עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erap129,

שלום, אני מחפש מחשב מותג (Hp, Dell,Siemens) בסביבות ה2000 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט בעיקר, עם דגש על איכות סאונד (כרטיס קול איכותי יתקבל בברכה) אני יודע שזו קטגוריה להרכבת מפרטים אבל לא מצאתי קטגוריה אחרת לשאלה שלי, אם מישהו מכם יכול לעזור לי או לכוון אותי למקום אחר שיכול לעזור לי יותר אני אשמח. תודה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. המפרט: מארז ATX פנטיום 4, 3 גיגה הרץ 775. לוח אם 8I915PDUO של חברת GIGABYTE זיכרון DDR 512MB 400mhz כרטיס מסך PCI exprees 6200 128 מגה צורב DVD כרטיס קול 8 ערוצים וכל הציוד ההיקפי... ב-4000 ש"ח איך זה?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. הכנתי לחבר שלי מפרט דומה לשלי אבל יש לו תקציב קצת קטן יותר אז: מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB מחיר לפריט - 668.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG מחיר לפריט - 555.00 ¤ זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos מחיר לפריט - 508.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 1,074.00 ¤ ספק כח Enermax Noisetaker 370W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 377.00 ¤ איך?

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  4. לא צריך ציוד הקפי, ויש צורב DVD מהמחשב הקודם.. נראה טוב? Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3550 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3479 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/

5. Started by ybit,

Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 387 ¤ Pioneer DVR-111 Black x 16 DVD±RW Bulk 1 260 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1 1230 ¤ Logitech Classic PS2 Keyboard 1 95 ¤ ASUS P5B LGA775 Intel 965 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 1020 ¤ Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 2 1504 ¤ 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 1 660 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 157 ¤ HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ EVGA e-Geforce 7600GT CO PCX 256MB DVI Video Card 1 1155 ¤ סה''כ: 11 6748 ¤ המחשב מיועד לעריכת וידאו, ההזמנה מתוכננת ליום ראשון אני ישמח לקבל הערות על המפרט... אני צריך לדעת האם אני זקוק לקי…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by oricadori,

היי לכולם אני מעונין לקנות מחשב ללימודים אקדמאים , * מטרות המחשב: בעיקר תכנות , סרטים ומוזיקה , לא משחקים וכאלה דברים * גודל המסך: 15 * משקל רצוי : לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך : תמיד יש עדיפות לזמן סוללה מרבי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן , HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320 * צורב DVD: עדיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חושב לכיון סמסונג בכל מקרה אני די סגור על הדגם הזה של סמסונג SAMSUNG R540 JT01IL http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=786788 אשמח לשמוע את דעתם על המחשבים של סמסונג בפרט והצעות למחשבים אחרים ככלל

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. שלום! אנחנו זוג סטודנטים המעוניינים לקנות מחשב חדש. התקציב: בין 2-3K ניתן גם במזומן המטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות Adobe למינהן (Photoshop, Flash וכו') ומבוססות Eclipse למינהן (Aptana, Flex וכו'), כמובן שאנו גם מורידים סרטים וצופים בהם. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים. המחשב נמצא בחדר שינה, כך שעליו להיות שקט במיוחד... אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות כלשהן. אני מסוגל להרכיב בעצמי אם זה יוזיל את המחיר. בקשר לOC עוד לא ניסיתי אף פעם, אבל אחרי הצצה קצרה באתר התחלתי לחשוב על זה, אז אולי OC למתחילים... הרבה דרישות במחיר נמוך, אני יודע... אז גם אם יש מחשב טוב שעונה על הדרישות במחיר קצת יותר גבוה, נשמח לשמוע (וננסה לגרד עוד קצת כסף... ) תודה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by Symphozis,

amd4200x2 asus m2n-e albatron 88gts 320mb samsung 160gb g.skill 1024x2 כול זה יצא לי 3646 יש לי מסך 17" ספק500W של SUNSHINE או משהו כזה יש לי אפשרות להוסיף ל 4800X2 פשוט חשבתי אני לא ירגיש בהבדל עז לקחתי את ה 4200 אני רוצה לחסוך כמה שיותר מה אתם ממליצים? המקסימום שלי זה 4000 שח

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אני רוצה מחשב בשביל חבר שלי...צריך שיהיה בו(חוץ מהמפרט עצמו): רמקולים, מדפסת, סורק,מקלדת,עכבר, מסך. המפרט עצמו אמור לשמש לכל סוגי השימושים כולל משחקים כבדים מאוד לכן חשוב שיהיה בו: מעבד של AMD בלבד (יכול להיות כפול ליבה) לוח אם שמתאים כמובן כרטיס מסך מהחדשים אבל לא שניים שמחוברים ב- SLI או Crossfire צורב DVD שיהיה מארז טוב שלא יתחם הרבה אני חושב שהבנתם...אם יש דברים מסוימים שאתם רוצים לדעת תרשמו ואני ישאל אותו... תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by dyn,

שלום, אני צריך מחשב נייד הכי טוב שניתן למצוא עד 4500 ש"ח (ניתן לחרוג מעט אם צריך), הצרכים שלו הם בעיקר לעבודות לסטודנטים, WORD וכדו'... יש לי עדיפות ל או HP או DELL. תודה ענקית על העזרה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. E6750 VISTA 32BIT 2G RAM GEFORCE 8800GTS 640 MB מסך 20 אינץ' מה עדיף, כרטיס מסך חדש, ואם כן איזה? (יש כוונה אולי שאני יעשה OC), או לשדרג ל24 אינץ' במקום, וכרטיס מסך רק בעתיד? (פשוט אם אקנה מסך חדש של 24 אינץ' אולי חלק מהמשחקים לא יחזיקו מעמד בהגדרות הגבוההות על רזלוציה של FHD. לכן אני חושב אם לשדרג קודם את הכרטיס מסך כבר ורק מאוחר יותר לקנות מסך חדש, או קודם מסך חדש ורק בעתיד לקנות כבר כרטיס מסך חזק).

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אאני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by SSLSNOB,

שלום אני מתעניין במפרט ציפסט מעל גירסת 38 של אינטל ומה ההבדלים בין ציפסט G ,P, ו-X לוח אם עם אפשרות לוירטואליזציה מעבד 4 ליבות כרטיס מסך ממוצע שלא בעדיפות עליונה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. Started by yardeng96,

המחשב הבא ישומש בעיקר לגיימינג וצפייה בוידיאו באיכות FHD. בנוסף המחשב חייב להיות מהיר ברמה גבוהה. אין לחרוג מהתקציב. בנוסף לתקציב הייתי מעוניין בהמלצות למסך 22 אינץ'התומך ב FHD. ברצוני לשחק במשחקים באפשרויות מקסימליות. את רוב המפרט הכנתי באמצעות המפרטים המומלצים של האתר. איני מתכוון לעשות OC. בבקשה לא להוריד על מנת לחסוך. אשמח להצעות לשיפורים. תודה מראש Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1490 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪955 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Scythe Mugen 2 …

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. יש לי תמחשב הזה שקניתי אותו לפני כמה שנים,עכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת בכמה הוכל למכור אותו,לאחותי היא רוצה לקנות מחשב בשביל אופיס וסתם מחשב כזה לעבודה משרדית, והמחשב שלי מתאים לזה וחבל שהיא תקנה חדש אם הוכל להביא לה אותה בסכום נורמלי ולקנול לי מחשב חדש זה המחשב שלי שאני רוצה למכור מארז גנרי פשוט עם ספק גנרי 500W Intel Pentium IV 3.0G Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 GEIL 1GBX2 DDR2 667MHZ Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e LG DVDR-WX20 ואת זה אני רוצה לקנות Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890 http://www.tmsfox.co.il/product.a…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Speed Demon,

שלום לכם! סבתא וסבא שלי החליטו לרכוש מחשב נייד בשעה טובה ומבקשים את עזרתי בבחירה,ואני מבקש את עזרתכם המקצועית הרבה יותר! התקציב הוא גג אבל גג 2000 ש"ח,אם יש משהו פחות מזה אז אחלה! אני מתכוון לקנות או ב-Ivory או ב-KSP מהסיבה ששתי הרשתות קרובות לי לבית,בבקשה לא לכוון אותי לכל מני חנויות אחרות עקב חוסר זמן וסבלנות גם מצדי וגם מצידם. הם ביקשו מה שאומרים מחשב פשוט,שיהיה אינטרנט ומבנה הכי בסיסי שיש. אני רוצה שהוא יהיה אמין,חלקים אמנם פשוטים אבל איכותיים ולא זבל,שיהיה של חברה אמינה למקרה של תקלה שאפשר לדבר איתם והם זמינים ומקצועיים.(שמעתי על חברות שממש על הפנים בשירות הלקוחות) חשוב לציין שהם אנשים מבוגרים בלי רקע במחשבים בכלל,ומתכננים לקחת קורסים בסיסיים למדעי המחשב. בקיצור נראה…

18. Started by Gil28,

לעבודות משרדיות, אינטרנט, סרטים... זקוק ל-2GB זיכרון ומעבד חזק...

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייד בטווח המחיר של 600-700 דולר. חבר שלי יביא לי אותו מארה"ב בתקופה הקרובה. הדרישות שלי הן שהוא יהיה מבוסס על פלטפורמה של אינטל, אמינות גבוהה, זמן סוללה חשוב מאוד כאן, רשת אלחוטית כמובן. כרטיס מסך לא משנה כי הוא לא יהיה בשימוש לגרפיקה ומשחקים, דיסק קשיח רצוי כמה שיותר גדול אך זאת במסגרת התקציב,זכרון לפחות גיגה. בעקרון המחשב ישמש אותי לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט בעיקר, אין לי מושג בתחום הזה של הניידים אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  20. היי....אח שלי צריך מפרט למחשב.. שימושים אינטרנט, מוזיקה ומשחקים לא כבדים..ושהמחשב יחזיק להרבה זמן בנתיים נראה לנו מעבד E6300 הרד דיסק WD2500KS מסך 19' LCD לא רחב זכרון עדיפות ל 2X1GB כרטיס מסך לפי דעתי מהסדרה 7600 אם אין כרטיס קול טוב (סראונד) בלוח אם אז גם כרטיס קול... לא עושה OC וצריך כרטיס רשת חוטי אם אין על הלוח אם.. ושיהיה מתאים לויסטה.. תודה..

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by itzhak22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם משמעותי 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד MAYA בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מחשב נייד, בגדלים הסטנדרטים (סביב 15.7'' פחות או יותר), שישמש אותי לתוכנות גרפיקה כבדות (כמו פוטושופ - האחרון שיצא) ועריכת סרטונים. תקציב- עד 4000 תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by star_dust,

שלום, אחרי 7 שנים שאני נגרר עם אותו מחשב חשבתי שהגיע הזמן לשדרוג טוטלי, כלומר החלפה במחשב חדש, מבלי שאחשב למושחת... ההבנה שלי בחומרה היא די מוגבלת ואני גם לא מתמצא בחידושי הטכנולוגיה האחרונים בתחום. לכן כך עזרה תוערך ותבורך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. אבל זה מחיר שרירותי של מישהו שלא כל כך מבין אז אפשר לחרוג מעט לכל כיוון. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: שימושים כלליים: אינטרנט, תוכנות משרדיות, תכנות, גרפיקה קלה וקצת סרטים ומשחקים קלים מזדמנים. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, ויזואל סטודיו 2008, פוטושופ. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Iniesta,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבנאדם מבוגר - נושק לגיל ה- 60. חשוב שיהיה לו מסך גדול ומשטח עבודה נוח. יש לו גם כפות ידיים גדולות ומשקפיים כך שחשוב שהמקלדת והסמך יהיו איכותיים להלן דרישות נוספות: מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים גודל המסך? 15.4 אינץ משקל לא רלוונטי כי רוב הזמן המחשב יהיה בבית נדרש זמן סוללה ממוצע יציאות מיוחדות: HDMI יכול לעזור בלוטות: אפשרי גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ג'גה צורב DVD: כן חשוב מאוד שתהיה אחריות ולרכוש ממקור אמיוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. שלום! ברצוני לקבל מפרט שמיועד בעיקר לשימוש משרדי, קצת סרטים, SKYPE ודברים בסיסים שכאלה. אין צורך בכרטיס מסך מטורף וכ'ו. התקציב הוא 2500 שקל בעקרון. יש אפשרות לחריגה אבל אני מאמין שאין צורך. כמו כן, אני מעוניין ב500GB כונן קשיח,4 GB זכרון, מעבד CORE I5 של אינטל ואין צורך בשום ציוד הקפי, גם לא מסך. קירור איכותי, לוח אם איכותי, מארז ברמה נאותה יתקבלו בברכה.. המון המון תודה [=

• 3 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים