עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב משרדי בסיסי שאמור להחזיק ל5-6 שנים הקרובות (לפחות...). השימושים במחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט (סימניות מרובות במקביל) וצפייה בסרטים. מעבד: Intel Core i3 6100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪597 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B150M-DS3H DDR3 for 1151 כמות: 1 - מחיר: ₪367 מארז: Fractal Design Core 2300 Black כמות: 1 - מחיר: ₪291 ספק כוח: FSP HEXA 400W 80Plus A.PFC כמות: 1 - מחיר: ₪254 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL11 Kingston כמות: 1 - מחיר: ₪205 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמ…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות: פוטושופ,אילוסטרייטור,אינדיזיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V \ Just Cuase 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על גודל מסך אבל אצטרך לכלול במפרט 2 מסכים שיעבדו יחד, השימוש יהיה גרפיקה לדפוס לכן אצטרך מסכים חזקים. …

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. היי אני רוצה נייד לצבא בגדול זה יהיה לסרטים ואינטרנט.. לא יותר אולי טיפה גם פוטושופ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14322 זה הנייד.. התקציב שלי עד 3000 אבל השוואתי בין כמה דגמים וזה נראה לי אחלה של נייד אז העדפתי לשלם עוד טיפה מה נראה לכם? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג תמחשב .. יש לי ארדיסק ,ומסך , וצורב .זקוק לכל השאר .. המחשב מיועד לעבודה בעיקר וגם כמובן שיהיהי נחמד למישחקים !!

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה, אבל זה בעיקר בגלל לחץ בלימודים אז אני מצטער על זה. בכל מקרה, לאחר האישור של אבא הוחלט לרכוש HTPC חדש לבית, שישב בסלון ויתחבר ל5080HD ולמערכת סראונד של BOSE =] המחשב מיועד בעיקר להקלטות ,שידור תכני HD לפלסמה, והשמעת מוזיקה - Flac. המפרט הוא כזה: AMD Athlon 64 X2 5400+ 2.8GHz AM2 65W Dual-Core - OEM http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16819103242 Scythe SCMNJ-1000 "NINJA MINI" CPU Cooler http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16835185046 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H http://www.newegg.com/product/product.asp?item=N82E16813128090 Seagate ST3500320AS 500GB 7200rpm 32MB NCQ - OEM http://www.newegg.com/pr…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by ShayP84,

* מטרות המחשב? תיכנות, צפיה בסרטים, שימוש כללי (בעתיד סטודנט לתחום הנדסי, כך שצריך להתאים ללימודים) * גודל המסך? 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? 1080*1920 (FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם, אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר מן הסתם, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לMSATA/SSD, אך לא חובה כי במקרה הכי גרוע אשדרג לSSD בעתיד הקרוב-רחוק * כונן אופטי? לא חשוב, עדיף שלא כדי להקטין את הגודל הפיסי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by prosorcerer,

שלום, אני סטודנט להנדסת מכונות. אני מחפש לקנות מחשב חדש בתקציב הנמוך ביותר שייתן לי את המענה הטוב ביותר בקשר לתקציב. הדרישות הן: *מעבד core 2 dou. *2GB RAM לפחות. *דיסק קשיח לא חשוב כ"כ הגודל. *כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו SolidWorks, Matlab. *גודל מסך עד 15.4 אינץ' ולא פחות מ14 אינץ'. אין עדיפות למאט או לגלוסי. *כמובן שצריך כונן DVD, BT, WIFI יש גם העדפה לטביעות אצבע. *סוללה שתחזיק בממוצע 3 שעות בעבודה רגילה על המחשב. חשוב שיהיה מחשב אמין ואחריות סבירה. תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  8. שלום ברצוני לקנות מחשב לצפייה בסרטים (FULL HD על מסך 32') ועבודה בתוכנות כגון SOLID WORKS ו SOLID CAM... פה ושם יש גם משחקים (סימולטורים) שאני אוכל לריץ אותם על מסך 19' על הרזולוצייה הטבעית שלו. הגדרות לא ממש חשוב העיקר שיהיה עד מדיום. ברצוני ללכת לקנות את המחשב עוד השבוע (אחר כך אין זמן) ורצוי בחנות KSP סניף תל אביב. בניתי שני מפרטים על איזה עדיף ללכת? ואולי אפשר לייעל אותם? תודה מראש אגב ציוד היקפי וOC אני לא צריך. גם מארז וHD יש לי ווינדואוס.חייב הרכבה (להרכיב לבד אני יודע אבל עדיין על הרכבה לבד אין אחריות) ובבקשה לא לחרוג מ2000 ש"ח... הנה המפרט הראשון יצאה קצת חריגה וזה עוד בלי הרכבה! דרוש יעול... מעבד: INTEL C2D E7200 מחיר 565 ש"ח. לוח אם EP35-DS3L GIGABAIT מח…

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Raamses,

עכשיו המפרט מחשב שלי הוא כזה. מעבד AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח-אם Gigabyte k8n4Ultra דיסק קשיח - WD 250MB SATAII 16MB זיכרון - 400 SUPERTALENT 2GB CL2.5 ספק - ENERMAX 420W כרטיס מסך - GEFORCE 7800GT LEADTECH המחשב נקנה לפני שנה+ ככה ואני חושב על שידרוג, המחשב הוא למשחקים בעיקר. עכשיו יש דיי הרבה לשפר פה למרות שזה עדיין מחשב לא רע, רק מה שמעניין אותי זה מה לשפר ובכמה.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by -Tal-,

היי... מחשב לעבודות גרפיקה כגון AUTOCAD, REVIT, SKETCHUP, PHOTOSHOP וכדומה ... * לא מעוניין ב AMD ו RADEON התקציב הוא 3000 ש"ח אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט הזה.. 1 Intel Processor Core I3 540 3.06GHz Dual Core Socket 1156 &695 ש"ח 1 Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 &579 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 9-9-9-24 F3-10666CL9D-4GECO &645 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS &253 ש"ח 1 Gigabyte nVidia Geforce GT240 1Gb GDDR3 PCIe Retail &545 ש"ח 1 Seasonic S12II-430 Active PFC 430W &316 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x…

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. ככה,אחרי אינספור של שיגועים מצד אמא שחופרת כל היום על מחשב נייד,החלטתי לקנות לה אחד כזה ליומהולדת. היא לא משחק במשחקים,היא לא משתמשת בתוכנות כבדות,היא לא מריצה ישומים אוכלי משאבים..אלא השימוש יהיה רק לצורכי אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה אמין,שיעשה את העבודה באינטרנט מהירה וחלקה(נתקלתי במחשב אחד שגם את זה לא עשה טוב),ושהבטרייה תחזיק קצת יותר מהזמן הממוצע. חשבתי על זה,מה אתם אומרים: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=8031[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 14:32:21 מישהו? :-\אני מתכנן לקנות מחר..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. שלום רב אודה לכם אם תחוו את דעתכם על מפרט מחשב שהציעו לי. התקציב שלי הוא עד 5000K. השקט חשוב לי ברמה 8 אני גר באזור ראשון לציון. מעבד: intel core i5 2500 3.3Ghz s1155 6mb http://hwzone.co.il/community/index.php?action=post;board=24.0 מאווררים וגופי קירור: generic cpu cooler for s1155 '>http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP [http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=8717/url] לוחות אם למעבדי אינטל: gigabyte H67MA-UD2H s1155 core i3\i5\i7, intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP http://www.ksp.co.il/…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by bakbardak,

שלום יש לי אפשרות לקנות מאייבורי בהנחה ובאותו מחיר W536M Gigabyte או Lenovo N200 3000 *חשוב לי לציין שאין לי אפשרות לקנות במקום אחר ואלו שתי האפשרויות היחידות שיש לי.* המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס בלי משחקים אז אני לא צריך ביצועים אבל גם לא מחשב שיתקע בגלל שיש הרבה חלונות פתוחים. בעניין האחריות חשוב לי שיהיה למי לבוא אם אני אצטרך תיקון ושהתיקון יהיה מהיר ובלי טרטורים - מי מהיבואנים עדיף? למישהו יש ניסיון עם היבואן של Gigabyte? תודה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  14. חבר'ה אני צריך מפרט למשחקים ב-2500 שקל ללא מסך וציוד הקפי - רק "הקופסא" אם אפשר שיתבסס על המפרט שבאתר אבל עם שינויים של היום בגלל שהמפרטים באתר לא מעודכנים. אין צורך בצורב וכונן דיסקטים - במקומם להשקיע ת'כסף בשאר החלקים תודה!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. האם יש הגנה על ה HD מתזוזות בכל הניידים, או רק אצל חלק מהיצרנים? אצל מי ידוע שיש הגנה כזו?

16. Started by ManhattanProject,

חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב

17. Started by Frequency,

טוב אז אני צריך רק מחשב (רק את ה"קופסא") לאדריכלית, עבודה בעיקר עם התוכנה אוטוקד. בהתחלה תיכננתי לקנות נייד (אפשר לראות את הדיון פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539537.msg4603057#msg4603057) בסוף החלטתי ללכת על נייח. המסך שכנראה נשתמש בו עם המחשב הזה יהיה Dell U2311H (או 23" IPS FHD אחר) שאלה חשובה: מה דעתכם על המעבדים משולבי השבב הגראפי של AMD (יש להם אחד למשל עם HD6550 ו A8 X4 3850)? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב בעיקר לעבודה עם התוכנה תוכנת AutoCad ושיתאים גם למידול תלת מימד ניתן לצפות בדרישות המערכת של התוכנה כאן: http://usa.autodesk.…

18. דברים שחשובים: מסך 15 LED CDROM זמן סוללה. מעבר לזה, לא ממש משנה תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by ido2,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו במקרה בעל נסיון ויש דרישות מיוחדות, או שכל מחשב יתאים ? הבנתי ששנה ראשונה לא ממש צריך מחשב בכלל (ללימודים עצמם בכל אופן) אבל תהיתי אם בשנים מאוחרות יותר צרכים מיוחדים. מסך גדול /רזולוציה גבוהה במיוחד יתנו עדיפות ? או.. שאולי בכלל עדיף ללכת על מחשב שולחני ? (מעבר לשיקול של ניידות, כי תכלס יש בכל זאת מחשב נוסף בבית של ההורים..)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. קיבלתי מחשב נייד של compaq דגם 701EA המפרט שלו על פי EVEREST הוא כזה AMD DURON 950 MHZ COMPAQ PRESARIO 701EA 240 MB-SDRAM 447 mhz S3 GRAPHI TWISTETK 20 GB-4200RPM LG DVD ROM איך הוא בשביל עבודה משרדית,מוזיקה,אינטרנט,מנסנג'ר ודברים כאלה..? מה אפשר/צריך לשפר בו?? תדה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  21. אין הגבלת תקציב, אבל לפרט על כל שינוי שאתם ממליצים. המחשב צריך להריץ WOW על ULTRA חלק. שהמחשב יוכל להתחבר לטלויזיה - מה צריך לעשות? מה צריך שיהיה? לא מתוכנן OC. מה ההבדל בין 560GTX Ti לבלי Ti? מה ההבדל בין i5 2500k ל 2500? אם ישנה המלצה על כרטיס מסך משתלם - ציינו. הרעש של המחשב לא חשוב(כמה עולה ובמה זה כרוך כדי שהמחשב יהיה שקט?) *כולל מסך וWINDOWS. במה כרוכה האפשרות לשדרוג עתידי? להלן מפרט שLP בקריית שמונה הציעו: מעבד intel i5 2500 box 1157 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 642 ש"ח שני זיכרונות KINGSTONE 4GB 1333MHZ DDR3 238 ש"ח כונן קשיח HITACHI 1-TB SATA 3 582 ש"ח LG DVDRW GH24NS50 X24 sata שחור 101 ש"ח כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 1G DDR5 977 ש"ח ספק כוח ANTEC 500W EART…

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by glory,

שלום חבר'ה.. רציתי לדעת אם צפויה ירידת מחירים למחשבי דל לקראת שנת 2008 (dell 1520)? תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. איזה באסה... שניה לפני שאני קונה את המחשב הנייד שסוף סוף עונה על הדרישות שלי, אני פתאום רואה שהמהירות הארדיסק שלו היא 5,400 RPM. ממה שאני קורא באינטרנט, חלק אומרים שזה עלול ליצור צוואר בקבוק ולפגוע בביצועים של המשחקים והמערכת ההפעלה, וחלק אומרים שההשפעה מינורית. האם המהירות של ההארדיסק היא באמת כזאת קריטית? אני צריך לבדוק מחשבים אחרים? :s05:

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by Tal-T,

אז ככה מה התקציב המקסימאלי: 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , משחקים לא כבדים , צפייה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , FSX , סימולטורי טיסה שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לא כבדים …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  25. שלום לכולם, מכיוון שאני כבר לא בענייני המפרטים בזמן האחרון, אני אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט טווח מחירים בין 3500-5000 ללא מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכל השאר יש לי אולפן הקלטות ושידורי רדיו, כך שהמחשב הוא לרוב בשימוש אולפני ופחות משחקים צריך שהמחשב ירוץ חלק גם בשלבי עומס עוד פרט חשוב - שהמחשב יעבוד בצורה שקטה. זה חשוב מאוד מאוד בשבילי עוד משהו, כרטיס קול גם חשוב, חשבתי על creative... אממ... כרטיס מסך- משהו נחמד, לא חיה. שאם אני ארצה להריץ איזה משחק פעם ב... שירוץ טוב הארדיסק 120\160 ג'יגה טווח מחירים מ 3 וחצי עד 5 אלף כמו שרשמתי למעלה תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים