על הגב כל היום). 3. יציאת USB3 אחת לפחות. 5. עדיפות למעבד מרובע ליבות (הרבה תוכנות שעובדות עם Multithreading) 6.יתרון - דיסק קשיח SSD 256GB (השאר יאוחסן על דיסק חיצוני) או שני כוננים (SSD128 + HDD320GB) 7.יתרון - תמיכה בתחנת עגינה (Docking Station). 8. יתרון - גם יציאת vga וגם יציאת HDMI. 9. לא מעוניין במחשבי Apple. כמובן שאם לדעתכם ישנם מחשבים שיותר מתאימי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב לכם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד שנה א' ! ( קולולולול ). המחשב ישמש אותי כאמור ללימודים בעיקר, אך גם למשחקים ( FPS בעיקר, לא בהכרח הגדרות גבוהות ) וכמובן לסרטים HD. אני משתמש "כבד" יחסית במחשב, ולכן למרות שהדרישות שלי לא בשמיים, אני משקיע יותר ממה שאני כנראה צריך בשביל שהמחשב יסחוב 4 שנים ושאני אהיה מבסוט (כמה שאפשר כמובן..) והרי התחזית: * גודל המסך? 14* משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הולך לשבת איתו בלימודים, כנראה שיהיה איפה לחבר אותו.. ככה שאין דרישה מיוחדת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, * בלוטות? עדיפות * גודל מינימלי של כונן קשיח? מהירות 7200 (נפח פחות חשוב, יש לי טרה חיצוני…

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 4000 שקל, לא מתאפשר חריגה...חשוב לציין שהמחיר הוא אחרי הורדת מעמ כי קונים באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בPHOTOSHOP \ LIGHTROOM CLASIC כתחביב, והתחברות למחשב מרחוק לעבודה כ4 פעמים בשבוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב אבל שלא ירעיש גם כמו טרקטור 6. …

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  24. Started by roeesnir,

ASUS K550C. ב- Boot Menu יש רק את הדיסק הקשיח, אפילו לא CD. גם ב-BIOS תחת BOOT כנ"ל. יש שם דבר שאף פעם לא ראיתי: Add New Boot Option. וכשנכנסים: יש שם אפשרות להגדיר Boot אבל אבל צריך להגדיר שם מערכת קבצים ו-Path. מה זה הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר א…

• 1 תגובה
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.