עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BenAbutbul,

אני בהתחלה רציתי את המפרט הזה: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1048 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪607 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...2800CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ₪1079 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...-1GD5E-HDMI-AC מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ZERO2 ספק כח Sea…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by ליאור רון,

היי חברים - פעם ראשונה כאן האמת, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל מקרה הייתי שמח אם מישהוא היה אומר לי איך המחשב הבא- אם שווה את המחיר - 10999 ש"ח? דגם: ThinkPAD X240 20AL007CTO מעבד: Intel Core I7-4600U 3.00GHz, 4MB זיכרון: 8GB DDR3 1600 דיסק: 512 SSD + מסך: 12.5" HD IPS (1366 x 768) 300NIT גרפיקה: Intel® HD Graphics 4400 תקשורת: BT-WIFI-1000-USB3 DP FPR CAM ESATA מערכת הפעלה: WIN 8.1 PRO 64BIT משקל: 1.35KG 6 CELL תודה ליאור

3. סה״כ מחיר - 7504 ש״ח תודה רבה!

4. אני יודע שהתקציב לא משהו, אבל בכל זאת מה שאפשר להכניס... תודה. ואיפה לקנות, בKSP?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by nadabometal,

שלום, שדרגתי את windows vista ל windows 7 גרסה home premium, כעת כאשר אני משתמש במחשב אני שם לב כי יש שימוש יתר בCPU לפי האחוזים ב cpu usage. גם במצב רגיל כאשר לא פועלת שום תוכנה ברקע עדיין האחוזים של ה cpu usage גבוהים - 40% ולא נמוכים כמו שאמור להיות כששום תוכנה לא עובדת. תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by eeebbr,

מטרות המחשב? לדוגמה: משרדיות בעיקר. אינטרנט. מעט סרטים(חיבור המחשב לטלויזיה) והרבה עבודה כסטודנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך בין 13 עד 15.6 אבל אני רוצה מקלדת מלאה ולא יודע אם זה אפשרי, אם זה לא אפשרי אז מסך גדול יותר גם בא בחשבון. עדיף מאט. * רזולוציית המסך? עדיף full hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי? לא קריטי אבל כמובן שמעדיף באיזור ה2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באיזור ה5 שעות אם זה הגיוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 gb ועדיף עם 64 GB לפחות של SSD למערכת הפעלה. אם זה בע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by xZiPeR,

שלום, אני מחפש מפרט בסיסי - חלש או ישן אם אפשר, המחשב הוא לאחותי למטרת icq, ושירים(mp3), אם יפעל עליו איזה sims או במקרה הכי טוב sims 2 זה יהיה מצויין .. ! - אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר .. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבנית מפרט מתאים תקציב דיי גמיש אבל מקווה שבסביבת 500-1500 לא משהו יקר ..

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by aviv00,

ליעוד משחקים בעתיד לא משהו מיוחד משהו בנוני בבקשה דחוף :jump: חשבתי על Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E יש לזה אפשרות OC ? בקירור סטוק?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by TheDM,

הי כולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, התקציב שלי הוא עד 3300 ש"ח (בתקציב מתוח עד הקצה). זה לא חמשב שיהיה מיועד למשחקים כבדים, יותר לסרטים / אינטרנט וכו', ולא מיועד לסחוב אותו הבה (אני קונה נייד בעיקר כי אין לי מקום לנייח). ראיתי את המחשב הזה הDELL VOSTRO 3550 (דגם שראיתי שמדובר רבות בפורום) http://www.vicpc.co.il/productdetails.aspx?id=1449 בדגם עם ה-i5, עם כרטיס מסך מובנה וללא OS, בדיוק במחיר הנ"ל. מה אתם אומרים עליו? שווה את הכסף? שמעתי לאחרונה שDELL ידועים לשמצה באיכות הניידים שלהם ובשירות בארץ, זה נכון? יש ניידים מומלצים יותר עד טווח המחיר הזה? חשוב לי בעיקר שיהיה מעבד טוב (i5 מהסדרה החדשהשל סנדי בריג'), זיכרון לפחות 4GB, מסך גדול ואיכותי, יציאת HDMI. מעדיף מאוד שי…

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by b3ta0,

תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  11. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בזריזות ואני לא רוצה שהיא תעשה טעויות אתם ממוחים פה אז תמצאו לי בבקשה משהו טוב.... תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. שלום! חבר שלי החליט לקנות מחשב חדש למשחקים וחשבתי על מפרט כזה: MoBo: GIGABYTE GA-P35-DS3L Price:578 Proccesor: Intel Core 2 Duo E6750 Box Price:1020 RAM :DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 Price:359 Video Card: GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Price:1533 Case:NZXT Apollo Black\Silver No PSU Price:433 PSU: Enermax Liberty 400W Price: 389 Total:4291 NIS יש לכם הצעות כלשהן?

13. Started by א,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 רק אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסלון, יחובר לטלוויזיה 46 אינץ'. סרטים (גם HD) וגלישה באינטרנט. לא משחקים. אם יש אפשרות בתקציב להכניס מארז HTPC, אז עדיף. אם לא, אז מארז רגיל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מפרט: מעבד :AMD 3400+ SOKET 754 לוח אם:GIGABYTE K8 NFORCE3 250 כרטיס מסך: ELSA 6800GT 256M זיכרון: PQI 1024 כונן קשיח: WD 120G 8M SATA מארז: RAIDMAX COBRA 420W תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 3p,

היי, בן דוד שלי מתחיל תואר שני בהנדסת מכונות והוא צריך מחשב לכל מיני תוכנות שמשמשות אותו לתואר (matlab solidworks fluent abaqus nastran tekplot) בנוסף הוא רוצה לשחק במחשב מידי פעם (לא רציני מידי אבל שתהייה האפשרות). דר"א, אם מישהו יודע דרישות מסויימות בקשר לתוכנות האלה, אשמח לשמוע. המפרט צריך לכלול מסך, עכבר+מקלדת, ורמקולים 2.1 פשוטים יחסית. תודה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by avi1231231900,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8989124&type=product&id=1218006773367 תודה לעונים

17. Started by ye_3333,

אוקי אז ככה הינה מפרט של מחשב שרכשתי (מהיבואן הראשי בארץ חח זאת כבר קומבינה אישית .. :lol: ) מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.9 mhz בקיצור עם כול המפרט הזאת הצלחתי לרכוש את המחשב ב-5500 שקל שזה מחיר סוף הדרך.. בקיצור …

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by rami367,

שלום אני חדש פה בקהילה שמעתי שאתם הכי טובים ומקצועיים אז פניתי אליכם התקציב הוא 4 עד 5 אלף גג לא כולל מסך השימוש במחשב הוא בעיקר למשחקים כשאני חוזר הבייתה אני רוצה להנות ממשחק טוב. כמו משחקי יריות חדשים שדורשים גרפיקה גבוהה ומשחקי מרוצים ושיהיו בגרפיקה גבוהה. אני לא הכי מבין במחשבים אז אני לא יודע לפרט יותר מדיי אני רוצה להתמקד בi5 כי עדיף i5 חזק מאשר i7 חלש וככה אני גם יוכל לעמוד בתקציב זיכרון 8 גיגה DDR3 קיבולת 2 טרה למרות שחבר המליץ לי על 1 טרה ולקנות עוד אחד חיצוני לגיבוי, אני פשוט אוהב לשמור את כל הקבצים במחשב לא יודע מה ההבדל בין sata 2 ל3 אז מה הכי עדיף? חשוב לי כרטיס מסך חזק בין 1 גיגה ל2 שיהיה DDR5 אני רוצה להשקיע ככה שכל משחק יעבוד לי חלק אני גם לא מ…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Danix60,

היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by eggman,

שלום לכולם, אני מתעסק בהפקת מוסיקה באולפן ביתי, כיום אני עובד על פנטיום 3, 800MHz עם חצי ג'יגה זכרון. אני רוצה לשדרג את המחשב, ומעוניין לקנות מעבד + לוח + זכרון + הארד-דיסק. אני צריך זכרון של ג'יגה, והארד-דיסק של 120 ג'יגה. הייתי שמח לקבל את המלצותיכם בקשר לאיזה לוח ומעבד עלי לקנות. אינני צריך כרטיס קול, רשת, מסך, צורב, מארז וכל השאר, רק מעבד, לוח, זכרון והארד-דיסק. הייתי שמח גם לקבל המלצות על זיכרון. תקציבי עומד על בערך 2000 - 2500 ש"ח. המון תודה! עמר.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. שלום אנשים! לאחרונה ידידה שלי התחילה לחפש מחשב נייד שיספק את צרכיה. היא מחפשת מחשב שיוכל לבצע עבודות גראפיות בסיסיות [לא עבודה בתלת מימד ורנדור], כלומר, עריכה בפוטושופ, אוטוקאד ואולי בעתיד גם עריכת סרטים. היא מחפשת מחשב שיהיה נוח דיו, ויהיה בעל מסך גדול מספיק אך מבלי לסבול ממשקל מוגזם. [אחרי שבדקנו והשווינו - אין לה ספק שהיא מעוניינת אך ורק במחשבים עם מסך 15 אינצ'. מדובר במסכים גדולים דיו והמשקל שלהם הוא לא היסטרי בהשוואה ל-17 אינצ'] אחרי שבדקתי את האפשרויות, חשבתי כי הDEll inspiron N5110 יספק את צרכיה. חשבתי ללכת על גרסאת הi5 מהסיבה הפשוטה שה-i7 יקר משמעותית ואינני יודע אם יהיה לו יתרון בולט אמיתי [מה גם שהשמועה אומרת שמעבדי i7 מתחממים יותר בהשוואה ל-איי5] בכל אופן, ממה …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. רצוי A64 אינטל כמעט ולא בא בחשבון.... מסך 17 לא משהו רציני האדון הוא לא גיימר רצחני עם עיני נץ... אם אפשרי לא מKSP משהו עם אחריות נורמלית... תודה לכולם (ובקשה לא לתת לי את הפרט המומלץ בדקתי אותו לא ממש אהבתי אני רוצה 64BIT אם אפשרי...) ושוב תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי , אני מכין עבודה ללימודים בנושא מחשבים ניידים ואשמח ליצור קשר עם אנשים שממש מבינים במפרטים של לפטופים (כרטיס מסך, מעבד , זיכרון וכו') אז אשמח אם תפנו אלי לפרטי או למייל - תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  24. אהלן. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש ורציתי לשמוע (לקרוא) קצת חוות דעת שלכם עליו. חשוב לציין שלא פתחתי אשכול לקבלת הצעה ממכם לפני קנייה כי הסתכלתי במשך כמה ימים פה על אשכולות של אחרים עם אותם תקציב ועם אותם דרישות בדיוק כמו שלי וחשבתי שלא אצטרך לפתוח סתם עוד אשכול. הדרישות בגדול היו: מחשב למשחקים כבדים - GTA 5, באטלפילד החדש וכל המשחקים החדשים, שירוצו על הגדרות גבוהות. ללא OC, ועם דרישות שקט ברמה סבירה. המסך הוא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 Intel Core i5-4670 TRAY Arctic Cooling Freezer 13 Gigabyte GA-H81M-S2PV Fractal Design Core 3000 USB 3.0 8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB 2.5" Sata 3 Western Digital Cavia…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.