עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by e0z0,

שלום לכולם, אני עובד כרגע עם מעבד Quad 6600 ומחפש לוח אם שיכול להתאים למעבד הנוכחי ולמעבד עתידי (I7 או המעבד שיבוא אחריו). כרגע אני לא מחפש לקנות מעבד חדש אבל כן מחפש לוח אם עם PCI 2 ו- DDR3. אני עובד במחשב עם הרבה תוכנות גרפיקה ווידאו. האם יש לוח אם מומלץ שיכול לענות על הקריטריונים הללו? מן הסתם עדיף מחיר של עד 1000 שקל (אני מחפש לוח אם יד שנייה גם כן).

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  2. חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  3. היי אנשים, לאחר 6 שנים וכמה פעולות החייאה עם המחשב הנוכחי הרכבתי בשעה טובה את המפרט הבא ורציתי לקבל את חוות דעתכם. המחשב מיועד בעיקר למשחקים לא קלים ויתכן כי יתבצע גם O\C קטן בעתיד. מעבדי ‏AMD‏ Athlon™64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 890 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE M55Plus-S3G AM2, 6100, DDRII 800, PCI-E 510 זכרונות‏ DDR II 667 512MB TwinMOS X 2 590 כרטיסי מסך‏ Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 330 צורבים‏ DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 185 מארזים‏ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 ספ…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  4. ודרך אגב מה אתם אומרים על המפרט הזה? (לקחתי את זה מSKYPC): « לוח אם » דגם: ABIT ab9 QUAD סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : Gecube x1950XT 512MB DDR3 אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB X2 מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB *שתי דיסקים בתצורת RAID 0 בעל קיבולת של 500GB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6400 מהירות מעבד: 2.133Gh זכרון מטמון : 2MB אחריות: כל החיים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 …

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by nilrem3,

אני מתחיל מהתקציב: 5200 ¤ לא כולל מסך (ניתן למתוח עד ל5400 גג) המחשב הוא לשימוש במשחקים רבי משתתפים MMORPG חשבתי על קנייה באייבורי או ב2 חנויות אם זה יחסוך כרטיס טלויזיה לא יזיק, אם הוא בסכום נמוך, אין לי צורך במשהו יקר אין צורך ברמקולים או במקלדת ועכבר כלשהם (יש לי סט אלחוטי של לוג'יטק) אני צריך צורב DVDRW , כונן דיסקטים 1.44, וכרטיס קול למשחקים, לא משהו למהדרין.. הקירור חשוב לי, ואני כבר סגור על המארז וכן, שהצורב יהיה בצבע שחור ביחד עם המארז וכו', לא נראה לי שזה יהווה בעייה אני כן זקוק להרכבת מחשב במעבדה, ואני מתכנן לקנות בIvory אבל הסתכלתי על מחירי חלקים בכמה מקומות (כמו נעה מחשבים) ואם אני אצטרך לקנות כמה חלקים ולקנות אותם בעצמי אני מעדיף. אבל .. תגידו לי אתם א…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Meir787,

חזק, ומסוגל לריץ אפליקציות כבדות כמו MATLAB. המחשב "לא יראה בית", אז דרושים חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, ואם אפשר אפילו לחסוך כמה מאות על המחשב עצמו ולרכוש סוללת 9 או אפילו 12 תאים זה יהיה מצויין. אין צורך במשהו עם כרטיס מסך רציני, תודה!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  7. קודם כל אני חדש כאן =] שמעתי שזה הפורום הכי טוב שיש ! ואני שם לב לזה .. התקציב הוא 3.5k אני גיימר ואני רוצה לשפר חלקים במחשב שלי אני ממש רוצה לשפר את המעבד , כרטיס מסך , וזיכרונות .. אני מעדיף ליקנות מהחברה http://skypc.co.il/ בקשר לקירור אני מעדיף לשים קירור חדש למעבד ולכרטיס מסך.. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך של GeForce ומעבד של אינטל .. החלקים שיש לי במחשב שאני רוצה לשפר הם : מעבד: pentium 4 3GHz כרטיס מסך: GeForce 6600GT זיכרונות: 512 Kingston 667MHZ 512 Kingston 667MHZ דבר אחרון יש לי לוח אם : intel D945PSN אני צריך גם להחליף אותו או שהוא טוב?? תודה רבהה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. מעבד: E8400 לוח אם:GIGABYTE GA P43 DS3 ד.קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 זכרון:MUSHKIN 2GB 2X1GB 800MHZ CL-5 כ.מסך: GIGABYTE 9600GT 512MB מארז: מארז + 2 מאווררים 12 ס"מ + ידית. שרוול קירור למעבד ספק כח: EZCOOL 12CM 500W REAL מסך: LG2242W

