עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nihil,

המחשב צריך להריץ Heroes V ו Photoshop CS2 (לא בו-זמנית) כולל מסך CRT + ציוד הקפי רצוי מארז יפה ( העדפה לצבע שחור ) -לא להמהרות- תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by alergic,

משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה

4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים כמו: 2 Team Fortress 2, Skyrim ,Dishonored, Bioshock * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שפחות אלא אם זה הבדל גדול במחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מעל 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המליצו לי על ש…

5. Started by brighi,

היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  6. Started by Maayanoth666,

אהוי! מחפשת מפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר לגיימינג. תקציב של 5,000 ש"ח. תודה מראש! ?

7. שלום לכולם, אבקש עזרה בבחירת נייד קומפקטי ובעל יציאת סאונד דיגיטלית. חשוב לי שהוא יהיה עד 15.4 אינטש, ויהיו לו יציאות סאונד דיגיטלט-אופטי או קוגסיאלי אני לא מצאתי , אפשר להמליץ גם על דגמים שנמצאים בארה"ב. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black אשמח לקבל הערכה, המחשב בן כ-3 שנים עלה די הרבה בזמנו.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  9. היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לעבודה / לימודי תוכנה (עבודה עם Visual Studio 2012). קצת משחקים על הדרך.. לא יותר מידי (PES 2013)... אני קונה את המחשב בחו"ל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/891165-REG/ASUS_g55vw_dh71_i7_3630QM_8GB_DDR3_500GB_HD_Windows_8.html מה אתם אומרים? שי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. מה דעתכם?

12. Started by Lifi,

אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שאני עוקב ובודק אחרי מספר מחשבים ניידים, שמתי עין על המחשב lenovo thinkpad edge e330 ורציתי לשמוע מכם מה יש לכם להגיד עליו? אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר, ואני מעוניין במחשב 13.3 שיספק אותי במידה הנדרשת ולא יותר מזה. תודה על העזרה הנה קישור: http://fre.co.il/items/165307#SmallBuyNow

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by ליהי גנון,

מישהו יודע איך מתקינים WINDOWS XP על מחשב של אפל עם מערכת הפעלה של מקניטוש? אשמח אם תעזרו..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by Sarm1x,

השימושים העיקריים שלי זה גיימינג . ואני מבקש המלצה למפרט חזק וטוב לתקציב של 4 אלף תודה לעוזרים.

15. שלום לכולם היום נסעתי לרשת איבורי וביקשתי שיכינו לי מחשב QWUAD אבל אני חושש שחברות החומרה ששמו לי הן זולות או לא מוצלחות מכיוון שאני רוצה את החברות המובילות(ורצוי מאוד שרוב המחשב יהיה מחלקי INTEL) אגב אני רוצה מחשב שיחזיק לי לתווך ארוך ושיהיה ממש מתקדם מטרת המחשב היא לפנאי משחקים גלישה סרטים וכו.. בבקשה עזרו לי והגידו לי מה לתקן מה להחליף אני אעריך את זה מאוד תודה. זכרון PLT 2G KIT DDR2 800OCZ דיסק קשיח HITACHISATA2 16M 320G מארז SOPRANO THERMALTAKE שחור ספק כוח CMF 450W REAL EZ COOL 12 כ.מסך GF8600GT 512MB HDTV OCIE כ.קול OB 7.1 שמונה ערוצים כ.רשת G LAN OB1 מאוורר למעבד שקט COOLER MASTER775 לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל Q6600 CORE2QUAD

16. שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  17. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון. חשוב לי שהוא יהיה קטן יחסית, שקט ושאוכל להקרין איתו סרטים ב-Full HD. מצאתי מיפרט לא יקר בחנות PC4U שאמור להתאים לצרכיי. מערכת מדיה סנטר HTPC Gigabyte E350N-USB3 2GB DDR3 500GB DVDRW מצורף לינק: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2575&CatCode=242 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש! דודי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 למחשב וציוד הקפי, ניתן לחרוג עוד ב 1,000 רק במידה והכרחי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר בשוק ההון כולל שימוש בשני מסכים בשלב הראשון עם אפשרות להוספת מסך נוסף בעתיד. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ויבצע פעולות ללא עיכובים. עבודה בתוכנות Trader Workstation ו- TD Ameritrade. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שני מסכים, מקלדת ועכבר (רצוי אלחוטי),רמקולים ומדפסת משולבת עם פקס סורק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by _xyz,

מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,600 ש"ח ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיראה אסתטי, עדיפות לצבע שחור/אפור ולא כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

21. שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש לעבודה בתלת מימד ורינדורים. תוכנות לדוגמא: Revit, Rhino, Blender, V-ray, Enscape לא מתעסק באוברקלוק והתקציב גמיש בין 8-9. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח להתייחסות: מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=106625]Intel Core i9 12900F / 1700 Tray[/url] כמות: 1…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  22. Started by insane95,

אהלן, יש לי מחשב נייד מבית Asus עם יציאות HDMI ו-VGA. עכשיו, יש לי בבסיס טלוויזיה פשוטה עם כניסות RCA, איך אוכל להציג את מה שנמצא במחשב ישירות אל הטלוויזיה. לא מצאתי כבלים של VGA to RCA. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  23. Started by hagai1990,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  24. שלום לכולם, בפעמים הקודמות רכשתי מחשב ע"פ המלצותיכם ואותי אמא למדה שלקוח מרוצה תמיד חוזר לעוד מה עוד? זה המחשב שאני רוצה לרכוש- לאלו שימושים הוא טוב? מה הוא לא יכול לבצע? למה כן? גודל פיזי של המחשב(NETTOP) + קיימת מגבלת מקום בשולחן+מעבד חזק למה לא? - מותג לא מוכר? סיכויי התחממות..?!? מה דעתכם? נ.ב. את המחשב ארכוש באנגליה בעלות של 2.5 א'

25. Started by orr008,

שלום לכולם! יש לי לפ טופ קצת ישן והיה מותקן פה כרטיס רשת מסוג בי (11 מגה בייט לשנייה). היום התקנתי כרטיס רשת חיצוני (די-לינק) מסוג ג'י (54 מגה בייט לשנייה). עכשיו שניהם עובדים ומחוברים. השאלה היא מה זה אומר- שאני מחובר ב-65 מגה בייט לשנייה? תודה.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים