ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב עם מסך (מעדיף LCD) בעיקר למשחקים ולצפייה בסרטים תודה לכל העוזרים..
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, דרוש לי מפרט עד הסכום הנ"ל למען שימוש כשרת קבצים משרדי ביחד עם תחנת עבודה. על המחשב להריץ את כל התוכנות המגיעות בחבילת הOFFICE בנוסף על תוכנת ACCESS. השימוש שלו כשרת קבצים יבוא לידי ביטוי בכך שלכל לקוח תהיה תיקייה הניתן יהיה להגיע אליה דרך הרשומה של אותו לקוח בACCESS והיא תכיל מסמכים עליו. הוא ישרת 3 מחשבים נוספים + את עצמו, כולל עבודה מרחוק (דרך האינטרנט ולאו דווקא ברשת עצמה) ראיתי את המפרט כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502282.0 האם מתאים לביצוע העבודה, ואם לא - מדוע ומה יש לתקן? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מארזים Thermaltake Thermaltake M9 VI1000BWS ספקי כוח Thermaltake ToughPower W0103 600W PFC (24pin) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY - 1 Year Warranty none מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer חסר משהו? אפשר לשדרג דברים אחרים שלא יחרגו מהתקציב? אני צריך מחשב משחקים עד 3500 ש"ח, חזק ואמין. …
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אם כי רצוי קצת פחות ... הדרישות הן כאמור סטנדרטיות, כאשר משחקים לילדים כוללים גם סימס3 , שהבנתי שיש לו דרישו לא צנועות בכלל... אני חשבתי על משהוא כזה: לוח אם: GA-MA780G-UD3H מעבד : Phenom Tripple-Core 8450 (Socket AM2+) כרטיס מסך - אין לימושג. האם ה ATI HD3200 שיש בציפסט יסחוב משחקים נוסח סימס 3 ? או שממש רצוי כרטיס חיצוני , ואם כן - מה אפשר למצוא בסביבות ה 600 שח ? בנוסף יהיו 4 GB זיכרון, נסיון לספק כח ומארז איכותי ודיבר של חצי גיג'ה, אבל זה אני כבר אבחר מהמבחר של KSP לפי המלאי ... בתודה מראש להמלצות והארות ...
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7285 AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 2299.98 ¤ 1 2299.98 ¤ 1 5916 Zalman CNPS7700-AlCu Cooler for PIV/AMD 239.98 ¤ 1 239.98 ¤ 2 6965 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569.99 ¤ 1 569.99 ¤ 3 5932 Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard 860.00 ¤ 1 860 ¤ 4 1999 Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory 330.00 ¤ 2 660 ¤ 5 2447 Zalman ZM400A-APF Silent Power Supply 660.00 ¤ 1 660 ¤ 6 7289 Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ 1 2450 ¤ 7739.95 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 8 7739.95 ¤ מחשב למשחקים ורק למשחקים
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המעבד t5500 1.66Ghz (מעבד למחשב נייד) מבוסס על ליבת המרומום או על יונה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? >>>>> 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >>>>> לנסות לנצל הכל. ולחרוג עד 100-200 ש"ח בשביל הבדל ביצועים משמעותי (ולא, נגיד, בשביל מארז שחוסך 1 צלזיוס באוברקלוקינג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -ל…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, מעוניין לשדרג את המערכת, החלפתי כרטיס לא מזמן ל 4070 אז לא צריך אשמח להצעות, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k, אפשר לחרוג אם משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לשימושים של תוכנות פשוטות( כגון אופיס 2003) וסרטים . אני מעוניין במרפט שיתן את יחס הביצועים מחיר הטוב ביותר. החנות המיעודת רצוי שתהיה מאזור חיפה (פנדה אייבורי וכדומה...).