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  10. שלום, ברצוני לרכוש מחשב בסיסי ביותר שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט והרצה של XBMC (תוכנת media center) עד עכשיו שימשו אותי זוג מחשבים ישנים נושנים (שניהם היו Athlon XP) אבל נמאס לי להחליף להם ספקים / לוחות אם... יש לי בנוסף צורב די חדש + שני דיסקים קשיחים (120G + 160G) שכנראה אעביר בנוסף. חשבתי על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 265 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 1 250 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston Value 2 140 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 265 מארזים‏ JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W 1 200 מחירון עבודות במעבדה‏ הרכבת מחשב חדש עד 300…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. אני רוצה שכל המשחקים החדשים יעבדו אצלי בלי תקיעות ו/או הפרעות, תקציב: עד 6500 ש"ח כולל ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת, עכבר וכו'. אני רוצה מעבד AMD 64BIT ATHLON 3200 + BOX 120GB יספיקו, ואמרו לי 6600GT די טוב. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום רב, התקציב שלי עד 4k כמו שכתוב בכותרת. הדרישות שלי מבחינת ישומים צנועות: אינטרנט , מעט אופיס , מעט פוטושופ , מוסיקה בסיסית - בקיצור לא מכונת ביצועים , לא משחקים , לא תלת מימד. המחשב יהיה נייח רב הזמן , וגם אם ינוייד זה יהיה בתוך הבית בסביבה נקיה. אבל! חשובה לי מאוד אמינות אמינות ועוד פעם אמינות , הן מבחינת המכונה והן מבחינת שירות (שלא נצטרך). משקל : לא עקרוני מסך : אני מניח 15.4 ובאופן כללי מכונה שתשדר איכות ושתשמש אותי לפחות 4 שנים (אם זה ניתן למדידה) . בתחתית סדר העדיפויות , אבל עדיין פרמטר : עיצוב סולידי כהה -מאט ונעים לעין. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום, רכשתי מחשב לנובו מסוג Y510 שנמכר בארה"ב בלבד לנובו בארץ לא מוכנים לספק לו שירות (גם בתשלום) , כי זו חברה קיקיונית ושכונתית מסתבר לעצם הבעיה, המחשב בזמנו היה מגיע לטמפ' גבוהות לדעתי עד שיום אחד הפסיקה התצוגה על גבי המסך( אין בעית תוכנה ומערכת ההפעלה רצה) שלחתי את המחשב לבדיקה במעבדה פרטית, ונאמר לי ש"נשרף כרטיס מסך" ועלות התיקון 600 ש"ח שאלתי האם באמת זה מה שנשרף והאם הגיוני שזו עלות ההחלפה שלו בחדש, כמו כן האם ניתן לרכוש באופן פרטי? והאם יש דרך לעשות זאת בעצמי( הבנתי שהכרטיס מולחם לבורד) אז אם הוא נשרף איך זה שפשוט מחליפים אותו..?? בכל אופן אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אשמח לתגובות תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  15. היי זה מפרט מבוקש למחשב של אחותי. השימוש העיקרי שלו זה הורדת סרטים ושימוש כמחשב סלון (HTPC אני מניח) לא יהיה בו שימוש למשחקים, PS3 משמש לזה. נתונים למחשב מבוקשים מחשב טוב ושקט סהכ השקעה עד 3000 שח . 1) סוג הטלויזיה שלנו היא led47" המשמש כמסך המחשב (לצפייה בסרטים) 2)שיהיה המון זיכרון בארדיסק - (1 הדברים החשובים להם) 3)כרטיס מסך חזק עם יציאות hdmi (לא למשחקים) 4) הרבה יציאות USB במארז 5)זיכרון 8 ג׳יגה (לא בטוח עד כמה הדרישה הזו שלהם היא על בסיס ידע) 6)מארז עם דלת אחת שקופה שנראה את כמות האבק 7) השימושים שלנו במחשב הוא המון הורדות סרטים וצפיה בהם באיכות hdmi. תודה לעוזרים מכיוון שאני לא ממש יודע איך להרכיב מפרט לHTPC, אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by Linga,

היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by nimrodl,

שלום , אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד חזק (לצרכי עבודה) עם מסך 17" ומעלה ( לא מפריע לי המשקל שלו ) תקציב עד 7,000 תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. שלום,אני מעוניין במחשב שישמש לי למשחקים(שיעברו בצורה חלקה) ושאר הצרכים הבסיסיים. מתוכנן OC בעתיד מערכת הפעלה vista(שיעבוד בצורה חלקה) וזיכרון שיספיק לתוכנת ההפעלה ולמשחקים. תודה רבה, אור.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by Jawad Sakas,

מחפש מחשב נייד בגודל 14 אינץ' במחיר עד 6000 ש"ח. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לטלוויזיה וישמש כמחשב נייח למדיה ומשחקים. הגודל הקטן חשוב לי כי מדי פעם אני ארצה להתנייד עם המחשב לעבודה בדרכים / בנסיעות לחו"ל. אשמח להצעות והמלצות למחשב הטוב במחיר הזה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Enable,

אני רוצה לשדרג תמעבד והכרטיס מסך יש לי כרגע לוח GIGABYTE GA-945P-S3 וספק ATX-500 JSP 500W אני רוצה להחליף תמעבד ל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz והכרטיס מסך לHD 5750 512MB GDDR5 DX11 הספק ירזיק את הכל? למה הוא נראה לי ג'נרי

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב משרדי בסיסי שאמור להחזיק ל5-6 שנים הקרובות (לפחות...). השימושים במחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט (סימניות מרובות במקביל) וצפייה בסרטים. מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪597 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-DS3H DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪367 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: FSP HEXA 400W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪254 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL11 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪205 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמ…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…

23. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של כ-3000 ש"ח, מטרות עיקריות: גיימינג וצפייה בסרטי HD. ציוד הקפי לא נחוץ, כנ"ל לגבי מערכת הפעלה. חריגה: להשתדל כמה שפחות, אם יכול להוסיף שיפור משמעותי 150 ש"ח. רצ"ב הטופס לבקשת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג לא הארדקור, אבל שאוכל להנות ממשחקים כגון Battlefield 3 בלי לגרוע מאיכות התמונה יותר מדי. סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. חבר'ה אני צריך לקנות מחשב לאחותי הקטנה שלא יודעת לעשות עם מחשב כלום... היא לא משחקת במשחקים והאמת לא ברור לי מה היא תעשה איתו בכלל חבל לי לקנות דרק שאח"כ צריך יהיה לזרוק עבר לי בראש לקנות את המעבד החדש הזה של אינטל 6300 ואיזה לוח אם טוב שיתמוך בFSB 800 כרטיס מסך אני לא צריך כי היא לא משחקת בכלום ואני סומך על זה שניתן לראות סרטים עם כרטיס מסך מובנה בסבבה (תקנו אותי אם אני טועה) + 500 שח למסך CRT ונראה לי שזה אמור לצאת משהו כמו 3000 (אני מקוה שאפילו פחות) עצות לגבי כל הקטע של ספק כח ואולי גם USB יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by meni85,

Intel® Core™ 2 Duo E7500 w/ VT (2.93GHz, 3M, L2Cache, 1066FSB) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium 32 bit edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit Dell Recommends Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service. Upgrade to 1 Year ProSupport for End Users and 1 Year NBD On-site Service [add $59.00] MEMORY 3GB DDR3 SDRAM 1333MHZ - 1x2GB 1x1GB edit OPTICAL DRIVE Single Drive: 16X (DVD+/-RW) Burner Drive edit HARD DRIVE 160GB Serial ATA Hard Drive (7200RPM) w/DataBurst Cache™ edit VIDEO CARD Integrated Video, Intel® GMA X4500 edit MONITOR Dell 21.5 inch Widescreen E221…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים