ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניתן לחרוג מהתקציב עם סיבות הגיוניות עד אפילו 4000-5000 אבל מומלץ לא יותר מ3500-4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, מן הסתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000-2000 מומלץ לא יותר מ1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת (ריבוי טאבים וחלונות), תכנות אתרים, אפליקציות לאנדרואיד ומשחקים לא כבדים מדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warcraft, פיפא 2012 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אבקש סיוע במציאת מפרט מעבד אינטל מעל 2.6 חשוב לוח-אם חזק לצרכי ביה"ס אופיס וכד' עד סכום 3150 ש"ח כולל מסך 17 אינץ תודה
-
- 17 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים די כבדים וגם לראות סרטים בעזרת חיבור לטלוויזיה (ולכן צריכה להיות יציאת טלוויזיה איכותית ) ...... המסך צריך להיות במהירות של לפחות 12 MS ושל חברה טובה.... וכמו כן הציוד ההקפי צריך לכלול רמקולים מקלדת ועכבר ומארז שנראה טוב מאוד תודה מראש לכל העוזרים..... ולא לשכוח אחריות אנשיםםם :yelclap:
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלהרכיב מחשב... כבר שבוע שאני קורא כתבות על טכנולוגיות חדשות על חיבורים זכרונות וכו' וכמה שקראתי יותר כך יותר קשה לי להרכיב מחשב! או קי .... אז מה שאני צריך מהמחשב זה כך: 1. מחשב חזק שיכול להריץ סביבות עבודה רציניות לתכנות כמו .NET ו- Eclips 2. יכול להריץ הרבה מאוד אפליקציות בו זמנית ולא יקרטע. 3. תהיה לו יציאה לטלביזיה כדי לראות סרטים באיכות טובה. 4. שיתאים למערכת ההפעלה החדשה Vista של microsoft. 5. שתהיה אופציה במידה שאני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב ושהמחשב יוכל להריץ משחקים באופן סביר. 6. המחשב צריך להיות עם מסך 17 LCD כמו כן 2 שאלות: 1. יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 128MB DDR האם הוא יתאים לי למחשב החדש? 2. מה בדיוק ההבדל היום בין AMD ל- INTE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבוד במולטי טאסקינג...(גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים, צריבה) ואני שומר לעצמי את האפשרות לשחק בעתיד.... המפרט שבניתי הולך ככה: (מצורף קובץ) 1. אשמח לתגובות ... הצעות... רק במסגרת התקציב (3400 ש"ח) 2. האם עדיף לקחת את הלוח אם ללא כרטיס מסך מובנה ולהכניס בו כרטיס מסך זול שיכנס באותו סכום? 3. אשמח לקבל חוות דעת על המארז והספק.... תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב - אין צורך במסך ואביזרים נילווים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן חברים. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים, לסרטים ואולי קצת גיימינג אם יהיה אפשר(PUBG, Football manager) גודל ומשקל לא כזה משנה לי. התקציב הוא עד 3000-3200. ראיתי את המחשב הזה שהיה נראה לי נחמד: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=984677 תודה מראש לעוזרים:)
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למחשב למשחקים , מחירו 3440 ש"ח , מה דעתכם על המפרט ? האם שווה את המחיר וכיצד ניתן להוזיל בעלויות שכן התכנון הראשוני היה מקסימום 2800 ש"ח (גמיש) : מעבד ( 554 ש"ח ) - intel core i3 530 box לוח אם ( 582 ש"ח ) - gigabyte ga-h55m-ud2h כרטיס מסך (611 ש"ח ) - connect3d ati redeon hd5670 1024mb ddr5 זכרון (676 ש"ח) - g.skill ddr3 4096mb 1333mhz cl 7-7-7-21 eco דיסק קשיח (242 ש"ח ) - seagate st3500418 as 3.5" 500gb sata2 16mb מארז ללא ספק (168 ש"ח) - coolermaster cmp-350 ספק (313 ש"ח) - chieftec a-135 550w יחידת קירור (196 ש"ח) - coolemaster hyper 212 plus הרכבה - 100 ש"ח למרות שהמסך 19 אינצ העדפתי כרטיס מסך 1024mb למען האופק השידרוגי . במה אפשר להמיר כך שלא יפגום באיכות אב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום. אני רוצה להזמין מחשב ואני יוצר מוזיקה עכשיו זה המחשב: מעבד + AMD 64 BIT 3500 939 קרור מומלץ מהחברה קירור בא ביחד עם המעבד לוח אם Gigabyte K8NSNXP-939, nForce3 Ultra AMD Athlon 64 זיכרון Ocz EL DDR400 PC3200 Platinum Revision 2 CL 2-2-2-5 דיסק קשיחHITACHI 120GB 8MB S-ATA כרטיס מסך Pine XFX FX5500 128MB TV כונניםFLOPPY Sony +CD Asus 52X מערכת משולבת COMPAQ מולטימדיה שחור +Microsoft Optical מסךSamsung 17 CRT SyncMaster 793DF מארז 2 מאווררים + HEC Compucase CI-6A19 ספק שחור עצות מישהו משהו
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לוורד אינטרנט וכאלה... יש לי כרטיס מסך וציוד הקפי אבל אני כן צריך מסך 19 דק (כחלק מהתקציב) סכ"ה עד 5000 ש"ח גפ פחות הולך... אני בנתיים הרכבתי את שני המפרטים המצורפים, אשמח לשמוע מי מהם עדיף וגם לקבל מפרטים שלכם! תודה! מפרטים: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 4JA-L-DT8…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שאני מפרסם פה ונראה לי שאני לא הולך להתאכזב. יש לי מחשב נייח שנקנה ב2010 - מצרף מה שיצא של CPU-Z. יש לו מעבד i5-2400 3.10 GHz, כרטיס מסך של NVIDIA 1GB GTS 450 4GB ראם 1333 HZ (למרות CPU-Z 665 לפי מה שקראתי זה לא נכון), לוח אם DH67BL AAG10189-205. SOCKET 1155. המחשב משמש לגלישה בכרום עם הרבה כרטיסיות פתוחות, עד 30, לשימוש בוורד עם הרבה מסמכים פתוחים, וצריך להיות חזק מספיק להריץ VISUAL STUDIO. לא משחק. תקציב - כבר יודע מה רוצה ראם וSSD, למעבד - 1500 (מחיר של I5-8500) אפשר לחרוג אם יש יתרון, ללוח אם - בערך 350 (מצאתי בין 235-315) אפשר להציע לחרוג אם יש יתרון. המחשב איטי וצריך לעשות איתו משהו. השאיפה שהכל יעבוד חלק. …
-
- 17 תגובות
- 7.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים ורציתי להתייעץ אתכם מה לקנות. אני כנראה קונה AMD 1700 שיעבור OC קל/כבד לפי מצב-הרוח. בקשר לשאר המפרט אני לא סגור, צריך לוח אם (EPOX 8RDA ?), זיכרון (WINBOND 256/512 ?), כרטיס מסך,הארד-דיסק, CD/DVD, לא צריך צורב. אני רוצה גם מסך, עכבר ומקלדת, אולי גם רמקולים, ומארז גדול יפה ומאורר (בשביל ה- OC). עכשיו לתקציב: לחלק הראשון (החומרתי) יש לי 3000 שקל +- מההורים. החלק השני ימומן מכיסי ולכן כאן מגיע הקטע הקשה: לחסוך בכסף ולא באיכות... לחלק השני (הציוד ההיקפי) אני לא סגור כמה, אני רוצה איכות (מסך 19") אבל גם לחסוך. תודה מראש לכל מי שיענה לאתגר... Who_Cares
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך לקבל מהעבודה את המעבד, אז שהמפרט לא יכלול את המעבד. יכול להיות שיש גם i5 2600k? ואם כן הוא יתאים למפרט של 2500k? תודה רבה מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Bat…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה המחשב שאני הולך לקנות נחודש אני רוצה פנטיום 4 שימו לב למפרט: ותגיבו.. מה טוב מה לא ומה עדיף מעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) זיכרון Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory - שתיים < דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Retail Video Card DVD-ROM Teac 16/48 Bulk מסך 17" LG Flatron F700B NEW Flatron Monitor רמקולים 4.1/5.1 creative או Altec כונן דיסקטים מאוורר שקט למעבד ולכרטיס מסך מאווררים: 120 mm ו-3 80mm שקטים מודם 56K מקלדת ועכבר אופטיים בצבע …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש חייבים - אחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בניית מודלים , לימוד יצירת אנימציה /סרטונים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3dsMax,after effect , photoshop ,premiere - בתקופה של שנה/שנתיים הקרובות - בעיקר לצורכי לימוד עריכת אנימציה/סרטונים והתמקצעות בזה. אחר כך -המחשב יהפוך ל"מבצעי" - כלומר לצורך פרנסה. כלומר ישודרדג במידת הצורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד …
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך על משהו כזה: E6750 או AMD 5000+ לוח אם ASUS או GIGABYTE עם 4 חריצי זיכרון, 1Gb Lan וכרטיס קול HD 7.1 אם זה לוח למעבד של אינטל שיהיה P35 4GB זיכרון 667/800 של חברה טובה. WDC5000AAKS 500GB Samsung SH-S203B DVD±RW כרטיס מסך בינוני: HD2600XT מארז וספק סטנדרטיים מבחינת מעבד שיצא הפנרין E8400 @ 3GHz הוא יעלה רק 183$ ככה שיהיה יותר זול ויותר טוב מה-E6750... האם יש סיכוי שתהיה עליית מחירים של הזכרנות (שמחירם בריצפה) או הדיסקים הקשיחים ללא קשר לדולר או שהם צופיים לרדת? האם צפוייה ירידה במחיר כרטיסי המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט ראשון- שימוש משרדי, עיבוד תמונה ותלת מימד מזדמן ומשחקים לעיתים נדירות עם דגש על יכולות שדרוג עתידיות ואמינות: מעבד- AMD ATHLON 64 DUAL CORE 3800 X2 / 2.0GHz EE 65W SOCKET AM2 BOX 3Y . לוח אם- ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m-ATX 3Y . זכרונות- DDR2 KINGSTON 1GB 667MHZ NON-ECC CL5. דיסק קשיח- WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y. צורב- LG GSA-H12N (B) DVD WRITER X18 BLACK OEM 2Y. מארז- COMPUCASE 6K60 SILVER/BLACK 9cm FAN MICRO ATX 300W 20/24PIN . כולל הרכבה מחיר- 3600 ש"ח מפרט שני זהה לראשון, ישמש לעבודה משרדית עם יחס עלות תועלת גבוה ותאימות עתידית לשדרוגים, הכל זהה למעט הזכרונות שיוחלפו בשני סטיקים של 512מ"ב קינגסטון 667. מחיר-…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש , אני לא בקיא בתחום ואשמח לקבל את העזרה שלכם. אני מציב תקציב של 4000 ש"ח , מבלי לדעת באמת כמה צריך להיות התקציב - ניתן לחרוג למעלה או למטה ע"פ צורך. ייעוד המחשב המחשב מיועד לשימוש ביתי ( חיבור למסך,מקלדת,עכבר,נק' רשת אלחוטית\חוטית) , ובנוסף לשימוש מחוץ לבית - כך שעליו להיות קומפקטי במידה יחסית(שיהיה אפשר להסתובב איתו ולא יהיה ענק ומסורבל). השימוש בו יהיה בעיקר שימוש בסיסי - גלישה,עבודות אופיס,צפיה בסרטים וסדרות. בנוסף המחשב ישמש לעריכת תמונות,כרגע משתמש בתוכנות אדובי , ייתכן ויהיה שימוש בתוכנות כבדות בעתיד (לא יודע לתת דוגמא כרגע). *בעתיד - יכול להיות שארצה להשתמש במחשב לעבודה עם תוכנת קיוביס לצורכי עריכת מוזיקה ( האם צריך …
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל HTPC. תקציב- 3000 ש"ח. מספר נקודות חשובות: * אני לא זקוק לכרטיס טלוויזיה, אבל זקוק לשלט * אני מעוניין במקלדת+עכבר אלחוטיים (לא IR) כמו ה ADESSO * זקוק לנפח אחסון של 1TB * אם תהיה אפשרות למשחקים קלילים, מה טוב. אם לא- אז לא נורא... תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-