ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם בפורום מפרטים. אחותי הקטנה רוצה לקנות מחשב ואני אשמח לקצת עזרה בבחירת המפרט. העדפה לחנות באיזור ירושלים אבל לא חובה, אני ממילא חושב להרכיב את זה בעצמי ואת ההתקנות תוכנה אני בטוח עושה, ואני גר באיזור המרכז. ללא OC. כרטיס גראפי לא חייב משהו חזק, יהיה נחמד אם יריץ גם משחקים אבל היא לא ממש צריכה או רוצה את זה. מעבד INTEL כפול ליבה. HD 500GB. צורב DVD. זיכרון 2-4GB. סט פשוט של מקלדת+עכבר אלחוטי. מדפסת משולבת. מצלמה+מיקרופון לאינטרנט. רמקולים. חריגה קטנה בתקציב אפשרית אם צריך. תודה מראש לכולם.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי מחשב נייד מיני של חברת MSI בזמן האחרון המחשב מתחמם נורא והפד של העכבר פשוט נורא חם ולא נוח להשתמש בו אז אני משתמש בעכבר חיצוני,רציתי לשאול האם יש סיכוי שאם אביא את זה לאייבורי הם יתקנו לי-כמובן שיש לי אחריות.כי כמו שאמרתי זה התחיל לקרות רק בתקופה האחרונה,או אם אין תיקון על דבר כזה אז אפשר המלצה על משטח קירור למחשב נייד בגודל "10??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אזדקק למחשב נייד לנסיעה לחו"ל. העבודה העיקרית שלי היא בפוטושופ.הוא יתפקד כנייח אז המשקל לא ממש חשוב. מה דעתכם על המפרט? יתאים לי? המלצה על מפרט אחר? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c1301416041/26933824?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_262&a=2022 תודה רבה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למעבד i9 ולוח אם עם אפשרות ל SSD M.2 תקציב 2000 באמזון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב בשביל חברה של אחי. פרט לעבודה באינטרנט ואופיס לא יהיה כל שימוש אחר. אין צורך במסך, צורב או דברים נלווים כאלה, יש לכם הצעות? תודה,
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים שימושי המחשב הם המצויינים בכותרת בלבד. צריך עצה מאנשי התחום: בגדול הבעיה שלי היא איזה שילוב של CPU וGPU מתאים לתוכנות הללו בסדר גודל של התקציב? התוכנות הללו מנצלות יותר CPU מGPU? על כמה VRAM כדאי ללכת באופן שיתן תמורה טובה ולא מבוזבזת או חונקת לביצועים? קנייה עכשיות (שאר המפפרט ארכיב בעצמי). אפשר לחרוג אם יש דיל ברייקר בתוספת קטנה, אלא שהמגמה היא באנדל תקציבי. אשמח לתובנות והצעות. תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה? יש לכם הצעה טובה יותר במחיר הזה? אני מתכוון לקנות זיכרון ram נוסף בארה"ב http://www.computershop.co.il/product.asp?productid=31&CatCode=7
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים כלליים ווידאו HD. המחשב מיועד לשימוש של המשפחה אני מחפש מחשב שבעיקר יחזיק כמה שנים טובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת …
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד באיביי (ארהב) נישלח לי בקשה לבוא לאסוף אותו מהמכס בת"א עכשיו אני רואה שהמוחר הצהיר 500 דולר והמחשב עולה 830 דולר מה יקרה עכשיו (כנס ,כמה כסף) תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אהלן, כשאני מריץ משחקים בלפטופ הוא מראה לי את המשחק רק על חלק קטן מהמסך. מישהו יודע איך לסדר את זה? הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 והוא 14.1"
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של אסוס מדגם A550CC-XX665H המחשב הגיע עם רישיון לווינדוס 8 (שהפך עם הימים ל-8.1) ואני רוצה לשנמך את מערכת ההפעלה ל-7 מסיבות של נוחות. אני מבין שזה דגם ספציפי לארץ ואני מניח שהדגם הגלובלי הוא A550CC, והשאלה שלי היא כזו- איך אני יכול לדעת אם יש דרייברים למחשב הזה לווינדוס 7? אני יכול לסמוך על דרייבים של A550CC באופן כללי לווינדוס 7 או שאני צריך לחפש את הדגם הספציפי? ושאלה נוספת היא האם פירמוט של לפטופ הוא כמו פירמוט של מחשב נייח? (פשוט מעלים את הדיסק התקנה בביוס, מפרמטים ומתקינים?) ואיזה דרייברים חשוב להוריד בשנמוך? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 800MH - שח 600 http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2548 מאוורר למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO - שח 90 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=523 לוח אם - GIGABYTE GA-P31-DS3L - שח 460 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1942&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& זכרון פנימי - OCZ 2G KIT DDR2 800MHz CL4 - שח 310 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=375 מארז - Raidmax APEX 2x120mm No PSU - שח 170 http://tms.co.il/product/4449 ספק - COOLMAX V500 500W Power Supply SATA - שח 200 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7227 כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לעזרתכם בקניית שני מחשבי גיימינג שונים לי ולאחי. נתחיל בראשון לאחי אני עונה על השאלון בצורה הטובה ביותר שאני יכול כי זו הפתעה עבורו. המחשב הזה יקנה בארה"ב והתקציב שלו כ2000 דולר גמיש קצת אבל מיד מעדיף להוציא את המינימום :-) * מטרות המחשב? בניית מעבדות וירטואליות לדימוי חוות שרתים/רשתות וירטואליות, גיימינג לא יודע איזה משחקים, עריכת סרטים מגופרו. * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא יודע * משקל רצוי? לא קריטי ישמש כתחליף לדסקטופ רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור לגופרו החדשה נרא לי שזה HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום SSD למערכת הפעלה (ר…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אז חודש הבא חבר שלי מגיע לארץ מארצות הברית ולכן החלטתי להתחדש בנייד חדש לצורך לימודים, שימוש שותף ומשחקים. עד עכשיו חשבתי עלGIGABYTE P34Gv2 או מחשבים של Aorus. * מטרות המחשב? שימוש יום יומי אינטרנט, סרטים, משחקים מכל הסוגים ולימודים. * גודל המסך? עד 14 עדיפות למסך מט * רזולוציית המסך: 1920X1080 FHD לא סגור לגבי IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מכיוון שהמחשב מיועד למשחקים אני מבין שזמן הסוללה יהיה מוגבל ולכן עדיפות לכמה שיותר (באזור ה4 שעות יהיה נחמד). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? המחשב יהיה מחובר בבית למסך 24 של DELL אז תגידו לי אתם * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או כ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא לגיימינג ודברים מהסגנון, לא יותר מזה..לא OC. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcolqnt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, bgcolor: #FFFFFF, align: center]1040[/TD] [TD=class: cartcoldel, bgcolor: #FFFFFF, align: center] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני לפני קניית נייד ראשון האם אפשר לסגור את הנייד במקרה שצריך ללכת כלומר שהמסך לא פתוח לרווחה אלא סגור אבל המחשב עובד וכל התוכנות עובדות זה חשוב לי בגלל שיש לי נגן dvd שאם מורידים את המסך הנגן מתכבה תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי חריגה קלה (500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מסך 24, 1080, משחק הכל מהכל) , תכנות Visual Studio (פה ושם, תלוי עבודה מהבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בלי ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כבר: 1) SSD (סמסונג 256 evo 850 pro) 2) כרטיס מסך Gigabyte R9 280X Windforce OC 3GB 3) הראד דיסקים 4) סט של Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) RAM שאני מעוניין לשדרג ל16. 5) מאוור Noctua NH-U12P , אם אפשר להשמיש אותו לחדש, זה יהיה מבורך 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואחסנה (ברמה ביתית) של תמונות וקבצי וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שהייעוד שלו הוא בעיקר סרטים והרבה ומשחקים כבדים גם מבחינת הגרפיקה וגם מבחינת הגודל שלהם כמו NFS וGTA החדשים. תשלחו בבקשה תשובה לאיימל: daniel_h1@walla.co.il תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
כמה שווה לדעתכם השילוש הבא: מעבד אינטל I5 4570 לוח אסוס H87 Pro זיכרון 2X4GB Kingston value1600 ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש motherboard ל - AMD Athlon 3800+ AM2 X2 מה הכי משתלם?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-