ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב חדש. אני משתמש בו לגיימינג באופן מזדמן, אבל כמעט אף פעם לא קונה משחקים במחיר מלא, אלא מחכה להנחות משמעותיות עליהם בסטים. מעשית, זה בד"כ אומר שאני משחק משחקים משהו כמו שנתיים-שלוש אחרי שהם יצאו לשוק. תדירות עדכון המחשב שלי היא משהו כמו פעם בארבע שנים (בגדול, מתי שרכיב כלשהו מתחיל להתקלקל במחשב הקודם ) האם במצב כזה יש טעם לרכוש את המפרטים המתקדמים יותר של מחשבי הגיימינג שמופיעים אצלכם ברשימת המפרטים המומלצים? באופן כללי לא נתקלתי בבעיות עם משחקים עד כה, אבל לא קניתי מחשב מזמן ואני רוצה להרגיש בטוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שזהו המפרט: חושב על לשדרג בעיקר את המארז ולוח האם ולהוסיף דיסק קשיח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 וMMO נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה יותר טוב! Nvidia Geforce G105M 512MB או ATI Radeon HD 4570 ??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טו…
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
http://www.goffice.co.il/index.asp?product=1&id=1742870 האם שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל מפרט למחשב כאשר השימושים העיקריים הנם: גלישה באינטרנט (שתהיה גלישה מהירה) עבודה בתוכנות מסוג אופיס עריכת סרטי וידאו (בתוכנות מסוג סוני וואגס) שיתוף קבצים דרך טורנטים ואימיול בתודה מראש וברכת חג שמח, אודי
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המחשב שאני מתכנן לקנות. הוא מיועד למשחקים ועבודה, והכי חשוב שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. מבחינת מסך אני אדבוק בינתיים ב-17 CRT בגלל מגבלות משקל/מקום והתקציב יהיה בסביבות ה-4000 שקל. אשמח לקבל כל תגובה/הערה והארה למפרט הזה. אני עדיין מתלבט לגביי ספק ומארז, אבל מקווה לפתור את הדילמה בהקדם (באמצעות הודעה בפורום המתאים אצלכם): Athlon 64 3000+ 939 Whinchester (או ליבת Venice אם אני אמצא במחיר זול) לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 512 מגה זיכרון (כנראה בשני דימים, ככל הנראה של Geil) כרטיס מסך: Leadtek 6600GT Winfast Extreme מסך: Samsung 793DF בנוסף יהיה בפנים דיסק PATA ישן שיש שלי, וצורב DVD שאני אקנה יותר מאוחר. בעתיד אולי נחליף/נוסיף עוד דיסק קשיח (שמן הסתם יהיה SATA)…
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ Heroes V ו Photoshop CS2 (לא בו-זמנית) כולל מסך CRT + ציוד הקפי רצוי מארז יפה ( העדפה לצבע שחור ) -לא להמהרות- תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
משדרג מחשב מאוד ישן מה שנקרא מחליף כמעט הכל. אני לא מעודכן לצערי במעבדים לוחות אם וצ'יפסטים עדכניים אז צריך עזרה עם כל אלו. החלקים שיש: Seasonic 620 ספק כח SSD של סנדיסק 64GB כרטיס מסך RX 470 4G D5 4GB GDDR5 חלקים שאני צריך: מעבד I5 משתלם מהדור האחרון ללא אוברקלוק. (BOX) או TRAY עם קירור זול מומלץ. לוח אם מתאים ללא אוברקלוק או פיצ'רים מיוחדים. (צ'יפסט ביניים) זול ומומלץ. זכרון 8GB DDR4 סטיק 1 הכי זול ומומלץ. מארז - פה התלבטות קטנה וצריך עזרה של אנשים בעלי ניסיון, אני מעדיף לשדרג למארז קטן יחסית השאלה אם כרטיס המסך יתאים, ואילו מארזים קטנים מומלצים בימינו. אם הכרטיס לא יתאים אז אילו מאר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב לדיגיי מה הדברים החשובים שחייבים להיות ואביזרים נילווים תודה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים כמו: 2 Team Fortress 2, Skyrim ,Dishonored, Bioshock * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף כמה שפחות אלא אם זה הבדל גדול במחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מעל 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המליצו לי על ש…
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב M11X עם כרטיס מסך GT 335 ו WINDOWS 7 ונראה לי שיש לי בעיה, בתצוגה של המחשב אני יכול לבחור תחת DISPLAY את האפשרות PC MOBILE DISPLAY שלפי מה שהבנתי זה לא אמור להיות ככה אלא אמור להיות שם הכרטיס מסך שלי, עדכנתי גם את הכרטיס מסך שלי וזה לא עזר. אני מצליח להגיע רק למצב שמופיע שם AVAILABLE OUTPUT ON:NVIDIA GERFORCE GT 335. אני גם לא יכול לבחור בקצב ריענון של יותר מ60 HZ. האם המצב הזה תקין ואני סתם מקטר או שיש בעיה איפשהו בלפטופ? פשוט עוד לא הפעלתי על המחשב דברים כבדים גרפית כדי לקבוע את זה בעצמי. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אהוי! מחפשת מפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר לגיימינג. תקציב של 5,000 ש"ח. תודה מראש! ?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרה בבחירת נייד קומפקטי ובעל יציאת סאונד דיגיטלית. חשוב לי שהוא יהיה עד 15.4 אינטש, ויהיו לו יציאות סאונד דיגיטלט-אופטי או קוגסיאלי אני לא מצאתי , אפשר להמליץ גם על דגמים שנמצאים בארה"ב. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black אשמח לקבל הערכה, המחשב בן כ-3 שנים עלה די הרבה בזמנו.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה בעיקר לעבודה / לימודי תוכנה (עבודה עם Visual Studio 2012). קצת משחקים על הדרך.. לא יותר מידי (PES 2013)... אני קונה את המחשב בחו"ל: http://www.bhphotovideo.com/c/product/891165-REG/ASUS_g55vw_dh71_i7_3630QM_8GB_DDR3_500GB_HD_Windows_8.html מה אתם אומרים? שי
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אחרי הרבה זמן שאני עוקב ובודק אחרי מספר מחשבים ניידים, שמתי עין על המחשב lenovo thinkpad edge e330 ורציתי לשמוע מכם מה יש לכם להגיד עליו? אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוקטובר, ואני מעוניין במחשב 13.3 שיספק אותי במידה הנדרשת ולא יותר מזה. תודה על העזרה הנה קישור: http://fre.co.il/items/165307#SmallBuyNow
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מתקינים WINDOWS XP על מחשב של אפל עם מערכת הפעלה של מקניטוש? אשמח אם תעזרו..
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי זה גיימינג . ואני מבקש המלצה למפרט חזק וטוב לתקציב של 4 אלף תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם היום נסעתי לרשת איבורי וביקשתי שיכינו לי מחשב QWUAD אבל אני חושש שחברות החומרה ששמו לי הן זולות או לא מוצלחות מכיוון שאני רוצה את החברות המובילות(ורצוי מאוד שרוב המחשב יהיה מחלקי INTEL) אגב אני רוצה מחשב שיחזיק לי לתווך ארוך ושיהיה ממש מתקדם מטרת המחשב היא לפנאי משחקים גלישה סרטים וכו.. בבקשה עזרו לי והגידו לי מה לתקן מה להחליף אני אעריך את זה מאוד תודה. זכרון PLT 2G KIT DDR2 800OCZ דיסק קשיח HITACHISATA2 16M 320G מארז SOPRANO THERMALTAKE שחור ספק כוח CMF 450W REAL EZ COOL 12 כ.מסך GF8600GT 512MB HDTV OCIE כ.קול OB 7.1 שמונה ערוצים כ.רשת G LAN OB1 מאוורר למעבד שקט COOLER MASTER775 לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN מעבד אינטל Q6600 CORE2QUAD
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב לסלון. חשוב לי שהוא יהיה קטן יחסית, שקט ושאוכל להקרין איתו סרטים ב-Full HD. מצאתי מיפרט לא יקר בחנות PC4U שאמור להתאים לצרכיי. מערכת מדיה סנטר HTPC Gigabyte E350N-USB3 2GB DDR3 500GB DVDRW מצורף לינק: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2575&CatCode=242 אשמח לשמוע חוות דעת. תודה מראש! דודי.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-