עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronmiz,

אהלן, מבקש המלצה למחשב נייד בתקציב של 4500 ש"ח TOP. *מעדיף מסך 14.1" *מעדיף מחשבים שיש להם במקלדת את הנקודה האדומה הזו שמשמשת כמו עכבר, מניסיון עם מחשבים של חברים זה ממש נוח, יותר מאשר המשטח. *לא צריך מערכת הפעלה, כך שהמחשבים של gigabyte הם אופצייה, אני פשוט לא מכיר אותם ומפקפק קצת בטיבם. *המחשב מיועד לשימושים משרדיים + אולי מעט סרטים בדרכים. אין לי כוונה לשחק עליו משחקים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקבשתי לבחור מחשב נייד עד 4K אשר יתאים בין השאר לעבודה עם התוכנה הבאה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/3/3153.pdf הדרישה הכי חשובה של התוכנה הזאת היא כ.מסך התומך בOPENGL 3D. הכרטיסי מסך הרגילים של אינטל תומכים בזה? בנוסף לכך חשוב שהמחשב הנייד יהייה עם מסך 15.6, דיסק קשיח 500GB ומעלה, מעבד נראה לי I5 (תקנו אותי אם אני טועה), יציאות לא משהו מיוחד אולי HDMI, אחריות 3 שנים, עדיפות לחברה מוכרת-DELL,HP וכו' התקציב כנאמר הוא עד 4K אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה.

3. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצורך עריכת וקידוד וידאו ותמונות, אני עובד בעיקר עם התוכנה Sony Vegas לעריכת וידאו אך משתמש גם בתוכנות אחרות לצורך קידוד. תוכנת עריכת התמונות שבה אני משתמש הינה Adobe Photoshop. המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כוננים אופטיים: אין צורך בכוננים אופטיים, אעביר מהמחשב הנוכחי. רמקולים: אין צורך ברמקולים. מקלדת ועכבר: הכי טובים מבחינת יחס עלות/תועלת, אין צורך באל-חוטיים. דיסקים קשיחים: 2 של 500GB , לא יחוברו במערך RAID. זכרון פנימי: יש טעם לרכוש 4GB? (אשתמש ב- Windows XP) קירור: שקט ככל האפשר. מארז: שקט ככל האפשר. יציאות בלוח-אם: חשוב שתהיה יציאה אופטית מכרטיס הקול המובנה בלוח אם. מסך: אין צורך במסך. * חשוב מאוד שהמחשב יהיה …

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by bogdant,

שלום (כותרת) לוח זה טוב ?שמתי שזה דור חדש למה אני לא יכול להכנס למשתמש שלי בפורום לוחות עם ומעבדים ???

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  6. דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים בחו"ל. אני מוכן לשלם 5000, אפילו 6000 אם זה ממש מומלץ, אבל כמובן אשמח אם מחשב ב 4000 יענה על מספיק מהצרכים שלי. אני צריך אותו לאינטרנט, לימודים (אני חושב שתוכנות סטטיסטיקה פעם ב יהיו השימוש הכבד ביותר שלו) ולמוזיקה וסרטים. לפי סדר חשיבות: - אמינות. הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות זה שהחומרה שלו תתקלקל כשאני ביבשת אחרת מנותן האחריות. מה מומלץ? - גודל HDD. אני רואה שהרוב באים עם 120 או 160. משתלם לדחוף לשם 250 או אפילו 500 (יש?) או שאתפשר על כונן חיצוני? - משקל נמוך. פחות מ 2.5 נראה לי חשוב. ברוב האתרים שבהם לא רשום "כולל סוללה" אני אמור להניח שהמשקל במפרט זה בלי סוללה? - אורך חיי סוללה. איך אני יודע מה הזמן עבודה הראלי של דגם מחשב מסוים? יש סו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AisA,

בבעלותי מחשב Lenovo ThinkPad T500 2089 Notebook Core 2 Duo T9400 2.53 GHz, 4GBHard Drive: 160 GB, Serial ATA-150, 5400 rpm מדי פעם המחשב קורס (נכבה) ללא הודעה מוקדמת מדי פעם יש רעשים מכיוון הכונן הקשיח המחשב בן 3+ ומשמש לצורכי מחקר (הרצת חישובים) שאלתי: האם כדאי להחיף את הדיסק הקשיח? אם כן, איזה דיסק מומלץ? כרגע אני משתמש בפחות מ100GB ולכן SSD הוא אופציה ריאלית תודה רבה

9. Started by שמנואל,

אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום, ראשית אני רק רוצה להגיד שיש לכם אחלה אתר ואתם עושים עבודת קודש אני צריך את חוות דעתכם לגבי מפרט שקיבלתי. המחשב מיועד בעיקר לעבודה על תוכנות סרטוט גראפיקה כגון: Autocad,sketchuo,photoshop 3dmax וכו' להלן המפרט: מעבד: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value *2 כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים Pioneer DVR-215D DVD±RW …

