ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
מחשב שמיועד לאנשי פיתוח שעובדים עם visual studio צריך מעבד חזק והרבה זכרון לא כולל מסך
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מחשבים בשבוע שבועים הקרובים לא מתכון לעשות OC בשני המחשבים מחשב ראשון (בשבילי) השימושים שיהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות והעלות, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, הורדה, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש ורצוי שגם לא חם מחשב שני (לאחי בן 14) השימושים שהיו בו: משחקים, סרטי HD, הורדות, אופייס, מסנג'ר, ICQ, אינטרנט, מוסיקה וכו' גם במחשב הזה חשוב שהמחשב לא יהפוך לאיטי יותר כמפעילים כמה דברים בו זמנית כמו משחק, מוסיקה, מסנג'ר, הורדה, אינטרנט (אבל ברור לי שזה יהיה ברמה כל שהיא מכיון שהמחשב יותר זול…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
עבודה לא כבדה במטלאב+שמיעת מוזיקה איכותית+ כרטיס רשת אלחוטית WIFI, אין צורך במקלדת ועכבר. כ"כ אין צורך במסך, יש לי מסך LCD 22" תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על העזרה כאן בהתייעצות שלפני הקנייה. אז ככה, רכשתי ביום חמישי מחשב נייד חדש מדגם HP ProBook 430 G1. ביום שישי לאחר הטעינה הראשונית ישר התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 ואז לצערי גיליתי שבפינה השמאלית התחתונה קיימים מספר לא קטן של פיקסלים שחורים, כנראה שרופים (מצורפת תמונה) האם יש פה אנשים שקרה להם מקרה דומה? מה עושים במקרה כזה? האם במקרים כאלה החנות אמורה להחליף לי את המחשב בחדש או להפנות אותי ליצרן (HP) לתיקון במסגרת האחריות? בכל זאת מדובר במחשב שנקנה שלשום, זה לא שבאתי אחרי חודש/חודשיים. האם יש צורך להילחם איתם שיביאו לי מחשב חדש או שהם יהיו צודקים ב100% בזה שהם יגידו לי לפנות ליצרן? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה בדיוק הפורום הנכון כי יש לי כמה שאלות בנוגע לרכישה ואז אני אנסה למצוא דגם שיתאים. קודם כל, רציתי לשאול עד כמה דור 14 של המעבדים הוא חסכוני בחשמל? האם זה משהו משמעותי ששווה בשבילו להתאמץ ולרכוש דור 14 (חשוב לי הזמן סוללה). בכללי אני מחפש כבר תקופה מחשב חדש. משהו דומה למה שהיה לי: מסך 16 אינץ' ומעלה מסך טוב עם 500 ניטס וקצב רענון טוב (נדמה לי שהיה לי 144 הרץ) משקל 2.3 ק"ג (מעדיף פחות אם יש) כרטיס מסך 3050ti מעדיף יותר כי הוא די גמגם עם משחק לא ממש חדש הטענה - היתה 230w או 300w. עדיין היה לוקח לא מעט. היה איזה מחשב של אסוס שתכננתי לרכוש אבל תודה רבה ל-A-10 שסייע לי וחסך לי עוגמת נפש …
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח:Samsung 250GB SATAII 7200RPMיתרת אחריות: ללא אחריות כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתרת אחריות: ללא אחריות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זהו מחשב לצורך עבודה של יצירת מוזיקה עם CUBASE 5 רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו MAC OSX וגם WINDOWS (אם לא שניהם אז לפחות אם אפשר MAC) הייתי קונה מק בוק אבל אין לו כונן דיסקים ואין אחריות בארץ אז קצת בעיה... זהו המחשב: מעבד Intel® CoreTM2 Duo Processor T6600 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WXGA LED With Truelife רזולוציה 1366X768 כרטיס מסך ATI Mobility Radeon™ HD 4330 Graphics דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR2 800MHz dual channel Memory כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11g Mini-Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 365 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100 network inter…
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. אני רוצה לקנות בבלאק פריידי אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, השתכנעתי כי מחשב ישן ב900 הוא לא באמת רעיון טוב. הרבה זמן לא בדקתי את המחירים של המחשבים החדשים וציפתה לי הפתעה- http://skypc.co.il/pl_product~sky108~88~0.htm. מה יהיו ההגבלות עם מחשב כזה? או, במילים אחרות, האם יוכל להריץ GTA4, COD5 וכדומה בצורה מספקת ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מערכות מחשב מומלצות ב-KSP ,אני יכולה אפילו לשנות שם את כלללללללל הרכיבים? כי יש מצב שזה יחסוך איזה 200 ש"ח , לעומת האופציה שבאתר להרכבה עצמית? אבל מה זה אומר יש להם במעבדות מחשבים מוכנים כאלה , והם מורידים רכיב אחד או שניים או כולם , לפי דרישות הקונה? מישהו יודע אולי,ממי שאתה מכיר שקנה ב- KSP בסכום גבוה. אם העלות שלי היא 5500 משהו כזה, והתשלום במזומן ,יש מצב שהם יורידו ל- 5000 ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד לעבודה עם מסמכים ותכנות קל. אשמח להמלצותכם. לא רשמתי מה התקציב שלי, כי אני עדיין לא יודעת מהו. אני מקווה שבאמצעות ההמלצות אצליח להתמקד גם על התקציב שלי. תודה * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס (מסמכי ענק), צפיה בסרטים, תכנות קל * גודל המסך: 14 או 15.6 אינץ'. מעדיפה מסך מאט * רזולוציית המסך: עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף SSD, אם לא יקר מדי * כונן אופטי: לא קריטי, בהנחה שהמחשב מגיע עם מערכת הפעלה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא *…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני צריך לקנות בשביל קרובי משפחה מחשב חדש... תקציב: כמה שפחות יותר טוב... דרישות: - המחשב אמור להריץ אינטרנט ואופיס בלבד! לא ישוחקו משחקים (ואם כן זה יהיה קומפי או משהו בסגנון משחקי ילדים)... - חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן... - צריך ציוד היקפי: מקלדת, עכבר, רמקולים (סבירים...לא צריך משהו עוצמתי...), מסך (!).. בקשר למסך, כמובן שאם אפשר להכניס LCD זה יהיה מצוין..העיקר שלא יתעייפו מלשבת במחשב...(לא שהם יושבים כל היום אבל זה הכרחי שלא יהיה בעיות עם קצב הרענון) מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤459 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms DVI ¤997 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 80GB 8MB …
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימלי? עד 7K תקציב מקסימלי, לא לחרוג ממנו 2. המחשב מיועד למשחקים, מן הסתם במחיר כזה ברמה גבוהה, צריך מסך מתאים (24 אינץ'?) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בדיסקטים כמובן... צריך רק צורב DVD סטנדרטי מבחינת תוספות 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7-8 מעדיף שקט, לא במחיר ביצועים. (מאוזן) 7. לא מתוכנן OVERCLOCK 8. לא צריך מערכת הפעלה, המחשב צריך להיות מורכב בחנות... 9. גר בבאר שבע, עדיפות לאייבורי או KSP מבחינת נוחות\קרבה 10. אין בקשות מיוחדות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכר…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום, דיברתי עם אמא שלי ,והחלטנו (90%) שאני קונה מחשב בחנות : IqPc http://www.iqpc.co.il אני נוסע לחנות שנמצאת באשדוד מדפיס את המפרט ואומר להם שירכיבו לי את המפרט שתביאו לי. מטרות המחשב : * גלישה באינטרנט. [מהירות הגלישה 1.5 מגה] * משחקים כבדים. [קארבון,ג'יטיאי החדש,צי הנינג'ה,קאונטר סטרייק,ועוד..] * הפעלת תוכנות הרצת תוכנות יחד למשל סקייפי עם דפדפן. [סקייפי,איסיקיו,דפדפן אקספלור,תוכנות כבודות] * מוזיקה האזנה לשירים מוזיקה [לא צריך כרטיס קול מפואר רגיל אבל טוב איכות יפה] תקציב: 3.000 אפשרות חריגה: אך ורק ב 100 שקלים,לא יותר אסור לי. קניית המחשב: נסיעה ולקיחה מהחנות . עדיפות,הערות: גדלתי עם מעבדי Intel אני מקווה תוכלו לבנות לי מפרט טוב בתקציב הנמוך הזה עם מעבד Intel Duol C…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לפני שאתחיל בשאלה חשוב לציין שעיינתי בפורום, עם זאת לא הצלחתי לגבש עמדה בעניין הקנייה. בימים הקרובים אלך לקנות מחשב נייד לצרכים של DBA (SQL), צפיית סרטים באיכות גבוהה, לימודים ועם זאת לשמור את האופציה למשחקים חדשים (פחות או יותר) באיכות בינונית (עד כה שמתי עין על nvidia 940m, שלא שמעתי ביקורות יותר מידי טובות עליו). חשוב לי שהמעבד יהיה i7 עם זכרון של 8gb לפחות. לא הבנתי לחלוטין אם כדאי לקחת כונן היברדי של ssd בנפח 8gb והאם זה בכלל קריטי בגדלים האלה. התקציב נע בין 3500 עד 4500. חשוב לציין שאני לא צריך כרטיס מסך חזק מאוד. עד כה נסגרתי על 15 lenovo yoga 500 אשר פחות יותר עומד בסטנדרטים, למרות שהמחלוקת האם לקחת מסך טאץ', מעלה משמעותית את המחיר ואפשר אול…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב HTPC בעיקר לסרטים 1080P ומוזיקה ולהציג תמונות על הטלויזיה חשוב שיהיה דיסק קשיח גדול משהו כמו 500GB המחשב יתחבר ל Yamaha RXV363 ולמסך 32 של סוני sony w5500 חשוב מארז יפה וכמה שיותר קטן ואם יש אפשרות לשלט תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
לא לגיימינג אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו לשוק. לא מתכן OC. שימושים כבדים: שימוש בהמון תוכנות במקביל, צפיה בסרטי HD, עבודה עם beryl בלינוקס (ממשק תלת מימדי עם אפקטים). מעבד: AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ASUS M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E כולל כרטיס קול 7.1 HD וכרטיס רשת 1Gb. זכרונות: DDR II 800 2GB (2*1024MB) TwinMOS CL5 דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך: eVGA 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E 1.44, FLOPPY Teac/SONY צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black Sony DVD x16 Black מארז: HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 2,975 ¤
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
המפרט בתמונות המצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים שלחתי בקשה למפרט של מחשב, אך הומלץ לי לפעול לפי השאלון. אז תודה רבה מראש למי שיוכל לעזור לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הכי חשוב הוא יצירה והפקה (Cubase) והפעלת פרוייקטים כבדים. בנוסף לגיימינג מקצועי, כרטיס מסך בסביבות הרמה של GTX550Ti וגם עבודה בפוטושופ ואפטר אפקטס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, After Effects, Photoshop, Sony Vegas ב) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש דרך מהירה להעביר קבצים מהנייח שלי לנייד. בנייד (thinkpad T410i ) יש פורט של eSata , השאלה היא איך אני יכול להתחבר איתו לנייח? ראיתי שיש כבל שהוא esata זכר ל sata זכר , השאלה היא איך אני מחבר ולאיפה אני מחבר.... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-