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלינו מחשב נייד ישן ששם הדגם אינו ידוע לי. הלייבלים היחידים שאני מוצא על המחשב הם Dell P52F על המחשב עצמו וM5Y1K על הסוללה. כרגע יש למחשב דיסק 1TB ישן ואני מעוניין לשדרג אותו לSSD בשביל להנות ממנו. אני חושש ללכת לחנות סתם ככה ולקנות SSD שיכול להיות ולא יהיה מתאים. האם תוכלו לעזור לי? אני משער שSSD של 240~ יהיה מושלם.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חבר טוב רוצה לקנות מחשב חדש ומוכן להשקיע עד 5500 ש"ח. הייתי בונה לו מפרט במידה והייתי מעודכן בקשר למצב הרכיבים בשוק הנוכחי, לצערי הצבא מונע ממני.. המפרט צריך לכלול: מחשב (ברור מאליו..), מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וגם הרכבה. המחשב הוא לצורך עבודה שוטפת ומשחקים קלים יחסית (pes, אסטרטגיה ודומיו) המפרט עצמו ייקנה בחברת "פנדה" ולכן אבקש שהמפרט יבנה שם. ד"א, החבר הלך לפנדה וביקש מהם מפרט. העניין הוא שלדעתי המפרט שהם נתנו לו בכלל לא מאוזן ואפשר באותו טווח מחיר להשיג מחשב הרבה יותר איכותי. דבר נוסף הוא שהחבר נעול על אינטל, לצערי התופעה הזאת עדיין לא נעלמה מהעולם... למיטב ידיעתי בטווח מחירים הזה AMD עדיפה ולכן אשמח אם תבנו מפרט intel based אבל גם המלצה ללוח/מעבד AMD. אני אנסה…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה, אנימצית לא תלת ומשחקי מחשב (אבל משחקים זה משני) התוכנות שבשימוש אצלי: After Effects, Zbrush, Flash, Premiere, Photoshop אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל התייעצתי עם חברים, מכרים ובניתי מפרט, שנראה לי טוב ובגבולות המחיר שאני מוכנה לשלם. הרבה מאוד דברים בחרתי בצורה רנדומאלית, על בסיס המחיר - ספק, מארז, קירור. אשמח לשמוע את דעתכם, האם אני בכיוון Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1396 Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪466 Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪440 GigaByte GeForce GTX660 OC 2GB GDDR5 192Bit DX11 2x…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי dell vostro 1320, מזה שנתיים. בזמן האחרון החל חימום יתר שמורגש משמאל לטאץ' פד, ברמות חזקות עד כדי הרגשת כאב ביד כמו כוויה, ואדמומיות. מאחר ומסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו, פניתי למעבדה בה יש לי אחריות. הם ביצעו ניקוי של המאוורר (ולמיטב ידיעתי לא ביצעו שום פעולה אחרת מלבד בדיקה כללית). לאחר שקיבלתי את המחשב חזרה, שימוש של 30 דקות בלבד בסביבה לא ממוזגת כבר הספיק כדי שהבעיה תחזור - ממש אי אפשר לגעת באיזור הזה. המחשב חזר למעבדה, שטענה שהחימום סביר גם לאחר הפעלה ממושכת ומכבידה, ושאין שום בעיה במחשב. התעקשתי והם שלחו למעבדה של דל - ולטענתם גם המעבדה של דל לא מצאה בעיה. למישהו יש עצה? האם יכול להיות שהם חוסכים עלי ולא רוצים לבצע החלפה של רכיבים יקרים? ואיזה רכיבים א…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי יוסי בבעלותי מחשב נייד toshiba satellite a305-6858 במחשב הנייד יש לי יציאת VGA ויציאת s-video אני מחבר כבל S-VIDEO > RCA לטלויזיה Toshiba CRT הכבל חובר כשהמחשב הנייד כבוי והערוץ בטלויזיה נמצא על ערוץ הכניסה שהכבל מחובר אליו במסך אני מקבל מסך כחול (no signal) בכל שינוי שאני מבצע במחשב FN+F5 אני מקבל שינוי במסך המחשב (שינוי רזולוציה) אך שום תזוזה מכיוון הטלויזיה חיפשתי בכל המחשב בהגדרות האפשריות ולא מצאתי זכר להגדרה של s-video אני אובד עצות כרגע כי לא הצלחתי גם למצוא לזה פתרון באינטרנט (חיפוש בגוגל) האם יש מישהו בעל ניסיון בתקלות מסוג זה עם פתרון? או אפילו מישהו עם פתרון יצירתי אני מוכן לנסות הכל כרגע תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד לאחותי במחיר של עד 3K. המחשב ישמש לשימושים ביתיים בלבד (אינטרנט, אופיס וקצת סרטים וסדרות). ארצה שהמחשב יהיה די דק, שאיכות המרכיבים שלו תיהיה גבוהה ועם זמן סוללה סביר. יש לציין שיש לי התנסות רעה מאוד ברכישה של מחשב נייד במחיר נמוך, לפני כ-3 שנים רכשתי לאמא שלי מחשב נייד במחיר של 3000 שקל מתוצרת פוג'יסטו (מבוסס i3), איכות ההרכבה פשוטה וזולה (פלסטיק פשוט), המסך שלו באיכות גרועה, הרמקולים שלי בפלאפון מפיקים סאונד עשיר וחזק יותר, הוויפיי גרוע והסוללה, שלא נדבר. אשמח לשמוע אם המצב השתנה. בכל מקרה, הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * מסך? 14"-15.6" ברזולוציה של 1366x768 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. *…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD מחשב שיחזיק זמן רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי כבר ענתיקה מקרטעת. חשבתי לקנות לו מחשב ליום ההולדת. מה דעתכם על המפרט הבא (זה לא מחשב חדש אלא יד שניה): מעבד e4400 לוח אם של intel עם צ'יפסט 946 (כולל כרטיס מסך מובנה עליו) 1 ג'יגה של זיכרון במהירות 667 דיסק קשיח של 160 ג'יגה צורב DVD מארז וספק שזהותם לא ידועה לי. כל זה ב-960 ש"ח, מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו נתקל בנייד שלוקח לו לפעמים לחזור מ hibernate משהו כמו 5 - 10 דקות ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחשב למשחקים מבוסס אינטל עם מסך "19 ב4500 וצורב DVD
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות להורים שלי (70+) tablet ומתלבט מה לקנות, צרכים עיקריים הם גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ו - youtube (אלי גם קצת משחקים פשוטים לנכדים), חשוב גם שיוכל להתחבר ל - smart TV, בנוסף אני מחפש Laptop עבורם (הם מתעקשים שהם צריכים) - צרכים עיקריים בדומה ל - Tablet, אינטרנט, youtube, יישומיי office בסיסיים ויכולת התחברות ל - smart TV, תו
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז לפני הכל אני חדש פה בכל מקרה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח המחירים שציינתי בכותרת. מטרות: יריץ משחקים כמו COD4 ואססינס טוב (כן אני יודע שאתם צוחקים ותגידו שזה בילתי אפשרי).. יפעיל תוכנות גרפיות בהם אני עוסק כמו : פוטושופ אילוסטרייטור 3D מאקס וכו.. וכמובן אינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. עדיף XP. עכשיו אני יודע שהדרישות גבוהות למחיר שאני נותן אבל בכל זאת אני מבקש אם אתם יכולים להשיג מחשב שיתקרב לדרישות האלה.. שמתי עיין על הMSI GX600 למרות שהבנתי כי הוא לא מומלץ (לא משנה לי אם זה מאייבורי).. בנוסף הבנתי כי יש מחשב של ACER איכותי וזול.. אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות או שפשוט תמליצו לי על איזה מבין המחשבים שציינתי כדאי לי לקנות. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם אם תמצאו מפרט למחשב לסטודנט לשימושים בינוניים (אופיס, סרטים, הורדת קבצים, משחקים עם גרפיקה פשוטה - רצוי כרטיס מסך סביר) בעלות של כ-3000 ש"ח כולל הכל (חוץ ממסך). אני יודע שהמחיר קצת נמוך, אבל האם לדעתכם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הנ"ל ???? תודה,
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
תקציב 5500 אפשר לחרוג מקסימום 500... 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים, הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD 17" 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך DVD ולא פלופי אבל אני רוצה צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא, אל תכללו מאווררים וכו', אבל תבחרו מארז טוב ויפה עם ספק טוב, מאוררים וכל מה שמסביב אני אבחר בעצמי 7. WIN XP באנגלית + הרכבת מחשב + התקנת מע' הפעלה תודה מראש (:
-
- 13 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בגדול, מפרט אחד בניתי דרך האתר של IQPC אבקש שתתנו עליו את דעתכם, הצעות לשינויים וכן הצעות נגדיות ממקומות/אתרים אחרים מאוד יתקבלו בשמחה. המועד לקניית המחשב- אני מתכנן בגדול על סוף החודש-תחילת מאי, אחרי פסח. תודה מראש!! נ.ב -ראוי לציין שה"התפרעות" היא תולדה שאת המחשב האחרון קניתי לפני שש שנים, רציתי קצת להתפרע ואני מאמין שאת המחשב הקרוב אני אחזיק, לפחות, עוד 3 שנים.(בהנחה ולא אבצע שידרוגים כלל) מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1709 לוח אם: ASUS MAXIMUS FORMULA ¤1347 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3448 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX 512MB DDR3 - RETAIL ¤1554 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤507 צורב DVD: ASUS…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-