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. הנייד החדש של ASUS, גם עיצוב יוקרתי, מסך 14 משקל 1.8 קילו מעבד חזק של I5 וגם הצליחו לדחוף עוד 32GB SSD ואם זה לא מספיק מסך מגע בשביל התאימות של WINDOWS8 ?! חייב לציין שהמחיר הוא גם ככה זול יחסית בקטגוריה של ניידי הI5 מסך 14 אינץ' פחות משני קילו ועוד הוסיפו את המסך מגע הזה.. מה דעתכם? ידוע שבסופו של דבר מה שזול עולה ביוקר או שאסמוך על הרקורד של ASUS ואמתין להדגם הזה (קיים גם בi3 ב3000 ש"ח) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13367

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. תודה רבה מראש שיהיה מחשב מקסימום לתקציב הנ"ל

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by UdiS87,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים חדשים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , assasin creed 3 ,Anno 2070 ,crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). סביבות ה26" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by levimadman,

איך המפרט המצורף לפי דעתכם והאם יש המלצה טובה יותר? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. היי, אני מחפש נייד לסטודנט 14.1" עד 4000ש"ח. לגבי דרישות מיוחדות, לא יודע אין ממש. בכל מקרה מע דעתכם על Dell Latitude E5410 אפילו עם הרחבה ל 4 גיגה הוא יוצא דיי סביר. אשמח כמובן להצעות אחרות אם יש. תודה רבה! עריכה: סטודנט למעדי מחשב, הולך להריץ בעיקר Microsoft visual studio

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נתונים רשמיים בלבד.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה עם פוטושופ ופלאש בפרט וכל תוכנות Adobe בכלל, וכמו כן קצת 3D, לא עם תוכנה ספציפית כרגע. חוץ מזה,עבודה משרדית/כללית עם המחשב, ואופציה למשחקים וסרטים באיכות נמוכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: הגדרות נמוכות-בינוניות במשחקים, המסך יירכש בנפרד, יהיה 22 אינץ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

18. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 3500 שקל. עכשיו, אני לא צריך כוננים ולא צריך הארד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. כדאיי לי לחכות עוד כחודש ולקחת מעבד 4ליבה? 2. איזה כרטיס עדיף מבין השתיים? X2900 או 8800?? תודה

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Nati.M,

אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by ofir_yair,

אהלן, מאחר ומדור מפרטים לא התעדכן לאחרונה, אצטרך להיעזר במומחים שביניכם להרכבת מפרט מחשב, ששימושו העיקרי יהיה מחשב סטודנט, אינטרנט, שיחות ועידה וזהו בעצם. המחשב צריך לכלול הכל, כולל את כל הציוד ההיקפי + מצלמת אינטרנט. אני יודע שהתקציב נמוך אבל גם השימוש של המחשב לא אמור להציג דרישות גבוהות. אם לא מסתדר עם מסך LCD אפשר להתפשר על CRT אבל רק אם ממש לא מסתדר בתקציב. אשמח להצעותיכם השונות. שכחתי לציין, עדיפות רבה מאוד למפרטים שמורכבים ב-KSP (מטעמי נוחות וקירבה בלבד). תודה.

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by palin,

מחפש לקנות מחשב נייח חדש שיהיה טוב גם לעוד מספר שנים, שיריץ משחקים חדשים בלי להיתקע וכו', בסביבות ה3000 ש"ח +- מפרט שהוצא לי באתר אחר: מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray ₪532 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L ₪489 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V ₪510 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select ₪199 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪229 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ₪918 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה ₪75 סך הכל: ₪3217 מה אתם אומרים? יש אפשרויות לשינוי? ה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by alonhagai,

1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת^ הצרכים של המחשב הם בעקרון משחקים כמו Cod4 NFS GTA אבל גם סרטים שירים עבודה באופיס וגלישה באינטרנט..

• 53 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. אהלן לכל האנשים הטובים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב, הוא מהנדס מכונות עובד עם התוכנה Solid Edge ST4 של חברת SIEMENS מסך כבר יש, לפחות זה נחסך (: גם ערכה מורכבת,אם אתם ממליצים, תתקבל בברכה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  25. שלום אשמח להצעה למפרט למחשב...מתנה לבר מצווה של אחיין. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים, אינטרנט, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב מחשב מיועד למשחקים כמו פיפא, NFS לסוגיו עד לרמה (בערך) של משחק כמו דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה של המסך שיחובר למחשב? מסך 20 אינץ רזולוציה 1680x1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב 40% אינטרנט. 30%סרטים. 30% משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? סט מקלדת ועכבר דגם 2000 של מיקר…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.