ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
ההודעה היא מה טוב יותר בין 2 המפרטים הללו?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לקרוב משפחה עבור לימודי הנדסת חשמל בטכניון. אין לי מושג באיזה תוכנות משתמשים אבל אשמח לעזרה. צריך לקנות רק את המארז ללא מסך או מקלדת ועכבר שכבר יש. תקציב סביב ה 3500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
זקוק למפרט אימתני הכולל הכל! מחשב, מסך, מקלדת עכבר רמקולים סבבה ומערכת הפעלה ... המחשב מיודע לגלישה, סרטים, משחקים והכל בקיצור. רק בקשה אחת מאוד חשובה, אני רוצה לקנות את זה רק מחנות אחת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash שם אפשר לבנות גם מפרט, תודה רבה !!! אהה, דרך אגב.. המחשב מיועד למשתמשים לא מנוסים או אפשר להגיד מתחילים יחסית ככה שמערכת ההפעלה יכולה להיות home, אבל אתם מבינים יותר ממני אז תחליטו. שוב תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
טוב אני ירוק כאן אז שלום לכולם! אני עובד על תוכנה שמנתחת סטטיסטיקה של גרפים - לא משנה... כיום אני משתמש במחשב נייד cor i3 4 גיגה רם בן 4 שמזדחל לו והשאלה מה לקנות/לעשות. לעת עתה אני עובד עם mysql עם לוקל-הוסט של easy-php ולא נראה שאני עובר לdb אחר בזמן הקרוב. כשפת התוכנה אני עובד עם php בשביל הנוחיות... בעקרון המערכת מבצעת אלגוריטמיקה לא כבדה אבל היא עושה זאת על הרבה מאוד נתונים (טבלת הבסיס עליה מתבצעים החישובים שוקלת כג'יגה) והשליפות הם די כבדות. המערכת מבצעת עדכון מדי חודש כשבעצם היא שואבת נתונים חדשים לגמרי ומבצעת עליהם את אותם הפעולות. כיום כשאני מריץ את העידכון זה לוקח כיום-יומיים!!! כשאני בודק איזה משאבים המערכת צורכת בעיקר אז הcpu מראה על צריכה של מעל 95% כל …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לפי המפרט של המשחב HP PAVILIOM ZT3320EA נכון להיוןם בכמה אני יכול למכור אותו בערך? קניצתי אותו מבאג ב7500 שקל..[8100 יחד עם נתב רשת אלחוטי]
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעבד - AMD SEMPRON 64 BIT (3100+) - 256K Cache [754 Pin]- RETAIL זיכרון - 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 X2 (סך הכל 1GB זיכרון פנימי) לוח אם - Gigabyte GA-K8N51GMF - 754 (NVIDIA GeForce 6100) - mATX כונן קשיח - WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II מארז - COMPUCASE 6K31 - Micro ATX PC CASE סה"כ 2200 ש"ח את המחשב אקח לצבא כדי שיהיה לי משהו לעשות בערב. בעתיד אוסיף כרטיס מסך רציני.
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מבקש סליחה אם אני בפורום הלא נכון אבל האם מישהוא מכיר מקום שמוכר מחשבים ניידים משומשים? או מחודשים REFURBISHED ומדובר על דגמים כמו T60 T61 אודה מאוד על כל עזרה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד שהשימוש בו הוא בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס. כמובן שאני רוצה גם קצת משחקים עד כמה שאפשר אבל זה לא השימוש העיקרי בו Intel® Core 2 Duo Processor T5800, 2MB L2 Cache, 2.0GHz, 800MHz FSB 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) Intel® Turbo Memory 1.6 (2GB) Intel Turbo Memory 15.4 WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology Mobile Intel® GMA 4500MHD 320GB (SATA) 5400rpm SATA DVD SuperMulti Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) צורב Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g) אלחוטית 56kbps Modem מודם Gigabit Ethernet רשת 5-in-1 (xD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לדעת כמה עולה היום מחשב למשחקים וOC, כולל מסך (19''), שיריץ משחקים בהגדדרות בינוניות גם בעוד שנתיים או לחילופין- כמה טוב יהייה מחשב ב3.5K עבור משחקים וOC? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת של מחשב נייד, ומעוניין להשקיע לשם כך עד 3,000 ש"ח. המחשב אמור לשמש אותי לצרכי גלישה באינטרנט ועבודה משרדית (= "מחשב סטודנטים"). ראיתי פוסטים קודמים כאן בפורום באותו עניין, ולכן לא אחזור על אותו נושא שנית, אבל בחיפושיי נתקלתי בדגמים הבאים: Dell Vostro A860 וגם Dell Vostro A840. איך זה יכול להיות שדגם 840 יקר יותר, אם המסך שלו קטן יותר?? כמו כן רציתי לשאול מה ההבדל בין לנובו לבין דל, ולמה דל הוזכר כעדיף מביניהם? האם ההבדל הוא קריטי? (בהתחשב בצרכיי...) תודה רבה רבה לכל מי שיסייע!!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק שיענה לי לדירשות אני רוצה שהמחשב יעלה משחקים בהגדרות גבוהות ובאיכות אני לא צריך מקלדת ועכבר רציניים אני ירצה אולי בעתיד לעשות oc למרות שאני לא מבין גדול בזה אבל אמרו לי שיש כמה דברים שממש יכולים לשפר את המחשב יש לי כרגע מחשב ואני יכול לחכות אולי יצא חלקים חדשים בעוד חודש חודשיים ואז המחירים ירדו משמעותית ונביא משו יותר טוב אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מעבד Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוח אם GIGABYTE 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA כרטיס מסך GIGABYTE 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E לא כולל הרכבה לא כולל מארז 3080 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אפשר למוצא לניידים האלה? רובם באים עם ה8400GS יצא לי לחוות משחקים עם HD3650 והוא הפשרה הכי נמוכה שאני מוכן לקבל עם הנייד שלי.. ז"א מ HD3650 ומעלה ולא צריך להשתגע יותר מזה איזה ניידים אפשר לקבל 6K+- עם כרטיס מסך נורמלי? *ומה המקביל ל HD3650 של nvidia ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום כולם, לצערי אני כנראה נפרד מהמחשב הישן (מאוד... 2001) שלי. הוא הפך להיות איטי מדי וסבא שלי הציע לקנות לי חדש. בעיקרון אני מחפש מחשב לצרכים סטודנטיאליים כלומר, אופיס ואינטרנט. אני עובד עם לא מעט חלונות פתוחים (מולטיטאסקינג אני חושב) ואני רוצה שהוא לא ייתקע לי באמצע ויעבור במהירות ובקלילות בין החלונות. (ברקע רץ מסנגר ואייסיקיו, ואני עובד במקביל עם אקספלורר בסביבות 3-4 טאבים, אקרובט ווורד או אקסל) ניסיתי לבנות מפרט אבל יש יותר מדי לוחות אם, מעבדים וסוגי זכרונות ואני לא מצליח להשתלט על הכל. אני רוצה לחסוך בעלות כמה שיותר על מנת שביתרת התקציב אוכל לקנות Dell mini 12. מה אני צריך בגדול: יש לי את המארז הישן שאני רוצה לשמור עליו (להחליף כמובן ספק כח כדי שיתאים לחלקים החדשים…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אשמח עם תביאו חוות דעת על מחשב נייד לסטודנט לצורכי גלישה ועבודות עם אופיס בלבד במטרה שיחזיק מעמד שנתיים או יותר. HP Compaq Presario CQ61-140EJ NP832EA T4200 2.16GHz 3072MB 250GB 15.6 מחיר 2,990 ש"ח מעבד: Intel® Pentium® dual core processor T4200 מעבד 2.16GHz מהירות 1 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון: 3072MB (1X2048 + 1X1024) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 3GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון: 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים: YES DVD Multi Burner מסך: Single channel LVDS HD BrightView סוג 15.6" גודל 1366x768 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת: YES מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת 802.1…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- משחקים- אני לא גיימר כבד, שיתוף וסרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו-תוכנות שיתוף ומשחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה -כל דבר בצורה בינונית אבל שמשחקים יהיו במראה בינוני גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי -רק מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)-לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות-לא צריך מערכת הפעלה אבל שיורכב בחנות 9. מאיזו…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? >>>>> 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? >>>>> לנסות לנצל הכל. ולחרוג עד 100-200 ש"ח בשביל הבדל ביצועים משמעותי (ולא, נגיד, בשביל מארז שחוסך 1 צלזיוס באוברקלוקינג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -ל…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה ההתלהבות מהספק הזה הוא כזה טוב? די יקר בארץ וגם בחו"ל לא זול (70$) שווה לקנות אותו ? הוא רק 400W רציתי לקנות משהו טוב וזול בחו"ל ו ultra x-finity 500w קיבל ביקורות טובות מאוד... בכל מקרה זה ספק טוב למחשב למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן דורש רענון, מה יש ונשאר: מארז p182, ספק כח CROSAIR VX450 וכל שאר הציוד ההיקפי. המחשב הקיים מאוד שקט ואני רוצה שגם החדש יהיה כך. כיוון שאני קונה חלקים אין הכרח לקנות הכל מחנות אחת, אבל רצוי. כנראה שתרוץ גם סביבה וירטואלית אחת עם מספר תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב ? המחשב אמור להריץ DATABASE גדול ולכן דרושים 32GB של זכרון לא מתוכנן גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ב: 1. ספק כח 2. מארז 3.כונן קשיח רגיל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי מחפש מחשב נייד, התקציב הוא עד 6 אלף (אולם מעדיף כמה שיותר זול כמובן). השימושים יהיו התעסקות עם תוכנות כגון 3DMAX ופוטושופ. יש צורך בדברים הבאים: -מסך הוא מעדיף 15" ומעלה (גלוסי או לא- לא משנה, העיקר שיהיה חד ומתאים לתוכנות הנ"ל). -אין צורך ביציאות מגוונות, חובה כרטיס רשת מובנה כמובן. -ישנו דגש על מעבד חזק, הרבה זיכרון פנימי (מעדיף 4GB, ובמידה ויהיה אפשרות להרחיב זה יהיה מעולה) והארדיסק בנפח סביר (250/320+). -ישנו דגם על איכות בניה- שלא ידפק על היום הראשון ובכלל שהסיכוי שתהיה בו תקלה יהיה קטן. -בונוס- אם יהיה כרטיס גרפי טוב יחסית, של אנוידיה לתמיכה בCUDA במידה ויהיה שימוש בה בעתיד. חיפשתי מעט וראיתי כי הנייד הבא של ג'יגבייט אמור לענות על דרישותיו- http://w…
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-