עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&ServiceTag=&SystemID=XPS_M1330&os=WLH&osl=en&catid=&impid=

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם אני קניתי מחשב חדש של טושיבה מדגם satellite a200-1j0 המחשב הגיע עם ויסטה ואני רוצה לעבור לxp ואני לא מצליח לעבור מפני שכל פעם שאני שם את הדיסק של הxp הוא רושם לי "לא נימצא שם ארדיסק במחשב" מה לעשות?יש למישהוא מושג?אך המחשב מזהה את הארדיסק ?תודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. שלום רב, אני צריך עזרה במפרט למחשב מבוסס AMD/INTEL - מה שיותר משתלם . המחשב אמור לשמש לעריכת סרטים בעיקר באמצעות תוכנת AVID . על המחשב להיות לפחות בעל זכרון של 2G . חשוב שהמחשב יהיה שקט . המחשב יהיה מחובר ל - 2 מסכים LCD בו זמנית . אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD full HD . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by FastJack,

מישהו יודע מתי הנטבוק הנ"ל מגיע לארץ? ואם כן בכמה הוא יתומחר?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. בניתי את המפרט הזה: לוח אם: Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSET מעבד: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX זכרון: Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 דיסק קשיח: Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black מארז: NZXT Tempest Evo ספק כח: SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel מקלדת חוטית Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 USB הרכבה של המחשב כל זה ב-5600 ש"ח איך המפרט? והאם המחיר מצדיק את המפרט?

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  6. שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. זה המפרט שקיבלו מהחנות, איזה שינויים כדאי לעשות? המחשב צריך להפעיל תוכנות לא כבדות מידי, כמובן שהולכים לראות בו סרטים ואולי להפעיל משחקים לא חזקים מידי.. נראה לכם יעבוד פה OVERWATCH? כמה יעלה להוסיף פה כרטיס מסך סביר? מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray‎ 1 21051 מאוורר למעבד ‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎ 1 36620 לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus H110M-K LGA1151, Intel H110, DDR4, PCI-E, VGA, DVI‎ 1 37769 זכרונות ‏Kingst…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by yazo,

צריך את עזרתכם בהמלצה על מחשב עריכה נייד חזק שמשמ בעצם כמישרד הפקה גם לעריכת וידאו וגם לניהול שוטף אודה לכם על מיפרטים או דגם במחיר סביר אני בתחילת הדרך תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by Googleness,

אהלן, יש לי מחשב נייד lenovo U550. 1. קודם כל באופן כללי המלצות לניקוי של מחשב נייד (המקלדת במצב זוועתי, עם המסך אני עוד מסתדר). 2. במשך תקופה ארוכה המחשב היה ממש ממש חרישי לא שמעתי אותו בכלל. לאחרונה המאוורר מהצד שפולט את האוויר החם התחיל לעשות רעש הרבה יותר חזק מבד"כ, איך מטפלים בזה בצורה לא כירוגית? תודה, לירון

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  10. Started by Beno Vak,

אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אופיס...אנטרנט...אולי פה ושם קצת משחקים... תודה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by omera138,

המחשב עולה באייבורי כ2990 שקלים ויש לי תקציב עד 3000 שקלים המחשב צריך להיות לאופיס אימיילים,אייפוד שירים ועוד... להלן המפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 מה אתם אומרים על החברה MSI?(אמינה, לא אמינה) על המעבד ובעיקר על הסוללה אם היא חזקה מספיק לעבודה מחוץ לבית וכמה זמן היא מחזיקה.... תודה לעוזרים!!!!! ואם אפשר להציע לי עוד מחשבים עד תקציב 3K אני אשמח....

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 שקל בערך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך שיהיה סביבות 2000 שקל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מילים, גלשיה באינטרנט, תוכנות גרפיקה אדובי אילוסטרטור ופוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. צריך מפרט שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם י…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. Started by Daniel Jozefowicz,

יש ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה xp. לאחרונה קיבלתי צחשה עפ הרד דיסק עליו win 7, רוצה להעביר את ההרד דיסק הישן ורק להשבית את מערכת ההפעלה הישנה. כיצד עושים זאת? תודה דניאל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  15. חבר לשלי יש ביות עם כמה משחקים וכו אז הוא החליט לשדרג את המחשב בקטנה הנה המפקט שלו מה אתם ממליצים לו לשדרג? לוח:P5B DLX זכרון:OCZ 2 GB 800 כ.מסף" gigabyte ati radon x1950 pro 256mb מעבד:6300 מארז גינרי+ספק רגיל הוא רוצה למטרת משחקי רשת יעבו חלק כי לאחרונה יש הרבה בעיות למרות כל מה שניסה לעשות תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by 1nstall,

אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  17. Started by solaric,

lenovo "12 s205 amd-c50 1G DDR3 1066 250G 6310M האם יש אפשרות לשדרג את הזיכרון בדרך כלשהי? האם 1G זיכרון יספיק להפעלת מערכת win7 עם תוכנות בסיסיות בצורה טובה? או אפילו משחקים פשוטים יחסית על מנוע ישן? פתחתי אשכול נוסף לאחר שלא ענו לי יומיים ואיבדתי את האשכול הקודם.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  18. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by jeans,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

20. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  21. Started by sDoron,

שלום רב! מעוניין לקנות נייד ,שיהיה חזק לאו אינטרט אופיס במיוחד לשימוש משרדי אך לא למשחקי מחשב חדישים ! מצאתי את המפרט הבא: Dell Inspiron 9300 17wxga Dell Inspiron 9300 Intel P-M 1.73GHZ 17inch WXGA dvd/cdrw combo נתונים עיקריים: מעבד Intel Pentium M 740 Processor 533MHz front side BUS 1.73GHz מסך WXGA TFT 17 UltraSharp Active Matrix ATI Mobility Radeon 300X 64MB DDR זכרון 256MB DDR2 533MHZ ניתן להרחבה עד 2048MB סוללה 53WHr 6-cell Primary Battery ב- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1988&p=9 רציתי לדעת האם המעבד הוא סנטורינו- בנניאס? או אולי סונומה? האם יש סנטורינו בנייאס או אולי מעבד דותן במהירות הנ"ל?,ללא המהרה כמובן. ל…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by rotman,

אני רוצה להשוות בין pc-7b לבין pc-7plus (עם מאוורר 25 ס"מ בקיר השמאלי שלו ועוד 2 מאווררים , קדמי ואחורי). תודה על הייעוץ

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by OmegaShadow,

יותקן עליו vista media center. המחשב יחובר ל- hot אנלוגי , ויתחבר לרשת בצורה אלחוטית. ישמש לצפייה בטלויזיה , הקלטה , צפייה בסרטים (כולל איכות HD). אין צורך במקלדת או עכבר. רצוי מארז שקט מאוד ולא גדול במיוחד (אם כי אין צורך במשהו מאוד קטן) - אולי nzxt duet או דומה לזה. תקציב : 5000 שח.

24. היי חברה, אחי רוצה מחשב כדי למשחקים בעיקר. הוא לא גיימר ויספיק לו משהו שרק יריץ את המשחקים שמעניינים אותו, הם לא צריכים להראות מדהים. הנה הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700-2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ולפעמים תוכנות זוללות משאבים כמו תוכנת עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט (פיפ"א, NBA 2K14…

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. מחפש מחשב נייד עד 10000 למשחקים ועבודה כללית מחשב שיהיה חזק ואמין 2 גיגה זיכרון

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.