ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
מסך בין 13- 15 אינטש רצוי משקל נמוך וסוללה שתחזיק להרבה זמן. הארד דיסק 500 gb זיכרון פנימי 4 gb די די אר 3, אפשר גם יותר.. מעבד כדאי i5 ? המחשב הזה מיועד לסטודנטית לכלכלה ומנהל עסקים שרוצה חוץ מדברים שקשורים ללימודים לצפות במחשב גם בסרטים (אז אולי כדאי להוסיף גם יציאת hdmi ?) תודה על העזרה ! :]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך 2 מפרטים למחשב המיועד למשחקים. מפרט עד 3000 ש"ח ומפרט עד 4000 ש"ח עדיף חנויות מאזור חדרה וצפונה. שני ההצעות ללא מסך וציוד היקפי. תודה מראש לכל העונים, אבי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל, בניית אתרים wordpress א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי טייטאל , אסטרטגיה, לא משחקים כבדים מאוד . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעדיף גבוהות 3. האם…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כתוצאה מצירוף מקרים לא סביר במיוחד, נוצר מצב שאני כנראה הולך להישאר נטול מחשב באופן מיידי למשך כמה חודשים. מכיוון שיש לי כוונה כללית לרכוש מחשב נייד נורמלי בעוד כמה חודשים (אין לי צורך כרגע), אני מחפש פתרון שישמש אותי בכמה חודשים הקרובים. השימושים שלי לזמן הקרוב הם קלילים ביותר (השימוש הכבד ביותר הוא צפייה בוידאו, לא HD), לכן נראה לי שנטבוק יכול לספק אותי. הדרישות הן מסך 10" ולא פחות, שמע איכותי כמה שאפשר, מקלדת נוחה ואפשרות לזכרון של 2G. דברים רצויים הם קישוריות אלחוטית N, מצלמת נורמלית (לא 0.3) ואפשרות לרכוש ללא מ"ה. אין לי שום העדפה לחברה מסוימת, אבל באופן כללי מחשב מבית טוב הוא דבר רצוי מאוד. כנ"ל לגבי משקל, ממש לא מפריע לי אם הוא יהיה קילו או קילו שלוש מא…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת על איזה הגדרות אוכל לשחק battelfield 3 ולא לרדת מתחת ל60-70 , זה המפרט שלי: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz TraY -ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte GA-H77-D3H [-TMS S1 case with two 120mm fan (front Blue LED) + Seasonic 500W ECO Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED -Toshiba 1TB Sata3 7200rpm Gigabyte GTX660TI 2GB GDDR5 WINFORCE 3 RETAIL -LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black -ELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אממ אני חדש פה וצריך את העזרה שלכם P: אני צריך מפרט של 4 אלף שקל בנתים מה שהציעו לי .. מKSP : מעבד E8500 לוח אם P35 כרטיס מסך 8800 ספק כוח 650W זיכרון ראם 2GB של קינג סטון מארז : Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS מivory : מעבד E8400 לוח אם P35 כרטיס מסך : 9600GT OC משהו כזה 500GB מקום 4GB RAM מארז EZ Cool משהו 300 שקל ספק כוח 500W מTMS : http://tms.co.il/preview/spec/h81kfvr6 טוב מה הכי טוב ומה אפשר עוד לשפר ? עריכה : מחיר 4000 שישמושים משחקים וOC אולי
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב חזק וטוב מחשב של גיימרים. בלי מסך,עכבר ומקלדת רק הכונן. תקציב עד 6000 שקל.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הלך לי לוח האם של המחשב - ASUS P4T533-c Chipset 478 למחשב יש כונן DVD כרטיס רשת אלחוטי ספק 300 ואט, כרטיס פיירוויר ומארז לא רע המחשב משמש לשימוש משרד (אופיס) + פוטושופ לעיבודי תמונות בסיסיים ולכידת וידאו במסרטה הביתית. התקלה לא באה בזמן טוב - ואשמח לרכוש את החלקים המומלצים במינימום מחיר: לוח, ספק, מעבד, 1 גיגה זכרון האופטימליים.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מחשב ויש לו תקציב של 4000 ש"ח במקרה הכי קיצוני. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים עם ביצועים גבוהים, בנוסף הוא רוצה שבתוך התקציב הזה יכנס גם מסך 19". תודה מראש, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי עיצוב גרפי - פוטושופ ופלאש, אין צורך בתלת מימד. כמו-כן אפשרות חיבור למצלמת וידאו דיגיטלית ומחשב מספיק חזק כדי לערוך בו סרטים קצרים. תקציב כ- 5,000 ש"ח ללא מסך. חשוב מאוד כרטיס גרפי טוב, הארד דיסק אמין, ומתלבט בין אינטל ל AMD. הייתם יכולים לעזור לי עם בחירת המפרט?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה קטנה, האם כדאי לי לקנות את המחשב הבא: לוח ראשי : INTEL AVELLON 915G + LAN מעבד : PENTIUM 4 3.0Ghz 800Mhz 1mb או : +AMD 64BIT 939 3000 (מה כדאי מבין שניהם?) דיסק קשיח : WD SATA 200GB צג : MAG 786PF 17" 0.25 FLAT זיכרון : 2*512 = 1024MB (לא רשום לי במפרט של איזה חברה הכרטיס מסך אבל עדיין הוא גדול ודי שווה לא ? ) צורב : NEC 52*32*52 כרטיס קול : על הלוח הראשי. כרטיס רשת : 10/100 על הלוח הראשי. כונן דיסקטים 1.44 מקלדת PS2 BTC עכבר אופטי מיקרוסופט USB מארז MIDI ATX כסוף (בחנות אמרו לי שאני יכול לבחור איזה צורת מארז שאנחנו רוצים ובעניין הספק קוח אני כבר יקנה של HEC 300 ומעלה, הכי טוב לא ?) כרטיס מסך : ATI X300SE PCI-EXPRESS TV OUT…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עדיף שקט וקטן לא צריך מקלדת מסך עכבר דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110I-PLUS LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX Predator 2x8GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB OC GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO mSATA MZ-M5E500BW 500GB SSD mSATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 500W 80+Br…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו ברשת... חיפשתי בזאפ ובעוד כל מני אתרים. אני מעוניין לדעת מה מחירו היום בשוק תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני צריכה: 1. מארז קריר ושקט, אשמח מאוד אם זה במקרה יהיה גם מארז שהוא tool less. 2. לוח אם שמתאים למעבד פנטיום D וגם למעבדי COREDUO (אם אפשר אחד שאין לו כרטיס מסך OB) 3. קירור איכותי למעבד (פנטיום D) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים ושימוש כללי עד 2.8K אשמח לשמוע הצעות.. חשבתי על : Fujitsu LifeBook AH532-MPAF5IL - http://ksp.co.il/?uin=17216יש הנחת BLACK FRIDAY עליו.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז הנה מפרט שבניתי בשביל חבר של אמא שלי הוא צריך לבית אך לעבודה משרדית מסך LCD חובה.. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VT600/1394 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8,5.1 Sound, 1394, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 474.03 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 371.23 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 AGP8X 64MB DDR Video Card [ ¤ 273.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה ההשקעה במעבר מ- 1 GB ל-2 GB זיכרונות DDR2 667 ו/או המעבר מ-1900GT ל- 1900XT? ההשקעה היא כ- 1500 ש"ח נוספים...
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שיהיה טוב! אני יודע שזה דבילי אבל ככה זה הדרישות המחשב יהיה למוזיקה ובעיקר לסרטים (חשוב בטריה לסרטים) טיפה עריכת וידיאו...יענו צריך כוח וגלישה ועיבוד נתונים לא צריך משהו למשחקים אבל כן משהו שיסחוב, יש מחשבים ממש טובים במחירים כאלו, לא? למישהו יש הצעות משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה אני עובד זמן מה...ואני כבר הרבה מאוד זמן בונה על המפרט הזה ובימים הקרובים אני יקנה אותו עכשיו אני מבקש חוות דעת וכמובן יש לי כמה שאלות (: 1. האם הזכרונות הם בסדר גמור למה המחיר שלהם ממש זול וזה קצת חשוד |: 2. יש לכם הצעה לכרטיס מסך יותר טוב שלא עולה בהרבה מה 6600GT ? למה הוא קצת חלש ממה שאני רוצה \: 3. יש לי בבית כבר מחשב שהוא בערך אותו דבר כמו שאתם רואים בחתימה המחשב הוא של אחי...וכל עוד יש לי ברירה אני לא רוצה מארז כמו שלו אני מעדיף משהו עם קצת יותר יופי אבל עם אותה איכות של ה Compucase האם כדאי לי לקחת את ה 6a21 שיש לו קצת יותר יופי אבל הוא בא עם ספק יותר טוב או שיש לכם הצעה יותר טובה מזו באותו קו של מחיר... 4. המפרט נבנה מזיגזג ואני גם יקנה אותו משם בגלל נסיון …
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המחשב חייב להיות מ KSP דקה מבית של חבר תקציב 2500 חייב יציאת HDMI בלוח מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB - 695 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EG41MF-S2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI 435 1 435 זכרונות DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 370 1 370 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE 115 1 115 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler 185 1 185 ספקי כוח CoolerMaster Price Units Total eXtreme Power Plus 500W 12cm Fan 270 1 270 מארז אין לי מושג אבל מחפש משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. נעזרתי בכם בעבר, ואני צריך שוב את עזרתכם. אני מחפש עוד מחשב נייד ונראה לי שנטבוק הכי יתאים לדרישות. אני שוקל לשם כך את ה asus 1000he. לשם כך, לפני כן, יש לי מספר שאלות על המחשב: 1. לא הבנתי מה היכולת של המעבד. קראתי באינטרנט שיש אנשים שמפעילים את המעבד במהירויות גבוהות מהרשום במפרט. זה משהו בילט אין במחשב, או שעושים אובר קלוק (ומאבדים אחריות?)? 2. האם אפשר לקנות את המחשב מראש עם 2GB ראם, או שחייבים לקנות אותו עם 1, ולהחליף אח"כ? 3. ראיתי באינטרנט שאנשים מפעילים על המחשב הזה משחקים כמו WOW, Warcraft3, AOE3 זה הגיוני? איזה משחקים כן יעבדו? (ברור לי שדברים ישנים, השאלה כמה ישנים). 4. האם יש למחשב יציאה לטלביזיה? בנוסף, אם יש מישהו עם המחשב הנ"ל, אשמח לשמוע התרשמות אישי…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ייעצו לי על מפרט למחשב עבודה א) צריך להיות מחשב טוב ומהיר ב) עמיד לעבודות ממושכות (מדוברים פו על ימים) אז צריך מערכת קירור טובה ג) כרטיס מסך זול ובסדר ( לא מחשב לגרפיקה כבדה ומשחקים כבדים) ד) מסך LCD 17,15 אינץ טוב וגם כן שיהיה מסוגל לתפעל תחת לחץ עבודה אחים שלי בבקשה ייעצו לי טוב כי אנחנו קונים 3 כאלה לעסק ובבקשה לא לעלות מתקציב של 4500 ש"ח למחשב... {לא כולל מסך כמובן} בבקשה אם תוכלו להוסיף מחיר מומלץ או משהו בנוסף בבקשה עזרו לי במפרט שיפור מחשב {זה סתם לצרכים אישיים שלי } יש לי עכשיו 1700 פנטיום 4 256 זיכרון מהיר גי פורס 3 וכול מיני שטויות לא חשובים ואני רוצה לשפר אותו למשהו טוב אבל בתקציב של משהו כמו 1700 ש"ח פליז תציעו לי משהו נחמד {לא צריך מס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-