ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Dell Inspiron N3010,עם מעבד i5-460M וכרטיס מסך ATI 5470 1GB גודל המסך הוא" 13.3 . האם למישהו יש ניסיון עם המחשב הזה? במידה וכן אשמח לשמוע חוות דעת. אם למישהו יש רעיון למחשב אחר, יותר טוב, באותה קטגוריה- אשמח לשמוע עליו. תודה עודד
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום: ברצוני לרכוש מחשב נייד בסכום שנע בין 2500 ל- 3000 ש"ח. תחום העבודה שלי מתבסס על עבודה עם אופיס, עבודה עם שרטוטים חשמליים , גלישה באינטרנט, ואולי מדי פעם צפייה בסרטים..לא משהו מיוחד. מעוניין לשמוע את ההמלצות שלכם לניידים .. באיזה חברה כדאי לבחור ולמה .. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עריכה: ההתלבטות החדשה בהודעה השלישית. כאן יש פירוט (ארוך...) של הדרישות שלי: ______________________________________________________________________________________________________ שלום, בארבע השנים האחרונות אני משתמשת בנייד של HP לצורך לימודים באוניברסיטה. הוא שירת אותי נאמנה, אבל מכיוון שהוא שוקל 3 ק"ג, והמסך כבר מתחיל לשחק, והוא בכל זאת בן ארבע, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג: 1. תקציב- רצוי 4500 ש"ח כולל מערכת הפעלה, אם אפשר. אם כדאי מאוד- אפשר לחרוג קצת. 2. מטרות- בעיקר לצורך לימודים- אינטרנט ויישומי אופיס. אין שום צורך במשחקים, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ פוטושופ. הכי חשוב שיריץ הכל מהר ובלי בעיה: אני אוהבת לעבוד עם הרבה מסמכי אופיס פתוחים ובדרך כלל עם עוד כמה חלונות …
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על מחשב נייד: מסך 15.6" WXGA TFT LED HD 1366X768 מעבד Intel Pentium Dual COre T4200 (2.0GHZ 800Mhz) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M זכרון 3GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHZ דיסק קשיח 250GB 5400RPM כונן אופטי DVD Recordable (Dual Layer) WI-FI WIRELESS סוללה 6 תאים ליתיום. כולל מערכת הפעלה של ויסטה. שוקל 2.7 קילוגרם. מחיר 2700 ש"ח. זה מפרט שקיבלת ורציתי לקבל מכם ייעוץ. אח שלי צריך מחשב והוא צריך את זה בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. השאלה: 1) האם הכרטיס מסך שהם נותנים יכול להספיק להרצת רוב המשחקים? 2) אני לא כל כך מכיר מעבדים של מחשבים ניידים, אבל האם מעבד של T4200 נחשב טוב?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב Chromebook עד 200$ חדש מאמזון. יש מחשבים במחירים האלה.. איזה Chromebook ללימודים כדאי לקנות עד 200$?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה המחשב עצמו מה אתם חושבים עליו, במחיר של 4800 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXTG3051
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא מסך וללא מארז רוצה לוח אם SLI להרכיב עליו שני כ.מסך מחכה להצעות תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט פנימי: מעבד: I7 7700K קירור: NOCTUA NH-D14 לוחם אם: Gigabyte Z270XP SLI זיכרון: CORSAIR DDRA4 8*2GB 2400 ספק: CORDAIR RM750W GOLD MODULAR כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW 2.0 דיסק קשיח: W.D BLUE 1TB 7200RPM שני אס.אס.די: CRUCIAL MX100 256GB והשני M.4 128GB של אותה חברה מארז: CORSAIR 330R ציוד היקפי: מקלדת: RAZER DEATHSTALKER CHROMA EXPERT GAMING עכבר: RAZER MAMBA 16000 פד עכבר: RAZER GOLIATHUS מסך: DELL U2515H ULTRASHARP LED IPS יש גם רמקולים של מיקרולאב לא זוכר דגם אין בו אף תקלה פשוט אני לא רוצה שהוא יהיה בקרבתי שאני מתחיל ללמוד.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מדבר על גרפיקה דו-מימדית בתוכנות כמו PHOTOSHOP ILLUSTRATOR INDESIGN FREEHAND FLASH .כמו כן אני מצפה שיעמוד במשחקים חדשים.(לא משהו ספציפי שחשבתי עליו) הציעו לי את המפרט הבא: (אני מעוניין לדעת מה כדאי להוסיף או לשנות כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר במחיר קטן {3K גג}) מעבד אינטל Core 2 Duo E8400 דיסק קשיח SATA II 7200 RPM 16MB 320GB WD זיכרון 2048MBX2 (4GB) DDR II 800MHz kingston כרטיס מסך Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB DDR3 256BIT (המארז וספק הכח נתונים לבחירה מאוד מגוונת) מעוניין לקבל הצעות נוספות בהקדם. האם אוכל לעבוד כמו שצריך על מחשב עם המפרט הנ"ל? מה כדאי לי להוסיף\להחליף במפרט הנ"ל? יום טוב ושבוע טוב לכל הקהילה.
-
- 11 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איך המפרט הזה מארז huntkey AEOLUS2 מעבד אינטל ארבע ליבות Q8200 2.33GHz 4M לוח אם GIGABYTE G31 זכרון 4096M DDR2 800MHz Kingston דיסק קשיח 500G SATA2 Western Digital/Sumsung/ Seagate צורב אופטי DVDRW SATA X22 Sony כרטיס מסך GeForce 9400GT 1GB כרטיס קול 7.1 ערוצים לקולנוע בייתי כרטיס רשת 10/100/1000 לאינטרנט מהיר בכבלים או ADSL יציאות USB 4 מאחורה ו 2 מקדימה ספק כח HUNTKEY 430W 2500 ש"ח או זה מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray Warranty 3 years מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 4GB Kingsto…
-
- 11 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תנו דעתכם, הציעו שיפורים במסגרת המחיר ותמליצו על ספק כוח איכותי אין צורך במסך צורב וציוד היקפי [שהכל כולל הכל יגיע ל5K-5.5K] מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 ¤517 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB 8MB 7200 RPM - ATA133 - 6L200P0 - RoHS ¤431 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤427 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS7700-CU FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤271 קרור למא…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידה שלי רוצה מחשב חדש...האמת שאין לה תקציב מוגדר אבל חייב לכתוב בכותרת לפי מה שהבנתי ממנה 3000-3500 שקל יהיה מחיר סביר למערכת כולל מסך. אני יודע שקשה לבנות משהו משתלם בתקציב הזה אבל תנסו לעזור... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע...לא קריטי.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים, סרטים, מוסיקה, הורדות, אינטרנט ויישומי אופיס...ואולי גם קצת פוטושופ אבל לא משהו מקצועי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך (שיהי…
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, התקציב הוא בערך 2500 שקל. * מטרת המחשב - בעיקר צפייה בסרטים, קצת משחקים, אבל לא כבדים. * גודל המסך - 15 - 16 * משקל רצוי - לא משנה * סוללה שתחזיק 2-4 שעות * צריך יציאת HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, משחקים כבדים, סרטים, גלישה נוחה * גודל המסך? 15.6 , לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? 768X1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? העדפה למקלדת מוארת * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג - חשוב שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זמן עבודה כ-5 שעות ברצף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , אך לא מחייב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- עדיפות לחומרה המיטבית ביותר, כדי שיעבוד מהר וחזק. תודה רבה! דור.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
 ספויילר היי, אני צלמת בחיתוליו של פתיחת עסק ומעוניינת למצוא מפרט של מחשב שיענה לי על צרכי עריכה, תוכנות אדובי פוטושופ, ברידג' ולייטרום. קיבלתי כמה הצעות מחיר ומפרטים שונים ואשמח אם מישהו יוכל לתת ייעוץ וחוות דעת. מפרט אחד כאן והשאר בתמונות. התקציב הוא כ5,000 שקל (אפשר לחרוג מעט) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte GA-B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 זכרונות RAM: DUPLICATE-DDR 4 16GB (2X8G) / 2666 TSP (Korea) בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 604 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hyper M 600W…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100~200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080p. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב ומעוניין לקנות נייד לעבודה השוטפת. אני רוצה רק להגיד שנכון שאומרים שלצורכי סטודנט אפשר לקנות הכי פשוט, והמחשב שיש לי כרגע הוא באמת פשוט אבל ממש לא נוח לעבודה - אין תוכנות כבדות שאני מריץ, אבל אני תמיד פותח במקביל מלא תוכנות - סביבות עבודה, אינטרנט, טרמינלים, סימולטורים וכו', ככה הכי נוח לעבוד, אבל המחשב שלי כרגע (נקנה לפני שנתיים) לא סוחב את זה,מספיק אני פותח כמה תוכנות וכמה לשוניות דפדפן ונתקע, לכן כן חשוב לי לפחות במולטיטסקינג במחשב הבא. רשמתי פה את ההעדפות לפי סדר חשיבות,מה שלא מצויין (רזולוצייה, כונן אופטי..) פשוט לא חשוב כל כך ולא מהווה קריטריון: * תקציב? סביבות 3K, רצוי לא לחרוג * מטרות המחשב? תוכנות פשוטות (כמו שצויין), אב…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרכיב מחשב סלוני למסך לד חדש 42 אינץ' גודלו. אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בקטע של המפרט, מאפיינים: התקציב הוא אלף וחצי שקלים וכמה שפחות יותר טוב, אין חריגות. המחשב מיועד לחיבור למסך (מן הסתם) והרצת תכנים באבחנה גבוהה (בלי קרטועים אם אפשר), מעט איטרנט וזהו. מלבד זאת אני ירצה לאחסן את ספריות המוזיקה והתמונות כך שאני צריך הרבה מקום (כרגע שתיהם תופסות לי בערך 150 ג'יגה). ציוד הקפי - רק מקלדת ועכבר (עדיף אלחוטי מן הסתם), מסך אין צורך ושמע הוא יתחבר למערכת סאונד שיש לנו בבית. שוב, סגנון החומרה צריך לתאום מחשב סלוני, שישנה לדברים כגון מארז, שקט וכו'. בנוגע לחנות אין זה כזה משנה אם כי משהו במרכז כדאי שנוכל לבוא לקחת ולא נצטרך לנסוע שעות, אני גר ליד מודיעין (יש אייבו…
-
- 39 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לנו מחשב HTPC בסלון שמשמש את אשתי לגלישה ולצפיה בסרטים (סטרימינג מכל מיני אתרים). המחשב הוא בן כחמש שנים (i3 ענתיקה עם 4 ג'יגה זיכרון וללא כרטיס מסך) המחובר לטלוויזית "50 ברזולוצית HD (1920*1080) והריץ בזמנו ווינדוס 7. לפני כחודשיים הוחלט כי מתקדמים לשירותי נטפליקס והותקן ווינדוס 10 (כדי להפעיל את ה EDGE) ותאמינו או לא, זה איכשהו מצליח לעבוד. ה"איכשהו מצליח" הוא הבעייה, המחשב מאוד איטי כפי שניתן לצפות והוחלט לשדרג אותו. המחשב המשודרג אמור להחזיק עוד כחמש שנים נוספות כך שרצוי שיכלול 5i ו 16 ג'יגה זיכרון, אני לא סגור על הכרטיס מסך אבל יש לי איזה משהו ישן שאפשר לתקוע לבנתיים. סביר להניח כי הטלוויזיה הנוכחית תוחלף בזמן הקרוב ל "50 ברזולוצית 4K כך שיהיה צורך בכרטיס חזק …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מחשב נייד dell inspirion n5010 אך הנייד לא מזהה את הראוטר הביתי.. הראוטר מזוהה על-ידי האייפון ובנוסף כאשר אני מחשב את הראוטר בכבל למחשב הנייד הוא כן מזהה אותו... ניסיתי ללחוץ על הכפתור שמוצא רשתות אלחוטיות ( במקרה שלי f2, עם fn ובלי fn) ועדיין לא מצא לי כלום.. איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ברשותי אינספירון 6400 של דל. בנייד קיים כפתור (בחלק העליון בקרבה לכפתור ההפעלה) שכתוב מעליו MediaDirect, כשלוחצים עליו עולה התוכנה הזו של דל שממנה ניתן להפעיל סרטים, שירים וכו'... היות וברצוני להסיר את הויסטה ולהתקין במקומה XP, רציתי לדעת מספר דברים: 1. יש באמת שימוש שמצדיק את התקנת התוכנה הזאת? היא תתן לי משהו משמעותי שווינאמפ ומדיה פלייר לא נותנים לי? 2. בניסיון הקודם שלי להתקין את התוכנה אחרי התקנת XP הבנתי שהתוכנה הזו צריכה מחיצה משלה על הדיסק, למה היא צריכה מחיצה משלה? 3. במידה ואני מחליט להתקין את התוכנה הזאת לאחר שאסיר את הויסטה, מהו שטח הדיסק שאני צריך להקצות לה במחיצה שאתן לה? תודה רבה לעוזרים! [br]פורסם בתאריך: 21.09.2007 בשעה 14:59:05 ירד לעמוד השנ…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט שההצעה עליה היא 10000 שקל : המחשב למשחקים כבדים קאזה אימיול והכול ביחד מארז RAIDMAX SAGITA 12CM מאורר FSP 350W NOISE HIKKER 120mm active pfc asus p5wdh dekuxe 975i sb+sa2+l1g+r intel conroe 2.13ghz e6400 s775 2mb thermaltake big typhoon 939/775 corsair ddr2 512 667mhz pc 5300 כפול 2 כלומר 1gb wd 250gb 24/7 7200rpm 16mb sata2 ld dvd -/+rw gsa h20l microsoft dt1000 עכבר ומקלדת אלחוטי מסך nec19"inc multisync 90gx2 4ms sony 1.44 gc ati randeom x1600pro pg2 e3 512mb+t אנא עזרו לי כבר השתגעתי בסה"כ רוצה מחשב כמה שווה לדעתכם ההצעה הזאת? מה הייתם משפרים וכמה זה עולה? וב 5000 אלף שקל איזה מחשב הייתם מרכיבים לאותה מטרה תודה על ההעזרה בתקווה כבר למצוא את המחשב האידי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-